ideaneshan
Registered User
نمودار ها و سوابق این نماد رو برو نگاه کن.به نظرتون ثشاهد رو الان با -5 بخرم یا فایده ای نداره ؟
ببین از چند سال گذشته تا امروز این نماد تو چه شرایطی بوده.
اونوقت قشنگ به این نتیجه میرسی که بخری یا نخری
نمودار ها و سوابق این نماد رو برو نگاه کن.به نظرتون ثشاهد رو الان با -5 بخرم یا فایده ای نداره ؟
اوه اوهبه اطلاع می رساند،نماد معاملاتی شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا)با توجه به افشای اطلاعات با اهمیت گروه "الف" بدون محدودیت نوسان قیمت با استفاده از مکانیزم حراج آماده انجام معامله می باشد. زمان انجام معاملات در نماد مذکوراز ساعت ۱۲:۵۰الی ۱۳:۵۰ و دوره سفارش گیری در نماد مذکور از ساعت ۱۲:۵۰ الی ۱۳:۲۰ می باشد. مدیریت عملیات بازار شرکت بورس اوراق بهادار تهران
@Hamid2day
![]()
حیف که نقد نیستم و نمی تونم اینو بگیرم.کلی دنبالش بودم.احمقن احمق.
به معنای واقعی کلمه دارن آتیش میزنن به زندگیشون.
فقط این وسط تنها شانسی که آوردن اینه که کسی نیست اینارو ازشون بخره.
فقط صبح به صبح میان خودشونو میچپونن تو صف فروش و میرن دنبال زندگیشون
بازار یکم سمت مثبت بره نمیشه دوباره خریدش و صف خرید میشهچه رکبی خوردیم از ثشاهد. یه لحظه صف خرید شد بعد یه دقیقه شد صد فروش. تو پاچمون رفت.. احتمالا مثل بقیه بازار این هفته منفیه
دلار که اصلا جالب نیست و نگه داری آن اشتباه است۵ سال پیش که بابام از ایرانخودرو بازنشسته شد کل سنواتش که تقریبا ۲۰۰ میلیون شد رو آورد تو بورس رفت سهام همون ایرانخودرو رو خرید و دیگه ولش کرد.
یعنی کلا ولش کرد ها،اینکه هی بره سر بزنه ببینه چقدر شده و چطور شده و افت کرده و بالا رفته و اینا نبود.
تا همین امروز هم هنوز اون سهام رو داره و یه برگ نه خریده نه فروخته.
و خداییش هم سود خودشو کرده و سرمایه اش چند برابر شده.همین الآنم با اینهمه افت شاخص و این حرفا،بازم اون تو سوده در مجموع.هرجای دیگه هم بجز بورس اون پول رو سرمایه گذاری میکرد،اینقدر سود نمیکرد حالا بگذریم از استرس و ریسکی که سایر روش های سرمایه گذاری مثل طلا و دلار و اینا دارن.
و تا ده سال دیگه هم اگر به اون پول نیاز نداشته باشه دست بهش نمیزنه سمتش هم نمیره و اون رشد خودشو میکنه بی بروبرگرد.
بورس رو باید اینطور وارد شد و سرمایه گذاری کرد،بی زحمت بی دردسر بالاترین بازدهی
فکر می کنم کسی که خودرو داشته این بین سهامش هم اضافه شده باشه. حالا بررسی نکردم اما تو این مدت حتما همین طور باشهدلار که اصلا جالب نیست و نگه داری آن اشتباه است
ولی
سال 95 سکه 1 میلیون = 200 سکه
سهم خودرو = 320 = 625 هزار سهم
===
امروز
سکه 10300
سهم : 480
سکه : 2میلیارد تومان
سهم = 300میلیون تومان
...
تا همین دیروز هم که همه نماد ها منفی ۵ بودن ثشاهد مثبت ۵ بود!حیف که نقد نیستم و نمی تونم اینو بگیرم.کلی دنبالش بودم.
بخاطر اینکه ذن دستکاری در بازار خورد و بسته شد و قرار بود تا 29ام بسته باشهتا همین دیروز هم که همه نماد ها منفی ۵ بودن ثشاهد مثبت ۵ بود!
نمودار هست میتونی ببینی.
نمیدونم چی شده چه اتفاقی افتاده که صف فروش شده
این مردم دارن چکار میکنن
احتمالا عالیجناب شستا به تنهایی امروز شاخص رو بیاره زیر 1.800.000
حرف شما درسته. تا دیروز همیشه 5+ بود.تا همین دیروز هم که همه نماد ها منفی ۵ بودن ثشاهد مثبت ۵ بود!
نمودار هست میتونی ببینی.
نمیدونم چی شده چه اتفاقی افتاده که صف فروش شده
این مردم دارن چکار میکنن
سکه که جای خود.دلار که اصلا جالب نیست و نگه داری آن اشتباه است
ولی
===
امروز
سکه 10300
سهم = 300میلیون تومان
...
دلار که اصلا جالب نیست و نگه داری آن اشتباه است
ولی
===
امروز
سکه 10300
سهم = 300میلیون تومان
...
من تنها کاری که امروز کردم یکم فملی فروختم و جاش ثشاهد و گشان خریدم..بدون هیچ تحلیلی هم اینکارو کردم[emoji2]..خدا بخیر کنه
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk