• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
داوود جان استاد محترم احسنت از اینکه اطلاعات و تجربه ناب و با ارزش چندین ساله خود را بی کم و کاست و بدون هیچ چشم داشتی در اختیار کاربران مبتدی همچون بنده می گذاری دست مریزاد جانانه داری عزیز .....
عزیز حداقل چندتا از این نمادهایی که تمامی فیلترهای بالا را به خوبی گذرانده و درجه خلوصش هم عالی است جهت آشنایی بیشتر برای بنده حقیر معرفی می کردی که بقیه را بر آن حساب ردیابی و پیدا میکردیم تا دیگر الکی در سهام های بی ارزش و ریسکی وارد نشیم ....
فدا مدا
roz.gif

چند صفحه قبل گفته بودم چیا خوبن . موردی هم پیش بیاد همینطوری یهویی میگم چه سهمی با ارزشه . پست های منو از تو پروفایلم نگاه بکنی یه جا در مورد غذایی ها صحبت کردم یه جا در مورد سهم های خوب :p
مشاهده پیوست 1193409

یواش یواش مردم دارن رَد میدن :دی
263ae560841c5cb883cf34c94528bec4.jpg1057323324.jpgjohn delinger.jpg
john del.jpgs-l400.jpglouis-lepke-murder-inc..jpg
1885416c.jpgmurder-inc-lineup.jpg
Salvatore Toto Riina Salvatore Riina6.jpgsdsd.jpgvincent-coll-leaving-court-mad dog.jpg

از فردا شاهد دستگیری سلطان بورس ، سلطان شاخص و سطلان ریزش هستیم
roz.gif

ولی خداییش عکس یکی مونده به آخر که شلوار جین آبی داره و ریش هم داره ، شبیه نوسانگیراست
crazy.gif

*خدا رحمتشون بکنه چه دورانی داشتن
bav3_154fs759111.gif

چند تا آشنا تو شهرهای مختلف دارم. مازندران، تبریز، اصفهان... با همه شون دیروز حرف می زدم. همگی زمینهایی خریده بودن که بهمن ماه خرید زده بودن و تا الان قیمت همون زمینها بین سه تا شش برابر شده بود.
ما در صورتی تو این بازار سود می کنیم که از تورم موجود جلوتر باشیم. اگر تورم سالانه صددرصد باشه و ما سالانه صدوپنجاه درصد سود داشته باشیم نهایتا می تونیم بگیم پنجاه درصد تو سود هستیم.
به نظر من خودم و خیلی از دوستان دیگه مون از بازار عقب موندیم و درسته تو بورس سود کردیم اما این سود تو زمینه های دیگه با استرس کمتر هم قابل دسترسی بود.
میتونم به قطع بگم چون کارم اینه که همون کارت گرافیکی که اسفند ماه ۱۵۰۰ تومن مشتری نداشت الان ۴۵۰۰ به زور پیدا می شه!
همیشه گفتم قیمت سهام همیشه پیشخور میشه یعنی قیمت های سهام به خاطر این ریزش میکنه چون مبنای محاسبات ادامه دار بودن این تورم بوده برای چندین سال آینده الان انتظارات تورمی کاهش پیدا کرده ( که اشتباهه !! )
همیشه بالارفتن قیمت کالاها الزاما نشون دهنده تورم نیست
مثلا اگه یه کالایی 1 ماه اخیر 2 برابر شده باشه نباید به حساب تورم بزاریم
خودم یه چیزی دارم که اون چیز رو حدودا 7 سال پیش گرفته بودم . دقیق یادم نیست ولی یه چی بین 500 تا 600 ( هزار تومن ) بود
حالا اون چیز بعد از 7 سال در حال حاضر حدودا 60 میارزه ( میلیون )
یعنی اون چیز تقریبا 120 برابر شده
حالا چون اون چیز رو هر کسی اصلا بهش نیاز پیدا نمیکنه بگیره بنابراین نباید جز انتظارات تورمی لحاظش بکنیم
* اون چیز مهم نیست چیه ولی چیزه
crazy.gif
شما چیزی رو سراغ دارید که اندازه اون چیز من تو 7 سال 120 برابر شده باشه ؟
306.gif

کلا نباید زیاد رو این مسائل حساس بود . راحت بگییریییم . همیشه سخت ترین و بدترین موارد رو با شرایط فعلی زندگیمون مقایسه میکنیم و باعث میشه همیشه استرس و ناراحتی داشته باشیم
مسیرش اینه فعلا ، حالا یا از سودمون کم بشه یا کلا تو ضرر بریم . اشکال نداره میریم 2 سال دیگه میایم ، 3 سال دیگه میایم .
فرض کن پولتو دادی به من یه ساختمون بسازم و تا 3 سال خبری از سند و کلید نیست
roz.gif

به اطلاع می رساند،نماد معاملاتی شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا)با توجه به افشای اطلاعات با اهمیت گروه "الف" بدون محدودیت نوسان قیمت با استفاده از مکانیزم حراج آماده انجام معامله می باشد. زمان انجام معاملات در نماد مذکوراز ساعت ۱۲:۵۰الی ۱۳:۵۰ و دوره سفارش گیری در نماد مذکور از ساعت ۱۲:۵۰ الی ۱۳:۲۰ می باشد. مدیریت عملیات بازار شرکت بورس اوراق بهادار تهران

@Hamid2day

:D
اومدم بگم بدبخت میشیم
s0426.gif

دیدم بدبخت شدیم دیگه
deadcrazy.gif

leb.gif

49300
شستا ، شسپا شد
2ynjwb4.gif

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

همه اینا میگذره ، فقط با آرامش تصمیماتتون رو بگیرید و پست های قبلیم رو بهشون توجه بکنید . راننده مسته ، جاده هم پر پیچ خم

فایل های ضمیمه

• d9a05ae5c0d8664107d5daa97c6ca9df.jpg
    d9a05ae5c0d8664107d5daa97c6ca9df.jpg
    58.9 KB · نمایش ها: 8

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
حتمن برو ببین فروشنده ها حقیقی بودن یا حقوقی..مشخص بود حقوقی داره حمایت میکنه ولی حقیقیهای ترسو نگذاشتن
از کجا می دونید حقوقی داره حمایت می کنه؟؟؟هنوز که سهم معامله نشده شاید حقیقی داره خوب حمایت می کنه

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
شستا واقعا هر کسی خریده سود کرده هیچکس نباید شاکی باشه با این ریزش 15% حتی، مگر اونایی که ظرف مدت این 7-8 روز خریداری کردند.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
حتمن برو ببین فروشنده ها حقیقی بودن یا حقوقی..مشخص بود حقوقی داره حمایت میکنه ولی حقیقیهای ترسو نگذاشتن

قبل از معامله چطور میشه فهمید؟؟؟ حالا که رو تابلو هست

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
شستا واقعا هر کسی خریده سود کرده هیچکس نباید شاکی باشه با این ریزش 15% حتی، مگر اونایی که ظرف مدت این 7-8 روز خریداری کردند.
من که شستا را تا آخر سال دستش نمیزنم شاید حتی اضافه هم کنم

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
متاسفم برای این باتلاقی که دولت با حقه و نیرنگ درست کرد و سرمایه ها رو از بین برد و هیچکس راه برگشتی هم وجود نداره
تو این مدتی که از خدا عمر گرفتم هیچوقت رنگ خوشی رو از آقایون ندیدم و فقط برای بچه هام نگرانم از ما که گذشت ....

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
فردا اگر بازار جمع نشه تکنیکالیست ها اکثرشون میرند صف فروش خدا به خیر کنه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
من بر اساس وضعیت بازار گفتم و‌ مطمئن بودم حقوقی داره حمایت میکنه که متاسفانه حریف حقیقی نشد..
قبل از معامله چطور میشه فهمید؟؟؟ حالا که رو تابلو هست

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
دارایکم تا 16800 هم پایین رفته o_O ملت دارن خودزنی میکنن !
با این وضعیت به احتمال زیاد دارادوم خریدار نداشته باشه !

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
شستا بی سابقه ترین ریزش بورس را در ۵ سال گذشته با بازگشایش رقم زد
شاخص کل ۸۸٫۰۰۰ واحد منفی
(۴.۶۳ درصد منفی)

بالا