• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
کله سحر از خواب بزنی که مثلا میخوای اول وقت بفروشی تا کمتر ضرر کنی , بعد بخاطر سیستم چسمبلکی درخواستت با 5 دقیقه تاخیر ثبت میشه !
خریدار ها هم خریدشون رو کردن و رفتن , علی موند و حوضش ! :rolleyes:

هم از خواب صبح افتادیم هم ضرر کردیم ! :D

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
دوستان تحلیل و نظرتون از سهم هایی که امروز سبز هستن می‌کنید که علت مثبت بودنشون در این بازار خونین چیه؟

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
خیلی ممنون . فقط یه سوالی اگه 100 تومن رو واریز نکنم شرکت همون 100 ضربدر تعداد سهم حق تقدم رو به حسابم میزنه ؟ خیلی کم میشه
از اون طرف منتظر موندن تا تبدیل بشه خیلی ستمه !
شرکت میزاره مزایده هرچی قیمت بخوره همون را میزنند به حساب سهام دار

• Like
Reactions: pm1

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
اعجوبه ای بنام واتو واتو ! :D ثشاهد !
مشاهده پیوست 1192662

چند تا سهم هستن که کلا حسابشون جداست و ظاهرا در بورس مریخ معامله میشن و فقط مثبت رو میشناسن. حساب اینا از بقیه بازار جداست.

اونایی که به هر حال راه دادن تو این مدت و منفی هم دیدن: ثشاهد غنوش دی (منهای امروز، از الان به بعد باید خبر افزایش بیاد وگرنه بازی داره)
اونایی که کلا راه نمیدن: ونیکی وآیند کدما نمرینو خپویش وبرق بساما

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
بنظر من اگه به همون روال قبل بود، یعنی برای دسترسی به سامانه معاملات آنلاین باید مدرک دانشگاهی میداشتی،الان یه حجم بسیار زیادی از این صف های فروش تشکیل نمیشد.
حالا تا طرف بلند شه بره تالار بورس یا کارگذاری سهام هاشو بفروشه یه طوری میشد اونجا یکی حالیشون میکرد که نفرووووشید.
ولی الان نه.گوشیه دست مردمه فوری درمیارن میگن خب بفروشیم

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
چند تا سهم هستن که کلا حسابشون جداست و ظاهرا در بورس مریخ معامله میشن و فقط مثبت رو میشناسن. حساب اینا از بقیه بازار جداست.

اونایی که به هر حال راه دادن تو این مدت و منفی هم دیدن: ثشاهد غنوش دی (منهای امروز، از الان به بعد باید خبر افزایش بیاد وگرنه بازی داره)
جناب @s.david.s گفتن که سهمایی که نسبت p به eشون بالای ۱۰۰ هست پرریسک هستن و بهتره رد بشن...
الان من همین ثشاهد رو نگاه کردم p/e بالای ۶۰۰ هست، و توی نمودار سالانه‌ش تقریبا همیشه رو به رشد بوده و حتی یه اصلاح جدی هم نداشته!!! عجیبه ...

کلا مشخص نیست دلیل بوجود اومدن همچین بازار خونینی چی هست!
خب چهارتا پالایشی رو میخاستن با ۲۰درصد تخفیف عرضه کنن، حالا کنسل شده! چرا باید کل بازار بریزه، جز چند سهم خاص !؟
و این نقدینگی که خارج میشه به سمت کدوم بازار خواهد رفت ...!؟
اسیر شدیما ...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
سیستم باید خاموش کرد
بدی منفیها اینه که اکثرا پایانی به راحتی پر میشه
با این شوکی ک دولت به مردم تازه کار داد
خیلیها با یه مثبت جمع میکنند میرن تو بازار خودشون ارز و سکه طلا چون بنظرشون پولشون سوخت نمیشه

اونهایی که با این بازار کار دارند حالا حالا باقی میموند
منتظر برج 7 بودیم برای اصلاح اما انگار زودتر اصلاح زدن برای غافل گیری اموات :D

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
سیستم باید خاموش کرد
خیلیها با یه مثبت جمع میکنند میرن تو بازار خودشون ارز و سکه طلا چون بنظرشون پولشون سوخت نمیشه

اره فکر کنم انتخابات امریکا چند روز دیگه س ما خبر نداریم

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
جناب @s.david.s گفتن که سهمایی که نسبت p به eشون بالای ۱۰۰ هست پرریسک هستن و بهتره رد بشن...
الان من همین ثشاهد رو نگاه کردم p/e بالای ۶۰۰ هست، و توی نمودار سالانه‌ش تقریبا همیشه رو به رشد بوده و حتی یه اصلاح جدی هم نداشته!!! عجیبه ...

درست میگه. ریسک رو نمیشه کتمان کرد. اکثر اینایی که لیست کردم (شاید به غیر از دو تا) تک سهم هایی هستن که خارج از روال رشد کردن. یعنی منطق خریدار، بنیان و ارزش ذاتی اینها نیست، بلکه اخبار حاشیه ای، احتمال تجدید ارزیابی، احتمال افشای الف، روند و جو روانی و بازیگردانی حرفه ای سهامداران درصدی و حقوقی هست که بالا میکشتشون. خب البته ریسک روی این سهم ها تا اینجا برای سهامدارانش جواب داده.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889

از بین این سهم ها تنها غنوش هست که دو هفته پیش اصلاح خورد و تا 25 درصد هم منفی شد و البته با حمایت قوی حقوقی هاش دوباره برگشت-و با این حساب دیگه میشه گفت این سهم حداقل تا چند ماه ریسکی نداره-بقیه ی سهم هایی که گفتی اگه دی رو جدا کنیم که اونم منفی چند تا دیده بقیشون اصلاح نخوردند هنوز فقط غنوش از این لیستتون اصلاحش رو خورده و برگشته و انصافا سنگین هم اصلاح خورد در اون مقطع و دیگه کسی جرات نداره بگه حبابه و از این مضخرفات.از این طرف هم شایعه افزایش سرمایه غنوش تو راهه و یک سری افراد رانتی خبرهایی از افزایش سرمایه غنوش دارند که اینجور شدید تو دو هفته ی پیش اصلاح غنوش این سهم رو درو کردند!الان از این سهم ها بمب ساعتی واقعی ثشاهدهo_Oo_O

Last edited:

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
سیستم باید خاموش کرد

من وتوصا دارم. اتفاقا امروز می خواستم بفروشمش تا وقتی پایینتر رفت بخرم. اما بعدش دیدم ای بابا این که پایانیش منفی یک هست و احتمالا هم پر نشه. برای همین بیخیال فروش شدم و واقعا هم تو این بازار خوشحال میشم اگر پایانییش همین مقدار بمونه.

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
از بین این سهم ها تنها غنوش هست که دو هفته پیش اصلاح خورد و تا 25 درصد هم منفی شد و البته با حمایت قوی حقوقی هاش دوباره برگشت-و با این حساب دیگه میشه گفت این سهم حداقل تا چند ماه ریسکی نداره-بقیه ی سهم هایی که گفتی اگه دی رو جدا کنیم که اونم منفی چند تا دیده بقیشون اصلاح نخوردند هنوز فقط غنوش از این لیستتون اصلاحش رو خورده و برگشته و انصافا سنگین هم اصلاح خورد در اون مقطع و دیگه کسی جرات نداره بگه حبابه و از این مضخرفات.الان از این سهم ها بمب ساعتی واقعی ثشاهدهo_Oo_O

سهم های خط اول رو گفتم. وگرنه سهم های خط دوم که حجم مبنا هم نمیدن چه برسه به اصلاح.
من چون تجربه تلخ شپلی رو دارم دیگه تک سهم نمیشم وگرنه غنوش بعد از افزایش سرمایه ارزش تک سهم شدن رو داشت. اگرچه ریسک سنگینی مطلبید.

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
:D
منطقیش هم همینه، چون حداقل اگه سودی براشون نداشته باشه، ضرر هم نداره، و ارزش سرمایه‌شون حفظ میشه، و هروقت بخان میتونن نقدش کنن...
ولی بورس این خبرا نیست، و سرمایه‌ت توی صف‌های فروش چندصدمیلیونی و چندمیلیاردی، جلو چشمت هرروز آب میشه و هیچ کاری هم نمیتونی بکنی ..‌.

اگر دولت این بساط رو جمعش نکنه، این نقدینگی دوباره برمیگرده سمت طلا و ارز ، و دوباره تورم و انفجار قیمتی در همه بازارها ...

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
سهم های خط اول رو گفتم. وگرنه سهم های خط دوم که حجم مبنا هم نمیدن چه برسه به اصلاح.
من چون تجربه تلخ شپلی رو دارم دیگه تک سهم نمیشم وگرنه غنوش بعد از افزایش سرمایه ارزش تک سهم شدن رو داشت. اگرچه ریسک سنگینی مطلبید.
چه ریسکی؟؟؟اونایی که از پارسال این سهم رو داشتند و الان پولشون 50 برابر شده اکثرا دو هفته پیش تو اون اصلاح سنگین غنوش خروج زدند و حقوقی های جدید سهم رو دوباره خرید زدند و کشیدند بالا-الان سهامدار تازه نفس وارد این سهم شده که حالا حالاها فروشنده نیستند...دوم اینکه خبرهایی رانتی در راهه من جمله افزایش سرمایه در غنوش که میگن علت خرید سنگین حقوقی هااز دو هفته ی پیش تا الان هم همینه!!!یه عالمه طرح پکتین هم تو راهه-خبر خرید دستگاه های جدید از چین و یه عالمه خبر دیگه.تازه شرکت داره 3 تا کارخونه جدید دیگه تاسیس میکنه.اگه به امید اصلاح دوباره غنوش منتظر نشستید باید بگم خبری نیست دیگه اصلاحش رو خورد و سنگین هم اصلاح خورد -دست کم تا 3 ماه خبری از اصلاح تو غنوش نخواهد بود و فقط این وسط ممکنه چند روزی فرصت ورود بده و دوباره صف خرید بشه.نوبتی هم باشه دیگه نوبت اصلاح سهم های دیگه حبابی هست.

Last edited:

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
چه ریسکی؟؟؟اونایی که از پارسال این سهم رو داشتند و الان پولشون 50 برابر شده اکثرا دو هفته پیش تو اون اصلاح سنگین غنوش خروج زدند و حقوقی های جدید سهم رو دوباره خرید زدند و کشیدند بالا-الان سهامدار تازه نفس وارد این سهم شده که حالا حالاها فروشنده نیستند...دوم اینکه خبرهایی رانتی در راهه من جمله افزایش سرمایه در غنوش که میگن علت خرید سنگین حقوقی هااز دو هفته ی پیش تا الان هم همینه!!!یه عالمه طرح پکتین هم تو راهه-خبر خرید دستگاه های جدید از چین و یه عالمه خبر دیگه.تازه شرکت داره 3 تا کارخونه جدید دیگه تاسیس میکنه.اگه به امید اصلاح دوباره غنوش منتظر نشستید باید بگم خبری نیست دیگه اصلاحش رو خورد و سنگین هم اصلاح خورد -دست کم تا 3 ماه خبری از اصلاح تو غنوش نخواهد بود و فقط این وسط ممکنه چند روزی فرصت ورود بده و دوباره صف خرید بشه.نوبتی هم باشه دیگه نوبت اصلاح سهم های دیگه حبابی هست.

الان رو کاری ندارم که. میگم به ذاته اگر کسی اسفند تک سهم میشد ریسک داشت. مثل هر سهم دیگه ای که تک سهم شدنش ریسک داره. واضحه که هرکی غنوش داشته برد کرده. تو این شکی نیست. بحث اینه که الان زمان گذشته و ما روند تاریخی سهم رو داریم نظاره میکنیم. اون زمان که ملت کف دستشون رو بو نکرده بودن قراره بعد از افزایش سرمایه هم 12 برابر بشه! بحث امروز نیست اصلا.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
الان رو کاری ندارم که. میگم به ذاته اگر کسی اسفند تک سهم میشد ریسک داشت. مثل هر سهم دیگه ای که تک سهم شدنش ریسک داره. واضحه که هرکی غنوش داشته برد کرده. تو این شکی نیست. بحث اینه که الان زمان گذشته و ما روند تاریخی سهم رو داریم نظاره میکنیم. اون زمان که ملت کف دستشون رو بو نکرده بودن قراره بعد از افزایش سرمایه هم 12 برابر بشه! بحث امروز نیست اصلا.
احتمال اینکه سهم دی تا آخر وقت برگرده زیاده-یا اینکه نهایت امروز منفی میشه و فردا دوباره مثبت خبر تایید افزایش سرمایش هم احتمالا تا آخر هفته بیاد

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
احتمال اینکه سهم دی تا آخر وقت برگرده زیاده-یا اینکه نهایت امروز منفی میشه و فردا دوباره مثبت خبر تایید افزایش سرمایش هم احتمالا تا آخر هفته بیاد

نمیدونم مسئولان بانک دی چرا انقدر احمق هستن که دستی دستی سهم خودشون رو میخوان بکشن پایین. تو سایت رسمی بانک دی تیتر بزرگ زده:

مخالفت بانک مرکزی با افزایش سرمایه بانک دی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها

خبر رو که بازی میکنی زده بانک مرکزی تاکید کرده است که افزایش سرمایه بانک دی باید از محل آورده نقدی سهامداران در کنار تجدید ارزیابی باشد و با این اظهار نظر بانک مرکزی موضوع افزایش سرمایه صرفا از محل تجدید ارزیابی دارایی ها به طور کامل منتفی است.

یعنی یک خبر مثبت (تایید جفت افزایش) رو جوری منتقل کردن که ملت خیال کردن افزایش سرمایه مالیده و سهم رو صف فروش کردن.

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
میر و علمدار نیامد :دی

بالا