• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
ولله همه‌ش هم تقصیر بازار هیجانی، و سهام عدالت نیست...
مثلا این دو مورد رو نگاه کنید...
چرا توی همچین شرایطی حقوقی فارس ۵۰میلیون سهم میفروشه، یا حقوقی شتران ۵۳ میلیون؟
دقت کنید این میزان فروختن، حالا چه حجم سنگینی گذاشتن تو صف فروش که صف خرید رو بشکنن معلوم نیست ...
بقیه‌شونم همینه ....مشاهده پیوست 1192904مشاهده پیوست 1192905

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

این 3 سهم رو ببینید ( سهم هایی که تو سبد سهام عدالت نیستند ) و حقوقی نسبتا خوب خریده.

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
این شتران رو من 10 میلیون ازش دارم . هر چی از 23 تا نماد دیگم سود کردم این به باد داده . نه میتونم نگه دارم نه میتونمم بفروشم با 30% ضرر . این 10 میلیون رو بشکه نفت به من می دادن راضی بودم دستکم میشد باهاشون قیر درست کرد دم در خونه رو آسفالت کرد .

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
#ثشاهد
توقف نماد معاملاتی ناشر به استناد ماده 19 مکرر/ 12 مکرر 3دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات

▪موضوع: توقف نماد معاملاتی ناشر به استناد ماده 19 مکرر/ 12 مکرر 3 دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات
به استناد ماده 19 مکرر دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات در بورس اوراق بهادار تهران به اطلاع می‌رساند با توجه به ظن دستکاری بازار (مبتنی بر اطلاعات یا معاملات) نماد معاملاتی ناشر حداکثر تا تاریخ 1399/05/29 ) متوقف می گردد.
منبع این خبر کجاست ؟ من ثشاهد دارم ولی برای من تو بخش اطلاعیه ها چیزی نیومده

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
من سرچ کردم تو سایت های معتبر و خبرگذاری ها درموردش چیزی ننوشته بود
فقط یه سایتی بود به اسم راهبرد معاصر که این خبر رو زده.

من خودمم تو چند تا کانال تلگرامی دیدم این خبرو ولی توی خبرگزاری معتبری ندیدم چیزی نوشته باشه اصلا از حسن هم بعیده همچین حرفایی:confused:
بهر حال امروز مدیر نظارت سازمان بورس گفته که امروز حدودا 600 میلیارد تومان سهام عدالت در بازار بفروش رفته.یکی از علتایی که بازار این روزا بهم ریخته همین قضیه ی سهام عدالتاس.
بهرحال باید دولت یه فکر اساسی واسه این ماجرا کنه.
لینک زیرو امضا کنید تا این ماجرا پیگیری بشه

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
من خودمم تو چند تا کانال تلگرامی دیدم این خبرو ولی توی خبرگزاری معتبری ندیدم چیزی نوشته باشه اصلا از حسن هم بعیده همچین حرفایی:confused:
بهر حال امروز مدیر نظارت سازمان بورس گفته که امروز حدودا 600 میلیارد تومان سهام عدالت در بازار بفروش رفته.یکی از علتایی که بازار این روزا بهم ریخته همین قضیه ی سهام عدالتاس.
بهرحال باید دولت یه فکر اساسی واسه این ماجرا کنه.
لینک زیرو امضا کنید تا این ماجرا پیگیری بشه
اگه به پرتفوی خودمون اضافه بشه که عالیه.
مال من یک میلیونیه الان تقریبا ۴۰ تومن شده.
نگاه کردم سهم های خوبی هم توش داره.اکثرا پالایشی و خودرویی و بانکی

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
#ثشاهد
توقف نماد معاملاتی ناشر به استناد ماده 19 مکرر/ 12 مکرر 3دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات

▪موضوع: توقف نماد معاملاتی ناشر به استناد ماده 19 مکرر/ 12 مکرر 3 دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات
به استناد ماده 19 مکرر دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات در بورس اوراق بهادار تهران به اطلاع می‌رساند با توجه به ظن دستکاری بازار (مبتنی بر اطلاعات یا معاملات) نماد معاملاتی ناشر حداکثر تا تاریخ 1399/05/29 ) متوقف می گردد.

نمی دونم چرا اما من هم وقتی متن خبر رو می خوندم همین احساس قلقلک وار رو داشتم.

الان دیدم همزمان کنار ثشاهد (سرمایه گذاری شاهد) داداش کوچیکش ثعمرا (عمران و توسعه شاهد) که این یکی دو روز بدجور دنبالش بودم رو هم به همین شکل و در پیام کدالی مشابه با همین محتوا بستن! عجب...

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
پس چرا مفید شومپت تو بخش اطلاعیه ها چیزی نزده !

الان دیدم همزمان کنار ثشاهد (سرمایه گذاری شاهد) داداش کوچیکش ثعمرا (عمران و توسعه شاهد) که این یکی دو روز بدجور دنبالش بودم رو هم به همین شکل و در پیام کدالی مشابه با همین محتوا بستن! عجب...

همون روز که شما گفتی منم بردمش تو دیده بان , تحت نظر داشتم , فعلا که با هم به رفتن تعطیلات! :D

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
اگه به پرتفوی خودمون اضافه بشه که عالیه.
مال من یک میلیونیه الان تقریبا ۴۰ تومن شده.
نگاه کردم سهم های خوبی هم توش داره.اکثرا پالایشی و خودرویی و بانکی
اره سهام عدالت سهمای عالی رو توش داره اگه به پرتفو اضاف بشه پرتفومون جذاب و دیدنی میشه:D
مجبورن بالاخره اینکارو انجام بدن یا الان اینکارو میکنن یا دیگه نشد 22 بهمن 100 درصد سهام عدالت ازاد میشه اون موقع تا شروع سال 1400 به پرتفو اضاف شده که نسبت به قیمت الانش رشد خیلی بیشتری هم داشته.امیدوارم زودتر اضاف شه بتونیم خودمون مدیریتش کنیم

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
چرا توی بازار منفی شستا میخرید؟ - اولین قسمتای آموزش همیشه میگن توی بازار نزولی خرید ممنوع!
چون اسمش شستا هست؟ - از کجا میدونی ده تا منفی دیگه نمیخوره؟

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
چرا توی بازار منفی شستا میخرید؟ - اولین قسمتای آموزش همیشه میگن توی بازار نزولی خرید ممنوع!
چون اسمش شستا هست؟ - از کجا میدونی ده تا منفی دیگه نمیخوره؟
افشای الف داد بازار خوب باشه یه درصد خوب میده

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji3532]تغییر موقت زمان بندی جلسات معاملاتی بورس از دوشنبه آینده
[emoji832] پیش گشایش به 15 دقیقه کاهش یافت

بورس تهران:
[emoji843]با توجه به پر تراکنش بودن معاملات شرکت های برخی صنایع، در راستای بهبود کارکرد سامانه معاملاتی ، زمانبندی جدید جلسات معاملاتی صنایع در بورس تهران بصورت موقت از مورخ 27/05/1399 تغییر می کند.

[emoji843]در جلسه معاملاتی اول زمان پیش گشایش از ساعت 30 : 8 الی 45 : 8 و زمان انجام معاملات از ساعت 45 : 8 الی 45 : 11 می باشد.

[emoji843]در این جلسه معاملاتی کلیه صنایع، به غیر از صنعت فلزات اساسی، صنعت شرکت های چند رشته ای صنعتی و صنعت فرآورده های نفتی، کک و سوخت هسته ای به همراه مشتقات مربوطه اعم از اختیار معامله و اختیار فروش تبعی قابل معامله هستند.

[emoji843]در جلسه معاملاتی دوم زمان پیش گشایش از ساعت 00 : 12 الی 15 : 12 و زمان انجام معاملات از ساعت 15 : 12 الی 15 : 15 می باشد.

[emoji843]گفتنی است در جلسه معاملاتی دوم صنایع فلزات اساسی، شرکتهای چند رشته ای صنعتی و فرآوردههای نفتی، کک و سوخت هسته ای به همراه مشتقات مربوطه اعم از اختیار معامله و اختیار فروش تبعی.

[emoji843]اوراق بهادار با درآمد ثابت و نیز معاملات تمامی نمادهای آتی ،(ETF) شایان ذکر است که کلیه صندوقهای قابل معامله سبد سهام در جلسه دوم معاملاتی قابل معامله خواهند بود

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
آقا این وپارس 17 درصد به من سود داده
کِی بیام بیرون؟
من فکر کنم تا 600 بره

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها