• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
آقا داود کارش درسته مثل بقیه بچه ها
180.gif

میگم کسایی که بلند مدتی هستن آیا باید بازم حد ضرر و حد سود رو رعایت کنن ؟ اگر بله؛ مثلا کسی که میخواد یه سهمو یکسال نگه داره مثلا رو چند درصد سود سیو کنه یا رو چند درصد ضرر خارج بشه ؟
کاش میشد تو تاپیک در مورد سهمها یا در مورد پرتفوی شخصی بیشتر صحبت کرد مدیران محترم اگر برای سایت مشکلی پیش نمیاد یه قانون ریز بزارن که راحت تر صحبت کنیم
9.gif

من سرمایه مو ۴ قسمت نامساوی کردم ،یک قسمت بلند مدت که کاری باهاش نداریم و سهم های خوب توش هست و وقتی به حد سود رسیدن سیو سود میکنم ،ولی اصل پول و اون سهم همیشه هست هرچند تعدادش کم بشه ،کلا چند نماد بزرگ بورس و شرکت هایی که خیلی بنیادشون خوبه هستند

یک قسمت بازم مخصوص همین سهم ها و مشابهشون هست ولی شناور که در زمان مناسب ورود خروج میکنم ،این قسمت مهم ترین و بزرگترین بخشه که اصل سود هم همینجا بدست میاد

قسمت سوم مخصوص سهم هاییه که مشخصا به قصد کوتاه مدت خریده میشن و کاری به بنیادشون ندارم و هدف سوار شدن روی روند سهمه ،اینا معمولا سود کم دارن چون درست و غلط با هم قاطی میشن و همدیگه رو خنثی میکنن ،برای اینا حتما حد سود و حتما حتما حد ضرر دارم و یک لحظه هم بعد از ضرر نمیمونم مگر راه خروج نباشه ،این قسمت باعث یادگیری، کسب تجربه و ارضای حس معامله گری میشه

قسمت چهارم هم مخصوص صندوق و پول نقد هست که الان از همیشه کمتر شده ،پول نقد که اصلا ندارم ،صندوق هم خیلی کم

این روش تا الان برای من خوب جواب داده ،اعتراف میکنم حداکثر سودو نداده اما در مقابل هیچ وقت هم ضرر ناجور نداشتم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
معلوم نیست چطوریه داستان.
قبلا برا من پیش اومد قدرت خرید رو زیادی نشون داد چند وقت پیشا.
منم کرمم گرفت اومدم زرنگی کنم،گفتم اردر میدم یا میشه یا نمیشه دیگه، یک و صد خرید زدم،راحت خرید انجام شد و اومد تو پرتفوم.گفتم خب اینم احتمالا کنسل میشه حذف میشه.
فرداش چک کردم دیدم سهام ها تو پرتفوم سرجاشه،و دقیقا به همون میزان یک و صد تو ایزی تریدر منفی خوردم.از انلاین پلاس دسکتاپ چک کردم دیدم تو قسمت حساب کتاب ها بستانکاری صفر شده بدهکاری یک و صد شده.
که بعدا افزایش موجودی زدم یک و صد کسر شد و اوکی شد.
ولی خداییش هم خوب شد برام،چون نقد نداشتم و یه جورایی یه کمکی شد بهم که به وقتش یه سهام خوب بخرم بعدا پولشو بدم.
اما اگر بخواد دو برابر منفی کنه این دیگه اوج نامردیه=))
در کل چیزی هم به ضرر کارگذاری نمیشه،چون طرف بالاخره با حسابش کار داره.حالا یا پول واریز میکنه یا سهام میفروشه کارگذاری به پوله میرسه.

الان تقریبا وضعیت درست شده و سفارش باطل نشده منتهی بدهکارم کرده، این حالت اگر بازار واقعا صعودی باشه و همچین موجودی رو هم بهت بده عالیه :دی ولی تو این بازار من که جرات نکردم خریدی بزنم فقط یه مقدار کم فملی و فارس خریدم.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
من سر خطی میرم تو صف فلان میلیونی
همون موقع انصراف میزنم چون میدونم نوبتم نمیشه
یارو میره تو صف فروش میلیاردی امیدم داره که نوبتش شه ول کن صف تا اخرین ثانیه معامله نمیشه
همینا تا میبینن صف یه تکونی به خودش میده سریع خارج میشن و میرن تو صفای ۱۰ریالی بیشتر
هم خدارو میخان هم خرما
خب سوال اینجاست وقتی فروشنده نیست انتظار دارن سهم رو از کی بخرن ؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
اسماعیل و ساموئل . ابراهیم و پرهام
داداش اسماعیل و ساموئل کلی باهم فرق دارنا ! ابراهیم و پرهام هم هیچ صنمی با هم ندارن! :D

تا اونجا که من میدونم

ما میگیم اسماعیل , اونا هم تقریبا همینو میگن منتها ایزماییل
ابراهیم هم یا میگن ایبرهیم یا ایبراهام که نزدیک میشه به همون آبراهام

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
میگم کسایی که بلند مدتی هستن آیا باید بازم حد ضرر و حد سود رو رعایت کنن ؟ اگر بله؛ مثلا کسی که میخواد یه سهمو یکسال نگه داره مثلا رو چند درصد سود سیو کنه یا رو چند درصد ضرر خارج بشه ؟

نظر شخصی و مبنای معاملات خودم :
حد ضرر برای سهم های ریسکی یعنی P/E بالا و بدون بنیاد مثلا زیان ده یا غیر رشدی و یا متزلزل ( بعضیا هستن چند سال سود میدن چند سال زیان ) کاملا واجبه چون هیییچ مقاومت بنیادی ای سر راهش نیست

حد ضرر برای سهم های غیر ریسکی که P/E پایین دارن ( در حال حاضر زیر 25 ) لازم نیست . چون دید بلند مدته و صرفا شما ورود اولیه رو پلکانی روی سطوح حمایتی انجام بدید که هم از سهم حمایت بشه و شکل بگیره و هم با فواصل مناسب این کار رو کرده باشید . پله آخر هم معمولا بزارید برای زمانی که اولین سیگنال صعودی رو گرفتید
در زمانی هم که سهم رو کامل ورود کردید ولی همچنان روند نزولیه ، روی حمایت های پایین تر با فواصل زیاد بسته به اینکه بازار روبه رشده یا نزولیه ( مثل الان ) اقدام به خرید های پله ای میکنید که میانگین خرید کم بشه

در بلند مدتم هم همیشه خرید دارید روی سطوح حمایتی و مقاومتی ها دست سبک میکنید که یکم پایین تر بخرید . این واسه دید بلند مدته . البته بازم روی همون بلند مدتش باید نوسان گیری کرد که سود حداکثر بشه و چون با سهم ، شرکت و رفتار بازیگرها آشنا هستید ، خیلی راحت تر میتونید نوسان بگیرید
تو پینت هم در مورد خرید پله ای چه تو کف چه تو سقف به شرطی که تو روند نزولی خرید بکنید یه نقاشی کشیدم : دیوید 5 ساله از تهران
crazy.gif

نقاط خرید رو با فلش سبز مشخص کردم . اون حجم پایین هم که پله ای افزایش یا کاهش پیدا میکنه بهای تمام شده هستش . فرض کردم که هیچ فروشی نداشته باشید و دست هم سبک نکنید
pt.png

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
الان تقریبا وضعیت درست شده و سفارش باطل نشده منتهی بدهکارم کرده، این حالت اگر بازار واقعا صعودی باشه و همچین موجودی رو هم بهت بده عالیه :دی ولی تو این بازار من که جرات نکردم خریدی بزنم فقط یه مقدار کم فملی و فارس خریدم.
اره منم صبح دوباره رفتم با اعتبار اشتباهی ها خرید زدم ببینم اینبار چی میشه.الان نگاه کردم دیدم بدهکارم کرده.باید پول واریز کنم صفر شه.
کلا غیر ممکنه یادشون بره و بتونی ازشون یه مبلغی بکنی،حسابرسی میکنن بدهکار میشی =))
ولی بازم خوب بود،امروزم موجودی نداشتم تونستم سهم هایی که میخواستم بخرم.تا فردا پس فردا واریز کنم تسویه شه

MiadN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
@sara100
احتمالا به خاطر اون چهار هزار و دویست تومنی بوده که بانک ملی امروز برام واریز کرد

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
IMG_20200815_212924_622.gif
جوری که مسئولین مردمو دعوت به حضور و سرمایه گذاری مطمئن در بورس کردند :) :cool:
شب بخیر ،شاد باشید و فردایی سبز در انتظارمون باشه به امید خدا

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
خب سوال اینجاست وقتی فروشنده نیست انتظار دارن سهم رو از کی بخرن ؟
بزار کامل توضیح بدم

دقیقا پست قبلیم یه نمودار گذاشتم !
wassat.gif

کسایی که بلند مدتی هستن مثل من تو هر شرایطی البته نه خیلی حبابی اقدام به خرید میکنن . حقوقی ها و سرمایه گذارهای عمده هم همین مدلی هستن
واسه همین بعضی وقتا صف بعد از یکم منفی خوردن جمع میشه
این بازیگرها براشون فرقی نداره P/E چنده یا سهم چقدر میارزه . یه جاهایی صرفا با هدف پر شدن حجم مبنا این کار رو میکنن که سهم آروم آروم بخوابه و خودشون هم سهم جمع میکنن . این مواقع یهو یه شوک به سهم وارد میشه . اکثر سهامداری خورد هم یهو خوشبین میشن و اردر فروش رو بر میدارن .
صف که جمع میشه بعدش یکم مثبت میخوره حتی تو روند نزولی که دوباره بازارگردان یکم که مثبت شد بسته به رفتار بازارگردان و شدت جو منفی بازار از 10% تا 20% متغییره دوباره اون تعداد سهم رو که با هدف خوابوندن سهم خریده بودن رو میفروشن . بازم میگم بستگی به سهم داره .
دوباره سهم منفی میخوره و کف پایین تر از کف قبلی ایجاد میکنه . اینقدر بازیگر اصلی سهم این کار رو میکنه که ملت بهش فحش میدن !!!
4003.gif
درصورتی که همه رو نجات داده
چون هم چارت رو برای تکنیکالیست ها میسازه که بهشون بگه آآآقققااا این شرکت چقدر میارزه ! هم اینکه ریسک سهم رو پایین میاره که یهو کله نکنه
خودشم یکم سود میکنه تو روند نزولی که البته با اون زیانی که کرده از سهم هایی که نفروخته تقریبا برابری میکنه ! صرفا سهم رو مدیریت میکنه

حالا چرا بعضی وقتا حقوقی سهم رو میکوبونه ؟! اگه دقت کرده باشی خیلیا از کوبیده شدن سهم توسط حقوقی ناراحتن و فحش میدن !
سهم رو میکوبه چون باید مدیریتش بکنه چون بالا سره سهمه نمیخواد حبابی بالابره بعد موقع پایین اومدن سهامدارها متضرر بشن ! پس دقیقا حقوقی ذاتش خوبه و داره کمک میکنه ! حالا شما با حقوقی ها و بازیگر های خپارس ( مثاله دلیل بر بد بودنش نیست و نظر خاصی در مورد خپارس ندارم ) مقایسه بکن ! زفکا یا قهکمت رو با اینا مقایسه بکن

نمودار رانفور رو ببین ! یه کانال خوشگل داره که با لب و دهن آدم بازی میکنه !

نمودار اینا رو مثلا با خودرو ، خپارس یا سهم های دولتی مقایسه بکن تفاوت رو متوجه میشی . یعنی بادکردن سهم عمدتا روی سهم های با ارزش اتفاق نمیوفته

اینا حقوقی های درست و حسابی هستن که سهم های بنیادی و بلند مدتی این ویژگی رو باید داشته باشن . واسه نوسانگیری و میان مدت و کوتاه مدت شاید این مدل سهم ها خوب نباشه و همون خپارس مثلا بهتر بازی بکنه ! چون هم سهامدار های بیشتری باهاش بازی میکنن و هم بازیگر خودش داره جهت میده . حالا به چه دلیل ، دلایلش زیاده و صرفا سود از خود معاملات نیست

من همیشه با چندتا دونه سهم همراه میشم تا زمااااانی که سهم بنیادیش خوب بازه یجورایی بازیگر کوچولو موچولو کنار دست بازیگرای اصلی میشینم و چون با رفتارشون آشنا شدم راحت میشه هم نوسان گرفت و هم به سهم جهت داد . اثر هرچند ناچیز مطمئن باشید بقیه به دست شما نگاه و عمل میکنن

پسسس کم ریسک ترین حالت نوسان گیری ، نوسانگیری با سهمی هستش که بنیاد عالی داره و با بخشی از تعداد سهامتون نوسانگیری های هفتگی هم بکنید . با حد سود های کم و کندل های روزانه . رفتار بازیگر رو که بشناسید ، نونتون تو روغنه
crazy.gif

حالا زمانی که ملت تو صف میرن بدترین کال ممکن رو میکنن ! صف کشیدن یهو بازیگر سهم رو جمع میکنه ، یسریا سهم رو از دست میدن ! الکی الکی ! یسریا شانس میارن اردر رو برمیدارن ! بعد میان تو کانالا و گروه ها میگن آآآییی ملت کمربندا رو ببندید که شروع شد
ura1.gif
غافل از اینکه بر داشتن اردر همانا ، کم کردن میانگین هموونا ، رسیدن به قله پایینتر از قله قبلی همیینا و دوباره نزول کردن و کف پایینتر هموناا
154fs232528.gif

بعد دوباره فحش به حقوقی که چرا اینطوری کرد ، من میانگین کم کرررردمممم ، دوبارههه عرضههه کرددد ، اییی داد ! چند بار این حرکت تکرار میشه ، سهامدار خسته میشه و با ضرر خارج میشه ، اگه بنیادی بلد بود میدونست ارزش واقعی شرکت چقدره و حقوقی تا چقدر کاهش میده ! حتی اگه نمیدونست و صبور بود مشکلی نبود !

پس هیییچ وقت نباید وارد صف فروش شد مگه اینکه واقعا قصد فروش با ضرر داشته باشید و حتی با یکم مثبت هم بفروشید و این موضوع رو فرصت خروج تلقی بکنید !
و همیشه یادتون باشه خروج هم باید با هدف باشه ! خارج میشیم که سهم دیگه ای رو بخریم ؟ اونم تو بازار نزولی ؟!
ugly21.gif

میفروشیم که باهاش طلا و سکه و دلار بخریم که اگه دلار کاهشی باشه اونام کاهشی ان و بورس هم کاهشی ! پس چرا با همون بازار همراه نباشیم !
میفروشیم که سیو سود بکنیم برای فعالیت سود ده یا سود ده تر ؟ ملک و زمین یا یه کسب و کار خارج از بورس ! این درسته ! به شرطی که طرف اونور بتونه سود بکنه
میفروشیم که خرج بکنیم ؟ این هم منطقیه !

***** فرضم سهم بنیادی با P/E زیر 25 هستش ! نه سهم های ریسکی که باید با حد ضرر جلو رفت

پس به غیر از دو مورد آخر فروش سهام حتی تو روند نزولی هم منطقی نیست ! چون بخشی از شرکت رو در مالکیت خودتون دارید و اون مالکیت ثابته !

هدف از فروش رو باید همیشه مشخص بکنیم و حتی با وجود تصمیم به فروش صف تشکیل ندیم چون به محض جمع شدن صف حداقل 10 الی 15 درصد مثبت میخوره که میشه بالاتر فروخت ! متاسفانه خیلیا با این موضوع آشنایی ندارن و ضرر هم میکنن
bav3_154fs759111.gif

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
دوستان باتجربه یک کلاس فشرده در حد چند خط اموزش نوسان گیری بذارن ما هم فیض ببریم .........با تشکر فراوان

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
دوستان باتجربه یک کلاس فشرده در حد چند خط اموزش نوسان گیری بذارن ما هم فیض ببریم .........با تشکر فراوان
من از این روش استفاده میکنم
اول سهم مناسبی که میخام پیدا میکنم ،بعد با حدود نصف پولی که مد نظر هست سفارش در کف میزارم ،وقتی خرید نصفش توی مثبت ۳ میزارم برای فروش نصفشو سقف قیمت
بعد از اینکه توی ۳ درصد فروخته شد نصف دیگه پولو مجددا سفارش کف میزارم که اگه قیمت اومد پایین بخره
اگر نهایتا تا سه روز به هدف نرسه با اولین مثبت خارج میشم کلا
پ ن : حتما روش های بهتر و کاملتری هم هست که بقیه دوستان معرفی میکنند

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
نظر شخصی و مبنای معاملات خودم :
حد ضرر برای سهم های ریسکی یعنی P/E بالا و بدون بنیاد مثلا زیان ده یا غیر رشدی و یا متزلزل ( بعضیا هستن چند سال سود میدن چند سال زیان ) کاملا واجبه چون هیییچ مقاومت بنیادی ای سر راهش نیست

حد ضرر برای سهم های غیر ریسکی که P/E پایین دارن ( در حال حاضر زیر 25 ) لازم نیست . چون دید بلند مدته و صرفا شما ورود اولیه رو پلکانی روی سطوح حمایتی انجام بدید که هم از سهم حمایت بشه و شکل بگیره و هم با فواصل مناسب این کار رو کرده باشید . پله آخر هم معمولا بزارید برای زمانی که اولین سیگنال صعودی رو گرفتید
در زمانی هم که سهم رو کامل ورود کردید ولی همچنان روند نزولیه ، روی حمایت های پایین تر با فواصل زیاد بسته به اینکه بازار روبه رشده یا نزولیه ( مثل الان ) اقدام به خرید های پله ای میکنید که میانگین خرید کم بشه

در بلند مدتم هم همیشه خرید دارید روی سطوح حمایتی و مقاومتی ها دست سبک میکنید که یکم پایین تر بخرید . این واسه دید بلند مدته . البته بازم روی همون بلند مدتش باید نوسان گیری کرد که سود حداکثر بشه و چون با سهم ، شرکت و رفتار بازیگرها آشنا هستید ، خیلی راحت تر میتونید نوسان بگیرید
تو پینت هم در مورد خرید پله ای چه تو کف چه تو سقف به شرطی که تو روند نزولی خرید بکنید یه نقاشی کشیدم : دیوید 5 ساله از تهران
crazy.gif

نقاط خرید رو با فلش سبز مشخص کردم . اون حجم پایین هم که پله ای افزایش یا کاهش پیدا میکنه بهای تمام شده هستش . فرض کردم که هیچ فروشی نداشته باشید و دست هم سبک نکنید
مشاهده پیوست 1193361
آی ام پله ای ;) :p، فقط هنوز نصف نقد هستم موندم کی ورود کنم که هم خدا راضی باشه هم بنده خدا:oops:

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
بعد از چند ماه تبلیغات، یکشنبه ۱۹مرداد، اخبار سراسری گفت صندوق «دارا دوم» در #بورس عرضه می‌شود. آن شب کمتر کسی می‌دانست ۱۵مرداد آگهی فروش بلوکی همان سهام در جام‌جم منتشر شده!

ماجرا که رو شد بورس شوکه شد و دولت عقب نشست اما بی‌فایده بود: ۱۷۰هزار واحد سقوط در یک هفته.

ff4706851aca5e9519791dec8d38a8ff.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: hsn

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
سلام یه چیزی که درمورد p/e کشف کردم(
h0509.gif
) این هست که p همیشه به روز هست ولی e همونطور که توی tsetmc نوشته شده به روز نیست.خوب حالا e که ثابت هست.اگر p هر روز کاهش پیداکنه پس کلا p/e پایین میاد(چیزی که ما فکرمیکنیم p/e پایین خوبه) پس ممکنه شرکتی که p/e پایین داشته باشه دلیلش این باشه که p هر روز داره پایین تر میاد و بازار به اون سهم روی خوش نشون نداده و تقاضا برای اون سهم داره میاد پایین. همچنین سهم توی روند منفی قرار گرفته.پس الزاما p/e پایین نشانه خوبی نیست!
بهتره بعد از نگاه کردن به p/e سابقه معاملات هم حتما چک کنیم.
این چیزی که نوشتم نظرتون درسته یا اشتباه میکنم؟

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
همه حقوقی ها با همدیگه در ارتباطن ؟
سیستم خرید و فروششون با حقیقی ها که با کارگزاری معامله میکنن یکیه یا کلا کانالشون باسه معامله فرق میکنه ؟
موقع معامله حقوق ها آیا ناظر هم باهاشون همراهی داره قانونی ؟

کلا در مورد حقوقی ها اگر کسی اطلاعات تکمیلی داره بگه دوست دارم بدونم
83.gif

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
سلام یه چیزی که درمورد p/e کشف کردم(
h0509.gif
) این هست که p همیشه به روز هست ولی e همونطور که توی tsetmc نوشته شده به روز نیست.خوب حالا e که ثابت هست.اگر p هر روز کاهش پیداکنه پس کلا p/e پایین میاد(چیزی که ما فکرمیکنیم p/e پایین خوبه) پس ممکنه شرکتی که p/e پایین داشته باشه دلیلش این باشه که p هر روز داره پایین تر میاد و بازار به اون سهم روی خوش نشون نداده و تقاضا برای اون سهم داره میاد پایین. همچنین سهم توی روند منفی قرار گرفته.پس الزاما p/e پایین نشانه خوبی نیست!
بهتره بعد از نگاه کردن به p/e سابقه معاملات هم حتما چک کنیم.
این چیزی که نوشتم نظرتون درسته یا اشتباه میکنم؟
p همون قیمته دیگه.price
EPS هم که میشه میزان سودی که شرکت به ازای هر سهم پرداخت می‌کنه.
p/e یعنی قیمت(p) تقسیم بر EPS یا همون (e).

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
الان فولاد رو مثال بزنم
قیمتش 18110 و EPS هم 715.
p/e : 18110/715=25.32
که رو تابلو بورس هم p/e رو تقریبا همین زده دیگه 25.45
و p/e گروه رو هم زده 26.58 که تقریبا یه واحد بیشتره.
یه واحد بیشتر یعنی پتانسیل این رو داره که تو شرایط فعلی به اندازه ی یک EPS یعنی ۷۱۵ به قیمت اصلی اضافه بشه.
البته فاکتور های خیلی زیادی رو باید چک کنید.
اصلا خیلی وقتا p/e اون سهم از p/e گروه بالاتره.
چیزی حدود ۲۰ تا پارامتر باید چک بشه که با دل قرص یه سهام رو بخری

بالا