اکثر ما در حال ضرر هستیم و انسانی که در حال از دست دادن اموال و اولاد و جان هست نمیشه ازش توقع منطق داشت
اما همه باید بدونیم با پذیرفتن چه شرایطی وارد شدیم و الان باید بپذیریم این وضعیت جدیدو ،اکثرا سودی که به دست آوردیم از ضرر خیلی بیشتره و نباید ناشکر بود و حتما صبر جواب میده
اینکه چطور شد به اینجا رسید کار بحث بلند و البته غیر مجازی داره که نمیشه گفت ،اما استارتش با کمپین ها و بحث هایی بود که شکل گرفت و توجه افرادی رو جلب کرد که فهمیدن از این طریق میشه چه کارهایی کرد و... بگذریم متاسفانه بازار از روند عادیش خارج شد و الان همه متحیر که چه اتفاقی افتاد
اما در همین شرایط هم راه حل غرغر کردن و شکایت کردن و... اینا نیست ،باید راه حل جدید پیدا کرد ،
شخصا امروز از طریق بازی با سهم خبهمن تقریبا به اندازه حقوق یک ماه یک بازنشسته سود کردم
بعد نشستم چندتا سهم بررسی کردم برای فردا
سهام هایی که دارم و منفی هستند هم طوری انتخاب شدن که اولا تا الان سود خیلی خوبی دادن ،ثانیا به محض برگشت به شرایط عادی سریع تر از هر سهم و بازار دیگه ای برمیگردن به امید خدا
اگر کسی سهم بد انتخاب کرده یا بد موقع وارد شده اشتباه خودشه به علاوه اینکه چاره حل این اشتباه فقط صبره ، نه جنجال و آتیش زدن به باقیمانده سهام
همیشه کسانی موفق هستند که سریع تصمیم میگیرن ،سریع با شرایط وفق پیدا میکنن و در مقابل برای نتیجه گرفتن صبر میکنن ،با غمبرک زدن و فحش دادن (هر چند طرف لایقش باشه )هیچ اتفاق مثبتی نمیفته
پ ن : اگر کسی منتظره خبرگزاری فارس و صاحبش یا مجلس انقلابی کاری براش بکنه ....
پ ن : به امید خدا بازار برمیگرده و همه سود میکنن ،تا بوده همین بوده
پ ن : من هنوز منتظرم شبندر مسیر زندگیمو عوض کنه