اره درسته اما تاثير داره به نظرت؟خبر عدم تمدید تحریم های تسلیحاتی درسته ؟
اگه باشه ، فکر کنم امروز از اون روزاست![]()
امریکا و دومینیکن فقط مثبت دادناره درسته اما تاثير داره به نظرت؟
وضعیت تورم و گرونی حل بشه تو مملکت سهام ما هم پایین بیاد بهتره تا این وضعیت الانامریکا و دومینیکن فقط مثبت دادن
چین و روسیه منفی
بقیه ممتنع و از همه مهم تر انگلیس ممتنع بود !
وقتی تحریم تسلیحاتی نباشه ، یعنی از اول ک میخواستن جلوی جنگ افروزی رو بگیرن ، باهاش مخالفن و مشکلی با قدرت نظامی ندارن ! این یه چراغ مثبت
حالا اگه این یه فرض رو قبول بکنیم ، از اول تحریم های مالی و اقتصادی و کالایی و خدماتی به خاطر چی بود ؟ به خاطر کاهش قدرت نظامی ایران !
ع چی شد ؟!
وقتی با کاهش قدرت نظامی مشکل نداشته باشن ، نتیجه اینه که تحریم های دیگه معنی نداره و باید کم کم برداشته بشه !
اگه این اتفاقات بیوفته ، باعث میشه قیمت دلار کم کم کاهش پیدا بکنه . تا کجا رو نمیدونم باید کسایی که دلار رو تحلیل میکنن نظر بدن ولی به محض ثبات دلار بازار با افت مواجه میشه و با کاهش قیمت دلار روند افت سهم ها شدت میگیره تا دلار آروم بگیره
نظر کاملا شخصی هستش و مبنای معامله کسی نباشه![]()
دقیقا !وضعیت تورم و گرونی حل بشه تو مملکت سهام ما هم پایین بیاد بهتره تا این وضعیت الان
این چند روز خیلی اعصاب خورد کن بودنبی وجدانا با اینکه موجودی دارم نمیذاره خرید کنم داراییم هم آپدیت نیست ( با توجه به اینکه ) تو اطلاعیه زدن دارایی قابل فروش هست :|
مفيد براي من مشكلي نداره
واسه من توی هر 3 کارگزاری درستهدوستان کارگزاری های دیگه هم موجودی رو منفی میزنه یا اونا درسته؟
مهرآفرین درستهدوستان کارگزاری های دیگه هم موجودی رو منفی میزنه یا اونا درسته؟
چرا كردم كه كاش نميكردماحتمالا چهارشنبه معامله نکردی درسته؟
برا من گیجه طول میکشه سفارش و بفرسته چند ثانیهمهرآفرین درسته
این دوستت تحریم شدهواسه من توی هر 3 کارگزاری درسته
ولی مفید دوستم منفی -۴۱۹,۴۶۶,۷۵۵ زده