توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست
نمودار سهم "
سپ " هستش که چند روز قبل خط روند حمایتیش رو شکوند و روند نزولیش رو شروع کرد که گفتم از دست رفته
امروز +5 زد و الانم صف خریده !
چرا این نمودار رو اووردم و میخوام یکم توضیح بدم ؟!
به خاطر اینکه امروز یه سری سهم ها احتمالا مثبت بودن و یا حتی 5+ هم خورده باشن
اینجا حس جا موندن ممکنه بهمون غلبه بکنه ولی باید مراقب بود ... یوقت با دیدن مثبت ها هیجانی رفتار نکنید و میانگین کم بکنید یا حتی وارد پوزیشن خرید بشید !
برای سپ نسبت P/E معقول باید 15 باشه
بهار سال بعد سال مالیش تموم میشه خاطرم نیست دقیقا چه ماهی بود ولی بهاره
EPS 991 داره
از صورت ها که قبلا نگاه کرده بودم میشد برآورد کرد که رشد 30% ای EPS برای مجمع سال آینده داشته باشیم یعنی بهار سال بعد احتمالا EPS تابلو روی 1300 ریال میره
1300 ضرب در 15 عدد 19500 رو میده ...
از نمودار کانال مشخصه ! اون سبزه که بازگشت همه به سوی اوست
حالا اینکه روی سقف کانال بازی بکنه یا نه الان زوده نظر داد ولی من احساس میکنم وارد کانالش بشه و تا حداکثر خط روند آبی رنگ برسه . روی حدودای 21900 هم حمایت داره .
احتمالا فردا هم مثبت باشه . دو یا سه پست قبل تر در مورد رفتار حقوقی تو روند منفی صحبت کرده بودم . رفتار واقعا واضحه ! متاسفانه خریداران این صف متضرر میشن
خواهش میکنم احساسی رفتار نکنید . توی این نمودار حباب کاملا واضحه اصلا قیافشم شبیه حبابه
سپ یه شرکت فوق العاده بنیادی تو گروه رایانه ای ها هستش . جفتش هم پرداخته ! سپ پرداخت !
پرداخت قدیمی و پدر بزرگ و جنتلمن درگاه ها و پوز هاست و کلاسی داره واس خودش !
سپ هم تسلای این صنعته !
ولی همیشه گفتم به قیمت بخرید . بهترین شرکت هم تو قیمت بالا ارزش نداره .
معمولا وسطای روند نزولی یکم مثبت میخوره ! توی این نمودار احتمالا تا اون خط روند آبی نزولی باشه ! میخوره به اون بر میگرده یا میخوره به اون ردش میکنه ولی نمیتونه پولبک بزنه ( سناریوی قوی تر ) و بعد ا اینکه شکوندش اون خط روند تبدیل به خط روند حمایتی نزولی میشه و پایین کندل ها یا سایشون با لمس کردن اون خط آروم آروم فرود میان ...
تحلیل چند روز قبل انجام شده بود و خطوط حمایتی و خطوط و این چیزا قدیمیه فقط اسکرین شات جدیده ...
همونطوری که میبینید ناحیه قرمز رو رد کرده و چند روز دیگه وارد ناحیه زرد میشه . اونجا هم تقریبا به سقف کانال رسیده ...
تو اون شرایط باید دید جو بازار چطوریه ! اگه مثبت بود یه پله اونجا اضافه میکنم اگه پولبکش رو زد و سیگنال رو گرفتم پله آخر ( چون از قبل داشتم و نقدینگی زیاد نیست همون دو پله وارد میشم )
حسم میگه باید به اون خط حمایتی 2900 ای آخر برسه ! تقریبا تا 3 یا 4 ماه آینده ...
اونجا با ارزش میشه . پس اگه جو بازار هم زمان با رسیدن به ناحیه زرد مثبت بود یه پله اونجا میگیرم و پله آخر اواسط ناحیه سبز و پرونده سپ هم بسته میشه
نکته اصلی این پست رو بولد کردم خییییییییییییییلی مهمه
توی این نقطه نه MAC نه SAR نه RSI ( البته از RSI گفتم سیگنال قوی نمیشه گرفت و باید ترکیب بشه )
و کلا هر روش دیگه ای نمیشه سیگنال ورود دریافت کرد ! حالا بر چه اساس صف خرید بود خودشون میدونن و هیجانات ! احتمالا یه 10 الی 15 درصدی مثبت بخوره ولی به معنی روند صعودی نیست
مراقب باشید توی روند نزولی به تله نیوفتین
ملاک خرید یا فروشتون رو هم به هیچ وجه صعود یا نزول شاخص نزارید . هر سهمی جداگانه تحلیل بشه و جداگانه رفتار بکنید . تو شاخص صعودی سهم ها میتونن منفی بخورن و توی شاخص نزولی هم میتونن مثبت بخورن
این تحلیل شخصی بنده از سپ هستش و هیچ پیشنهادی برای خرید ، فروش یا نگهداری این سهم ندارم و صرفا جنبه آموزشی داشت . در کنار اون شما هم میتونید تحلیلتون رو روی هر سهمی که دوست داشتید بکنید و متناسب با اون عمل بکنید . یادتون باشه من اهداف صعودی رو به هیچ وجه مشخص نمیکنم . دید بلند مدت سهمی رو در نظر دارم که میانگین سالی 40 الی 60 درصد بهم بده ! به شکلی هم وارد معامله میشم یا سهم اضافه میکنم که حداکثر 30 درصد متحمل ضرر بشم نه بیشتر ! نه اینکه بیشتر بشه ببندم ولی جای پام رو با دلایل منطقی بنیادی و تکنیکالی روی حداکثر 30 درصد افت محکم میکنم
یادتون نره همیشه فرصت برای کسب سود هست
اینم سابقه P/E این سهم در گذشته ، اون خط 15 هم باید صاف باشه دستم میلرزید کخ و کوله شد
عدد 15 منطقیه ...
برای شرکت های مشابه سپ و پرداخت و رکیش و ... نسبت P/E بین 8 الی 15 خوبه . سپ یه شرکت رشدی هستش که 15 در نظر گرفتم ولی برای یه شرکت با ثبات مثل پرداخت عدد 9 یا حداکثر 10 معقوله