تنها چیزی که الان میخوام اینه که برم یه عالمه بستنی درجه ۱ با یکم مغز بادوم زمینی و شکلات بگیرم بشینم پای سریال محبوبم تا یکم آروم شم
با آنلاین پلاسش درستهذوب داره مثبت معامله میشه ولی ایزی تریدر رویقیمت 835 تومن ودرصد -1.6 قفل مونده و بروز نمیشه
تو این مدت که بورس و سهام های من اصلاح کردن (یا شایدم هنوز اصلاح دارن) من فقط تونستم سهام داری کنم و چیزی رو نفروشم
متاسفانه چند روز پیش یه شرایطی برای من پیش اومد که به نصف این پول نیاز پیدا کردم و باید تا یک هفته دیگه نقد باشم
با روند امروز یکم به برگشت بازار امیدوار شدم
تنها چیزی که الان میخوام اینه که برم یه عالمه بستنی درجه ۱ با یکم مغز بادوم زمینی و شکلات بگیرم بشینم پای سریال محبوبم تا یکم آروم شم
ذوب داره مثبت معامله میشه ولی ایزی تریدر رویقیمت 835 تومن ودرصد -1.6 قفل مونده و بروز نمیشه
موج رو گوش بده به یاد موجهای صعودی قبلی و موج های احتمالی بعدیمنم این چند روز کلی از ترانه های خواننده محبوبم که عکسش رو پروفایلمه رو گوش دادم که همه غمگین بودن و با حال و هوای اون روزا میخوندن..بدبختی اینه ترانه شاد نداره الان برم گوش بدم[emoji23]
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
اینا اصلا دوست ندارن ملت تو آسایش باشناین دو شیفته شدن هم گیج کننده هست بخصوص در شرکت های سرمایه گذاری و چند رشته ای و فرابورس تا بهش عادت کنیم چند روز درگیریم، حالا مطمئن هستم تا میایم بهش عادت کنیم باز زمان ها رو عوض میکنن.![]()
![]()
![]()
توییت رحمان بابازاده مدیرعامل کارگزاری فارابی:
قرار بر این شده است که عرضه «سهام عدالت» به شکل بلوکی در نماد ۲ زده شود و فروش خُرد در بازار نداشته باشد. گامی مهم در حمایت از بازار و استمرار شادابی بورس
ریسک فشار فروش سهام عدالت از سر بورس برداشته شد. معاملات سهام عدالت از بازار عادی به تابلو معاملات بلوکی " نماد ۲" منتقل شد
پ.ن : این کار رو از اول میکردید تو این یه هفته دهنمون رو آسفالت کردید :دی شدیم موش آزمایشگاهی :دی
به افق مربوطه ولی تاثیری روی نماد افق نداره آما امروز تاثیر داشتزیر مجموعه افق کوروش هست یا کلا جدا هست؟
زخم شد خداییییشنزول شاخص تا 1700
کم حبابه . نسبت به خیلی از شرکت ها که بلند مدتی خوبهبوعلی با -12 رو یکی از دوستام خرید زد سنگین به نظرتون کار عاقلانه ای کرده ؟
سوال منم هست !چطور بعضی نماد ها همچنان در حال معامله هستند!؟
جواب در تایید شدید جواب CAPTIVE جان این پایینامروز کلا در شک هستم بخرم یا نخرم![]()
به نظر من 24-48 ساعت صبر کنید...
به فکر ما فقیر فقرا هم باشید:دی منم بستنی میخوام :دی