• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
الان يه جايي خوندم امروز تمام سهامي كه تايم اول منفي شدن همشون با هم راس ساعت ١٠:١٠ دقيقه اردر فروش گذاشتن
اين عجيب نيست ؟
از این میترسم شاخص تو پولبک رو به پایین باشه
کمی ترسناک شده

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
از این میترسم شاخص تو پولبک رو به پایین باشه
کمی ترسناک شده
من تا ديروز فكر ميكردم فقط يه اصلاح و استراحت داره شاخص اما با حركت امروز بازار اصلا نميشه هيچ نتيجه اي گرفت
شما كه قديمي تر هستيد همچين رفتاري رو از بازار به ياد دارين؟

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
مشابه این پویش را من ده ها بار تو کانالها و پیجهای مختلف دیدم هیچ وقتم به نتیجه نمیرسه .نیازمند واقعی اصلا تو بورس نیست و احتمال زیاد اصلا نمی دونه بورس چی هست .اون پیرمرد 80ساله که تو سطل زباله دنبال غذا میگرده اصلا می دونه بورس چیه؟؟؟؟؟؟
به جای این پویش های غیر عملی شما همه عرضه اولیه ها را بخر بعد سودش را بده به نیازمند واقعی همون به ظاهر 100هزار تومن پول بی ارزش یک موقع می بینید خرج خورد و خوراک یک نفر نیازمند واقعی تو 10روزه .کسی که تو بورسه حداقلهای زندگی را داره اما خیلی های دیگه حداقل زندگی را ندارند
اره کمک کردن خیلی خوبه ولی خب تو این مورد کسی صحبت از فقیر فقرا نکرده.
میگه مشارکت تو عرضه های اولیه کمتر بشه تا تازه وارد ها یا کسانی که سرمایه ی کمتری دارن عرضه ی بیشتری بهشون برسه.
خیلی ساده اس چیز پیچیده ای نیست.
کسی که صد میلیون سرمایه ی در گردش تو بورس داره عرضه اولیه ی حتی یک میلیونی اصلا تو پرتفویش دیده نمیشه
اما کسی که 5 تومن ده تومن بیست تومن داره،برای اون خیلی بهتره.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
میگه مشارکت تو عرضه های اولیه کمتر بشه تا تازه وارد ها یا کسانی که سرمایه ی کمتری دارن عرضه ی بیشتری بهشون برسه.
.
چرا من نباید عرضه اولیه بخرم که به تازه واردها بیشتر برسه؟؟؟؟من دلیلی برای این کار نمی بینم حالا چه سبدم 100میلیون باشه چه یک میلیارد .البته ممکنه برای راحتی خود آدم که توسبدش کلی سهم چند هزار تومنی جمع نشه عرضه اولیه نخرم اما دلیلی برای اینکه من نخرم تا تازه وارد بهش بیشتر برسه نمی بینم

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
بچه ها دارم فکر میکنم همیشه تو کشور عزیزمون هیچی قابل پیش بینی نبوده و خیلی وقتا اون اتفاقی می افته که فکرشو نمیکنی و در نهایت همه قافلگیر میشن
jason2.gif

یه حسی بهم داره میگه بازار رو متشنج کردن اما بازم به روال خودش و قبلش برمیگرده یا برمیگردونن (البته میدونم داره چرت میگه)
174.gif

اما من فعلا دست به سبدم نزدم و جلو شمام داره بعضی از نمادها ضرر میکنه و خودمو زدم به اون راه
hypo.gif

البته اینم بگم ضرر بقیه رو داره اون سهمی که قبل از دایناسورها سود داده جبران میشه
9.gif

میگم اگر خبر رانتی درست داشتید بگین زود سبدو نقد کنیم به آمونیاک نریم
8.gif

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
چرا من نباید عرضه اولیه بخرم که به تازه واردها بیشتر برسه؟؟؟؟من دلیلی برای این کار نمی بینم حالا چه سبدم 100میلیون باشه چه یک میلیارد .البته ممکنه برای راحتی خود آدم که توسبدش کلی سهم چند هزار تومنی جمع نشه عرضه اولیه نخرم اما دلیلی برای اینکه من نخرم تا تازه وارد بهش بیشتر برسه نمی بینم
این بیشتر بخاطر اینه پرتفوی شلوغ نشه هی بخوای اسکرول کنی سهمارو ببینی و یدفعه اشتباهی سهمی رو نفروشی نابود بشی
2.gif

تیک اتوماتیک رو بزن نگران چیزی نباش
8.gif

من فردا نقد میشم واقعا خطر بیخ گوش هست

Sent from my SM-G985F using Tapatalk
حمید خان بزار اوضاع اگر خرابتر شد دسته جمعی نقد کنیم حقوقیا رکب بخورن
84.gif

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
این شخص ۲۰۰۰ میلیارد تومان سهامدار خودرو هست.:eek::eek:
مشاهده پیوست 1193872
اینها اکثرا کد حقوقی هستند که برای فرار از مالیات و ...با کد حقیقی معامله می کنند .اگر نه هیچ عقل سالمی نمیاد تو بازاری مثل بورس که همه چیز رو تابلو مشخصه 2000میلیارد تومن سرمایه شخصیش را سهم ایران خودرو در پیت بخره که بعد بیاد رو درصدی های تابلو معاملات و بره زیر ذره بین با این پول می تونست کلی سهم کوچیک را جمع کنه و صف خریدشون کنه و سود کلان به جیب بزنه

البته یک احتمال دیگه هم هست طرف سرمایه اش واقعا حقیقی هست می خواهد بره تو ترکیب هیئت مدیره ایران خودرو

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
یه حسی بهم داره میگه بازار رو متشنج کردن اما بازم به روال خودش و قبلش برمیگرده یا برمیگردونن (البته میدونم داره چرت میگه)
174.gif

مطمئن باش همینطوره ، بزار این etf دوم بیاد ، خیلی ساده هست etf دوم باید رشد کنه !

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
این کامنت هم جالبه (امشب نمیدونم پستم گرفته هی پست میزارم ببخش مدیر جان یاد جوونیام افتادم)
8.gif

2020-08-18_214404.jpg
حالا نمیدونم باید چه جوابی بهش داد یا فحش به نظرم بهتر باشه
21.gif

مطمئن باش همینطوره ، بزار این etf دوم بیاد ، خیلی ساده هست etf دوم باید رشد کنه !
محمد جان باید ببینیم تا etf دو چند تا تایید و تکذیب صادر میشه بعد با این اوضاع اصن توان خریدشو داریم یا نه
171.gif

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
اگر قصدشون فروش خوب دارا دوم به مردم هست و قبل از عرضه نتونن به اصطلاح بازار رو گرم و صعودی کنن تا مردم تمایل داشته باشن به خرید فایده نداره براشون و استقبال زیاد نمیشه، شاید خودشون از عمد اینکار رو با بازار کردن تا زیاد استقبال نشه از دارا دوم تا بعدا همون بلوکی بفروشن به زیر مجموعه های خودشون، بگن ما etf تشکیل دادیم ولی فروش نرفت الان بلوکی میفروشیم

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
این کامنت هم جالبه (امشب نمیدونم پستم گرفته هی پست میزارم ببخش مدیر جان یاد جوونیام افتادم)
8.gif

مشاهده پیوست 1193873
حالا نمیدونم باید چه جوابی بهش داد یا فحش به نظرم بهتر باشه
21.gif

محمد جان باید ببینیم تا etf دو چند تا تایید و تکذیب صادر میشه بعد با این اوضاع اصن توان خریدشو داریم یا نه
171.gif
طرف فکر کنم فامیلش «حقوقی» هست، بد برداشت کرده از نظرات:p:D;)، قانون 5 درصد هم به خودش گرفته:p

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
اگر قصدشون فروش خوب دارا دوم به مردم هست و قبل از عرضه نتونن به اصطلاح بازار رو گرم و صعودی کنن تا مردم تمایل داشته باشن به خرید فایده نداره براشون و استقبال زیاد نمیشه، شاید خودشون از عمد اینکار رو با بازار کردن تا زیاد استقبال نشه از دارا دوم تا بعدا همون بلوکی بفروشن به زیر مجموعه های خودشون، بگن ما etf تشکیل دادیم ولی فروش نرفت الان بلوکی میفروشیم
بلوکی که به احتمال زیاد کنسله
در مورد گرم کردن بازار هم حرفت درسته ، ولی از یه طرفم باید قیمت سهم های پالایشی برای رشد جذاب و مناسب بشه
به نظرم به خاطر همون 30 درصد تخفیف بازم استقبال ازش بالا میره

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
شما مطلب رو یا کلا اشتباه میگیری یا به خودت میگیری !
شما بخر عزیز من کسی کاری به شما نداره که.
اصلا حرفی که اون بابا زده حرف بیخودی بوده الان فکرشو میکنم میبینم کسی که ده پونزده ساله فعالیت داره که نمیاد بشینه تو صف عرضه اولیه ی ده هزار تومنی و بیست هزار تومنی و صد هزار تومنی.

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
کاشکی یک ماه پیش مث بچه آدم به سودمون قناعت میکردیمو خارج میشدیم :(
واقعا کار با بازار سرمایه اعصاب قوی میخواد
هر روز هشت و نیم جدیدا تا سه و ربع توی استرسیم
الان اگرم بخواد به فرض محال شارپی بره بالا انقدر همه کمین کردن فشار فروش میره بالا که با سر میخوره زمین
امروز تعجبم بازم اکثر سهمای بزرگ تو رنج منفی بودن چطور شاخص مثبت شد؟!

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
کاشکی یک ماه پیش مث بچه آدم به سودمون قناعت میکردیمو خارج میشدیم :(
واقعا کار با بازار سرمایه اعصاب قوی میخواد
هر روز هشت و نیم جدیدا تا سه و ربع توی استرسیم
الان اگرم بخواد به فرض محال شارپی بره بالا انقدر همه کمین کردن فشار فروش میره بالا که با سر میخوره زمین
امروز تعجبم بازم اکثر سهمای بزرگ تو رنج منفی بودن چطور شاخص مثبت شد؟!
قیمت آخرین معامله اکثر سهم ها رفت توی منفی، ولی قیمت پایانی بعضی سهم ها همچنان مثبت موند یا درصد کمی منفی شد

بالا