saeed_taj
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 4,239
- لایکها
- 5,787
بهترین کار همینه فعلا
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
هیچی نمی فروشم
هیچی نمی فروشم
فدا مداداوود جان استاد محترم احسنت از اینکه اطلاعات و تجربه ناب و با ارزش چندین ساله خود را بی کم و کاست و بدون هیچ چشم داشتی در اختیار کاربران مبتدی همچون بنده می گذاری دست مریزاد جانانه داری عزیز .....
عزیز حداقل چندتا از این نمادهایی که تمامی فیلترهای بالا را به خوبی گذرانده و درجه خلوصش هم عالی است جهت آشنایی بیشتر برای بنده حقیر معرفی می کردی که بقیه را بر آن حساب ردیابی و پیدا میکردیم تا دیگر الکی در سهام های بی ارزش و ریسکی وارد نشیم ....
همیشه گفتم قیمت سهام همیشه پیشخور میشه یعنی قیمت های سهام به خاطر این ریزش میکنه چون مبنای محاسبات ادامه دار بودن این تورم بوده برای چندین سال آینده الان انتظارات تورمی کاهش پیدا کرده ( که اشتباهه !! )چند تا آشنا تو شهرهای مختلف دارم. مازندران، تبریز، اصفهان... با همه شون دیروز حرف می زدم. همگی زمینهایی خریده بودن که بهمن ماه خرید زده بودن و تا الان قیمت همون زمینها بین سه تا شش برابر شده بود.
ما در صورتی تو این بازار سود می کنیم که از تورم موجود جلوتر باشیم. اگر تورم سالانه صددرصد باشه و ما سالانه صدوپنجاه درصد سود داشته باشیم نهایتا می تونیم بگیم پنجاه درصد تو سود هستیم.
به نظر من خودم و خیلی از دوستان دیگه مون از بازار عقب موندیم و درسته تو بورس سود کردیم اما این سود تو زمینه های دیگه با استرس کمتر هم قابل دسترسی بود.
میتونم به قطع بگم چون کارم اینه که همون کارت گرافیکی که اسفند ماه ۱۵۰۰ تومن مشتری نداشت الان ۴۵۰۰ به زور پیدا می شه!
اومدم بگم بدبخت میشیمبه اطلاع می رساند،نماد معاملاتی شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا)با توجه به افشای اطلاعات با اهمیت گروه "الف" بدون محدودیت نوسان قیمت با استفاده از مکانیزم حراج آماده انجام معامله می باشد. زمان انجام معاملات در نماد مذکوراز ساعت ۱۲:۵۰الی ۱۳:۵۰ و دوره سفارش گیری در نماد مذکور از ساعت ۱۲:۵۰ الی ۱۳:۲۰ می باشد. مدیریت عملیات بازار شرکت بورس اوراق بهادار تهران
@Hamid2day
![]()
از کجا می دونید حقوقی داره حمایت می کنه؟؟؟هنوز که سهم معامله نشده شاید حقیقی داره خوب حمایت می کنه
شستا قدرت فروشندگان حقیقی وحشتناک بالاست![]()
قبل از معامله چطور میشه فهمید؟؟؟ حالا که رو تابلو هستحتمن برو ببین فروشنده ها حقیقی بودن یا حقوقی..مشخص بود حقوقی داره حمایت میکنه ولی حقیقیهای ترسو نگذاشتن
من که شستا را تا آخر سال دستش نمیزنم شاید حتی اضافه هم کنمشستا واقعا هر کسی خریده سود کرده هیچکس نباید شاکی باشه با این ریزش 15% حتی، مگر اونایی که ظرف مدت این 7-8 روز خریداری کردند.
قبل از معامله چطور میشه فهمید؟؟؟ حالا که رو تابلو هست
فردا اگر بازار جمع نشه تکنیکالیست ها اکثرشون میرند صف فروش خدا به خیر کنه
پس الفاتحه مع صلواتفردا هم قرمز قرمز
الان تر و خشک داره با هم میسوزه وقتی میشه گفت که سهمی رفته تو اصلاح که شرایط بازار عادی باشهوپارس رفتن تو اصلاح؟
فردا برمیگردهپس الفاتحه مع صلوات
چقدر نقدی وارد کرده بود؟سبد ۱.۵ میلیاردی یکی از دوستام شده ۸۰۰ میلیون..سکته نکنه خوبه