رو از کجا و بر چه اساسی درمیارید؟ مگه حتما یه نفر باید به خاک سیاه بشینه تا ناراحت و شاکی بشه؟ مگه تضمینی هست که روزهای آینده این منفیها ادامه نداشته باشه؟
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
من نمیدونم این اصطلاح که «چون مثلا رو فلان چیز nدرصد سود کردید، پس حالا که از سودتون و کل داراییتون کم شده ناراحت نباشید، چون هنوز هم توی سود هستید!!!! »
یعنی شما بر این باور هستید که بازار بورس باید روزانه 5% سود مفت بده به سهامداراش؟ و اگر 2 روز منفی شد خاک بر سرش شده؟
مثل این میمونه یه نفر که داره کار میکنه و چند ماه حقوق گرفته، حقوق این ماهش رو ندن، و یکی بیاد بهش بگه عهه، چرا ناراحتی؟ تو که این چندماه ۵۰میلیون حقوق گرفتی، حالا بخاطر این ۵میلیون این یک ماه ناراحتی؟
بازار سرمایه به کسی حقوق میده مگه؟ مگه شما نوعی که مثلا طلا میخری تضمین میکنند که سال بعد ارزشش ایکس درصد بیشتر بشه؟ مثالتون اصلا ربطی به این موضوع نداشت عزیز
خب اونی هم که سرمایهشو گذاشته توی بورس، اون سودی که تا امروز بدست آورده بوده، حاصل ریسکی بوده که پذیرفته، و حق داره که این روزها بخاطر بیعرضگی مسئولین ناراحت و شاکی باشه.
شاکی از چی از کی؟
شما و من و بقیه دوستان وارد یه بازی شدیم که از اول، اخرش رو میدونستیم تو این 6 ماه اخیر کلی سود کردید حالا 5 روز هم 25% ریزش کنه باید بندازیم گردن شخص دیگه ای؟
مقصر اصلی خود ما هستیم که وقتی 200% تو سود هستیم طمع میکنیم و میگیم جوووون چه پول مفتی بازم میخوام وقتی 5% ریزش میکنه فحش ناموس به حقیقی و حقوقی و بالا و پایین میدیم.
کسی که قاعده ی بازی رو بلد نباشه میندازنش بیرون تا انقدر تمرین و آموزش ببینه و دوباره وارد بشه.
چرا باید سودی که براش این همه استرس رو تحمل کرده براحتی از دستش بره؟ و چرا نباید شاکی باشه؟
دوست عزیز چه ریسکی و زجری؟ اکثرا یه مقدار شارژ کردن روزی 5% سود میگرفتن میرفتن واسه دوستاشون تعریف میکردن که ببییییین 100 میل گذاشتم با 2 کلیک شده 200 میل...
هوا قرار نیست همیشه بهاری باشه سرمای زمستون رو هم باید تحمل کنید.
پ.ن: اینم بگم که کار اصلی من اصلا بورس ایران نیست و شاید قبولش هم نداشته باشم اصلا ولی وقتی واردش شدم دیگه ریسکش رو قبول کردم یا باید انقدر مطالعه کنم و روانشناسی بازار رو بدونم، اخبار رو دنبال کنم که سهمی که 60 روز یه دونه منفی نخورده رو نخرم :دی یا باید بخرم و بعدا بزنم تو سر خودم.