• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
پرتفوی لحظه ای مفید آشغال چند روزه برای من نمیاد.
برای شما هم همینجوریه؟
درست میشه خود به خود زیاد ور نرو باش .
خدایی خیلی فعالیدا زارت و زورت میخرید میفروشید .بکن توش بزار خیس بخوره تا اخر سال .
امیدی که هست ایشااله سهم های شارپی جمع بشه درست اصولی بشه همه چی .این دولتی ا از وقتی جون گرفتن گندزدن به همه چی .هیچ حساب کتابی جوابگو نیست .
همین چکاپارو (من باکارگزاری و اینا زیاد کار میکنم،کلا با بورس و این مسخره بازیا به خاطر کارم )هی به من خط میدن بگیر هرچی نیگاش میکنم میبینم اصن جواب نیست .میگن 2.5 بعد تا 5
یا خیلی سهم ها همش رانتی شده .به قول یه مدیر بالادستی .خبر داری بگیر نداری نه .(اینجا !فقط اینجا بچها نزدیک 50 میلیارد یه کم اینور اونوتر !کارمندا فقط سهم چند روز بازی میدن بعد میریزن بیرون !سهم های کوچیک )

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
هفته پیش رو خیلی هفته ی مهمیه چون اگر قرار باشه سهام عدالت رو باز بدون در نظر گرفتن شرایط بازار عرضه کنن یا یک دیوانه یه خبر بیخود بده و باعث بشه بازار منفی بشه خدا میدونه چی میشه چون یکسری از نمادها اصلاحشون از 50 درصد هم رد میشه
قرار نیست سهامداری کنیم و از اونطرف دولت هر کاری که خواست انجام بشه
یعنی این اح مق ها نمیدونن اگر بازار بورس رو بهم بریزن اولا به ضرر خودشونه و دیگه جایی نیست که دولت بتونه راحت کسری بودجه رو تامین کنه
حالا این به کنار اگر بی اعتمادی تو بورس ایجاد بشه و پول بره سمت ارز و سکه و .... چه اتفاقایی می افته ؟

امیدوارم بزارن بورس به صراط مستقیم خودش ادامه بده و اینقدر چوب لای چرخش نکنن
بخدا کشورای اروپایی اگر اینطور سهامدارایی مثل ماها داشتن رو تخم چشمشون میزاشتن

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
پرتفوی لحظه ای مفید آشغال چند روزه برای من نمیاد.
برای شما هم همینجوریه؟
آره تو تعطیلات کلا مفید هم تعطیله
الآن قدرت خرید منو زده 73 میلیون تومن
85.gif

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
آره تو تعطیلات کلا مفید هم تعطیله
الآن قدرت خرید منو زده 73 میلیون تومن
85.gif
احتمالا دیروز واریز وجه یا فروش سهام داشتی و باهاش سهام خریدی
اگه دریافت وجه آنی داشت چه خوب بودا :p

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
دوستان با توجه به اخبار کاذب کشف واکسن کرونا، احتمال داره هفته دیگه داروهایی‌ها مثبت بشه؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
هفته پیش رو خیلی هفته ی مهمیه چون اگر قرار باشه سهام عدالت رو باز بدون در نظر گرفتن شرایط بازار عرضه کنن یا یک دیوانه یه خبر بیخود بده و باعث بشه بازار منفی بشه خدا میدونه چی میشه چون یکسری از نمادها اصلاحشون از 50 درصد هم رد میشه
قرار نیست سهامداری کنیم و از اونطرف دولت هر کاری که خواست انجام بشه
یعنی این اح مق ها نمیدونن اگر بازار بورس رو بهم بریزن اولا به ضرر خودشونه و دیگه جایی نیست که دولت بتونه راحت کسری بودجه رو تامین کنه
حالا این به کنار اگر بی اعتمادی تو بورس ایجاد بشه و پول بره سمت ارز و سکه و .... چه اتفاقایی می افته ؟

امیدوارم بزارن بورس به صراط مستقیم خودش ادامه بده و اینقدر چوب لای چرخش نکنن
بخدا کشورای اروپایی اگر اینطور سهامدارایی مثل ماها داشتن رو تخم چشمشون میزاشتن
اصل این داستان که ریزش دیروز مال فروش سهام عدالت بوده زیر سواله و هنوز افرادی که این ادعا را دارند نمیگند کدوم کارگزاری این کار را انجام داده .من هرچی دیدم طرف فقط میگه کارگزار فلان شده .اگر اسم کارگزاری را پیدا کردید به منم بگویید

منافع خیلی ها تو اینه بازار بورس به هم بخوره دولتم فرضا بخواهد قدرت مقابله باهاشون را نداره

اروپا اگر سهامدارهایی مثل ایران داشت اصلا اروپا نمیشد یه کشور جهان سوم مثل ما بودند .واقعا شما به این افرادی که تازه اومدند تو بورس میگید سهامدار؟؟؟؟؟بعد این سهامداران با کدوم تحلیل سهام میخرند؟؟؟؟؟با سیگنال ماهان تیموری و محسن تیموری و عظیمی و .......
تو اروپا و آمریکا جمعیت سهامدارها خیلی بیشتر از ایرانه اما اکثرا غیر مستقیم با صندوقها تو بازار بورس هستند نه مثل ایران طرف اصلا نمی دونه افزایش سرمایه یعنی چی رفته کد گرفته

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
اروپا اگر سهامدارهایی مثل ایران داشت اصلا اروپا نمیشد یه کشور جهان سوم مثل ما بودند .واقعا شما به این افرادی که تازه اومدند تو بورس میگید سهامدار؟؟؟؟؟بعد این سهامداران با کدوم تحلیل سهام میخرند؟؟؟؟؟با سیگنال ماهان تیموری و محسن تیموری و عظیمی و .......
تو اروپا و آمریکا جمعیت سهامدارها خیلی بیشتر از ایرانه اما اکثرا غیر مستقیم با صندوقها تو بازار بورس هستند نه مثل ایران طرف اصلا نمی دونه افزایش سرمایه یعنی چی رفته کد گرفته
منظورم از سهامدارایی مثل ما اینه که اینهمه پول تو بورس داره وارد میشه تو این شرایط خراب اقتصادی و درگیر با ویروس کرونا الان فکر میکنی همه بازار بورس دنیا مثل ایران خوبه این همه ورود پول حقیقی که هر روز هم داره بیشتر میشه یا تقاضا برای عرضه اولیه چقدر بیشتر شده
ضمن اینکه دلیل صادر شدن این همه کد بورسی و ورود بدون آموزش به بورس خود خود دولت هست و لاغیر تقصیر منو شما نیست

مگه نمیتونن فرهنگ بورس رو تو تلویزیون به مردم یاد بدن ؟ مگه نمیتونن یه شبکه برای آموزش بورس درست کنند ؟
چرا میتونن اما نمیخوان چون اینطوری شیر تو شیر باشه بهتر میتونن سرمایه هارو به جیب بزنن
اما تو اروپا بخور بخور به این شکل نیست همه چیز اصول و قاعده داره که شما رو ملزم میکنه تو چهارچوب خودت بری جلو و اونایی که نمیتونن اصلا ورود نمیکنن
پس تقصیر منو و شما نیست برادر
یه مثال ساده هم بزنم چند سال پیش کی کمربند ایمنی ماشینشو میبست ؟ کی پشت خط عابر پیاده توقف میکرد ؟
شیر تو شیر بود اما اینقدر تو تلویزیون تبلیغ آموزشی گذاشتن اینقدر ملت رو جریمه کردن که الآن تا میشینی اول کمربندتو میبندی
بورس هم مدیر میخواد مثل همین انجمن اگر مدیر نداشته باشه هر کی هر چی دلش میخواد میگه و قانون رو زیر پاش میزاره
بیخیال اینطور بحثا اینقدر تکرار شده گوش همه پره
امیدوارم یه روزی درست بشه (این جمله آخرم رو هزاران بار تکرار کردم اما حیفففف)

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
اصل این داستان که ریزش دیروز مال فروش سهام عدالت بوده زیر سواله و هنوز افرادی که این ادعا را دارند نمیگند کدوم کارگزاری این کار را انجام داده .من هرچی دیدم طرف فقط میگه کارگزار فلان شده .اگر اسم کارگزاری را پیدا کردید به منم بگویید

منافع خیلی ها تو اینه بازار بورس به هم بخوره دولتم فرضا بخواهد قدرت مقابله باهاشون را نداره

شنیده ها حاکی از این بوده که کارگزاری بانک ملی سهام عدالتو فروخته
اینم تکذیبیه‌

IMG_20200813_151602.jpg

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
من که سر از حساب کتاب مفید در نمیارم ! من 350 تومن شارژ کردم برای دوتا عرضه اولیه زملارد و ثبهساز
الان دو پرتفو این دو اضافه شد با ارزش تقریبی 163000 تومن
مشاهده پیوست 1192992

حالا اگر این رقم رو از 350 تومنی که من واریز کردم از ارزش این دو عرضه اولیه کم بکنیم باید باقیمانده حساب من تقریبا 190 تومن باشه ولی باقیمانده من الان 250 تومنه ! :D

وقتی قدرت خرید رو چک میکنی 98 تومن بلوکه کرده ! یعنی دوتا عرضه اولیه ها رو 98 تومن حساب کرده !
مشاهده پیوست 1192993

من که سر در نیاوردم , قدیمی ها اگر میدونن چی به چیه من رو هم رووووشن کونن:D
آخه اون 8 تا چقدر باید اصلاح بزنی که بره تو سود؟؟!!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
بچه ها دیروز با این که همه سهم ها منفی بودن انتظار داشتم خروج پول حقیقی داشته باشیم. ولی الان می بینم نه تنها خروج نداشتیم بلکه ورود پول حقیقی هم داشتیم...

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
بچه ها دیروز با این که همه سهم ها منفی بودن انتظار داشتم خروج پول حقیقی داشته باشیم. ولی الان می بینم نه تنها خروج نداشتیم بلکه ورود پول حقیقی هم داشتیم...
صب همه صف خرید بود پول وارد شد ولی نیمه دوم جوری قفل شد که اصلا امکان خروج نبود !

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
در یک ماهه منتهی به ۲۴ مرداد موفق به کسب ۷ درصد سود شدم :D :(:oops:
این ناشی از عملکرد بسیار بد صندوق ها ،آقا فولاد و اشتباه خودم در خرید افق بود
بیشترین درصد سود متعلق به وپویا بود و بیشترین مبلغ سود متعلق به وغدیر عزیز
بیشترین درصد و مبلغ ضرر هم تعلق گرفت به آقا فولاد که امیدوار به جبرانش در دوره بعد هستم
میزان سود نسبت به دوره های قبل و حالت عادی خیلی کمتر شده ،اما همین هم بازدهی ماهانه خوبیه و بابتش خدا را شکر میکنم امیدوارم ماه های بعد بیشتر باشه

پ ن : در این دوره من سبدگردانی کردم و خرید و فروش زیادی داشتم ،حساب کردم اگر این کارو نمیکردم سودم میشد حدود ۴ درصد ! با در نظر گرفتن کارمزد کارگزاری یعنی من موفق شدم با سبد گردانی سودمو ۱۰۰ درصد افزایش بدم که خبر خوبیه در میان اخبار بد این دوره و نشان دهنده پختگی نسبی معاملات بوده ،خدا رو شکر به خاطر تمام نعمت هاش

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
بیشترین درصد و مبلغ ضرر هم تعلق گرفت به آقا فولاد که امیدوار به جبرانش در دوره بعد هستم
میزان سود نسبت به دوره های قبل و حالت عادی خیلی کمتر شده ،اما همین هم بازدهی ماهانه خوبیه و بابتش خدا را شکر میکنم امیدوارم ماه های بعد بیشتر باشه

پ ن : در این دوره من سبدگردانی کردم و خرید و فروش زیادی داشتم ،حساب کردم اگر این کارو نمیکردم سودم میشد حدود ۴ درصد ! با در نظر گرفتن کارمزد کارگزاری یعنی من موفق شدم با سبد گردانی سودمو ۱۰۰ درصد افزایش بدم که خبر خوبیه در میان اخبار بد این دوره و نشان دهنده پختگی نسبی معاملات بوده ،خدا رو شکر به خاطر تمام نعمت هاش
همه صندوق ها این ماه به زور خودشونو نگه داشتند که منفی نشن یکی دو تا هم شدن ولی در کل به نظرم صندوق خوبه میخوام از این به بعد بیشتر پولمو صندوق بخرم وقتی وضعیتشون بهتر شد.

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
همه صندوق ها این ماه به زور خودشونو نگه داشتند که منفی نشن یکی دو تا هم شدن ولی در کل به نظرم صندوق خوبه میخوام از این به بعد بیشتر پولمو صندوق بخرم وقتی وضعیتشون بهتر شد.
من همیشه ۴۰ تا ۵۰ درصد پرتفوم صندوق بود ولی این ماه همه رو فروختم و الان شده حدود ۱۰ درصد ،متاسفانه از اوایل تیرماه خنثی یا حتی منفی هستند و ریسکشون شده مثل سهام عادی ،در موعد مناسب برمیگردم به صندوق ها

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379

ماهی 7% اگر تا پایان سال تداوم داشته باشه همچنان یک درصد بسیار معقول و خوبه و با در نظر گرفتن تصاعد میشه یه درصد جذاب. البته که به امید خدا بیشتر میشه.
صندوق etf یا غیر قابل معامله؟ این ماه غیر قابل معامله ها بعضی هاشون بیشتر سود دادن.
قضیه 100% رو نفهمیدم. 100% افزایش سود نسبت به کِی و نسبت به چه درصدی؟

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
دوستان توجه کنید دارن خیلی از صندوق ها مینالند اینور و اونور حتی امضا جمع می کنن برای شکایت . قبلش تحقیق کنید خدایی نکرده زیاد نبینید .

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
دوستان توجه کنید دارن خیلی از صندوق ها مینالند اینور و اونور حتی امضا جمع می کنن برای شکایت . قبلش تحقیق کنید خدایی نکرده زیاد نبینید .

منظورت رو متوجه نشدم. صندوق ها امضا جمع میکنن برای چه کاری و در چه راستایی؟ زیاد اگر ببینیم عیب نداره کاش زیان نبینیم :D:cool:

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
ببخشید درست منظورم رو ننوشتم . اینجور که پیداست گویا صندوق ها بازدهی خوبی نداشته و مردم میخوان ازشون شکایت کنند . کمپین های فارس نیوز و توئیت های سهام یاب رو بخونید .

بالا