• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
خب هیچ کدوم از کارگزاری ها چیزی به اسم نسخه دمو ندارن تا آدم قبل از ثبت نام با محیط سیستمشون آشنا بشه
فقط تنها نکته ای که من نظرم رو جلب کرد مشابه بودن اسکریپت ثبت نام بعضی از کارگزاری ها بود
مثلا کارگزاری بانک دی و بانک سامان اسکریپت ثبت نامشون دقیقا یکیه !

و نکته مهم تر در این شرایط کرونایی اینکه حتما قبل از ثبت نام چک کنید که آیا پیشخوان احراز هویت در شهرتون داره یا نه
مثلا من برای تست کارگزاری بانک سامان و بانک دی رو چک کردم دیدم در گیلان اصلا دفتر پیشخوان برای احراز هویت ندارند !!

فقط بانک دی احراز هویت آنلاین داشت که باز به نظرم خوب بود

اینم جزء همون اسکریپت مشابه هاست , اسکریپت ثبت نامش با کارگزاری بانک پارسیان دقیقا یکیه , احتمال اینکه سیستم تردیشون هم یکی باشه وجود داره
بانک دی کلیه مراحل ثبت نام و احراز هویت کارگزاری آنلاین هست؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
این احراز هویت غیر حضوری سجام هست نه احراز هویت کارگزاری. آیا احراز هویت کارگزاری هم غیر حضوری است؟
اون نمیشه که غیر حضوری باشه.
باید بری برگه های قرار دادی که بین خودت و کارگذاری بسته میشه رو امضا کنی.
البته فقط اسمش قرارداده،برگه هارو حوصله ات بگیره بخونی میبینی هرچی حق و حقوقه داری از خودت سلب می‌کنی.
تعهد مینمایم که ادعایی در مورد فلان چیز نداشته باشم.
بدین وسیله اعلام میدارم کلیه حقوق فلان چیز را به کارگذاری اعطا مینمایم.
متقاضی متعهد می‌شود فلان مجوز را به کارگذاری واگذار نماید.
آخرش موقع امضا هم نوشته متعهد میشوم هر چیزی که مربوط به من میشه و شرکت یادش رفته اینجا قید کنه و ازم بگیره و بعداً ممکنه یادش بیاد و اضافه کنه رو هم قبول میکنم و از خودم سلب میکنم.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
این احراز هویت غیر حضوری سجام هست نه احراز هویت کارگزاری. آیا احراز هویت کارگزاری هم غیر حضوری است؟
اوه راست میگی ! من دقت نکرده بودم , اشتب از من بود :D

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
میبینی هرچی حق و حقوقه داری از خودت سلب می‌کنی.
تمامی قرارداد ها به همین شکل هست , من به شخصه هرچی قرارداد رو وقت گذاشتم خوندم دو حالت بیشتر نداشت

در مواقع ضرر رفع مسئولیت طرف مقابل , در مواقع سود همه منافع برای طرف مقابل

کلا وقتی کسی قراردادی رو جلو میزاری نمیاد چیزی رو به نفع تو تنظیم کنه , همه چیز رو از دیدگاه خودش و به نفع خودش تنظیم میکنه

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
البته فقط اسمش قرارداده،برگه هارو حوصله ات بگیره بخونی میبینی هرچی حق و حقوقه داری از خودت سلب می‌کنی.
آخرش موقع امضا هم نوشته متعهد میشوم هر چیزی که مربوط به من میشه و شرکت یادش رفته اینجا قید کنه و ازم بگیره و بعداً ممکنه یادش بیاد و اضافه کنه رو هم قبول میکنم و از خودم سلب میکنم.
بدین وسیله تعهد می‌نماید جمعه شبها از ساعت ۱۰ به بعد خود را به صورت تمام و کمال در اختیار کارگزاری قرار دهم

arvin40

Registered User
لایک‌ها
236
اگه دولت میتونست نفتش رو 20 دلار به خارج کشور بفروشه و مشتری داشت مطمئن باشید نمیومد بفروشه به مردم. حالا نفتی که 20 دلار مشتری نداره رو کسی پیدا میشه تو ایران بخواد 45 دلار بخره؟ :rolleyes: ضمنا بعد 2 سال چه تضمینی هست که مشتری باشه برای نفت ایران؟ و حتی اگه باشه غیر ممکنه پول فروش نفت رو بتونن وارد کشور کنن .به نظرم خوشبینانه ترین حالت بعد دوسال دولت بعد میگه هرکی نفت خریده دبه بیاره که نفتش روبپاچیم توش.و اگه نمیتونه نفتش رو تحویل بگیره باید هزنه نگهداریش رو بده:D. یایه کار دیگه میتونه بکنه و پول چاپ کنه بده به مردم به جای پول نفت که مثل اینکه با سود 18 درصد قرار حساب بشه (طبیعتا تورم تا 2 سال دیگه چند برابر این سود 18 درصده و این یعنی ضرر کامل)

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اگه دولت میتونست نفتش رو 20 دلار به خارج کشور بفروشه و مشتری داشت مطمئن باشید نمیومد بفروشه به مردم. حالا نفتی که 20 دلار مشتری نداره رو کسی پیدا میشه تو ایران بخواد 45 دلار بخره؟ :rolleyes: ضمنا بعد 2 سال چه تضمینی هست که مشتری باشه برای نفت ایران؟ و حتی اگه باشه غیر ممکنه پول فروش نفت رو بتونن وارد کشور کنن .به نظرم خوشبینانه ترین حالت بعد دوسال دولت بعد میگه هرکی نفت خریده دبه بیاره که نفتش روبپاچیم توش.و اگه نمیتونه نفتش رو تحویل بگیره باید هزنه نگهداریش رو بده:D. یایه کار دیگه میتونه بکنه و پول چاپ کنه بده به مردم به جای پول نفت که مثل اینکه با سود 18 درصد قرار حساب بشه (طبیعتا تورم تا 2 سال دیگه چند برابر این سود 18 درصده و این یعنی ضرر کامل)
توی یه جمله :
هیچ وقت دولت هیچ جای دنیا کاری رو به نفع مردم انجام نمیده و اگه 10 تا تو جیبه خودش میزاره ، 1 دونه تو جیب مردم میزاره

ایران و آمریکا و آلمان ، فرانسه و ژاپن و اینا هم نداره ، کلا همینن

راه حل : هیج وقت بهشون اعتماد نکن و اونچیزی رو که میگن حتی اگه سود ده هم هست سمتش نرو

آخرین سابقه : وضعیت دارا یکم ! نصف NAV معامله میشه و سهامدارا همشون متضرر شدن ، بازارگردان کجاست که اطراف NAV سفارش بزاره ؟ اصلا نداره :rolleyes:

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
توی یه جمله :
هیچ وقت دولت هیچ جای دنیا کاری رو به نفع مردم انجام نمیده و اگه 10 تا تو جیبه خودش میزاره ، 1 دونه تو جیب مردم میزاره

ایران و آمریکا و آلمان ، فرانسه و ژاپن و اینا هم نداره ، کلا همینن

راه حل : هیج وقت بهشون اعتماد نکن و اونچیزی رو که میگن حتی اگه سود ده هم هست سمتش نرو

آخرین سابقه : وضعیت دارا یکم ! نصف NAV معامله میشه و سهامدارا همشون متضرر شدن ، بازارگردان کجاست که اطراف NAV سفارش بزاره ؟ اصلا نداره :rolleyes:
حالا خوبه 5 درصد تخفیف دارایکم هم همون موقع برداشتن به اسم برای بازارگردانی و... صندوق.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
چرا شده و میشه، مهر آفرین احراز هویتش آنلاین هست.
باقیش رو قبول دارم :D:p:D

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
البته دولت با این اوراق سلف نفتی یه جورایی دلارو 22 هزارتومن حساب کرده
که خب نشون میده دولت نظرش روی قیمت دلار همون 22 هزارتومنه
نشونه اییه برای صنایع وابسته به دلار مثل فملی و فولاد ... شاید در آینده ی نزدیک

مرقام و کماسه دو سهم عجیب و شدیدا ضررده توی تلگرام تبلیغات عجیب برخی کانال ها برای جذب سرمایه و خوراک ...
بعضیا نون تو خون میزنن تن آدمو میلرزونن
حتی توی بعضی اپلیکیشن های بورسی هم دیدم بعضی آیدیا میان کماسه رو به عنوان سیگنال میزنن خیلی مراقب باشید

Last edited:

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
سلام
دوستان منم میخوام این دارادوم به شکل به قول شما حداکثری ثبت نام کنم ولی یه سری سوال دارم جوابشونو پیدانکردم.
هممون میدونیم دربازار سرمایه عرضه و تقاضا هست که قیمت تعیین میکنه.NAV صندوق و وضعیت بنیادی شرکت و .... به هیچ وجه ارزشی نداره.
خوب پروسه اینطور انجام میشه که مثلا من و شما میریم 20 میلیون تومن میدیم برای خرید دارادوم(با احتساب اعضای خانواده). بعد از یک ماه که پولمون دست دولته دارادوم اضافه میشه به پرتفوی ما.حالا ما دارادوم را هم 4 ماه دیگه نگهداری میکنیم و میخوایم دارادومون رو بفروشیم.چه کسی از ما میخره؟ اصلا چرا باید کسی دارادوم بخره از ما؟ خوب هرکس که میخواد بخره همین الان که ثبت نامشه میره میخره دیگه چرا بیاد دوماه دیگه یا چهار ماه دیگه از من و شما به دوبرابر قیمت بخره؟
مخصوصا اینکه صندوق ها دارا بازیگردان ندارن و هیچ حمایت حقوقی توشون نیست!
از طرفی دامنه نوسان مسخره ای که گذاشتن باعث شده خسته کننده بشه . مثلا اگر قرار باشه دارایکم 50 درصد منفی بخوره بجای اینکه توی یک روز 50 درصد منفیشو بگیره توی 5 روز میگیره!

رشد navصندوق پیش شرطش والزامش رشد نمادهای داخل صندوق هست ولی رشد قیمت نماد های صندوق الزامی برای رشد قیمت معامله ای صندوق ایجاد نمیکنه و ممکنه نماد ها رشد پیداکنن ولی صندوق ها برعکس توی معامله منفی بخورن به خاطر فشار عرضه.(اصلا به نظر من صندوق کاملا حساب کتابش از نماد های داخلش جدا هست و کاری با رشد اونا نداره.عرضه و تقاضا هست که قیمت صندوق رو معلوم میکنه)

خوب با این حساب کتاب بهتر نیست بریم سراغ نمادهای خود صندوق و از هر چهار نمادی که توی صندوق هستن خرید کنیم؟ نقد شوندگیشون هم بسیار بالاتر از صندوق هست.

سوال اصلی من اینه که وقتی میخوایم دارا دوم بفروشیم کی از ما میخره و چرا باید اون شخص ازمون بخره؟(علی الخصوص که خریدار اون موقع همین الان میره ثبت نام میکنه میخره! دیگه به فروش ما نیازی نداره!)

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
سلام
دوستان منم میخوام این دارادوم به شکل به قول شما حداکثری ثبت نام کنم ولی یه سری سوال دارم جوابشونو پیدانکردم.
هممون میدونیم دربازار سرمایه عرضه و تقاضا هست که قیمت تعیین میکنه.NAV صندوق و وضعیت بنیادی شرکت و .... به هیچ وجه ارزشی نداره.
خوب پروسه اینطور انجام میشه که مثلا من و شما میریم 20 میلیون تومن میدیم برای خرید دارادوم(با احتساب اعضای خانواده). بعد از یک ماه که پولمون دست دولته دارادوم اضافه میشه به پرتفوی ما.حالا ما دارادوم را هم 4 ماه دیگه نگهداری میکنیم و میخوایم دارادومون رو بفروشیم.چه کسی از ما میخره؟ اصلا چرا باید کسی دارادوم بخره از ما؟ خوب هرکس که میخواد بخره همین الان که ثبت نامشه میره میخره دیگه چرا بیاد دوماه دیگه یا چهار ماه دیگه از من و شما به دوبرابر قیمت بخره؟
مخصوصا اینکه صندوق ها دارا بازیگردان ندارن و هیچ حمایت حقوقی توشون نیست!
از طرفی دامنه نوسان مسخره ای که گذاشتن باعث شده خسته کننده بشه . مثلا اگر قرار باشه دارایکم 50 درصد منفی بخوره بجای اینکه توی یک روز 50 درصد منفیشو بگیره توی 5 روز میگیره!

رشد navصندوق پیش شرطش والزامش رشد نمادهای داخل صندوق هست ولی رشد قیمت نماد های صندوق الزامی برای رشد قیمت معامله ای صندوق ایجاد نمیکنه و ممکنه نماد ها رشد پیداکنن ولی صندوق ها برعکس توی معامله منفی بخورن به خاطر فشار عرضه.(اصلا به نظر من صندوق کاملا حساب کتابش از نماد های داخلش جدا هست و کاری با رشد اونا نداره.عرضه و تقاضا هست که قیمت صندوق رو معلوم میکنه)

خوب با این حساب کتاب بهتر نیست بریم سراغ نمادهای خود صندوق و از هر چهار نمادی که توی صندوق هستن خرید کنیم؟ نقد شوندگیشون هم بسیار بالاتر از صندوق هست.

سوال اصلی من اینه که وقتی میخوایم دارا دوم بفروشیم کی از ما میخره و چرا باید اون شخص ازمون بخره؟(علی الخصوص که خریدار اون موقع همین الان میره ثبت نام میکنه میخره! دیگه به فروش ما نیازی نداره!)
داستان اینکه که دارایکم ملت جو گیری که جامونده بودن حس میکردن چیزی مثل عرضه اولیه ست و بالای ناو میخریدن ولی حالا همه داستان دستشون اومده وضعیت صندوق ها هم خوب نیست بازارگردان قرار بود داشته باشه نمیدونم حالا داستان چیه که به این وضعیت افتاده در کل اگه بازار درست بود و حداکثر یکی دو درصد زیر ناو معامله میشد بخاطر اون 30 درصد تخفیف که داشت ارزش داشت . حالا باید دید اگه دارایکم رو ساماندهی کردن و حمایت شد که نزدیک ناو معامله بشه دارا دوم هم میتونه سود خوبی بده واگر نه ممکنه با کله بخوره زمین

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
دوستان وضعیت کارگزاری فارابی چطوره؟
من فارابی بودم تغییر کارگزاری دادم.
سرخطی شدیدا افتضاحه. یعنی سفارشت رو می زنی و می بینی هی اون دایرهه تکون می خوره بعد سی چهل ثانیه میگی دیگه صفحه رو رفرش کنم رفرش می کنی می بینی ای بابا اصلا سفارشت رو نفرستاده. و تو صف خریدی هم که بوده یه سی چهل ملیونی خوابیدن. بعد میای سفارش رو می زنی می بینی درجا نشست! مشکلات دیگه ای هم داشت که زود رو کارگزاری کیان چنج کردم و الان هم اوکی هستم.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
من خودم الان حدود ده روز بود که هر روز به خودم می گفتم فردا دیگه دارایکم رو می خرم فرداش می دیدم ای بابا باز هم کلی از قیمت دیروزش پایین تر معامله میشه. می گفتم حالا بمونه فردا می خرم. آخرین بار دیدم چهل درصد پایین تر از ارزشش معامله می شد. خدایی خیلی برام عجیب و غریب هست. هی می خوام از این دارایکم بخرم برای طولانی مدت بمونه. اما می بینم هنوز مهلت دارم :D
یه جایی می خوندم یکی از سرمایه گذارهای موفق تو بورس کشور امریکا می گفت من اگر ارزش سهمی رو بدونم چقدر هست و همین الان هم از ارزشش پایین تر معامله بشه اما روندش نزولی باشه نمی خرمش و نگر میدارم تا وارد روند صعودی بشه بعد ازش می خرم. من هم الان احساس می کنم روند دارایکم واقعا نزولی هست شاید تا پنجاه درصد یا حتی پایین تر هم بره و همین باعث میشه نخرمش.
از طرف دیگه به حرف شما هم اعتقاد دارم که همون پولی رو که میدیم دارایکم بخریم خود اون سهم ها رو می خریم و نقدشوندگیش هم خیلی عالی تر هست. منتها همین الانش چهل درصد از اون قیمت ها کمتر رو دارایکم پرداخت میشه. این هست که دارایکم رو نسبت به خود سهم ها جذاب تر می کنه

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
من فارابی بودم تغییر کارگزاری دادم.
سرخطی شدیدا افتضاحه. یعنی سفارشت رو می زنی و می بینی هی اون دایرهه تکون می خوره بعد سی چهل ثانیه میگی دیگه صفحه رو رفرش کنم رفرش می کنی می بینی ای بابا اصلا سفارشت رو نفرستاده. و تو صف خریدی هم که بوده یه سی چهل ملیونی خوابیدن. بعد میای سفارش رو می زنی می بینی درجا نشست! مشکلات دیگه ای هم داشت که زود رو کارگزاری کیان چنج کردم و الان هم اوکی هستم.
سرخطی رو خوب میگیره ؟

بالا