• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

amirmail

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
637
خاطراتی از دوران جنگ
سبزوا خریدم ۱۰۰۰
سردار را زدن شد ۷۰۰
نفروختم و موند
سبزوا ۷۰۰۰ را به خود دید و بفروختیم
اوستا کریم هر چه بخواهد همان شود
غگل خریدم 62000
سردار رو زدن شد 52000
نفروختم و موند
سود مجمع داد
افزایش سرمایه داد
قیمت تمام شده غگل برای من 2200ریال هست
سود در سرمایه گذاری بلند مدت هست

amirmail

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
637
الان هم میگم کاش همه پولم وبملت خریده بودم
حیف 20درصد پرتفوم هست

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
وغدیر به نظرتون خوب بود امروز ورد زدم بهش ؟!!

• Like
Reactions: hsn

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
وغدیر به نظرتون خوب بود امروز ورد زدم بهش ؟!!
عالیه
بنیاد خوبی داره
قیمتش هم مناسب بود

@s.david.s
داداش فکر کنم شما بودی صندوق etf آگاس داشتی. نظرت درمورد این صندوقهای قابل معامله چیه؟ مثلا همین آگاس، افق ملت و... . به دید یکساله البته. چون من تو بورس استراتژی کوتاه مدتی ندارم‌.

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
عالیه
بنیاد خوبی داره
قیمتش هم مناسب بود

@s.david.s
داداش فکر کنم شما بودی صندوق etf آگاس داشتی. نظرت درمورد این صندوقهای قابل معامله چیه؟ مثلا همین آگاس، افق ملت و... . به دید یکساله البته. چون من تو بورس استراتژی کوتاه مدتی ندارم‌.
دید بلند مدتی خوبن
فقط بازدهی صندوق رو باید توی منفی ها هم در بیاری
کاریس توی ریزش 92 بوده عملکردش مشخصه چطوری بوده و این اطمینان خاطر میده اگه بازار تو کانال نزولی بیوفته ، حداکثر ضرر احتمالی چقدره
بلند مدت که عالی هستن حتی اگه اصلاح عمیق هم اتفاق بیوفته شما حداکثر تا 1.5 سال دیگه دوباره پولت برمیگرده . به این زمان اصطلاحا خواب سرمایه هم میشه گفت
بعد از اونم که سود سازی شروع میشه
اگه هم اصلاح عمیق اتفاق نیوفته که دیگه غمت نباشه
ولی دید بالای 1 سال داشته باشی اصلا لازم نیست نگران باشی . خرید زیر NAV ترجیحا زمانی که بازار گوجه ای میشه توصیه میشه . بازار که یهو جو مثبت میگیره معمولا فاصلش با NAV کم میشه یا از اون بالا میزنه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
الان هم میگم کاش همه پولم وبملت خریده بودم
حیف 20درصد پرتفوم هست

از لحاظ قانونی :دی وبملت بهترین سهم بانکی باید باشه و در اولویت خرید به نظرم.... یکی از مسئولینش گفته بود بازار که خوب باشه بازش میکنیم :دی حالا نمیدونم مگه دست اوناست بگن کی باز شه کی نشه...

سهام جایزه رو تا 2 ماه نمیشه فروخت درسته؟

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
یه تصمیم انقلابی گرفتم :دی
تو سه تا کارگزاری میخوام ثبت نام کنم (الان دو تا دارم)
به احتمال زیاد یکی تو مفید ثبت نام کنم فقط برای عرضه اولیه ها
آگاه رو نگه دارم واسه سهم هایی که بلند مدت میخوام نگه دارم چون عملا سرخطی نمیشه زد فقط واسه انبار خوبه :دی
پاسارگاد رو یه چند وقته دارم سه شنبه یا چهارشنبه (یادم نمیاد :دی) هفته پیش یدونه تونستم باهاش سرخطی بزنم به نظرم سرعت عملش به نسبت بهتره اینم واسه خرید و فروش دم دستی استفاده کنم

احتمالا فقط خودشون میدونن و دار و دسته ـــشون :دی
به صورت رمزی صحبت میکنن منم زیاد سر در نیاوردم
smilie_denk_62-gif.1188395

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
آگاه رو نگه دارم واسه سهم هایی که بلند مدت میخوام نگه دارم چون عملا سرخطی نمیشه زد فقط واسه انبار خوبه :دی
اینو خوب اومدی. من دو تا کارگزاری هستم یکی فارابی یکی کیان. فارابی رو برای طولانی مدت ها که اصلا نگاهش هم نمی کنم و پنج ساله می خرم نگر می دارم. خوبه عالیه.
تصمیم دارم از این به بعد هر ماه قسمتی از یک درآمد جانبی ام رو سهم بخرم و پنج ساله نگه دارم. ببینم چی میشه. من که این پنج سال رو زندگی خواهم کرد. بذار ببینیم این مورد هم جواب میده یا نه :D

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715

Captive

لایک‌ها
16,665

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
در مورد etf دوم دوستان تحلیل و سناریو ای در نظر دارید؟
از نظر حقیر حمایت از این عرضه بیشتر از etf اول خواهد بود و تاثیر اون بر پالایشی ها غیر قابل انکاره، اما به شخصه با حد سود پایین خواهم فروخت.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
درآمد جانبی ! ما همون اصلیش رو هم نداریم ! :D

مشاهده پیوست 1193694

حداکثر 20 تا !! به هر کد 10 تا میرسه , 6000 تومن رو کجای دلمون بزاریم !
به نظرم این سهام واقعا ارزش خرید نداره
همین ۶ هزار تومنو بزاری تو صندوق طی ۱ ماه بازدهیش بیشتره چون چنین سهام هایی اگر هم معامله شن، بخاطر پر نکردن حجم مبنا روزانه بین صفر تا نهایتا یک درصد سود میدن (طی ۱ماه اول)
ولی برای زمانی که بتونه حجم مبنا رو پر کنه عالیه مثه آبادا که روزی ۵ درصد سود میده

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
این عرضه اولیه کم حجم هارو خیلیا همون فرداش میفروشن.
وقت خریدشون اونموقع اس.

Captive

لایک‌ها
16,665
وزیر کشور:
#رسانه‌های_خارج از کشور مردم را دعوت به #فروش_سهام می‌کردند

▫️رحمانی‌فضلی: همه بورس‌ها در بعضی از مقاطع دچار نوسانات می‌شوند که این نوسانات باید از طریق کارشناسی و پیش بینی‌های لازم جبران شود.

▫️خط رسانه‌ای، رسانه‌های خارج از کشور و ماهواره‌ها در چند روز گذشته تحریک و تهییج مردم و دعوت آنها برای فروش سهام خود بوده است.

▫️ با رعایت همه مسائل و با اطلاع رسانی درست و دقیق می‌توانیم شرایط کنونی اقتصادی را در افکار عمومی به نحو احسن مدیریت کنیم.

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
در مورد etf دوم دوستان تحلیل و سناریو ای در نظر دارید؟
از نظر حقیر حمایت از این عرضه بیشتر از etf اول خواهد بود و تاثیر اون بر پالایشی ها غیر قابل انکاره، اما به شخصه با حد سود پایین خواهم فروخت.
دارا دوم رو اولش که میخواستن آغازاده ایی رد کنن بره که نشد
مشکل دارا ها اینه که محدود به کارگزاری ها نیست و افراد بدون کد بورسی هم میتونن بخرن بدون کمترین دانش و تجربه همین باعث میشه طرف با چندرغاز سود رد کنه بره واسشم مهم نیست

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دارا ها رو باید نگه داشت تا زمانی که سهامدارای آماتورش تخلیه بشه و به قیمت واقعیش برسه..این دارا دوم هم بنظرم ارزش خرید داره و سهام خوبی رو شامل میشه
دارا دوم رو اولش که میخواستن آغازاده ایی رد کنن بره که نشد
مشکل دارا ها اینه که محدود به کارگزاری ها نیست و افراد بدون کد بورسی هم میتونن بخرن بدون کمترین دانش و تجربه همین باعث میشه طرف با چندرغاز سود رد کنه بره واسشم مهم نیست

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست
نمودار سهم " سپ " هستش که چند روز قبل خط روند حمایتیش رو شکوند و روند نزولیش رو شروع کرد که گفتم از دست رفته
امروز +5 زد و الانم صف خریده !
چرا این نمودار رو اووردم و میخوام یکم توضیح بدم ؟!
به خاطر اینکه امروز یه سری سهم ها احتمالا مثبت بودن و یا حتی 5+ هم خورده باشن
اینجا حس جا موندن ممکنه بهمون غلبه بکنه ولی باید مراقب بود ... یوقت با دیدن مثبت ها هیجانی رفتار نکنید و میانگین کم بکنید یا حتی وارد پوزیشن خرید بشید !
برای سپ نسبت P/E معقول باید 15 باشه
بهار سال بعد سال مالیش تموم میشه خاطرم نیست دقیقا چه ماهی بود ولی بهاره
EPS 991 داره
از صورت ها که قبلا نگاه کرده بودم میشد برآورد کرد که رشد 30% ای EPS برای مجمع سال آینده داشته باشیم یعنی بهار سال بعد احتمالا EPS تابلو روی 1300 ریال میره
1300 ضرب در 15 عدد 19500 رو میده ...

از نمودار کانال مشخصه ! اون سبزه که بازگشت همه به سوی اوست
deadcrazy.gif

حالا اینکه روی سقف کانال بازی بکنه یا نه الان زوده نظر داد ولی من احساس میکنم وارد کانالش بشه و تا حداکثر خط روند آبی رنگ برسه . روی حدودای 21900 هم حمایت داره .
احتمالا فردا هم مثبت باشه . دو یا سه پست قبل تر در مورد رفتار حقوقی تو روند منفی صحبت کرده بودم . رفتار واقعا واضحه ! متاسفانه خریداران این صف متضرر میشن

خواهش میکنم احساسی رفتار نکنید . توی این نمودار حباب کاملا واضحه اصلا قیافشم شبیه حبابه
crazy.gif

سپ یه شرکت فوق العاده بنیادی تو گروه رایانه ای ها هستش . جفتش هم پرداخته ! سپ پرداخت !
پرداخت قدیمی و پدر بزرگ و جنتلمن درگاه ها و پوز هاست و کلاسی داره واس خودش !
سپ هم تسلای این صنعته !
ولی همیشه گفتم به قیمت بخرید . بهترین شرکت هم تو قیمت بالا ارزش نداره .

معمولا وسطای روند نزولی یکم مثبت میخوره ! توی این نمودار احتمالا تا اون خط روند آبی نزولی باشه ! میخوره به اون بر میگرده یا میخوره به اون ردش میکنه ولی نمیتونه پولبک بزنه ( سناریوی قوی تر ) و بعد ا اینکه شکوندش اون خط روند تبدیل به خط روند حمایتی نزولی میشه و پایین کندل ها یا سایشون با لمس کردن اون خط آروم آروم فرود میان ...

تحلیل چند روز قبل انجام شده بود و خطوط حمایتی و خطوط و این چیزا قدیمیه فقط اسکرین شات جدیده ...
همونطوری که میبینید ناحیه قرمز رو رد کرده و چند روز دیگه وارد ناحیه زرد میشه . اونجا هم تقریبا به سقف کانال رسیده ...
تو اون شرایط باید دید جو بازار چطوریه ! اگه مثبت بود یه پله اونجا اضافه میکنم اگه پولبکش رو زد و سیگنال رو گرفتم پله آخر ( چون از قبل داشتم و نقدینگی زیاد نیست همون دو پله وارد میشم )
حسم میگه باید به اون خط حمایتی 2900 ای آخر برسه ! تقریبا تا 3 یا 4 ماه آینده ...
اونجا با ارزش میشه . پس اگه جو بازار هم زمان با رسیدن به ناحیه زرد مثبت بود یه پله اونجا میگیرم و پله آخر اواسط ناحیه سبز و پرونده سپ هم بسته میشه

نکته اصلی این پست رو بولد کردم خییییییییییییییلی مهمه
توی این نقطه نه MAC نه SAR نه RSI ( البته از RSI گفتم سیگنال قوی نمیشه گرفت و باید ترکیب بشه ) و کلا هر روش دیگه ای نمیشه سیگنال ورود دریافت کرد ! حالا بر چه اساس صف خرید بود خودشون میدونن و هیجانات ! احتمالا یه 10 الی 15 درصدی مثبت بخوره ولی به معنی روند صعودی نیست

مراقب باشید توی روند نزولی به تله نیوفتین

ملاک خرید یا فروشتون رو هم به هیچ وجه صعود یا نزول شاخص نزارید . هر سهمی جداگانه تحلیل بشه و جداگانه رفتار بکنید . تو شاخص صعودی سهم ها میتونن منفی بخورن و توی شاخص نزولی هم میتونن مثبت بخورن

این تحلیل شخصی بنده از سپ هستش و هیچ پیشنهادی برای خرید ، فروش یا نگهداری این سهم ندارم و صرفا جنبه آموزشی داشت . در کنار اون شما هم میتونید تحلیلتون رو روی هر سهمی که دوست داشتید بکنید و متناسب با اون عمل بکنید . یادتون باشه من اهداف صعودی رو به هیچ وجه مشخص نمیکنم . دید بلند مدت سهمی رو در نظر دارم که میانگین سالی 40 الی 60 درصد بهم بده ! به شکلی هم وارد معامله میشم یا سهم اضافه میکنم که حداکثر 30 درصد متحمل ضرر بشم نه بیشتر ! نه اینکه بیشتر بشه ببندم ولی جای پام رو با دلایل منطقی بنیادی و تکنیکالی روی حداکثر 30 درصد افت محکم میکنم
saupload_wink.png

یادتون نره همیشه فرصت برای کسب سود هست

b5351463d7b9c99722ebd37987f2514f_0df296c4c6c281a01cda755f21ced0300658993b.png

اینم سابقه P/E این سهم در گذشته ، اون خط 15 هم باید صاف باشه دستم میلرزید کخ و کوله شد
154fs232528.gif
عدد 15 منطقیه ...
برای شرکت های مشابه سپ و پرداخت و رکیش و ... نسبت P/E بین 8 الی 15 خوبه . سپ یه شرکت رشدی هستش که 15 در نظر گرفتم ولی برای یه شرکت با ثبات مثل پرداخت عدد 9 یا حداکثر 10 معقوله

pe.JPG

Last edited:
بالا