• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دلار رفت بالا کسی حرف زد ؟
قیمت وسایل و ماشین بردن بالا کسی حرف زد ؟
پراید از 10میلیون شد 100میلیون کسی حرف زد ؟
یخچال میخریدی 5 میلیون الان شد 100میلیون کسی حرف زد ؟

چطور اینا شارپ رفتن بالا و 2000درصد حق داشتن رشد کنن ولی بعضی سهمها حق نداشتن ؟
بالا رفتن داریم تا بالا رفتن دلار 1000درصد رشد داشته ؟ بعدش من با رشدش کاری ندارم که اونجا هم دستکاری دولت هست ولی کمتر ، دلیل رشد تقاضای واقعی (حالا حتی به غلط) هستش نه اینکه دولت بازار و گرم کنه بگه بیاین سرمایه گذاری 4 تا ادم که فکر میکنن امروز پولو میزارن فردا 100 درصد سود میگیرن وارد بازار کنه بعد یهو دولت خالی میکنه می نالن هر کی وارد بازی دولت شده باشه باید تحمل اینم داشته باشه.

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
۵ سال پیش که بابام از ایران‌خودرو بازنشسته شد کل سنواتش که تقریبا ۲۰۰ میلیون شد رو آورد تو بورس رفت سهام همون ایران‌خودرو رو خرید و دیگه ولش کرد.
یعنی کلا ولش کرد ها،اینکه هی بره سر بزنه ببینه چقدر شده و چطور شده و افت کرده و بالا رفته و اینا نبود.
تا همین امروز هم هنوز اون سهام رو داره و یه برگ نه خریده نه فر‌وخته‌.
و خداییش هم سود خودشو کرده و سرمایه اش چند برابر شده.همین الآنم با اینهمه افت شاخص و این حرفا،بازم اون تو سوده در مجموع.هرجای دیگه هم بجز بورس اون پول رو سرمایه گذاری میکرد،اینقدر سود نمی‌کرد حالا بگذریم از استرس و ریسکی که سایر روش های سرمایه گذاری مثل طلا و دلار و اینا دارن.
و تا ده سال دیگه هم اگر به اون پول نیاز نداشته باشه دست بهش نمیزنه سمتش هم نمیره و اون رشد خودشو می‌کنه بی بروبرگرد.
بورس رو باید اینطور وارد شد و سرمایه گذاری کرد،بی زحمت بی دردسر بالاترین بازدهی

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
شنیده می‌شود ۱۴ هزار میلیارد تومان منابع به صندوق توسعه بازار برای حمایت از بازار تزریق شده است

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
جالبه قیمت وسایل تو بازار اعم از غذایی. فلزات. لوازم خانگی . خودرو . ماشین الات . ساختمون . لوازم ساختمونی و.... نباید اصلاح کنه ؟ فقط بورس باید اصلاح کنه ؟
بر چه معیاری؟
دلار رفت بالا کسی حرف زد ؟
قیمت وسایل و ماشین بردن بالا کسی حرف زد ؟
پراید از 10میلیون شد 100میلیون کسی حرف زد ؟
یخچال میخریدی 5 میلیون الان شد 100میلیون کسی حرف زد ؟
چطور اینا شارپ رفتن بالا و 2000درصد حق داشتن رشد کنن ولی بعضی سهمها حق نداشتن ؟
همه اینا اصلاح داشته و داره
قیمت پراید در بهار از 90 به 60 رسید . پراید زیر 60 میلیون %99 به تاریخ پیوست . تو خواب شاید بشه دید
همانطور که دلار رو مصنوعی در 2 ماه تا 19 بالا بردن بعد تو 9800 کف سازی کردن .من هرشب خواب دلار 9800 می بینیم
از اصلاح سنگین رب گوجه دیگه نگم براتون که از 22-20 رسید به 12-10

پرونده شاخص زیر 1/800 هم این هفته و این ماه بسته میشه اگه شاه برنگرده

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
من امروز خرید هام انجام دادم تو بعضی سهم ها هم میانگین کم کردم.......
فقط حواسم نبود دوبار تو فولاد میانگین کم کردم به جای زفکا را فراموش کردم کمی اعصابم خراب شد
به امید خدا امروز و فردا اخر اصلاح باشه

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
وقتی دولت سهام هارو همینجوری میبرد بالا کسی اعتراضی نداشت سهم داریم 10 برابر شده ، رشدش هم از تورم بیشتره هم از بازار های سرمایه گذاری دیگه خوب حالا باید تحمل این قسمت رو هم داشته باشی دیگه حالا ملت همه شروع به فحش دادن کردن وقتی بازیچه هستیم چه بالا بره چه پایین بیاد بازنده ایم.

وقتی بورس رشد میکرد، همزمان تورم هم داشت رشد میکرد، از ماشین و ملک گرفته، تا روغن و برنج و طلا و دلار، یعنی در واقع بورس همچین هم سودی به کسی نداده، بلکه فقط ارزش سرمایه حفظ شده، ولی حالا که بورس درحال سقوط هست آیا قیمت ماشین و ملک و برنج و .. هم داره سقوط میکنه؟ در واقع دلیل شاکی شدن ملت اینه که ارزش سرمایه‌شون داره نصف میشه، ولی بقیه اجناس همون بالا موندن، و بعضا دارن گرونتر هم میشن ...

وقتی دولت ۲۴ساعته توی تلویزیون و رسانه تبلیغ میکنه که آی ملت بیاین پولتونو بذارید توی بورس، حالا که بورس سقوط کرده، مردم حق ندارن اعتراض و گلایه کنن که چرا دولت حمایت نمیکنه؟

بعدشم همه که از روز اول توی بورس نبودن که الان پولشون چندین برابر شده باشه، خیلیها توی دو سه ماه اخیر وارد شدن ...

کلا ما عادت کردیم همه‌چیو بندازیم گردن مردم، چرا؟ چون زورمون به گنده‌های بالای نمیرسه، جرأت اعتراض بهشون رو هم نداریم، پس تقصیر را میندازیم گردن یه مشت کارگر و کارمند، خودمونم میشینیم یه گوشه و ژست روشنفکرانه میگیریم ...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
ثشاهد صف 35 میلیونی فروش
اگه نقدی بخرش ثشاهد و ثفارس جزو نماد های شناخته شده و با ارزشن.
من از جفتشون خیلی سود کردم تو این چند سال.
سهام های کانالیزه و منظمی هستن حقوقی خوبی هم دارن و همیشه ازشون حمایت میکنن.
خیلی احمقه اونی که داره ثشاهد رو میفروشه

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
اگه نقدی بخرش ثشاهد و ثفارس جزو نماد های شناخته شده و با ارزشن.
من از جفتشون خیلی سود کردم تو این چند سال.
سهام های کانالیزه و منظمی هستن حقوقی خوبی هم دارن و همیشه ازشون حمایت میکنن.
خیلی احمقه اونی که داره ثشاهد رو میفروشه
نقد که هستم ثعمرا هم همچنین صف فروش بالایی داره یعنی کی بود میگفت ملت همه میخوان فرار کنن دروغ نگفته دارن اتیش میزنن به همه چی

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
تو فکرم سوار بر موج ثعمرا بشم و مسیر رو ادامه بدم!

کسی خواست ثعمرا رو بررسی کنه و با پذیرش ریسک بگیره. پتانسیل شگفتی آفرینی رو داره. احتمال میدم قبل مجمع فرصت ورود بده. شنبه مجدد سرخطی میزنم.

احتمال شیفت برخی ثشاهدی ها به ثعمرا وجود داره. تو این بازار هیچی رو نمیشه پیشنهاد کرد. خودم برای چندمین روز متوالی رفتم تو صف خرید ثعمرا. ببینیم اینم کله میکنه با ورود ما یا نه.

جالبه ثشاهد که صف فروش شد، صف ثعمرا هم ریخت!

اینم صف فروش شد.

خداحافظ :rolleyes:

Last edited:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
همه اینا اصلاح داشته و داره
قیمت پراید در بهار از 90 به 60 رسید . پراید زیر 60 میلیون %99 به تاریخ پیوست . تو خواب شاید بشه دید
همانطور که دلار رو مصنوعی در 2 ماه تا 19 بالا بردن بعد تو 9800 کف سازی کردن .من هرشب خواب دلار 9800 می بینیم
از اصلاح سنگین رب گوجه دیگه نگم براتون که از 22-20 رسید به 12-10

پرونده شاخص زیر 1/800 هم این هفته و این ماه بسته میشه اگه شاه برنگرده
قیمت سهام ها تو اکثر گروه ها با دلار 4200 بود
الان که دلار شده 20000تومن نباید قیمت سهمها طبق این منوال برن جلو ؟

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
دقایق آخر امروز باید جذاب باشه
میریم واسه جمع شدن صف ها آیا؟

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
توقف نماد (ولصنم1) به علت افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف
به اطلاع میرساند نماد معاملاتی شرکت لیزینگ‌صنعت‌ومعدن‌ (ولصنم1) با توجه به افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف، متوقف گردید.
نماد مذکور روز معاملاتی بعد بصورت حراج ناپیوسته و بدون محدودیت دامنه نوسان قیمت بازگشایی خواهد شد.
مدیریت عملیات بازار شرکت بورس اوراق بهادار تهران

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
چه فرقی بین 5760 تومن با 5761 تومن هستش دوستان توضیح بدن
اخه برای 1 تومن اونم برای 4000 سهم که درخواست دادی فرقش میشه 4000 هزار تومن که با این پول چیزی به ذهنم نمیرسه مثال بزنم بری بخری حتی سیگارم نمیشه بخری
خوب 1 تومن درخواست اضافه کن و سهم بخر دیگه

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
به نظرتون ثشاهد رو الان با -5 بخرم یا فایده ای نداره ؟

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
نقد که هستم ثعمرا هم همچنین صف فروش بالایی داره یعنی کی بود میگفت ملت همه میخوان فرار کنن دروغ نگفته دارن اتیش میزنن به همه چی
احمقن احمق.
به معنای واقعی کلمه دارن آتیش میزنن به زندگیشون.
فقط این وسط تنها شانسی که آوردن اینه که کسی نیست اینارو ازشون بخره.
فقط صبح به صبح میان خودشونو میچپونن تو صف فروش و میرن دنبال زندگیشون

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
به اطلاع می رساند،نماد معاملاتی شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا)با توجه به افشای اطلاعات با اهمیت گروه "الف" بدون محدودیت نوسان قیمت با استفاده از مکانیزم حراج آماده انجام معامله می باشد. زمان انجام معاملات در نماد مذکوراز ساعت ۱۲:۵۰الی ۱۳:۵۰ و دوره سفارش گیری در نماد مذکور از ساعت ۱۲:۵۰ الی ۱۳:۲۰ می باشد. مدیریت عملیات بازار شرکت بورس اوراق بهادار تهران

@Hamid2day

:D

بالا