• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
من یه چیز رو متوجه نمیشم اگر دوستان بتونن بنده ی حقیر رو آگاه کنن ممنون میشم :دی

ببینید دولت میاد صندوقی رو به مردم میده یا بهتر بگم پکیجی از سهامی رو به مردم میده که هر کدام ایکس تومان ارزش دارند، حالا وزارت نفت میگه آقا من این قیمت نمیدم سهم واقعا ارزشمند است.

سوال من اینجاست:

مگر ما میتوانیم در آینده سهم شپنا رو از دارادوم جدا کنیم و به صورت آزاد بفروشیم، تا جایی که من میدونم خیر.. ما فقط یه صندوقی داریم که اسمش دارا دوم هست و شاید اصلا خریدار هم نداشته باشه در صورتی که بر فرض مثال شپنا یا شبندر که جزئی از این صندوق هستند خریدار دارن.

مثال میزنم:

اگر بگیم سهام عدالت یک نوع صندوق هست ما در حال حاضر میتونیم هر کدام از این سهم هایی که در این صندوق هست رو به صورت جداگانه بفروشیم ( حالا به این کاری ندارم که میزنن تو سر مال و قیمت رو شاید کم و زیاد کنن ) اما با بالا پایین شدن مثلا سهم فولاد ارزش سهام عدالت هم تغییر میکنه.

ولی اگر همین سهم عدالت رو به عنوان صندوق عرضه کنن شاید اصلا مشتری هم نداشته باشه.
من که متوجه سوالتون نشدم، یه نصفه سوال بود که خودتون جوابش رو دادین :دی

به نظر این حقیر سراپا تقصیر ، دارادوم از این جهت خوب بود که با ۳۰درصد تخفیف واگذار میشد، و اینکه چون سهام ارزشمندی اونو تشکیل داده بودن، واسه همین بدون صف خرید، در روز عرضه قابل خریداری بود...
وگرنه به قول خودتون، اگر همین سهام رو بصورت جداگونه توی سبدمون داشته باشیم بهتر هست، چون میشه هرکدوم رو که خواستیم بخریم یا بفروشیم، و مثل یه پکیج سربسته نیست ...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
من که متوجه سوالتون نشدم، یه نصفه سوال بود که خودتون جوابش رو دادین :دی

به نظر این حقیر سراپا تقصیر ، دارادوم از این جهت خوب بود که با ۳۰درصد تخفیف واگذار میشد، و اینکه چون سهام ارزشمندی اونو تشکیل داده بودن، واسه همین بدون صف خرید، در روز عرضه قابل خریداری بود...
وگرنه به قول خودتون، اگر همین سهام رو بصورت جداگونه توی سبدمون داشته باشیم بهتر هست، چون میشه هرکدوم رو که خواستیم بخریم یا بفروشیم، و مثل یه پکیج سربسته نیست ...

شما نقل قول کردید که :

میگه پایین تر نمیدم، پس این سهام ارزشمنده

منم سوالم این بود: مگه اینا دارن سهم های پالایشی رو واقعا به مردم میدن که میگن کمتر نمیدیم؟ اگر جواب خیر است پس نباید بگه ارزشمنده و کمتر نمیدیم..

اگر جواب بله هست، پس ما باید بتونیم یا سهام ها رو جداگونه بفروشیم یا اگر سهم ایکس و ایگرگ رو داریم جمع کلش بشه دارادوم که مطمئنا نمیشه.

عرضم این بود آیا من درست متوجه شدم یا داستان چیز دیگریست :دی

سپاس

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
کتاب های PDF بعضیاشون فارسی بعضیاشون انگلیسی ( عمدتا )
ولی اینارو بخونید ، یه چیزی تو مایه های Leon میشید :rolleyes:
https://i.pinimg.com/originals/0c/1b/7b/0c1b7b64604f45d1850408806e453988.jpg

اینم لینکش
roz.gif

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
از جو امروز بیاییم بیرون یک گزارش از عرضه اولیه بدم
از اول مرداد امسال شروع به خرید عرضه اولیه از حساب کاربری مادرم کردم اولین خرید # ابادا بود بعدشم به ترتیب
#غزر
#بگیلان
#شاروم
#امین
کل هزینه ای که تا الان برای این سهم ها کردم مبلغ 488 هزار تومن بوده مبلغ سود تا پایان امروز معادل 105هزارتومن میباشد.....
بازده این 5 سهم در 18 روز معادل21/5 درصد

به نظرتون چطوره این بازده ای

ضمنا من قصد فروش این سهم ها و اونایی که در اینده را میخرم در زیر یک سال ندارم

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اول فکر کردم 334 کیلوبایته بعد دیدم مگابایته :D چی هست؟
مگابایته :p:cool:
کلی کتاب و مقاله و از جای جای دنیا
wagh.gif
همه در مورد تحلیل تکنیکال
همینارو ملت 10 صفحشو میخونن باهاش دوره و پکیج میسازن
s0426.gif

کتاب جان مورفی که خیلیا میشناسن توش هس تاااا
لنسر بگز/ ویلیامز/کن ولف / سیدن / گراهام / راس / بولینگر / هیادن / کوپر و ....

این کل فایل هایی هستش که در مورد ترید و بورس و اینچیزا دارم
crazy.gif

adadasd.JPG

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
وپویا چی شد و ما در غفلت بودیم ،اصلا خبر نداشتم حراج داره امروز حیف باشه فرصت از دست رفت

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
از جو امروز بیاییم بیرون یک گزارش از عرضه اولیه بدم
از اول مرداد امسال شروع به خرید عرضه اولیه از حساب کاربری مادرم کردم اولین خرید # ابادا بود بعدشم به ترتیب
#غزر
#بگیلان
#شاروم
#امین
کل هزینه ای که تا الان برای این سهم ها کردم مبلغ 488 هزار تومن بوده مبلغ سود تا پایان امروز معادل 105هزارتومن میباشد.....
بازده این 5 سهم در 18 روز معادل21/5 درصد

به نظرتون چطوره این بازده ای

ضمنا من قصد فروش این سهم ها و اونایی که در اینده را میخرم در زیر یک سال ندارم
عرضه ها رو اصلا نفروشید تا وقتی که به پولش نیاز ندارید !
توی اصلاحات ( بعد از اینکه یکم اصلاح خورد ) هم همیشه اضافه بکنید
به خصوص اگه شرکت درست درمون باشه که دیگه عالیه

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
وپویا چی شد و ما در غفلت بودیم ،اصلا خبر نداشتم حراج داره امروز حیف باشه فرصت از دست رفت
رسید به اونایی که سرخطی زدن من 2 هزار تا خریدم ولی زمان معاملات رو فکر کنم عوض کردن بودن !

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
رسید به اونایی که سرخطی زدن من 2 هزار تا خریدم ولی زمان معاملات رو فکر کنم عوض کردن بودن !
من اصلا خبر نداشتم ،لعنتیا انقدر ساعت عوض میکنن دیگه نمیشه برنامه ریزی کرد ،مبارک باشه البته اگر فردا ملت آتیشش نزنن ،البته خیلی پول نداشتم ولی میشد یکم خرید

light67

Registered User
لایک‌ها
282
اگه برنامه ی بلند مدت نداری برای بورس...
سر به سر شد بده بده و بازم هم صبر کن...
اگه برنامه بلند مدت داری، فکر کن پولت رو بردن اصلا
یعنی باز صبر کنم ؟ فعلا که امیدی نیست

ذوب 12 درصد ، خگستر 10 درصد منفی هستن
روی هم 250 تومن ضرر !

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
من اصلا خبر نداشتم ،لعنتیا انقدر ساعت عوض میکنن دیگه نمیشه برنامه ریزی کرد ،مبارک باشه البته اگر فردا ملت آتیشش نزنن ،البته خیلی پول نداشتم ولی میشد یکم خرید
منم فکر نمیکردم برسه میدونستم بیشتر میخریدم امروز هر کی خریده بود 100 درصد سودش تضمین شده بود

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
کامنت پر احساس یک هموطن برای سایر هموطنان در مورد معاملات امروز بازار سهام :
دارادوم پالایشی کنسل شده ،چرا فولادو میفروشی؟خری؟ریدم سردر سازمان بورس با این سهامداراش :)

پ ن : به هر حال هر چی بود امروز گذشت و شخصا امیدوارم فردا بازار متعادل پیش بره ، اگر مثبت نگر باشیم ،این شوک ها لازمه بعضی مواقع که بیشتر تمرکز کنیم روی کیفیت معاملات و بلند مدت تر فکر کنیم ،فعلا خدانگهدار و پوزش به خاطر استعمال برخی الفاظ قبیحه در نقل قول ها و ضرب المثل های ذکر شده

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
والا کار اینا حساب و کتاب نداره. اگر دیدین فردا گفتن صندوق 2 شده خودرویی-فولادی و صندوق 3 با تاخیر میاد تعجب نکنید. با وجود همه تکذیبیه ها، هنوز منتظرم صندوق 2 به شکل قبلی پابرجا باشه، حالا نهایت کمی دیرتر. آخه دژپسند نادان! این چه تصمیمی بود که یک نفره و بدون مشورت گرفتی؟

دوستان آس نهایی دولت برای بالا بردن شاخص در فصل تابستان نماد اخابر (مخابرات ایران) هست که از اواخر خرداد به خاطر مشکلات حقوقی بسته شده و از بازار جا مونده. این نماد پتانسیل باز شدن تا 100% در بازگشایی رو داره البته اگر بازار در روز بازگشایی همراه و مثبت باشه.

65% اخابر در این بازار خونین به اندازه 165% در بازار معمولی میرزید :(

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
بین ۲ وزیر دعوا شد!
یکی از گمانه‌زنی‌های جدی نیز به موضوع مدیریت سهام پالایشگاه‌های در معرض عرضه اشاره دارد، بر این اساس ‏به‌نظر می‌رسد در مورد پالایشگاه‌ها دعوای اصلی بر سر مدیریت این صندوق باشد. اگر سهام موجود به‌صورت ETF عرضه شوند به‌نظر می‌رسد مدیریت صندوق به‌عهده وزارت اقتصاد باشد و اگر عرضه به‌صورت بلوکی انجام شود احتمالاً با انجام خرید از سوی زیرمجموعه‌های وزارت نفت مدیریت در نهایت در وزارت‌خانه مذکور باقی بماند.

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
کمپین حمایت از عدم لغو "دارا دوم"

به لینک زیر برید
گزینه «حمایت میکنم» رو کلیک کنید
شماره موبایل و کد سه رقمی رو وارد کنید
رمزی که به موبایلتون پیامک شده رو وارد کنید

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
والا کار اینا حساب و کتاب نداره. اگر دیدین فردا گفتن صندوق 2 شده خودرویی-فولادی و صندوق 3 با تاخیر میاد تعجب نکنید. با وجود همه تکذیبیه ها، هنوز منتظرم صندوق 2 به شکل قبلی پابرجا باشه، حالا نهایت کمی دیرتر. آخه دژپسند نادان! این چه تصمیمی بود که یک نفره و بدون مشورت گرفتی؟

65% اخابر در این بازار خونین به اندازه 165% در بازار معمولی میرزید :(
منم دو سه جا دیدم حرف از جایگزینی خودرویی‌ها (که لعنت بر آنها باد) با پالایشی‌ها در صندوق etf دوم هست ...
خیلی مسخره‌ست... خیلی نه‌هااا، خییییییییلی ....

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
کمپین حمایت از عدم لغو "دارا دوم"

به لینک زیر برید
گزینه «حمایت میکنم» رو کلیک کنید
شماره موبایل و کد سه رقمی رو وارد کنید
رمزی که به موبایلتون پیامک شده رو وارد کنید

عجب حمایتی شده ازش به همین زودی رسید به 9500 نفر !
-------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------
قابل توجه سهامداران تپکو :

Capture.JPG

Last edited:

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
بالا