• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
موافقم..ولی متاسفانه قانع کردن اینجور افراد خیلی سخته..من که خودم تو این روزا حتی یک سهمم نفروختم و تا جایی که دستم بود اضافه کردم
اینجور افراد که با چند تا منفی میخوان خارج بشه همون زود تر خارج بشن خیلی بهتره !

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
موافقم..ولی متاسفانه قانع کردن اینجور افراد خیلی سخته..من که خودم تو این روزا حتی یک سهمم نفروختم و تا جایی که دستم بود اضافه کردم

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

از من میشنوی دست نگه دار منو واسه خودت درس عبرت کن :دی
منم دوشنبه اضافه کردم از اون موقع هر روز منفی 5 میخورم
2lxwef8.gif

پ.ن : البته چون آخر ماه ــه دستم خالیه وگرنه اخابر تو منفی اضافه میکردم :دی

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
اگر این اسم ش اصلاح پس ریزش دقیقا چی

Sent from my iPhone using Tapatalk

ریزش یعنی تابستون 93 شاخص بورس بود 78 هزار، سه سال بعدش تابستون 96 و بعد از کلی جون کندن شاخص مجدد شده بود 78 هزار!

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
من با خودم عهد کردم تا وقتی نرفته بالای 2100 دیگه وارد پرتفوی چک نکنم :D
قصد فروش که ندارم
حساب هم شارژ داره برای عرضه اولیه ها
قصد خرید هم ندارم فعلا
اعصاب م راحت تره :D

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
گفتم کارگزاری که آب زیر پاش نمیره... 2 برابر اون چیزی که اضافه کرده به قدرت خرید، تو قسمت برداشت وجه منفی کرده. مثلا 100 میل داده 200 میل برداشت وجه رو منفی کرده :|
معلوم نیست چطوریه داستان.
قبلا برا من پیش اومد قدرت خرید رو زیادی نشون داد چند وقت پیشا.
منم کرمم گرفت اومدم زرنگی کنم،گفتم اردر میدم یا میشه یا نمیشه دیگه، یک و صد خرید زدم،راحت خرید انجام شد و اومد تو پرتفوم.گفتم خب اینم احتمالا کنسل میشه حذف میشه.
فرداش چک کردم دیدم سهام ها تو پرتفوم سرجاشه،و دقیقا به همون میزان یک و صد تو ایزی تریدر منفی خوردم.از انلاین پلاس دسکتاپ چک کردم دیدم تو قسمت حساب کتاب ها بستانکاری صفر شده بدهکاری یک و صد شده.
که بعدا افزایش موجودی زدم یک و صد کسر شد و اوکی شد.
ولی خداییش هم خوب شد برام،چون نقد نداشتم و یه جورایی یه کمکی شد بهم که به وقتش یه سهام خوب بخرم بعدا پولشو بدم.
اما اگر بخواد دو برابر منفی کنه این دیگه اوج نامردیه=))
در کل چیزی هم به ضرر کارگذاری نمیشه،چون طرف بالاخره با حسابش کار داره.حالا یا پول واریز میکنه یا سهام میفروشه کارگذاری به پوله میرسه.

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
الان چک کردم دو عرضه اولیه اخر تو پرتفوی مادرم نیست #زملارد #ثبهساز

کسی این مورد داره.....البته تو پرتفوی لحظه ای هست

EK2

Registered User
لایک‌ها
578

همین طوره برای من هم نیست البته تو گزارشات ثبت کامل زده

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715

مفید ؟
مال منم فقط تو پرتفوی لحظه ای نمایش میده

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بی زحمت بر حسب تجربه
صندوق و شرکت های سرمایه گذاری خوب را معرفی کنید
ببخشید یکم دیر شد داداش
آگاس / آتیمس / کاریس : اینا صندوق های سهامی قدیمی و با سابقه ای هستن که گذشته هم عملکرد خوبی رو داشتن
ثروتم / صنوین : این دو تا مختلطه
آکورد / فیروزا / اوصتا / تصمیم / اعتماد / گنجین / افران : اینا هم درآمد ثابت
فیروزه : شاخصیه
خودم اینا رو دارم ، چندتا درآمد ثابت دیگه هم دارم که ارزش زیادی ندارن و صرفا واسه نگهداشتن نقدینگیه

توصیه به خرید نیست که الزاما اینا خوب باشن . فقط همونطوری که همیشه گفتم خرید زیر NAV

درآمد ثابت ها رو نیم الی 1 درصد زیر NAV بخری خوبه اونا افت زیادی ندارن

اگه توی این اصلاح قصد خرید داری ، بزار NAV از قیمت الانش حداقل 20% افت پیدا بکنه بعد اون موقع زیر NAV با فاصله 7 الی 8 درصدی پلکانی جمع بکن با دید بلند مدت
یکم دیگه هم منفی بخوره مهم نیست یا حتی درجا بزنه

صندوق ماهیتش اینطوریه نه خیلی بهت سود میرسونه نه خیلی زیان . اگه همه سهم ها یک سوم بشن مال شما ته تهش 40% پایین بیاد
اگه همه سهم ها 3 برابر بشن مال شما ته تهش 2 برابر بشه
یجور اعتدال رو برقرار میکنه

دارا یکم کم کم داره به قیمت عرضه اش میرسه:confused:

چند وقت دیگه آدم میفرستن جلو خونه عربده کشی که بیاین پایین یه پولی هم بدیم
bav3_154fs759111.gif

من دارا یکم رو ندارم ، نمیگیرم و نخواهم گرفت و همینطور توصیه میکنم هیچکی دارا دوم رو هم نخره
از دارا یکم هم به محض سر به سر شدن خارج بشید یا اگه دید بلند مدت دارید کلا ندید بگیرید بالاخره از سود بانکی کمتر نمیده

جوک دو کلمه ای
crazy.gif

یکی اینجا بود خیلی اعتماد به نفس بالایی توی تحلیل و پیش بینی مسائل اقتصادی داشت و یه ریز حرفاشو بوک مارک میکرد، یادمه دو سه هفته پیش با قاطیعیت میگت شاخص هیچ مقامتی روی 2 میلیون نخواهد داشت و به سرعت به سمت 3 میلیون حرکت خواهد کرد!! نمیدونم الان کجاست دیگه پست نمیذاره!

اوشون فرار کرد
wagh.gif

دیگه خیلی تیکه پرونی میکرد ، چندتا سوال کردم ، هیچی نگفت و کلا رفت !
والا همه تو روند صعودی تحلیلگر میشن
well.gif

باید واقع بین بود ، که خیلیا نیستن متاسفانه !
من خودم سهم دارم ولی نقاط حمایتی و تارگت های نزولی هم میدم ! چون من خودم دارم دلیل نمیشه تبلیغ بکنم بقیه هم بگیرن و ضرر بکنن !
تو اینستا دیدم بعضیا از روی ترس و آشفتگی با کسایی که تارگت های نزولی میدن برخورد میکنن و تیکه میندازن اونا برام قابل درکن چون اکثرا سرمایه یه عمر کارشون رو اووردن و ذره ذره با آب شدن سرمایه ، شکنجه میشن و واقعا دلم براشون میسوزه . ذات کار اشتباهه که برای منفعت خودشون تبلیغ بکنن ولی از روی ترسه
اما کسی که میدونه قیمت هاش این نیست و تیکه هم میندازه و تارگت های نجومی میده ، کار کثیفی میکنه !
معمولا هم بدیهیات رو میگن ! معلومه همه سهم ها قیمتشون تا 5 سال دیگه حداقل 4 الی 10 برابر میشه ولی آیا همه تحمل منفی دیدن رو دارن ؟
نه !
من شاید تو قله بخرم ، دیدم بالای 5 ساله یک سوم هم بشه نترسم . اصلا شاید سهمم رو تو پورتفو به حساب نیارم ولی یکی ممکنه 10% رو تحمل کنه ، 20% رو تحمل کنه ، 30 هم بکنه ولی دیگه پول نصف بشه با فحش پولش رو بیرون میکشه و فقط ضرر رو میبینه !
شاخص الان نزدیک 2 میلیونه من چشم بسته میگم شاخص 10 میلیون هم میبینه ولی چه زمانی ؟ آیا همه تحمل دارن بالا پایین هاش رو ببینن ؟ آیا هیچکی تا اون موقع پول لازم نمیشه ؟ آیا همه یه دیدگاه به سرمایه گذاریشون دارن ؟ نه
این مدل آدما هم دیگه خبری ازشون نیست تا بازار برگرده ! البته چند وقت دیگه میان و خبر از آخرین فرصت ورود و برگشت و این چیزا میدن ! نه که بازار برنگرده ! بازار نوسانیه بالا میاد پایین میره بالا میره پایین میاد ولی کف ها باید توی بلند مدت صعودی باشن .
اما
همیشه یادتون باشه از آدمایی که تارگت های صعودی و رشدی میدن و اصلا نمیتونن هیچ حرفی رو از نزول تحمل بکنن ، آدمای خطرناکی هستن که برای منفعت خودشون با سرمایه بقیه بازی میکنن و توی فاز بعدی رونق گولشون رو نخورید

دیگه فکر کنم بیشتر بچه ها بدونن که فکا رو دارم ! همیشه هم گفتم که تحلیل شخصیه با حرف من وارد نشید ولی اگه دقت کرده باشی نه تارگت صعودی داده و برعکس همیشه گفتم احتمال داره تا فلان مقدار کاهش داشته باشه !!!! یعنی دیدم رو نشون میده که نمیخوام هدف صعودی بدم و برعکس هدف نزولی دادم که بچه ها بدونن اگه همچین سهمی رو بررسی میکنن و تمایل به خریدش دارن این رو در نظر بگیرن که ممکنه سرمایشون تو بدترین حالت چقدر افت پیدا بکنه !
s0428.gif

توصیه ای که دارم اینه تو بازار نزولی اگه به سهمتون ایمان دارید ولی نزول میکنه دنبال علتش باشید و تا وقتی علت رو پیدا نکردید خارج نشید ! روند رو ببینید ، رفتار ها رو ببینید سعی کنید خون سرد باشید و بی احساس و چیزایی رو ببینید که اگه کمتر از 10 ماه هستش وارد شدید ، تا حالا ندیدید
اگه هم بیشتر از 5 ساله وارد شدید اتفاقات 2 سال قبلش رو ندیدید ! یعنی همون 92 که میگن و منم خیلی قبل تر ها خییییلی قبل گفته بودم . تایید نمیکنم که ریزشه ، باید نظاره گر باشیم و تشخیص بدیم ولی حتی اگه ریزش هم باشه سهم خوبی رو داشته باشید لازم نیست بترسید
شما اینجا عدد رو میبینید ، تو دنیای وایعی یه تابلو سر در ملکتون نصب نیست که قیمت واقعی ملکتون رو بگه !
اگه بود اونجا هم میترسیدید !

شما 1000 عدد سهم داری ، اون 1000 تا 999 نمیشه ! عدد ریالیش کم میشه یعنی اون روز با اون رقم حاضر به خریدش هستن و دلیلی نداره که 2 سال دیگه ( اگه ریزش باشه ) بیشتر از اون به شما پرداخت نکنن !!!
سهم سهمه و شما سهامدارید و سهامدار هم میمونید . فقط هرچی بازار پایینتر میره ( اگه ریزش باشه الان نه ) میتونید به جای فروش ، اگه سهم خوبی هستش و ارزش واقعیش بالاست اقدام به خرید مجدد بکنید . تکرار میکنم اگهههه ریییزززششش بااااششششههههه ااااللللااااانننن فففقققططط نگااااه بکنید و چیییزززیییی نخخخرررییید . اگه ریزش باشه وقتی کاهش ها بیشتر شد روی خطوط حمایتی اضافه بکنید بعدا نتیجشو میبینید !

حد ضرر رو برای سهم های با P/E بالای 100 حتما حتما حتما رعایت بکنید و اگه ریسک پذیریتون پایینتره سهم های با P/E بالاتر از 30 رو حد ضررش رو رعایت بکنید و روی اونا به هیچ وجه میانگین کم نکنید !

این دیگه آسون ترین راه و دم دستی ترین راه برای مشخص کردن سهم ریسکی و غیر ریسکیه
رعایت حد ضرر توی سهم های ریسکی واجبه . کم کردن میانگین تو سهم های غیر ریسکی بلند مدت به شما نتیجه خوبی میده
s0426.gif

بازم میگم چون خیلی مهمه ! اگه بازار ریزشی بود الان روی سهم های کم ریسک هم میانگین کم نکنید . صبر کنید روی خطوط حمایتی پله پله بخرید . خطوط حمایتی پایین تر .

کم کردن میانگین روی سهم پر ریسک و بی ارزش خودکشیه و روی نقاط حمایتی بالا و اولیه هم اشتباهه . کم کردن میانگین باید باعث بشه میانگین قیمت خریدتون کاهش چشمگیر داشته باشه

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

مهم نیست ...
خریدهایی که از 3 هفته قبل کردم هیچکدومشون به پورتفو اضافه نشده و فقط توی سبد لحظه ای هستش
crazy.gif

توی سجامت باشه یعنی مشکلی نداره . کارگزاری فقط یه واسطه برای رسیدن به خدا
roz.gif

godfather28

Registered User
لایک‌ها
58
زیاد نترسید عموجان
روزی که وارد بورس شدید حتما تیک قبول ریسک و اصلاح هم فعال کردید.
برای اینکه حساب کار دستتون بیاد و رفتار بورس رو در 20 سال اخیر ببنید این نمودار رو با هم ببینیم.
انتظار رشد سریع روزانه که نه عاقلانه هست و نه عادلانه
ولی اصلاح همیشه لازمه کار هست..
تورم هم مد نظر قرار بدید.

%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%81%D9%88%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9.jpg

godfather28

Registered User
لایک‌ها
58
ببخشید یکم دیر شد داداش
آگاس / آتیمس / کاریس : اینا صندوق های سهامی قدیمی و با سابقه ای هستن که گذشته هم عملکرد خوبی رو داشتن
ثروتم / صنوین : این دو تا مختلطه
آکورد / فیروزا / اوصتا / تصمیم / اعتماد / گنجین / افران : اینا هم درآمد ثابت
فیروزه : شاخصیه
خودم اینا رو دارم ، چندتا درآمد ثابت دیگه هم دارم که ارزش زیادی ندارن و صرفا واسه نگهداشتن نقدینگیه

توصیه به خرید نیست که الزاما اینا خوب باشن . فقط همونطوری که همیشه گفتم خرید زیر NAV

درآمد ثابت ها رو نیم الی 1 درصد زیر NAV بخری خوبه اونا افت زیادی ندارن

اگه توی این اصلاح قصد خرید داری ، بزار NAV از قیمت الانش حداقل 20% افت پیدا بکنه بعد اون موقع زیر NAV با فاصله 7 الی 8 درصدی پلکانی جمع بکن با دید بلند مدت
یکم دیگه هم منفی بخوره مهم نیست یا حتی درجا بزنه

صندوق ماهیتش اینطوریه نه خیلی بهت سود میرسونه نه خیلی زیان . اگه همه سهم ها یک سوم بشن مال شما ته تهش 40% پایین بیاد
اگه همه سهم ها 3 برابر بشن مال شما ته تهش 2 برابر بشه
یجور اعتدال رو برقرار میکنه

چند وقت دیگه آدم میفرستن جلو خونه عربده کشی که بیاین پایین یه پولی هم بدیم
bav3_154fs759111.gif

من دارا یکم رو ندارم ، نمیگیرم و نخواهم گرفت و همینطور توصیه میکنم هیچکی دارا دوم رو هم نخره
از دارا یکم هم به محض سر به سر شدن خارج بشید یا اگه دید بلند مدت دارید کلا ندید بگیرید بالاخره از سود بانکی کمتر نمیده

جوک دو کلمه ای
crazy.gif

اوشون فرار کرد
wagh.gif

دیگه خیلی تیکه پرونی میکرد ، چندتا سوال کردم ، هیچی نگفت و کلا رفت !
والا همه تو روند صعودی تحلیلگر میشن
well.gif

باید واقع بین بود ، که خیلیا نیستن متاسفانه !
من خودم سهم دارم ولی نقاط حمایتی و تارگت های نزولی هم میدم ! چون من خودم دارم دلیل نمیشه تبلیغ بکنم بقیه هم بگیرن و ضرر بکنن !
تو اینستا دیدم بعضیا از روی ترس و آشفتگی با کسایی که تارگت های نزولی میدن برخورد میکنن و تیکه میندازن اونا برام قابل درکن چون اکثرا سرمایه یه عمر کارشون رو اووردن و ذره ذره با آب شدن سرمایه ، شکنجه میشن و واقعا دلم براشون میسوزه . ذات کار اشتباهه که برای منفعت خودشون تبلیغ بکنن ولی از روی ترسه
اما کسی که میدونه قیمت هاش این نیست و تیکه هم میندازه و تارگت های نجومی میده ، کار کثیفی میکنه !
معمولا هم بدیهیات رو میگن ! معلومه همه سهم ها قیمتشون تا 5 سال دیگه حداقل 4 الی 10 برابر میشه ولی آیا همه تحمل منفی دیدن رو دارن ؟
نه !
من شاید تو قله بخرم ، دیدم بالای 5 ساله یک سوم هم بشه نترسم . اصلا شاید سهمم رو تو پورتفو به حساب نیارم ولی یکی ممکنه 10% رو تحمل کنه ، 20% رو تحمل کنه ، 30 هم بکنه ولی دیگه پول نصف بشه با فحش پولش رو بیرون میکشه و فقط ضرر رو میبینه !
شاخص الان نزدیک 2 میلیونه من چشم بسته میگم شاخص 10 میلیون هم میبینه ولی چه زمانی ؟ آیا همه تحمل دارن بالا پایین هاش رو ببینن ؟ آیا هیچکی تا اون موقع پول لازم نمیشه ؟ آیا همه یه دیدگاه به سرمایه گذاریشون دارن ؟ نه
این مدل آدما هم دیگه خبری ازشون نیست تا بازار برگرده ! البته چند وقت دیگه میان و خبر از آخرین فرصت ورود و برگشت و این چیزا میدن ! نه که بازار برنگرده ! بازار نوسانیه بالا میاد پایین میره بالا میره پایین میاد ولی کف ها باید توی بلند مدت صعودی باشن .
اما
همیشه یادتون باشه از آدمایی که تارگت های صعودی و رشدی میدن و اصلا نمیتونن هیچ حرفی رو از نزول تحمل بکنن ، آدمای خطرناکی هستن که برای منفعت خودشون با سرمایه بقیه بازی میکنن و توی فاز بعدی رونق گولشون رو نخورید

دیگه فکر کنم بیشتر بچه ها بدونن که فکا رو دارم ! همیشه هم گفتم که تحلیل شخصیه با حرف من وارد نشید ولی اگه دقت کرده باشی نه تارگت صعودی داده و برعکس همیشه گفتم احتمال داره تا فلان مقدار کاهش داشته باشه !!!! یعنی دیدم رو نشون میده که نمیخوام هدف صعودی بدم و برعکس هدف نزولی دادم که بچه ها بدونن اگه همچین سهمی رو بررسی میکنن و تمایل به خریدش دارن این رو در نظر بگیرن که ممکنه سرمایشون تو بدترین حالت چقدر افت پیدا بکنه !
s0428.gif

توصیه ای که دارم اینه تو بازار نزولی اگه به سهمتون ایمان دارید ولی نزول میکنه دنبال علتش باشید و تا وقتی علت رو پیدا نکردید خارج نشید ! روند رو ببینید ، رفتار ها رو ببینید سعی کنید خون سرد باشید و بی احساس و چیزایی رو ببینید که اگه کمتر از 10 ماه هستش وارد شدید ، تا حالا ندیدید
اگه هم بیشتر از 5 ساله وارد شدید اتفاقات 2 سال قبلش رو ندیدید ! یعنی همون 92 که میگن و منم خیلی قبل تر ها خییییلی قبل گفته بودم . تایید نمیکنم که ریزشه ، باید نظاره گر باشیم و تشخیص بدیم ولی حتی اگه ریزش هم باشه سهم خوبی رو داشته باشید لازم نیست بترسید
شما اینجا عدد رو میبینید ، تو دنیای وایعی یه تابلو سر در ملکتون نصب نیست که قیمت واقعی ملکتون رو بگه !
اگه بود اونجا هم میترسیدید !

شما 1000 عدد سهم داری ، اون 1000 تا 999 نمیشه ! عدد ریالیش کم میشه یعنی اون روز با اون رقم حاضر به خریدش هستن و دلیلی نداره که 2 سال دیگه ( اگه ریزش باشه ) بیشتر از اون به شما پرداخت نکنن !!!
سهم سهمه و شما سهامدارید و سهامدار هم میمونید . فقط هرچی بازار پایینتر میره ( اگه ریزش باشه الان نه ) میتونید به جای فروش ، اگه سهم خوبی هستش و ارزش واقعیش بالاست اقدام به خرید مجدد بکنید . تکرار میکنم اگهههه ریییزززششش بااااششششههههه ااااللللااااانننن فففقققططط نگااااه بکنید و چیییزززیییی نخخخرررییید . اگه ریزش باشه وقتی کاهش ها بیشتر شد روی خطوط حمایتی اضافه بکنید بعدا نتیجشو میبینید !

حد ضرر رو برای سهم های با P/E بالای 100 حتما حتما حتما رعایت بکنید و اگه ریسک پذیریتون پایینتره سهم های با P/E بالاتر از 30 رو حد ضررش رو رعایت بکنید و روی اونا به هیچ وجه میانگین کم نکنید !

این دیگه آسون ترین راه و دم دستی ترین راه برای مشخص کردن سهم ریسکی و غیر ریسکیه
رعایت حد ضرر توی سهم های ریسکی واجبه . کم کردن میانگین تو سهم های غیر ریسکی بلند مدت به شما نتیجه خوبی میده
s0426.gif

بازم میگم چون خیلی مهمه ! اگه بازار ریزشی بود الان روی سهم های کم ریسک هم میانگین کم نکنید . صبر کنید روی خطوط حمایتی پله پله بخرید . خطوط حمایتی پایین تر .

کم کردن میانگین روی سهم پر ریسک و بی ارزش خودکشیه و روی نقاط حمایتی بالا و اولیه هم اشتباهه . کم کردن میانگین باید باعث بشه میانگین قیمت خریدتون کاهش چشمگیر داشته باشه
باز سرم گیج رفت
عمو جان چه حوصله ای داری به خدا ....

خدایی 30 ساله تو نت هستم.. ندیدم کسی مثل شما بنویسه

..0..

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
میشه بخشی از سهام یکی از نمادها رو به یه کارگزاری دیگه منتقل کرد نه کلشو؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
این داستانش چیه ؟ وقتی فروشنده نیست واسه چی میرن تو صف ؟
من سر خطی میرم تو صف فلان میلیونی
همون موقع انصراف میزنم چون میدونم نوبتم نمیشه
یارو میره تو صف فروش میلیاردی امیدم داره که نوبتش شه ول کن صف تا اخرین ثانیه معامله نمیشه
همینا تا میبینن صف یه تکونی به خودش میده سریع خارج میشن و میرن تو صفای ۱۰ریالی بیشتر
هم خدارو میخان هم خرما

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
باز سرم گیج رفت

دمش گرم اطلاعاتشو داره به ملت میده بدون کم و کاست

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
باز سرم گیج رفت

ایشان درسته طولانی و جامع مینویسه ولی ادبیاتش طوریه که خسته کننده نیست و حرف درست و بدرد بخور میزنه معمولا
شخصا استفاده میکنم از تجربیات ایشان و سایر دوستان و به نظرم جای تشکر داره ،ممنون دوستی که نمیدونم اسمت چیه ;)

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
اسمشون دیوید هست دیگه . دیوید هم همون داوود است که رفته توی زبان انگلیسی شده دیوید . مثل علی و ایلیا . مریم و ماریا . اسماعیل و ساموئل . ابراهیم و پرهام و یوسف و ژوزف و الی آخر ... :)
دیگه گفتم یه کم واژه نگاری هم بکنم از این حال و هوای -5 بیایم بیرون

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
آقا داود کارش درسته مثل بقیه بچه ها
180.gif

میگم کسایی که بلند مدتی هستن آیا باید بازم حد ضرر و حد سود رو رعایت کنن ؟ اگر بله؛ مثلا کسی که میخواد یه سهمو یکسال نگه داره مثلا رو چند درصد سود سیو کنه یا رو چند درصد ضرر خارج بشه ؟
کاش میشد تو تاپیک در مورد سهمها یا در مورد پرتفوی شخصی بیشتر صحبت کرد مدیران محترم اگر برای سایت مشکلی پیش نمیاد یه قانون ریز بزارن که راحت تر صحبت کنیم
9.gif

بالا