• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
تا الان آگهی عرضه اولیه این هفته نیومده..احتمالا همین ذوب رو برای عرضه اولیه در نظر گرفتن[emoji28]
قیمت ذوب داره به صفر میل میکنه :D

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
شستا واقعا هر کسی خریده سود کرده هیچکس نباید شاکی باشه با این ریزش 15% حتی، مگر اونایی که ظرف مدت این 7-8 روز خریداری کردند.
من نمیدونم این اصطلاح که «چون مثلا رو فلان چیز nدرصد سود کردید، پس حالا که از سودتون و کل داراییتون کم شده ناراحت نباشید، چون هنوز هم توی سود هستید!!!! » رو از کجا و بر چه اساسی درمیارید؟ مگه حتما یه نفر باید به خاک سیاه بشینه تا ناراحت و شاکی بشه؟ مگه تضمینی هست که روزهای آینده این منفی‌ها ادامه نداشته باشه؟

مثل این میمونه یه نفر که داره کار میکنه و چند ماه حقوق گرفته، حقوق این ماهش رو ندن، و یکی بیاد بهش بگه عهه، چرا ناراحتی؟ تو که این چندماه ۵۰میلیون حقوق گرفتی، حالا بخاطر این ۵میلیون این یک ماه ناراحتی؟

خب اونی هم که سرمایه‌شو گذاشته توی بورس، اون سودی که تا امروز بدست آورده بوده، حاصل ریسکی بوده که پذیرفته، و حق داره که این روزها بخاطر بی‌عرضگی مسئولین ناراحت و شاکی باشه. چرا باید سودی که براش این همه استرس رو تحمل کرده براحتی از دستش بره؟ و چرا نباید شاکی باشه؟

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
دقیق نمیدونم..فقط امروز دیدمش خیلی حالش بد بود..دلم سوخت براش.بعضیا واقعا تحمل ندارن

حالا به نظر من ضرر از سود قابل تحمل هست ولی ضرر از سرمایه آورده واقعا سخته:confused:

arvin40

Registered User
لایک‌ها
236
فکری راجع به سهام عدالت نکنن ریزش حالا حالاها ادامه داره. بیشتر از 40 میلیون نفر که ارزش و مقدار سهامشون هم خیلی بالاست و اکثرشون هم علاقه ای به سهام داری تو بورس ندارن و در اولین فرصت به فکر فروش هستن. 40 میلیون سهام دار از بورس آمریکا هم همزمان خارج بشن بورس ورشکست میشه

Last edited:

Unique Son

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
من بر اساس وضعیت بازار گفتم و‌ مطمئن بودم حقوقی داره حمایت میکنه که متاسفانه حریف حقیقی نشد..

حقوقی خرید که شاخص منهای 5 نشه.

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
حقوقی خرید که شاخص منهای 5 نشه.
شاخص که منفی ۴.۷ شد.فقط ۳دهم درصد زیر ۵ ...
دیگه وضعیت با این یکی دو درصدها درست بشو نیست ...

این تحلیلا و تکنیکالا و فاندامنتال و کوفتایی هم که کانالا و پیجا الان یه هفته‌ست میذارن و هی میگن فردا درست میشه، آخر وقت درست میشه، نشانه‌های مثبت دیده میشه، فلان صف جمع شد و پهن شد هم همه‌ش کشکه ...

بورس ایران درحال ریزش تاریخی هست
تمام

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
آقا ضرر, ضرره فرقی نمیکنه از اصل سرمایه باشه یا از سود کم بشه
الآن شستا 20 درصد درجا اومد پایین یعنی کسی که 100 میلیون گذاشته درجا شد 80 میلیون
حالا اونیکه تو سود بوده 20 تومنم از اون کم شده مگه کمه

واقعا باید مجلس یه فکری باسه این بازار بکنه مگه بچه های این نماینده ها تو بورس نیستن ببینن چه خبره ؟
بازار مثل این شده شما بچه دار بشی بگی من ندارم باسه بچم شیر خشک بخرم و هزینه کنم خب شما ش ی ت خوردی بچه دار شدی
الانم عباس غلط کرد گفت بیاین تو بورس اگه نمیگفت گردن خودمون بود اما الآن گردن نمیگیره
خب تکلیف چیه ؟

حیف نمیشه اینجا راحت صحبت کرد
ابزارهای زیادی داریم تا بتونیم صدامون رو به گوش برسونیم
حضرت علی میگه حق رو بگید اگرچه به ضررتون باشه
دوره گرفتن حق از زورگو و نامرد هنوز به پایان نرسیده

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
من فکر نمی کنم ریزشی برای بورس در کار باشه. این یکی دو هفته منظورم نیستا. طولانی مدت رو می گم.
یکی دو هفته قبل ریزش های شاخص رو نگاه می کردم. تو بیشترشون (بغیر از یک مورد که پنجاه درصد شده بود) همگی تا نزدیکی های ۳۸ درصد اصلاح کرده بودن و این اصلاح هم دو سال سه سال طول کشیده بود. زیاد خودتون رو اذیت نکنید.
بعد از این اگر سهم ها کمی بالا رفتن و این روند ادامه داشت که هیچ، روند صعودی همچنان پابرجا هست. اما اگر سهم ها کمی بالا رفتند و بعدش دوباره صف های فروش سنگین چند روزه پدیدار شد به شخصه می فروشم و منتظر شروع ریزش می مونم . . .

signore

Registered User
لایک‌ها
636
حالا به نظر من ضرر از سود قابل تحمل هست ولی ضرر از سرمایه آورده واقعا سخته:confused:
موارد زیادی داریم که الان از اصل سرمایه هم رو ضرر هستند و امیدوارم کارشون به خودکشی نکشه.

آدم زیرک برای طولانی مدت سرمایه رو در یک بازار نگه نمیداره، اونم بازار حبابی و بی اساس بورس ایران

ببخشید ، ولی افرادی که از بالا رفتن کاذب شاخص و سودهای پوشالی خرکیف شده بودند باید فکر اینجاهاشم میکردن‌ . بارها هشدارش داده شده بود

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
من نمیدونم این اصطلاح که «چون مثلا رو فلان چیز nدرصد سود کردید، پس حالا که از سودتون و کل داراییتون کم شده ناراحت نباشید، چون هنوز هم توی سود هستید!!!! » رو از کجا و بر چه اساسی درمیارید؟ مگه حتما یه نفر باید به خاک سیاه بشینه تا ناراحت و شاکی بشه؟ مگه تضمینی هست که روزهای آینده این منفی‌ها ادامه نداشته باشه؟

مثل این میمونه یه نفر که داره کار میکنه و چند ماه حقوق گرفته، حقوق این ماهش رو ندن، و یکی بیاد بهش بگه عهه، چرا ناراحتی؟ تو که این چندماه ۵۰میلیون حقوق گرفتی، حالا بخاطر این ۵میلیون این یک ماه ناراحتی؟

خب اونی هم که سرمایه‌شو گذاشته توی بورس، اون سودی که تا امروز بدست آورده بوده، حاصل ریسکی بوده که پذیرفته، و حق داره که این روزها بخاطر بی‌عرضگی مسئولین ناراحت و شاکی باشه. چرا باید سودی که براش این همه استرس رو تحمل کرده براحتی از دستش بره؟ و چرا نباید شاکی باشه؟

خب بازار همینه دیگه.سود و ضرر توامانه.
تنها راه بدون ضرر و بدون ریسک اینه که شما پولتو ببری بذاری بانک و سالیانه یه مقداری مثلا هفده درصد هجده درصد بیست درصد سود بگیری.
بانک این تضمین رو به شما میده که ماه به ماه سودت سرجاشه و ضرری در کار نیست.شما اینو میتونی با حقوق گرفتن مقایسه کنی.
اما بورس اینجوری نیست و اخبار و شرایط و حتی شایعات بشدت روش اثر گذاره.
سال ۸۴ شایعه میشه که احمدی نژاد گفته اگر رییس جمهور بشم بورس رو جمع میکنم ! طبق همون شایعه یکی از بزرگترین سقوط های شاخص بورس ایران اتفاق میوفته.
اما یه مدت بعد بازار برمیگرده به حالت عادی.
همین الان هم شما دیگه هرروز پرتفوی و سهام هاتو چک نکن برو دو سه هفته یکماه دیگه بیا تا ببینی همه چی عادی سرجای خودشه و هیچ اتفاقی هم نیوفتاده.
نه در ایران که در همه جای دنیا بازار بورس و فارکس و ارز های دیجیتال و غیره همینه.

signore

Registered User
لایک‌ها
636
اصولاً اینطوریه که افرادی که نمیخوان واقعیت رو قبول کنند و با تعصب در برابر پذیرش واقعیت مقاومت میکنند، بزرگ ترین بازندگان بازار هستند. چون وقتی میتونن با مثلا ۱۰ درصد ضرر از بازی خارج بشن، این کارو نمیکنن و اونقدر به امید روزهای بهتر میمونن تا اون ۱۰ درصد ضرر مثلا میشه ۸۰ درصد

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
رو از کجا و بر چه اساسی درمیارید؟ مگه حتما یه نفر باید به خاک سیاه بشینه تا ناراحت و شاکی بشه؟ مگه تضمینی هست که روزهای آینده این منفی‌ها ادامه نداشته باشه؟

من نمیدونم این اصطلاح که «چون مثلا رو فلان چیز nدرصد سود کردید، پس حالا که از سودتون و کل داراییتون کم شده ناراحت نباشید، چون هنوز هم توی سود هستید!!!! »

یعنی شما بر این باور هستید که بازار بورس باید روزانه 5% سود مفت بده به سهامداراش؟ و اگر 2 روز منفی شد خاک بر سرش شده؟

بازار سرمایه به کسی حقوق میده مگه؟ مگه شما نوعی که مثلا طلا میخری تضمین میکنند که سال بعد ارزشش ایکس درصد بیشتر بشه؟ مثالتون اصلا ربطی به این موضوع نداشت عزیز

خب اونی هم که سرمایه‌شو گذاشته توی بورس، اون سودی که تا امروز بدست آورده بوده، حاصل ریسکی بوده که پذیرفته، و حق داره که این روزها بخاطر بی‌عرضگی مسئولین ناراحت و شاکی باشه.

شاکی از چی از کی؟

شما و من و بقیه دوستان وارد یه بازی شدیم که از اول، اخرش رو میدونستیم تو این 6 ماه اخیر کلی سود کردید حالا 5 روز هم 25% ریزش کنه باید بندازیم گردن شخص دیگه ای؟

مقصر اصلی خود ما هستیم که وقتی 200% تو سود هستیم طمع میکنیم و میگیم جوووون چه پول مفتی بازم میخوام وقتی 5% ریزش میکنه فحش ناموس به حقیقی و حقوقی و بالا و پایین میدیم.

کسی که قاعده ی بازی رو بلد نباشه میندازنش بیرون تا انقدر تمرین و آموزش ببینه و دوباره وارد بشه.

چرا باید سودی که براش این همه استرس رو تحمل کرده براحتی از دستش بره؟ و چرا نباید شاکی باشه؟

دوست عزیز چه ریسکی و زجری؟ اکثرا یه مقدار شارژ کردن روزی 5% سود میگرفتن میرفتن واسه دوستاشون تعریف میکردن که ببییییین 100 میل گذاشتم با 2 کلیک شده 200 میل...

هوا قرار نیست همیشه بهاری باشه سرمای زمستون رو هم باید تحمل کنید.

پ.ن: اینم بگم که کار اصلی من اصلا بورس ایران نیست و شاید قبولش هم نداشته باشم اصلا ولی وقتی واردش شدم دیگه ریسکش رو قبول کردم یا باید انقدر مطالعه کنم و روانشناسی بازار رو بدونم، اخبار رو دنبال کنم که سهمی که 60 روز یه دونه منفی نخورده رو نخرم :دی یا باید بخرم و بعدا بزنم تو سر خودم.

amin_947

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
185
دوستان حقوقی سیتا دیروز 123 میلیون و امروز 61 میلیون حجم فروخته
یعنی اصلاحش نزدیکه؟؟

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
یعنی شما بر این باور هستید که بازار بورس باید روزانه 5% سود مفت بده به سهامداراش؟ و اگر 2 روز منفی شد خاک بر سرش شده؟

بازار سرمایه به کسی حقوق میده مگه؟ مگه شما نوعی که مثلا طلا میخری تضمین میکنند که سال بعد ارزشش ایکس درصد بیشتر بشه؟ مثالتون اصلا ربطی به این موضوع نداشت عزیز

شاکی از چی از کی؟

شما و من و بقیه دوستان وارد یه بازی شدیم که از اول، اخرش رو میدونستیم تو این 6 ماه اخیر کلی سود کردید حالا 5 روز هم 25% ریزش کنه باید بندازیم گردن شخص دیگه ای؟

مقصر اصلی خود ما هستیم که وقتی 200% تو سود هستیم طمع میکنیم و میگیم جوووون چه پول مفتی بازم میخوام وقتی 5% ریزش میکنه فحش ناموس به حقیقی و حقوقی و بالا و پایین میدیم.

کسی که قاعده ی بازی رو بلد نباشه میندازنش بیرون تا انقدر تمرین و آموزش ببینه و دوباره وارد بشه.

دوست عزیز چه ریسکی و زجری؟ اکثرا یه مقدار شارژ کردن روزی 5% سود میگرفتن میرفتن واسه دوستاشون تعریف میکردن که ببییییین 100 میل گذاشتم با 2 کلیک شده 200 میل...

هوا قرار نیست همیشه بهاری باشه سرمای زمستون رو هم باید تحمل کنید.

پ.ن: اینم بگم که کار اصلی من اصلا بورس ایران نیست و شاید قبولش هم نداشته باشم اصلا ولی وقتی واردش شدم دیگه ریسکش رو قبول کردم یا باید انقدر مطالعه کنم و روانشناسی بازار رو بدونم، اخبار رو دنبال کنم که سهمی که 60 روز یه دونه منفی نخورده رو نخرم :دی یا باید بخرم و بعدا بزنم تو سر خودم.
بله، درسته، همه‌ش تقصیر مردم هست
عذر میخام از حضورتون ...

Captive

لایک‌ها
16,665
بازار باید اصلاح و حتی ریزش سنگین داشته باشه و یه استراحتی به خودش بده تا من تازه وارد نرم شستا 10 هزار ت بگیرم و به جاش بتونم 5 هزار ت بخرم و اون کسی هم که شستا رو روی 900ت خریده و حالا نا امید شده سودش رو بذاره تو جیبش و از بازار خارج بشه.

البته اینم قبول دارم و تایید میکنم که بازار دستکاری میشه و این رو همه ی ما از روز اول هم میدونستیم. اما قرار نیست وقتی سود داد چیزی نگیم و وقتی رفتیم تو ضرر بگیم ای واااای حقوقی حمایت نمیکنه و....

Captive

لایک‌ها
16,665
بله، درسته، همه‌ش تقصیر مردم هست
عذر میخام از حضورتون ...

ببینید اینکه بازار ریسک داره و شما هم قبولش کردی تیکش رو هم زدی یه بحثه اما اینکه مثلا هسته هنگ کرده شما تو صف خرید ، فروش زدی و ثبت نشده تا صف خرید ریخته بحث دیگری...

اینکه سیستم مشکل داره رو من 100% قبول دارم ولی بحث من سر اینه که بازار سرمایه هیچگونه تضمینی نداره که حتما و حتما باید هر روز ما سود کنیم.

شما فکر میکنید تو این بازار چند % اطلاعاتشون کامل هست؟ به جرات میتونم بگم که 90% اطلاعاتشون بسیار بسیار کمه، همین الانش خیلی ها نمیدونن اصلا مدیریت سرمایه یعنی چی خیلی ها مثل خود من نمیدونن NAV یعنی چی...

شما یه سر به صفحات سهام یاب و سایت های دیگه بزن ببین سهامدارا چه رفتار زشتی دارن از خودشون نشون میدن، خب طبیعتا منی که این موارد رو دیدم و میبینم باید هر چه زودتر از این بازار خارج بشم اگر نشدم دیگه مقصر اصلی خودم هستم.

بالا