• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
چه عجب درصدهای مثبت تو پرتفوی ــــم دیدم :D
امیدوارم فردا برای هم ـــمون روز بهتری باشه

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
تو این مدت که بورس و سهام های من اصلاح کردن (یا شایدم هنوز اصلاح دارن) من فقط تونستم سهام داری کنم و چیزی رو نفروشم
متاسفانه چند روز پیش یه شرایطی برای من پیش اومد که به نصف این پول نیاز پیدا کردم و باید تا یک هفته دیگه نقد باشم
با روند امروز یکم به برگشت بازار امیدوار شدم
تنها چیزی که الان میخوام اینه که برم یه عالمه بستنی درجه ۱ با یکم مغز بادوم زمینی و شکلات بگیرم بشینم پای سریال محبوبم تا یکم آروم شم

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
خلاصه که
یواش یواش زمستون داره تموم میشه و رو سیاهی میمونه به زغال
آدمایی که این چند روزه هم خودشون سرمایه ی خودشون رو با ضرر نقد کردن و هم دیگران رو تحریک کردن و مسخره کردن و ترسوندن،چند تاییشون رو تو همین تاپیک دیدیم،خیلیاشون رو تو بخش پاتوق دیدیم،خیلیا رو تو سایت های دیگه و شبکه های اجتماعی دیدیم
الان تو حال بدی هستن.
شرایطی که میشد ازش بعنوان یه فرصت استثنایی استفاده کرد و با کمی تحقیق و مطالعه و بررسی سهم های خوب رو با پایین ترین قیمت خرید و بعدا از سودش استفاده کرد رو به راحتی از دست دادن و پول خودشون رو چه کم چه زیاد سوزوندن.
صبر معجزه میکنه هیچکس از صبر کردن ضرر نمیکنه.
یکی صبره یکی هم مطالعه.تو دانشگاه استادی داریم که 25 ساله تو بازار بورس فعالیت داره،از زمانی که سرمایه گذار های بورس به دو هزار نفر هم نمیرسیدن این تو بورس بوده.خیلی چیزا به من یکی یاد داده تو این مدت
برام جالب بود که این آدم هنوزم که هنوزه،با اینهمه سال تجربه،داره کتاب های مرتبط با بورس و آموزش بورس و آموزش بازار های مالی و سرمایه گذاری رو بطور مستمر مطالعه میکنه.هیچوقت دست از یاد گرفتن برنمیداره.
اما خیلی از ماها وقتی دوتا تحلیل میکنیم که درست از آب در میاد و چهار تا سناریو در نظر میگیریم که یکیش درست اجرایی میشه دیگه اصلا خودمون رو خاک خورده بازار میشناسیم و بقیه رو کوچیک میشماریم.نمونه ی این آدما تو اینستا کم نیستن.
نمیدونم چی میشه که یه عده اونطور میشن یه عده اینطور.

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
تنها چیزی که الان میخوام اینه که برم یه عالمه بستنی درجه ۱ با یکم مغز بادوم زمینی و شکلات بگیرم بشینم پای سریال محبوبم تا یکم آروم شم

abg_index.jpg

به جای این 3 آیتم و دردسرهاش، یکجا پریما گلد بگیر هر 3 تا رو داره :D

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
ذوب داره مثبت معامله میشه ولی ایزی تریدر رویقیمت 835 تومن ودرصد -1.6 قفل مونده و بروز نمیشه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
منم این چند روز کلی از ترانه های خواننده محبوبم که عکسش رو پروفایلمه رو گوش دادم که همه غمگین بودن و با حال و هوای اون روزا میخوندن..بدبختی اینه ترانه شاد نداره الان برم گوش بدم[emoji23]
تو این مدت که بورس و سهام های من اصلاح کردن (یا شایدم هنوز اصلاح دارن) من فقط تونستم سهام داری کنم و چیزی رو نفروشم
متاسفانه چند روز پیش یه شرایطی برای من پیش اومد که به نصف این پول نیاز پیدا کردم و باید تا یک هفته دیگه نقد باشم
با روند امروز یکم به برگشت بازار امیدوار شدم

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
ذوب داره مثبت معامله میشه ولی ایزی تریدر رویقیمت 835 تومن ودرصد -1.6 قفل مونده و بروز نمیشه

واسه منم منفی نشون میده
احتمالا بچه ها یادشون رفته سیستم رو دستکاری کنن :دی الان بهشون میگم
sarcastic.gif

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
امیدوارم این خودروهای لعنتی هم فردا سبز بشن ...اصلاحشون ۱۰روز قبل از این یه هفته سیاه اخیر شروع شده بود، و دیگه گندش رو در آوردن ...

حالا که بازار داره جون میگیره کاشکی پالایشی‌ها رو زودتر باز کنن، نذارن دوباره مثل شستا تو یه روز سیاه بدون دامنه نوسان بازشون کنن، که دوباره کل بازار رو با خودشون بکشن پایین ...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
این دو شیفته شدن هم گیج کننده هست بخصوص در شرکت های سرمایه گذاری و چند رشته ای و فرابورس تا بهش عادت کنیم چند روز درگیریم، حالا مطمئن هستم تا میایم بهش عادت کنیم باز زمان ها رو عوض میکنن. o_O :rolleyes: :mad:

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
خاطراتی از دوران جنگ
سبزوا خریدم ۱۰۰۰
سردار را زدن شد ۷۰۰
نفروختم و موند
سبزوا ۷۰۰۰ را به خود دید و بفروختیم
اوستا کریم هر چه بخواهد همان شود

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
منم این چند روز کلی از ترانه های خواننده محبوبم که عکسش رو پروفایلمه رو گوش دادم که همه غمگین بودن و با حال و هوای اون روزا میخوندن..بدبختی اینه ترانه شاد نداره الان برم گوش بدم[emoji23]

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
موج رو گوش بده به یاد موجهای صعودی قبلی و موج های احتمالی بعدی

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
این دو شیفته شدن هم گیج کننده هست بخصوص در شرکت های سرمایه گذاری و چند رشته ای و فرابورس تا بهش عادت کنیم چند روز درگیریم، حالا مطمئن هستم تا میایم بهش عادت کنیم باز زمان ها رو عوض میکنن. o_O :rolleyes: :mad:
اینا اصلا دوست ندارن ملت تو آسایش باشن
حتما باید یه انگولکی کنن

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
امروزم برایند پرتفوی منفی بود ولی این منفی کجا و اون منفی های روز قبل کجا با این شرایط احتمالا فردا مثبت هستم

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
توییت رحمان بابازاده مدیرعامل کارگزاری فارابی:

قرار بر این شده است که عرضه «سهام عدالت» به شکل بلوکی در نماد ۲ زده شود و فروش خُرد در بازار نداشته باشد. گامی مهم در حمایت از بازار و استمرار شادابی بورس

ریسک فشار فروش سهام عدالت از سر بورس برداشته شد. معاملات سهام عدالت از بازار عادی به تابلو معاملات بلوکی " نماد ۲" منتقل شد

پ.ن : این کار رو از اول میکردید تو این یه هفته دهنمون رو آسفالت کردید :دی شدیم موش آزمایشگاهی :دی

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
این بیشتر بخاطر حمایت از کسایی که سهام عدالتشونو میفروشن بود.
چون از روز اول که سهام عدالت آزاد شد تا الان کلا ۶۰۰ میلیارد تومن ازش فروخته شده.
تو بازاری که ۲۰ هزار میلیارد پول در گردشه ۶۰۰ میلیون تاثیر چندانی نداره.
چیزی کمتر از یک بیستم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
توییت رحمان بابازاده مدیرعامل کارگزاری فارابی:

قرار بر این شده است که عرضه «سهام عدالت» به شکل بلوکی در نماد ۲ زده شود و فروش خُرد در بازار نداشته باشد. گامی مهم در حمایت از بازار و استمرار شادابی بورس

ریسک فشار فروش سهام عدالت از سر بورس برداشته شد. معاملات سهام عدالت از بازار عادی به تابلو معاملات بلوکی " نماد ۲" منتقل شد

پ.ن : این کار رو از اول میکردید تو این یه هفته دهنمون رو آسفالت کردید :دی شدیم موش آزمایشگاهی :دی

یعنی چجوری؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
زیر مجموعه افق کوروش هست یا کلا جدا هست؟
به افق مربوطه ولی تاثیری روی نماد افق نداره آما امروز تاثیر داشت :p
دوتا چیز مجزا هستن اما همشون مال یه مجموعه هستش
نزول شاخص تا 1700
زخم شد خداییییش
tiredugly.gif

بوعلی با -12 رو یکی از دوستام خرید زد سنگین به نظرتون کار عاقلانه ای کرده ؟
کم حبابه . نسبت به خیلی از شرکت ها که بلند مدتی خوبه
ugly14.gif

چطور بعضی نماد ها همچنان در حال معامله هستند!؟
سوال منم هست !
این دفعه دومه سر ساعتا گیج میزنم
ugly_paranoid.gif

قاعدتا شیف اول باید تموم میشد شیفت دوم شروع میشد ولی ادامه داشت ! کلا قاتی پاتی بودن
eugly.gif

امروز کلا در شک هستم بخرم یا نخرم:rolleyes:o_O
جواب در تایید شدید جواب CAPTIVE جان این پایین
roz.gif

باید مراقب باشی ...
به نظر من 24-48 ساعت صبر کنید...
به فکر ما فقیر فقرا هم باشید :rolleyes: :دی منم بستنی میخوام :دی

من چقدر کیم دوس داشتم . شکلاتش نازک بود وقتی یکم آب میشد نرم میشد
154fs232528.gif

بستني کيم ميهن

بالا