شرکت میزاره مزایده هرچی قیمت بخوره همون را میزنند به حساب سهام دارخیلی ممنون . فقط یه سوالی اگه 100 تومن رو واریز نکنم شرکت همون 100 ضربدر تعداد سهم حق تقدم رو به حسابم میزنه ؟ خیلی کم میشه
از اون طرف منتظر موندن تا تبدیل بشه خیلی ستمه !
جناب @s.david.s گفتن که سهمایی که نسبت p به eشون بالای ۱۰۰ هست پرریسک هستن و بهتره رد بشن...چند تا سهم هستن که کلا حسابشون جداست و ظاهرا در بورس مریخ معامله میشن و فقط مثبت رو میشناسن. حساب اینا از بقیه بازار جداست.
اونایی که به هر حال راه دادن تو این مدت و منفی هم دیدن: ثشاهد غنوش دی (منهای امروز، از الان به بعد باید خبر افزایش بیاد وگرنه بازی داره)
اونایی که کلا راه نمیدن: ونیکی وآیند کدما نمرینو خپویش وبرق بساما
اره فکر کنم انتخابات امریکا چند روز دیگه س ما خبر نداریمسیستم باید خاموش کرد
بدی منفیها اینه که اکثرا پایانی به راحتی پر میشه
با این شوکی ک دولت به مردم تازه کار داد
خیلیها با یه مثبت جمع میکنند میرن تو بازار خودشون ارز و سکه طلا چون بنظرشون پولشون سوخت نمیشه
اونهایی که با این بازار کار دارند حالا حالا باقی میموند
منتظر برج 7 بودیم برای اصلاح اما انگار زودتر اصلاح زدن برای غافل گیری اموات![]()
جناب @s.david.s گفتن که سهمایی که نسبت p به eشون بالای ۱۰۰ هست پرریسک هستن و بهتره رد بشن...
الان من همین ثشاهد رو نگاه کردم p/e بالای ۶۰۰ هست، و توی نمودار سالانهش تقریبا همیشه رو به رشد بوده و حتی یه اصلاح جدی هم نداشته!!! عجیبه ...
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
از بین این سهم ها تنها غنوش هست که دو هفته پیش اصلاح خورد و تا 25 درصد هم منفی شد و البته با حمایت قوی حقوقی هاش دوباره برگشت-و با این حساب دیگه میشه گفت این سهم حداقل تا چند ماه ریسکی نداره-بقیه ی سهم هایی که گفتی اگه دی رو جدا کنیم که اونم منفی چند تا دیده بقیشون اصلاح نخوردند هنوز فقط غنوش از این لیستتون اصلاحش رو خورده و برگشته و انصافا سنگین هم اصلاح خورد در اون مقطع و دیگه کسی جرات نداره بگه حبابه و از این مضخرفات.از این طرف هم شایعه افزایش سرمایه غنوش تو راهه و یک سری افراد رانتی خبرهایی از افزایش سرمایه غنوش دارند که اینجور شدید تو دو هفته ی پیش اصلاح غنوش این سهم رو درو کردند!الان از این سهم ها بمب ساعتی واقعی ثشاهدهچند تا سهم هستن که کلا حسابشون جداست و ظاهرا در بورس مریخ معامله میشن و فقط مثبت رو میشناسن. حساب اینا از بقیه بازار جداست.
اونایی که به هر حال راه دادن تو این مدت و منفی هم دیدن: ثشاهد غنوش دی (منهای امروز، از الان به بعد باید خبر افزایش بیاد وگرنه بازی داره)
اونایی که کلا راه نمیدن: ونیکی وآیند کدما نمرینو خپویش وبرق بساما
من وتوصا دارم. اتفاقا امروز می خواستم بفروشمش تا وقتی پایینتر رفت بخرم. اما بعدش دیدم ای بابا این که پایانیش منفی یک هست و احتمالا هم پر نشه. برای همین بیخیال فروش شدم و واقعا هم تو این بازار خوشحال میشم اگر پایانییش همین مقدار بمونه.سیستم باید خاموش کرد
بدی منفیها اینه که اکثرا پایانی به راحتی پر میشه
با این شوکی ک دولت به مردم تازه کار داد
خیلیها با یه مثبت جمع میکنند میرن تو بازار خودشون ارز و سکه طلا چون بنظرشون پولشون سوخت نمیشه
اونهایی که با این بازار کار دارند حالا حالا باقی میموند
منتظر برج 7 بودیم برای اصلاح اما انگار زودتر اصلاح زدن برای غافل گیری اموات![]()
از بین این سهم ها تنها غنوش هست که دو هفته پیش اصلاح خورد و تا 25 درصد هم منفی شد و البته با حمایت قوی حقوقی هاش دوباره برگشت-و با این حساب دیگه میشه گفت این سهم حداقل تا چند ماه ریسکی نداره-بقیه ی سهم هایی که گفتی اگه دی رو جدا کنیم که اونم منفی چند تا دیده بقیشون اصلاح نخوردند هنوز فقط غنوش از این لیستتون اصلاحش رو خورده و برگشته و انصافا سنگین هم اصلاح خورد در اون مقطع و دیگه کسی جرات نداره بگه حبابه و از این مضخرفات.الان از این سهم ها بمب ساعتی واقعی ثشاهده![]()
منطقیش هم همینه، چون حداقل اگه سودی براشون نداشته باشه، ضرر هم نداره، و ارزش سرمایهشون حفظ میشه، و هروقت بخان میتونن نقدش کنن...با این شوکی ک دولت به مردم تازه کار داد
![]()
چه ریسکی؟؟؟اونایی که از پارسال این سهم رو داشتند و الان پولشون 50 برابر شده اکثرا دو هفته پیش تو اون اصلاح سنگین غنوش خروج زدند و حقوقی های جدید سهم رو دوباره خرید زدند و کشیدند بالا-الان سهامدار تازه نفس وارد این سهم شده که حالا حالاها فروشنده نیستند...دوم اینکه خبرهایی رانتی در راهه من جمله افزایش سرمایه در غنوش که میگن علت خرید سنگین حقوقی هااز دو هفته ی پیش تا الان هم همینه!!!یه عالمه طرح پکتین هم تو راهه-خبر خرید دستگاه های جدید از چین و یه عالمه خبر دیگه.تازه شرکت داره 3 تا کارخونه جدید دیگه تاسیس میکنه.اگه به امید اصلاح دوباره غنوش منتظر نشستید باید بگم خبری نیست دیگه اصلاحش رو خورد و سنگین هم اصلاح خورد -دست کم تا 3 ماه خبری از اصلاح تو غنوش نخواهد بود و فقط این وسط ممکنه چند روزی فرصت ورود بده و دوباره صف خرید بشه.نوبتی هم باشه دیگه نوبت اصلاح سهم های دیگه حبابی هست.سهم های خط اول رو گفتم. وگرنه سهم های خط دوم که حجم مبنا هم نمیدن چه برسه به اصلاح.
من چون تجربه تلخ شپلی رو دارم دیگه تک سهم نمیشم وگرنه غنوش بعد از افزایش سرمایه ارزش تک سهم شدن رو داشت. اگرچه ریسک سنگینی مطلبید.
چه ریسکی؟؟؟اونایی که از پارسال این سهم رو داشتند و الان پولشون 50 برابر شده اکثرا دو هفته پیش تو اون اصلاح سنگین غنوش خروج زدند و حقوقی های جدید سهم رو دوباره خرید زدند و کشیدند بالا-الان سهامدار تازه نفس وارد این سهم شده که حالا حالاها فروشنده نیستند...دوم اینکه خبرهایی رانتی در راهه من جمله افزایش سرمایه در غنوش که میگن علت خرید سنگین حقوقی هااز دو هفته ی پیش تا الان هم همینه!!!یه عالمه طرح پکتین هم تو راهه-خبر خرید دستگاه های جدید از چین و یه عالمه خبر دیگه.تازه شرکت داره 3 تا کارخونه جدید دیگه تاسیس میکنه.اگه به امید اصلاح دوباره غنوش منتظر نشستید باید بگم خبری نیست دیگه اصلاحش رو خورد و سنگین هم اصلاح خورد -دست کم تا 3 ماه خبری از اصلاح تو غنوش نخواهد بود و فقط این وسط ممکنه چند روزی فرصت ورود بده و دوباره صف خرید بشه.نوبتی هم باشه دیگه نوبت اصلاح سهم های دیگه حبابی هست.
احتمال اینکه سهم دی تا آخر وقت برگرده زیاده-یا اینکه نهایت امروز منفی میشه و فردا دوباره مثبت خبر تایید افزایش سرمایش هم احتمالا تا آخر هفته بیادالان رو کاری ندارم که. میگم به ذاته اگر کسی اسفند تک سهم میشد ریسک داشت. مثل هر سهم دیگه ای که تک سهم شدنش ریسک داره. واضحه که هرکی غنوش داشته برد کرده. تو این شکی نیست. بحث اینه که الان زمان گذشته و ما روند تاریخی سهم رو داریم نظاره میکنیم. اون زمان که ملت کف دستشون رو بو نکرده بودن قراره بعد از افزایش سرمایه هم 12 برابر بشه! بحث امروز نیست اصلا.
احتمال اینکه سهم دی تا آخر وقت برگرده زیاده-یا اینکه نهایت امروز منفی میشه و فردا دوباره مثبت خبر تایید افزایش سرمایش هم احتمالا تا آخر هفته بیاد