شما چه انتظارتی داری که ملت از این تحلیلها بکنندصف فروش دومیلیاردی خودرو ...
آخه تویی که اومدی بعد از دیدن صف ۲میلیاردی، سهت رو گذاشتی واسه فروش، اگه قرار باشه سهام تو بعد از ۲میلیارد سهم دیگه فروخته بشه که یعنی بازار برگشته و هیچ نمادی زیر مثبت۵ نیست ...
جمع کن اون دک و پوزتو باقالی ...
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
از اونجایی که ترسیدن ، باز نکردن و حداقل این یه مورد نشونه خوبیه که میترسن که مردم بترسن که خودشون از ترس مردم بلرزنراستی دارا یکم هم مونده هنوز اون دیگه چالمون هم میکنه![]()
خداییش من نمیتونم درک کنم تکنیکال و پکنیکال یعنی چی !
مگه آدم میتونه چیزی که کنترلش دست یکی دیگه ست رو پیش بینی کنه !
یکی اون بالا نشسته میگه امروز بکشیم پایین , فردا بکشیم بالا !به همین سادگی
این ریزش امروز دلیل علمی هم میتونه داشته باشه یا همینطوری رو هواست ؟
کجا گفتن ؟
آفتابه رو تو دیجیکالا سرچ بکن ، این نظرات رو ببین ، کرک و پرت میریزهبرای ارتقای روحیه لشگر شکست خورده برگشته از میدان جنگ امروز :
نحوه صحیح کامنت گذاشتن در وبسایت دیجی کالا را آموزش میدمخدمتتون کاملا مودبانه و با استفاده از فعل جمعمشاهده پیوست 1192543
دارا بازه که رو منفی 8 معامله میشهخوب در خدمت شما هستیم با بررسی بازار امروز![]()
امروز صبح گفتن دارا یکم نماید
خبر رو تایید کردن
بعد تایید رو تکذیب کردن
بعد تکذیب رو تایید
بعد تایید رو تکذیب
و تکذیب رو تایید![]()
از اونجایی که ترسیدن ، باز نکردن و حداقل این یه مورد نشونه خوبیه که میترسن که مردم بترسن که خودشون از ترس مردم بلرزن![]()
کلا سرمایمون رو هواست![]()
اگه دولت بتونه حتی شده برای 1 سال این بازار در جا بزنه تا حباب ها تخلیه بشن و اصلاح عمیق نداشته باشیم ، میشه امیدوار بود که بازار وارد فاز جدید شده و نقدینگی تو بازار حفظ میشه !
ولی در مورد امروز میتونم بگم هیچ پشتوانه ای نداشت و صرفا هیجان الکی بود !
دلار اگه کاهش شدید داشته باشه منطقیه و هرچیزی به غیر از اون غیر منطقی و صرفا از روی هیجاناته
شرط اصلی هم اینه سهم از شرکت خوب داشته باشید نه شرکت زیان ده !
آفتابه رو تو دیجیکالا سرچ بکن ، این نظرات رو ببین ، کرک و پرت میریزه. در مورد خودرو هم اینقدر تحلیل و بررسی نمیکنن که اینا میکنن![]()
![]()
مشاهده پیوست 1192547مشاهده پیوست 1192548مشاهده پیوست 1192549
این نظر هم که دیگه هیچی![]()
مشاهده پیوست 1192550
پیامای ناظر تو کارگزاریم نوشته بود امروز باز نمیشه کهدارا بازه که رو منفی 8 معامله میشه![]()
منم دیدم پیام داده در مورد navپیامای ناظر تو کارگزاریم نوشته بود امروز باز نمیشه که
اصلاح : الان دیدم نوشته باز میشه و ساعتش رو نوشتن
بدبخت شدیم دولت ازمون نمیترسه![]()
وقتی گُشادِش اقتصادی میکنن خون میاد دیگه
پکیجی از سهام شپنا شتران شبندر شبریز پالایشگاه های اصفهان تهران بندرعباس تبریز
میگه پایین تر نمیدم، پس این سهام ارزشمنده
دوستان ذوب و خگستر دارم. ۱۰ روزه خریدم یکسره تا الان دارن منفی میخورم چیکار کنم ؟ هر کدوم نزدیک ۱۵ درصد منفی !!