• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
یه زمان حال و حوصله و هیجان داشتیم می‌رفتیم تو سایت بورس فیلتر نویسی میکردیم قالب طراحی میکردیم اطلاعاتی که می‌خواستیم رو برامون محاسبه میکرد نشون میداد.
یا برا سرخطی سرور مجازی می‌گرفتم ماکرو ضبط میکردم راس ساعت ۸:۲۹:۵۹ ماکرو اجرا میشد سفارش ارسال میکرد.
کل قانون های سایت هم بلد شده بودم که بین هر کلیک باید ۳۰۰ میلی ثانیه فاصله باشه و در هر دقیقه ۱۵ کلیک بیشتر نمیشه زد.
خوب هم جواب میداد حسابی میوفتادم جلو.
ماکرو هنوز رو آگاه جواب میده ولی رو مفید دیگه نه.تا اجرا میشه برمیگردونت به صفحه لاگین که اونم نمیشه کاریش کرد کپچا داره.
الان برای جلوگیری از کند شدن هسته تو نماد های شلوغ که سرخطی میزنن وقتی نماد باز میشه فاصله زمانی ارسال سفارش خیلی بالاتر از این حرفا میره در حد 1 ثانیه

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
البته حرف شما هم درسته اما نیمه دوم بازار با حقوقی فولاد خیلی با این نیمه تفاوت خواهد داشت
دیروز شاخص رو 2 درصد مثبت کردن
فکر نکنم این دو تایم شدن بازار نتیجه مثبتی داشته باشه
خودشون ادعا میکنن صندوق های درامد ثابت دارن به دلیل قانون جدید 5 درصد خالی میکنن حالا علوم نیست راست میگن یا نه

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
خودشون ادعا میکنن صندوق های درامد ثابت دارن به دلیل قانون جدید 5 درصد خالی میکنن حالا علوم نیست راست میگن یا نه
تا الان که حرف راستی از اینا نشنیدیم !
اما بدجوری ترس انداختن تو بورس خیلی خیلی بازارو ملتهب کردن طوری که خیلی ها دارن فرار میکنن حتی از اسم بورس !

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
برداشت من از نیمه اول این بود که دارن خر داغ میکنن ،بوی کباب نیست :(
ممکنه فردا ۴ شنبه بازار داشته باشیم
شما چون سابقه دارین و این اصلاحات رو دیدین گول سبز شدن رو نمیخورین اما اون بنده خدایی که امروز رفت برکت رو مثبت 5 خرید با پایانی منفی الان داره سکته میکنه!
اخه تو نیم ساعت نصف بازار از مثبت 5 شدن منفی 5 !
این بازی ها فقط دست خودشونه کسی نمیتونه اینطوری با بازار بازی کنه

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
دوستان کارگزاری شما هم اگر برای شیفت صبح اردر خرید بگذارید و خرید انجام نشه و لغو هم نشه بعد از پایان زمان معاملات(11.45)پول رو تا شب بلوکه نگه میداره!؟ o_O اصلا نه انگار شیف بعد از ظهر هم هست:confused:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
بله
دوستان کارگزاری شما هم اگر برای شیفت صبح اردر خرید بگذارید و خرید انجام نشه و لغو هم نشه بعد از پایان زمان معاملات(11.45)پول رو تا شب بلوکه نگه میداره!؟ o_O اصلا نه انگار شیف بعد از ظهر هم هست:confused:

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
نه به مولا سیگنال نیست :D :D :p
خودتون هم تحلیل بکنید ، صبر بکنید ببینید رفتارش چطوریه . من نظراتم رو گفتم شما هم اگه قصد خرید دارید تحلیل داشته باشید و حرفای منم مد نظر بگیرید و در نهایت با تصمیم شخصیتون وارد بشید
ولی در کل این شرکت ها رو تو بخش رایانه دارم : افرا ( خیییلی حبابیه ) ، سپ ، پرداخت ، سیستم ، رانفور
تا الان خوب عمل کردن و تا وقتی رفتارشون خوب باشه باهاشون هستم
قیمت ورود خیلی مهمه هیچ وقت یادتون نره:p
یکم فضولی داوود خان از چندتا شرکت سهام داری؟ فکر کنم حداقل از نصف شرکت ها سهام داری;) فقط 5 تا از بخش رایانه:p، فکر کنم همزادم رو پیدا کردم:D

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
تایم معاملات اول تاکی هستش هنوز داره خرید و فروش انجام میشه

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
بهتره مفید یک فیلتر جدید بزاره تو ایزی تریدر تا بشه نمادهای در حال معامله را اول سطر بیاریم کار راحت تر بشه

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
کرموهای انگولک چی شروع کردن

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
مثل اینکه این هفته هم 4 شنبه بازار برگزار میشه o_O :rolleyes:،باز داریم میریم سمت منفی

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
بله

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
این که اوج حرومزادگی و نامردیه کارگزاریه که!شاید یکی برنامه ریخته میخواد از بازار دوم خرید بزنه اونوقت تکلیف این ضرری که خواهد کرد چی میشه!

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
اینکه دوستان میگن الان فقط تازه کارا دارن در میرن اشتباهه. یکی از دوستام یه ماهم نیست تو بورسه چند میلیون تو ضرره ولی به من گفت اگه سهاما خاکستر بشن من نمی فروشم تا برگردن :D

درسته من تحلیلم رو میزارم و نظرم رو میدم بدون قصد و هدف خاصی و تا الان هم همیشه اهداف کاهشی دادم که یه وقت کسی هیجانی رفتار نکنه و سمت سهم نره . توی این بازار باید هر قدم رو مراقب بود . با وجود اینکه خودمم دارم و در اصل دارم تارگت نصف شدن سرمایم رو از قیمت های فعلی میدمo_O
کلا داشتن گاوداری خوبه
4.gif
4.gif
4.gif

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
فکر نمیکنم تا زمانی که بازار سکه و طلا ثبات داشته باشه بورسم دیگه شارپی بره بالا و چون اقبال به این بازار خیلی زیاده دولت بیشتر دنبال نوسان گیریه
البته من شخصا دوست دارم شاخص بورس نصف بشه و مثلا قیمت سکه و طلام برگرده به پارسال اینموقع که انقدر قشر ضعیف زیر فشار این تورم له نشن ولی خب همچین چیزی محاله

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
آقا من که پاک تایم معامله سهام رو قاطی کردم..ذوب مگه تایم ظهر نیفتاده؟

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
الان برای جلوگیری از کند شدن هسته تو نماد های شلوغ که سرخطی میزنن وقتی نماد باز میشه فاصله زمانی ارسال سفارش خیلی بالاتر از این حرفا میره در حد 1 ثانیه
عه پس ترتیب اینم دادن
اصلا از بهمن ماه به اینور همه چی خراب شد ولی من شنیدم یه تیمی از بین چند تادانشگاه برتر ایران قراره رو این هسته معاملات کار بکنن.اینو سالها پیش یه شرکت فرانسوی برای ایران طراحی میکنه و یه ابر پروژه اس حالا نمیدونم اینا ازش سر در میارن و میتونن کاری کنن یا نه.
تنها کار مثبتی که کردن همین افزایش تایم معاملات تا بعد از ظهر بود.خداییش 4 ساعت کم بود من فکر نمیکنم تو هیچ کشور دیگه ای هم ساعت معاملات اینقدر کم باشه باید برم سرچ کنم کنجکاو شدم.اگه یه سره میشد و یه شیفت دو شیفتش نمیکردن خب بهتر بود.
چی میشد این دامنه نوسان هم بردارن،خیلی بازار توپی میشد :D
البته تو بازار های هیجانی مثل بازار ایران این دامنه نوسان خوبه اجازه نمیده یه روزه کل سرمایه ی آدم پوچ بشه ولی از اونور هم سود های خوبی میشد به جیب زد.
یه علت اینکه سرمایه گذار های ایرانی حالا چه حرفه ای ها چه اماتور ها یه آسودگی خاطر نسبی دارن همین دامنه نوسانه.

بالا