• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
کپی/ فهرست برخی از نمادهایی که در چند هفته گذشته اصلاح سنگین داشته اند

#خودرو ۳۶ درصد
#سصوفی ۳۵ درصد
ولساپا ۳۰ درصد
#غسالم ۴۵ درصد
#خپارس ۳۷ درصد
#خزامیا ۳۱ درصد
#ستران ۳۵ درصد
#شکربن ۳۵ درصد
#کترام ۴۵ درصد
#تلیسه ۴۳ درصد
#بجهرم ۳۰ درصد
#ثپردیس ۳۷ درصد
#غمارگ ۳۰ درصد :rolleyes: منطق اصلاح اینو دیگه نمیتونم درک کنم. همچنان اگر اصلاح کنه ممکنه بخرم
#دزهراوی ۳۸ درصد
#داوه ۴۵ درصد
#چکارن ۴۳ درصد
#زکشت ۳۴ درصد
#سیمرغ ۳۷ درصد
#ولیز ۵۸ درصد
#کماسه ۴۶ درصد

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
ببخشید درست منظورم رو ننوشتم . اینجور که پیداست گویا صندوق ها بازدهی خوبی نداشته و مردم میخوان ازشون شکایت کنند . کمپین های فارس نیوز و توئیت های سهام یاب رو بخونید .

عجب مسخره بازی ای شده. روز اولی که سهامداران غسالم تو فارس کمپین اعتراضی زدن که چرا این سهم ارزون شده و یکی بیاد پاسخگو باشه باید فکرش رو میکردیم که به اینجاها ختم میشه. شوخی گرفتیم و خندیدیم گفتیم حتما یکی برای مسخره بازی زده. آخه برای بازده پایین کمپین میزنن؟ مگه سود قطعی و تضمینی قرار بوده بدن؟ کاش فیلترینگ ورود به بورس میذاشتن. آینده بلند مدت روشنه ولی دلم میخواد زودتر این مقطع ورود بی ضابطه و بنیان افکن به بورس بگذره و این چیزها رو نبینم.

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
دوستان برای اولین خرید و سود سریع چقدر و کدوم سهما رو پیشنهاد میدید ؟!

Sent from my iPhone using Tapatalk

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
عجب مسخره بازی ای شده. روز اولی که سهامداران غسالم تو فارس کمپین اعتراضی زدن که چرا این سهم ارزون شده و یکی بیاد پاسخگو باشه باید فکرش رو میکردیم که به اینجاها ختم میشه. شوخی گرفتیم و خندیدیم گفتیم حتما یکی برای مسخره بازی زده. آخه برای بازده پایین کمپین میزنن؟ مگه سود قطعی و تضمینی قرار بوده بدن؟ کاش فیلترینگ ورود به بورس میذاشتن. آینده بلند مدت روشنه ولی دلم میخواد زودتر این مقطع ورود بی ضابطه و بنیان افکن به بورس بگذره و این چیزها رو نبینم.

s3po_1.jpg

تکمله/ این سود صندوق معروف سهامی ثروت آفرین تمدن در سال 1395 هست. منفی 6.79 درصد. یعنی طرف 1 سال پول گذاشته، 23% اون زمان بانک رو که نگرفته هیچ، یه پولی هم ازش کسر شده. اون وقت الان تو 1 ماه به خاطر بازده کم (اونم نه منفی) میرن کمپین میزنن؟ تیر خلاص رو بزنید به من و بعد از گذشت این ایام و سینک شدن جدیدالورودها احیام کنید که نمیتونم این چیزها رو تحمل کنم :mad: حسن خدا بگم چیکارت کنه که بورس رو همگانی کردی.

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
کپی/ فهرست برخی از نمادهایی که در چند هفته گذشته اصلاح سنگین داشته اند

#خودرو ۳۶ درصد
#سصوفی ۳۵ درصد
ولساپا ۳۰ درصد
#غسالم ۴۵ درصد
#خپارس ۳۷ درصد
#خزامیا ۳۱ درصد
#ستران ۳۵ درصد
#شکربن ۳۵ درصد
#کترام ۴۵ درصد
#تلیسه ۴۳ درصد
#بجهرم ۳۰ درصد
#ثپردیس ۳۷ درصد
#غمارگ ۳۰ درصد :rolleyes: منطق اصلاح اینو دیگه نمیتونم درک کنم. همچنان اگر اصلاح کنه ممکنه بخرم
#دزهراوی ۳۸ درصد
#داوه ۴۵ درصد
#چکارن ۴۳ درصد
#زکشت ۳۴ درصد
#سیمرغ ۳۷ درصد
#ولیز ۵۸ درصد
#کماسه ۴۶ درصد
IMG_20200813_204400_537.jpg

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
ماهی 7% اگر تا پایان سال تداوم داشته باشه همچنان یک درصد بسیار معقول و خوبه و با در نظر گرفتن تصاعد میشه یه درصد جذاب. البته که به امید خدا بیشتر میشه.
صندوق etf یا غیر قابل معامله؟ این ماه غیر قابل معامله ها بعضی هاشون بیشتر سود دادن.
قضیه 100% رو نفهمیدم. 100% افزایش سود نسبت به کِی و نسبت به چه درصدی؟
صندوق های قابل معامله از نوع سرمایه گذاری در سهام
من اگر این دوره همون سهم های قبلیو نگه میداشتم ۴ درصد سود میکردم ،اما با تغییرات به ۷ درصد رساندم که با در نظر گرفتن کارمزد میشه حدود ۸ درصد ،این یعنی موفق شدم سودمو دو برابر کنم با تغییراتی که دادم ،یعنی معاملاتم موفق بود

۷ درصد در مقایسه با خیلی از بازارها عالیه و ناشکر نیستم ،اما در مقایسه با دوره های گذشته افت شدیدی داشته دوره قبل ۲۷ درصد بوده که با کمی اغماض میشه گفت ۷۵ درصد افت سوددهی داشته

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
ببخشید درست منظورم رو ننوشتم . اینجور که پیداست گویا صندوق ها بازدهی خوبی نداشته و مردم میخوان ازشون شکایت کنند . کمپین های فارس نیوز و توئیت های سهام یاب رو بخونید .
وقتی کلیت بازار در اصلاح هستش مگه میشه صندوق سهامی سود بده ؟ تازه بازار گیجه اکثر صندوق ها زیر ناو معامله میشن اونم نه یکی دو درصد بازار یه اصلاح درست و حسابی بکنه همه این صف نشینان و بریزه بیرون متعادل میشه بازار صندوق ها هم راه خودشونو میرن

الان خیلیا تو این یک ماه گذشته کلی ضرر کردن درسته ؟ مثلا صندوق آگاس فکر کنم بازده یک ماهش 4 درصد مثبت بوده یعنی تقریبا از اصلاح جون سالم به در برده درسته سودش کمه ولی تو ریزش ها و اصلاح ها ریسکش کمتره

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
این درصدها برای موقعی هست که شما سهم رو با ضرر بفروشید در صورت نگهداری به همون مقدار روزهای ضرر باید سود کنید تا سر به سر بشید
ربطی به نگهداری یا فروش ندارد. اگر سرمایه شما 100 میلیون تومان باشد و 50 درصد ضرر کنید، سرمایه به 50 میلیون تومان کاهش میابد. حال برای اینکه دوباره به 100 میلیون تومان اولیه برسید باید 100 درصد سود بگیرید تا تازه به سرمایه اولیه خود برسید. برای همین تعیین حد ضرر بسیار مهم است.

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
از عجایب کارگزاری مفید بگم که 30 میلیون به قدرت خرید من اضافه کرده و حتی تو قسمت برداشت وجه هم بهم اجازه برداشت میده :D هم ایزی تریدر و هم آنلاین پلاس به قدرت خریدم 30 میلیون اضافه شده.
اول فکر کردم شاید ناظر خرید بعضی سهمهارو کنسل کرده و مبلغش به قدرت خرید اضافه شده ولی پورتفوم رو که چک کردم دیدم همه چی سر جاشه.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
از عجایب کارگزاری مفید بگم که 30 میلیون به قدرت خرید من اضافه کرده و حتی تو قسمت برداشت وجه هم بهم اجازه برداشت میده :D هم ایزی تریدر و هم آنلاین پلاس به قدرت خریدم 30 میلیون اضافه شده.
اول فکر کردم شاید ناظر خرید بعضی سهمهارو کنسل کرده و مبلغش به قدرت خرید اضافه شده ولی پورتفوم رو که چک کردم دیدم همه چی سر جاشه.
درخواست رو بدی میگه موجودی کافی نیست امتحان کن

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
قدرت خرید منم صبح 250 بود , الان شده 279 ! :D

دوستان یه سوال , عرضه اولیه ثبهساز از 1000 تا 670 تا تعلق گرفته
حالا در قسمت سفارشات باز زده 670 تا انجام شده , 330 تا باقیمانده

سوال اینجاست , این سفارش بطور اتومات لغو میشه یا برای اون 330 تای باقیمانده همچنان در سیستم باقی میمونه ؟
Untitled.jpg

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
درخواست رو بدی میگه موجودی کافی نیست امتحان کن
اگه یه درصد هم اشتباها بهتون اعتبار خرید بدن وقتی متوجه بشن حسابتون رو منفی میکنن یعنی هر وقت چیزی فروختی یا پول ریختی ازت کم میشه :cool:

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
دارا یکم بدون بازیگردان
بچه ها دیروز با این که همه سهم ها منفی بودن انتظار داشتم خروج پول حقیقی داشته باشیم. ولی الان می بینم نه تنها خروج نداشتیم بلکه ورود پول حقیقی هم داشتیم...
اصلا همین که بازی برگشت و قرمزش کردن دلیل اصلیش همین جمع کردن همین پول بود خیلی راحت عرضه رو زیاد کردن و پولا رو جارو کردن

Last edited:

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوستان بورسهای خارجی هم دو روز تو هفته تعطیلن ؟

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50

سوال اینجاست , این سفارش بطور اتومات لغو میشه یا برای اون 330 تای باقیمانده همچنان در سیستم باقی میمونه ؟
مشاهده پیوست 1193051

کارگزایتون چیه؟

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164

مشاهده پیوست 1193051
شنبه می بینی همه چی اتومات اوکی میشه.
۳۳۰ تا رو دیگه نمی تونی خرید بزنی و باید برای اون دوباره ثبت سفارش انجام بدی . البته عرضه اولیه هست و گیر نمیاد.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
Last edited:

sara100

Registered User
لایک‌ها
531
مفید

لیست کارگزاری های برتر در خرداد 99 از نظر حجم معامله
شاید از طریق این لیست بشه یه کارگزاری خلوت پیدا کرد
مشاهده پیوست 1193085
مشاهده پیوست 1193086
حالا به نظر اساتید کدام کارگزاری را انتخاب کنیم که هم امکانات و پنل کاربریش کامل و به تمام معنا همچون مفید و آگاه باشد و هم سرورش در موقع خرید و فروش هنگ نباشه و از سرور پرقدرتی برخوردار باشه و هم عرضه اولیه اش به صورت اتومات همچون مفید خریداری کند ....

مفید خیلی هنگی دارد بخصوص اول صبح سرورش به شدت شلوغه ...

Last edited:
بالا