jilibilina
Registered User
من که متوجه سوالتون نشدم، یه نصفه سوال بود که خودتون جوابش رو دادین :دیمن یه چیز رو متوجه نمیشم اگر دوستان بتونن بنده ی حقیر رو آگاه کنن ممنون میشم :دی
ببینید دولت میاد صندوقی رو به مردم میده یا بهتر بگم پکیجی از سهامی رو به مردم میده که هر کدام ایکس تومان ارزش دارند، حالا وزارت نفت میگه آقا من این قیمت نمیدم سهم واقعا ارزشمند است.
سوال من اینجاست:
مگر ما میتوانیم در آینده سهم شپنا رو از دارادوم جدا کنیم و به صورت آزاد بفروشیم، تا جایی که من میدونم خیر.. ما فقط یه صندوقی داریم که اسمش دارا دوم هست و شاید اصلا خریدار هم نداشته باشه در صورتی که بر فرض مثال شپنا یا شبندر که جزئی از این صندوق هستند خریدار دارن.
مثال میزنم:
اگر بگیم سهام عدالت یک نوع صندوق هست ما در حال حاضر میتونیم هر کدام از این سهم هایی که در این صندوق هست رو به صورت جداگانه بفروشیم ( حالا به این کاری ندارم که میزنن تو سر مال و قیمت رو شاید کم و زیاد کنن ) اما با بالا پایین شدن مثلا سهم فولاد ارزش سهام عدالت هم تغییر میکنه.
ولی اگر همین سهم عدالت رو به عنوان صندوق عرضه کنن شاید اصلا مشتری هم نداشته باشه.
به نظر این حقیر سراپا تقصیر ، دارادوم از این جهت خوب بود که با ۳۰درصد تخفیف واگذار میشد، و اینکه چون سهام ارزشمندی اونو تشکیل داده بودن، واسه همین بدون صف خرید، در روز عرضه قابل خریداری بود...
وگرنه به قول خودتون، اگر همین سهام رو بصورت جداگونه توی سبدمون داشته باشیم بهتر هست، چون میشه هرکدوم رو که خواستیم بخریم یا بفروشیم، و مثل یه پکیج سربسته نیست ...
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk