• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
مجدد توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست

نمونه تحلیل مثل سپ تقریبا با همون توضیحات
نمودار واضحه
به کانال و خطوط روند دقت بکنید ...
به نحوه بازی کردن نرم و آروم سهم دقت بکنید ...
به اون توضیحاتی که در مورد P/E دادم و اون به علاوه آبی رنگ آخر سال قبل توجه بکنید
پرداخت هم مثل سپ رشد تقریبا 30 درصدی از نظر سود خواهد داشت
ولی مثل سپ رشدی نیست ! سپ چندتا شرکت زیرمجموعه هم داره که فعالیت های جالبی دارن و واسه همون از نظر من رشدی محسوب میشه

احتمال اینکه تکنیکالی یکم روی سقف بازی بکنه و به سادگی وارد کانال قبلیش نشه زیاد تر از سپه ولی مجدد در صورت ریزش و اصلاح عمیق باز و حاکم شد جو منفی روی کل بازار سقف رو میشکونه و به کف کانالش میرسه ...
اگه اوضاع خیلی خیط بشه میتونه ناحیه قیمتی 31000 رو هم لمس بکنه
به افزایش حجم ها زمان رسیدن به خط روند صعودی مشکی اون بالای بالا دقت بکنید که از قبل از رسیدن به قله بالا رفته و نشون میده حقوقی عملا سهم رو کنترل میکنه که نجومی رشد نکنه و سهامداراش متضرر بشن !
این شرکت 29 دوازدهیه یعنی سال مالیش آخر اسفند هر ساله

همه چی به دید برمیگرده یکی ممکنه به محض لمس شدن سقف یا اون خطوط روند آبی رنگ نزدیک سقف وارد بشه چند روز با سهم باشه ، تارگت بده و این داستانا و سودش رو بگیره شاید اون سود به اندازه 1 سال موندن با این سهم باشه ! یکی هم مثل من ممکنه اون وجه سهم این بخش از سبد رو تبدیل به صندوق درآمد ثابت کرده باشه و منتظر برای رسیدن به انتهای ناحیه زرد و کانال اصلی و ناحیه سبز بشه و مبلغ ریالی مورد نیازش رو از صندوق به سهم تبدیل بکنه

اینم نمودارش :

e375851ba09dbb66796d78e20aa87d4a_dd11144513a659e4e871f879f3d7a399a91f5a3a.png

دیدی که نسبت به نمودار باید داشته باشید اصلا سخت نیست ! سختش هم نکنید ...
مطالعه حتما داشته باشید به خصوص اون PDF هایی که گذاشتم چون دید خوبی بهتون میده که چطوری رفتار داشته باشید اما وقتی میگم سختش نکنید چیه ؟

نمیدونم تجربه تیراندازی شما در چه حده ولی یه مدل تیراندازی و هدف قراردادن هستش که یا بیشتر تو فیلماست یا توی باشگاه های تیر اندازی یا برای شکار حیوانات ( با شکار شدیدا مخالفم ) که با استفاده از مگسک یا دوربین یا رد دات که دقیق تنظیم و خال زن شده ، خیلی ریلکس هدف گیری میکنن ، بعد خلاصی ماشه رو میگیرن و نفس حبس و بوم ...
دقت این مدل رفتار خیلی بالاست ولی صرفا برای شکار که شما رو مورد حمله قرار نداد باشه یا هر هدف دیگه ای که قصد جون شما رو نکرده مثل سیبل باشه !!! پس سرعت عمل پایین میاد ، نتیجه اثر بخش میخواید ولی با قطعیت بالا

یه مدل دیگه از تیر اندازی روشیه که تو دنیای واقعی اتفاق میوفته نه تو فیلما . موقعی که قصد شلیک داری چون خبر نمیکنه و باید در لحظه تصمیم به شلیک بگیرید و شاید کلا زمان مورد نیاز زیر 2 ثانیه باشه ( چون جونتون تو خطره ) ( سهام به محض دادن سیگنال خرید مناسب یهو شروع به رشد میکنه ) ، باید به سرعت شلیک بکنید . هیچ وقت فرصت نمیشه سلاح رو درست دست بگیرید و با مگسک هدف رو بزنید . اینجور مواقع چه اتفاقی میوفته ؟ شما از قبل باید با سلاح آشنایی داشته باشید ، یعنی لگدش چقدره و بین هر دو شلیک چقدر زمان در حد میلی ثانیه لازمه که سلاح مجدد به موقعیت مناسب قرار بگیره که دوباره ماشه رو بچکونید ( شناخت دقیق با رفتار بازیگر سهم و بازارش ) و وقتی هم میخواید شلیک بکنید ، باید با سلاح یکی بشید یعنی خط شلیک رو درک بکنید که مرمی ها تقریبا به کدوم نواحی میخورن ( حستون نسبت به سهم چی میگه ، حس واقعی نه هیجانی ) و با هر شلیک از روی رَد ضربه و برخورد مرمی ها ، مسیر شلیک رو اصلاح بکنید و جهت جدید رو اعمال بکنید ( پلکانی وارد شدن به سهم ) و در نهایت هدف رو بزنید
gangster-squad-movie-image-sean-penn.jpgcowboy-action-shooting-5d249998e708a7f5.jpg

خودم مورد دوم رو در مورد معاملات استفاده میکنم و زیاد خودم رو درگیر الگو ها و این چیزا نمیکنم البته به شدت مطالعه داشتم و خواهم داشت ولی صرفا برای آشنایی هستش بالاخره یه چیزایی تو ذهنم میمونه که روی معاملات اثر بهتری میزاره

اگه از دوستان کسی تجربه تیراندازی واقعی نه سیبل زنی رو داشته باشه متوجه میشه منظورم چیه

تا الان منع توصیه مربوط به سهم بود الان باید بگم :
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif

توصیه به خرید ، فروش ، نگهداری یا استفاده از هیچ نوع سلاح نیمه اتومات یا اتومات از نوع کمری ، شکاری ، سلاح جنگی ، سلاح سنگین و مهمات و متعلقات مروبطه چه مجاز و چه غیر مجاز نیست و فرد خاطی در صورت محکومیت در دادگاه های کشور با مجازات جریمه نقدی و حبس از 6 ماه تا 5 سال بسته به سنگینی جرم و تشدید یا تخفیف لحاظ شده توسط قاضی مواجه خواهد شد . بدیهیست که در صورت ارتکاب به جرم ارعاب و اخلال نظم عمومی جامعه مقدار حبس بیشتر خواهد بود و همینطور قتل هر انسانی جزایی از 2 سال حبس تا قصاص بسته به نوع قتل و درجه آن خواهد داشت .
s0426.gif

پس بدونید که جرمه و به هیچ وجه این چیزا رو سمتش نرید و فقط و فقط میخواستم اصل موضوع رو انتقال بدم که چطوری معامله بکنید
1052.gif

اینم از پست شبانگاهی 2 و نیم
tiredugly.gif

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
دوباره مثبت شده ولی خیلی مسخره است دلیلش حرف دیروز وزیر کشور باشه و حمایتش از بورس
نباید تاب آوری بورس اینقدری حساس به حرف این و اون (منظور **** کشور کره شمالی نیست) باشه

.MrMilad.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
127
مفید کنار نمادها تو ایزی تریدر شیفت اول و دوم رو مشخص کرده.

فایل های ضمیمه

• Screenshot_20200818_084005_com.android.chrome~2.jpg
    Screenshot_20200818_084005_com.android.chrome~2.jpg
    22.7 KB · نمایش ها: 27
  • Screenshot_20200818_084011_com.android.chrome~2.jpg
    Screenshot_20200818_084011_com.android.chrome~2.jpg
    33.4 KB · نمایش ها: 27

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
مفید کنار نمادها تو ایزی تریدر شیفت اول و دوم رو مشخص کرده.
جالب بود ممنون بابت اطلاع رسانی
فکر کنم بروزرسانی اول صبح که برای ایزی تریدر اومد بخاطر این باشه .... من تا متن شما را نخوندم متوجه نشده بودم

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
سپ من 1 ماهی میشه توشم بیشتر فقط دارم اب شدنشو میبینم !10 تومنی فقط تو این سهم زمین گذاشتم

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
الان که جو بازار بهتره سر و کله این کانالهای تلگرامی با سیگنالشون پیدا میشه
البته الان با این سطح اصلاح بعضی سهم ها منم میتونم سیگنال بدم

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
#صفیون هجوم اوردن به گروه خودرویی انگار نه انگار تا دیروز تو صف فروش بودن و با ضرر میفروختن اینا چقدر پول دارن خدا میدونه

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
باز خداروشکر مادیرا و ومعادنو دیروز گرفتم :rolleyes: ملت صف پرست باز رفتن تو صف نشستن
مادیرا همچنان صف خرید :))

فاراک خوراک نوسانگیریه حیف دلم نمیاد بازیش بدم

Last edited:

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
ثشاهد رو خريد زدم رو -٥ اما امروز فكر كنم خيلي زود همه مثبت ها تبديل به منفي بشه
خيلي حجم فروش بالاست

خداروشكر فكر كنم خزاميا يه +١٥ يا بالاتر امروز بهمون بده

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
خیلی جالبه همون اول صب چنتا نماد جالب داشتم میدیدم حقوقی خرید 1111 زده بود .شک ندارم یه پیغام بود .داشتم این نوع پیغام دادنارو .اوردر مثلا 55555 میزارن یا 123456 یا خیلی چیزایه دیگه .تا یه حدودی میدونم معنیاشو .ولی این یدونه تو چنتا سهم جالب بود .پترول!کرازی !و ......

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
خوب خدا رو شکر امروزم بازار خوب شده..خگستر هم بالاخره بعد چند روز مثبت شد

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
بانو ثشاهد در این بازار سرسبز اول صبحی در -5 بسیار se*xy به نظر میمود و در نهایتم چه نوسانی داد!!
فقط ایکاش جرات داشتم با همه پولم وارد میشدم :p
فقط اینایی که الان توی مثبت میخرن با وجود اینکه پایانی منفیه و بعیدم هست مثبت شه، فازشون چیه؟!!

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
گشان هم صفش جمع شد و رفت تو صف خرید..بهترین فرصت خرید دیروز بود

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
همه به پیشنهاد
s.david.s
بریم برای خرید پله ای #سپ:D:D:D:D:D:D:D:D:D
سیگنال از این واضحتر;););););););););)
نه به مولا سیگنال نیست :D :D :p
خودتون هم تحلیل بکنید ، صبر بکنید ببینید رفتارش چطوریه . من نظراتم رو گفتم شما هم اگه قصد خرید دارید تحلیل داشته باشید و حرفای منم مد نظر بگیرید و در نهایت با تصمیم شخصیتون وارد بشید
ولی در کل این شرکت ها رو تو بخش رایانه دارم : افرا ( خیییلی حبابیه ) ، سپ ، پرداخت ، سیستم ، رانفور
تا الان خوب عمل کردن و تا وقتی رفتارشون خوب باشه باهاشون هستم
قیمت ورود خیلی مهمه هیچ وقت یادتون نره:p

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
الان از کجا بدونیم این نماد های عرضه اولیه شده و یا بقیه نماد ها کی باز میشن یه اطلاعیه هم نمیزنن نصف انرژی روزانم فقط سر این هدر میره که ببینم فلان نماد کی باز میشه

بالا