• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
پیشنهاد من اینه که اگر هم حوصله ی بازارهای سرمایه مثل بورس رو ندارید،صبر کنید تا حداقل قیمت سهام هاتون سر به سر بشه بعد بفروشید که اصل پولتون برگرده.
گرچه آدمیزاد طمع کاره دو روز پشت سر هم بازار مثبت و سبز بشه میگه ولش کن بذار پولم بمونه یه سودی بکنم :D

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
بازار جمع می شود

مدیر عامل هلدینگ خلیج فارس در گفت و گو با بورس ۲۴ :

صف فروش را جمع می کنیم...

کسی در صف سهم نفروشد...

اگر به ما اعتماد دارید ، سهم نفروشید.../بورس24

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
برادر من مگه میشه شما تو بانک سپرده بزاری مثلا ماهی 20 درصد بعد بانک سرماه بهت نده چون تضمین کرده موظفه بده
آقای رئیس جمهور بعنوان نفر اول مملکت وقتی همرو به بورس دعوت میکنه یعنی چی ؟ منه حقیقی که نیومدم بگم نفر اول گفته اینم یعنی تضمین
حالا منکه شخصا خودم اومدم کاری به تضمین ندارم اما اونیکه یه ماهه اومده تو بورس اونم بدون آموزش که مقصرش دولت هست چون کیلویی کد بورسی میده میگه بیایین بازم تقصیر این بدبخته ؟
چرا گناهی که مربوط به ما نمیشه رو خودمون گردن خودمون بندازیم با این استدلال که ریسکشو قبول کردیم؟
اگر تو بوق و کرنا نکنن کسی معترض نمیشه وقتی میان تشویق میکنن الان باید ازش حمایت کنن
حقوقی بی وژدان باید الآن از بازار حمایت کنه شما اصلا میشنوی رئیس سازمان بورس بیاد حرفی بزنه تو این روزا ؟
چون از آدمای خودشون هست و گفتن ما هر چی گفتیم بگو چشم قربان و این شده داستان ما
اون یاسر فلاح هم بلبل خودشونه یه سوال ازش بپرسید ببینید چجوری جواب ملتو میده
چرا این روزا هسته تو کسری از ثانیه سفارش رو ثبت میکه انگار نت 5G داری و کارگزاری خلوته ؟
چرا دیروز مفید همه حسابارو منفی کرد تا کسی خرید نزنه
چرا از فرصت استفاده کردن چهارشنبه هفته پیش بازار برگشت با سهام عدالت گند زدن بهش
بی اندازه خودمون رو مقصر ندونیم قبول ریسک به معنی بیچاره شدن نیست

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
اکثر ما در حال ضرر هستیم و انسانی که در حال از دست دادن اموال و اولاد و جان هست نمیشه ازش توقع منطق داشت
اما همه باید بدونیم با پذیرفتن چه شرایطی وارد شدیم و الان باید بپذیریم این وضعیت جدیدو ،اکثرا سودی که به دست آوردیم از ضرر خیلی بیشتره و نباید ناشکر بود و حتما صبر جواب میده

اینکه چطور شد به اینجا رسید کار بحث بلند و البته غیر مجازی داره که نمیشه گفت ،اما استارتش با کمپین ها و بحث هایی بود که شکل گرفت و توجه افرادی رو جلب کرد که فهمیدن از این طریق میشه چه کارهایی کرد و... بگذریم متاسفانه بازار از روند عادیش خارج شد و الان همه متحیر که چه اتفاقی افتاد

اما در همین شرایط هم راه حل غرغر کردن و شکایت کردن و... اینا نیست ،باید راه حل جدید پیدا کرد ،
شخصا امروز از طریق بازی با سهم خبهمن تقریبا به اندازه حقوق یک ماه یک بازنشسته سود کردم
بعد نشستم چندتا سهم بررسی کردم برای فردا

سهام هایی که دارم و منفی هستند هم طوری انتخاب شدن که اولا تا الان سود خیلی خوبی دادن ،ثانیا به محض برگشت به شرایط عادی سریع تر از هر سهم و بازار دیگه ای برمیگردن به امید خدا

اگر کسی سهم بد انتخاب کرده یا بد موقع وارد شده اشتباه خودشه به علاوه اینکه چاره حل این اشتباه فقط صبره ، نه جنجال و آتیش زدن به باقیمانده سهام

همیشه کسانی موفق هستند که سریع تصمیم میگیرن ،سریع با شرایط وفق پیدا میکنن و در مقابل برای نتیجه گرفتن صبر میکنن ،با غمبرک زدن و فحش دادن (هر چند طرف لایقش باشه )هیچ اتفاق مثبتی نمیفته

پ ن : اگر کسی منتظره خبرگزاری فارس و صاحبش یا مجلس انقلابی کاری براش بکنه ....

پ ن : به امید خدا بازار برمیگرده و همه سود میکنن ،تا بوده همین بوده

پ ن : من هنوز منتظرم شبندر مسیر زندگیمو عوض کنه :D :cool: :) :oops:

Captive

لایک‌ها
16,665
برادر من مگه میشه شما تو بانک سپرده بزاری مثلا ماهی 20 درصد بعد بانک سرماه بهت نده چون تضمین کرده موظفه بده
آقای رئیس جمهور بعنوان نفر اول مملکت وقتی همرو به بورس دعوت میکنه یعنی چی ؟ منه حقیقی که نیومدم بگم نفر اول گفته اینم یعنی تضمین
حالا منکه شخصا خودم اومدم کاری به تضمین ندارم اما اونیکه یه ماهه اومده تو بورس اونم بدون آموزش که مقصرش دولت هست چون کیلویی کد بورسی میده میگه بیایین بازم تقصیر این بدبخته ؟
چرا گناهی که مربوط به ما نمیشه رو خودمون گردن خودمون بندازیم با این استدلال که ریسکشو قبول کردیم؟
اگر تو بوق و کرنا نکنن کسی معترض نمیشه وقتی میان تشویق میکنن الان باید ازش حمایت کنن
حقوقی بی وژدان باید الآن از بازار حمایت کنه شما اصلا میشنوی رئیس سازمان بورس بیاد حرفی بزنه تو این روزا ؟
چرا این روزا هسته تو کسری از ثانیه سفارش رو ثبت میکه انگار نت 5G داری و کارگزاری خلوته ؟
چرا از فرصت استفاده کردن چهارشنبه هفته پیش بازار برگشت با سهام عدالت گند زدن بهش

دوست عزیز من حدود 2 ماه هست که تقریبا شروع کردم تا 10 روز قبل تمام سهم هایی که داشتم توی سود بودن. سود 180% ی شپنا داشتم تا عرضه اولیه 1% ی :))))

و الان هم منفی هستم باید یکم آرامشمون رو حفظ کنیم اگر احساس میکنیم دیگه این بازار جایی واسه موندن نیست مقداری رو نقد کنیم ( به صورت پله ای ) مخصوصا سهم هایی که توی سود هستند.

اگرم امید داریم چند روز صبر کردیم 1 هفته دیگه هم روش تا ببینیم اوضاع چطوری پیش میره

sara100

Registered User
لایک‌ها
531
این بازار غیرقابل کنترل شده فعلا که همه ما داریم در قعر دریا فرو می رویم من که تا الان سهام های زیان ده را فروختم رفت فارس٫ فملی/ دلر / بترانس/ فولاد/ فخوز .... فقط یه دونه خمحرکه مونده که فردا اینم ردش کنم خیالم برای همیشه راحت میشه

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
این درسته همه ما اینارو میخوایم پول که نمیخوان بدن بهمون همین که حمایت کنن کافیه اونی که تازه اومده هم دلش گرم میشه و نمیره تو صف فروش

و

Captive

لایک‌ها
16,665
این بازار غیرقابل کنترل شده فعلا که همه ما داریم در قعر دریا فرو می رویم من که تا الان سهام های زیان ده را فروختم رفت فارس٫ فملی/ دلر / بترانس/ فولاد/ فخوز .... فقط یه دونه خمحرکه مونده که فردا اینم ردش کنم خیالم برای همیشه راحت میشه

سهام های زیان ده؟

مردم سر و دست میشکونن واسه اینا :دی

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
خب دوست عزیز ینی شما با اعتماد به حرف آقای رئیس جمهور وارد بورس شدی؟!! شیخ حسن؟!!!
خیلی واضحه، هر جایی که پای مبالغ زیاد پول میاد وسط اونجا به کثافت کشیده میشه، دیگه تو مملکت ما که ...
با وجود اینکه به وضوح داریم میبینیم که مثلا داره توی بورس دستکاری میشه اما به نظر من مقصر اول هر ضرری اون شخص هست چون بالاخره با اراده خودش پاشو گذاشته توی این بازار

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
اتفاقا منم همین چند روز چند تا از این سهم هایی که شما فروختی رو خریدم :D یه ده تومنی تو یک هفته ی اخیر خرید داشتم.چون قبلا ازشون داشتم و خارج شده بودم و دیگه نتونستم وارد بشم.کسی فروشنده نبود.
برای کسایی که قصد موندن تو بورس رو دارن این چند روز فرصتی بود که اکثرا هم غنیمت شمردن و سهم های مورد نظرشونو با کف قیمت خریدن.
ولی حال شما رو درک میکنم.خودمم چند سال قبل که تازه وارد بورس شده بودم یه تعداد سهم به قیمت ۹۰۰ تومن خریدم.
زد و بازار خراب شد و چند روز منفی پشت منفی تا قیمت رسید به پونصد،مام از ترس اینکه پولمون همش به فنا نره و بتونیم یه بخشیشو زنده کنیم به قیمت ۵۰۰ همشو فروختم نقد کردم.
واقعا هم ترسیده بودم میگفتم پولم رفت دیگه بورس تموم شد درش تخته شد.
گذشت و بازار برگشت و چند وقت بعد همون سهام قیمتش از ۵۰۰ رسید به هزار و دویست سیصد.
هیچی دیگه اونایی که نترسیده بودن و نفروخته بودن سودشونو بردن مام که فروختیم پولمون تقریبا نصف شده بود ولی تجربه بسیار خوبی شد برام.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
شخصا امروز از طریق بازی با سهم خبهمن تقریبا به اندازه حقوق یک ماه یک بازنشسته سود کردم

چقدر از این اصطلاح بازی با سهم بدم میاد ! :confused:
راستی مطمئنی خبهمن بوده !؟ خبهمن که از صف خرید به منفی 3.5 رسید امروز ، چه جوری انداره حقوق یه بازنشسته سود کردی !؟

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
8mbd_1597579178034.jpg

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
قصد توهین ندارم ولی دقیقه 4:30 تا 5 وضعیت فعلی این روزای بازاره.

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
چقدر از این اصطلاح بازی با سهم بدم میاد ! :confused:
راستی مطمئنی خبهمن بوده !؟ خبهمن که از صف خرید به منفی 3.5 رسید امروز ، چه جوری انداره حقوق یه بازنشسته سود کردی !؟
از چه واژه ای استفاده کنیم که شما بدت نیاد دوست من لطفا راهنمایی کن ;) همینطوری نمیشه که ما در گمراهی ادامه بدیم

یعنی چی ،چه جوری؟ شما خودتم توضیح دادی دیگه توی گرونی فروخته و در ارزانی خرید نمودیم :cool:
یعنی در حالی که در پایان روز کاری تعداد سهم همان تعداد اول وقت بود ،اما یه پولی چسبیده ته حساب ،کدام نکته پوشیده ،پیچیده و غامضی وجود داشت بفرمایید عرض کنم ،

نکته قابل عرض اینکه قیمت خرید امروز ،درصدی از قیمت پایانی هم کمتر بود که اینم اگر فردا سهم حالش خوب باشه خودش یه سوده

پ ن : این با حالت عادی نوسان گیری فرق داره و به همین دلیل از این واژه استفاده نکردم

پ ن : حقوق بازنشسته تامین اجتماعی تا ماه گذشته ۱۷۰۰ بود :(

sara100

Registered User
لایک‌ها
531
سهام های زیان ده؟

مردم سر و دست میشکونن واسه اینا :دی
فعلا فلکه ضرر را بستم گفتم هر وقت آب راکد شد برم دوباره فلکه را باز کنم و این سهم ها را مجددا بخرم و رویش موج سواری کنم و سود کنم: دی...
فعلا این بازار بوی خون می دهد بایستی محتاطانه برخورد کرد و بیگ و دار به آب نزد با فروختن اینا رفتم تو سود فردا خمحرکه را بفروشم دیگر سبدم گلستان میشه از عرضه اولیه ..
خدا را شکر 25 تومان گذاشتم فعلا فقط 1 تومان ضرر کردم انشاالله بزودی اون یه تومان ضرر در سهام جدید در بیاد..

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
در کل تو این 1 هفته کلافی از بدبختی بافته شد برای بورس. داستان صندوق دوم، دعواهای جناحی برای خراب کردن دولت، فروش سهام عدالت، فروش حقیقی ها به دنبال حقوقی ها، داستان فروش اوراق نفت و... این وسط اونطور که شنیدم صندوق های سهامی هم فرت و فرت واحدهاشون داره ابطال میخوره و چون اونجا در تایم مشخصی پول مشتری رو باید بدن مجبورن سهم هاشون رو نقد کنن که اینم به فشار فروش اضافه کرده. خلاصه داستانی شده برای خودش این 1 هفته!

بالا