kyle
مدیر بازنشسته
از این میترسم شاخص تو پولبک رو به پایین باشهالان يه جايي خوندم امروز تمام سهامي كه تايم اول منفي شدن همشون با هم راس ساعت ١٠:١٠ دقيقه اردر فروش گذاشتن
اين عجيب نيست ؟
کمی ترسناک شده
از این میترسم شاخص تو پولبک رو به پایین باشهالان يه جايي خوندم امروز تمام سهامي كه تايم اول منفي شدن همشون با هم راس ساعت ١٠:١٠ دقيقه اردر فروش گذاشتن
اين عجيب نيست ؟
من تا ديروز فكر ميكردم فقط يه اصلاح و استراحت داره شاخص اما با حركت امروز بازار اصلا نميشه هيچ نتيجه اي گرفتاز این میترسم شاخص تو پولبک رو به پایین باشه
کمی ترسناک شده
اره کمک کردن خیلی خوبه ولی خب تو این مورد کسی صحبت از فقیر فقرا نکرده.مشابه این پویش را من ده ها بار تو کانالها و پیجهای مختلف دیدم هیچ وقتم به نتیجه نمیرسه .نیازمند واقعی اصلا تو بورس نیست و احتمال زیاد اصلا نمی دونه بورس چی هست .اون پیرمرد 80ساله که تو سطل زباله دنبال غذا میگرده اصلا می دونه بورس چیه؟؟؟؟؟؟
به جای این پویش های غیر عملی شما همه عرضه اولیه ها را بخر بعد سودش را بده به نیازمند واقعی همون به ظاهر 100هزار تومن پول بی ارزش یک موقع می بینید خرج خورد و خوراک یک نفر نیازمند واقعی تو 10روزه .کسی که تو بورسه حداقلهای زندگی را داره اما خیلی های دیگه حداقل زندگی را ندارند
چرا من نباید عرضه اولیه بخرم که به تازه واردها بیشتر برسه؟؟؟؟من دلیلی برای این کار نمی بینم حالا چه سبدم 100میلیون باشه چه یک میلیارد .البته ممکنه برای راحتی خود آدم که توسبدش کلی سهم چند هزار تومنی جمع نشه عرضه اولیه نخرم اما دلیلی برای اینکه من نخرم تا تازه وارد بهش بیشتر برسه نمی بینممیگه مشارکت تو عرضه های اولیه کمتر بشه تا تازه وارد ها یا کسانی که سرمایه ی کمتری دارن عرضه ی بیشتری بهشون برسه.
.
جالبه بعد میخوای سه تومن بیشتر با گوشی جابجا کنی میگه شما مجاز نیستید ...
این بیشتر بخاطر اینه پرتفوی شلوغ نشه هی بخوای اسکرول کنی سهمارو ببینی و یدفعه اشتباهی سهمی رو نفروشی نابود بشیچرا من نباید عرضه اولیه بخرم که به تازه واردها بیشتر برسه؟؟؟؟من دلیلی برای این کار نمی بینم حالا چه سبدم 100میلیون باشه چه یک میلیارد .البته ممکنه برای راحتی خود آدم که توسبدش کلی سهم چند هزار تومنی جمع نشه عرضه اولیه نخرم اما دلیلی برای اینکه من نخرم تا تازه وارد بهش بیشتر برسه نمی بینم
حمید خان بزار اوضاع اگر خرابتر شد دسته جمعی نقد کنیم حقوقیا رکب بخورنمن فردا نقد میشم واقعا خطر بیخ گوش هست
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
اینها اکثرا کد حقوقی هستند که برای فرار از مالیات و ...با کد حقیقی معامله می کنند .اگر نه هیچ عقل سالمی نمیاد تو بازاری مثل بورس که همه چیز رو تابلو مشخصه 2000میلیارد تومن سرمایه شخصیش را سهم ایران خودرو در پیت بخره که بعد بیاد رو درصدی های تابلو معاملات و بره زیر ذره بین با این پول می تونست کلی سهم کوچیک را جمع کنه و صف خریدشون کنه و سود کلان به جیب بزنه
یه حسی بهم داره میگه بازار رو متشنج کردن اما بازم به روال خودش و قبلش برمیگرده یا برمیگردونن (البته میدونم داره چرت میگه)![]()
محمد جان باید ببینیم تا etf دو چند تا تایید و تکذیب صادر میشه بعد با این اوضاع اصن توان خریدشو داریم یا نهمطمئن باش همینطوره ، بزار این etf دوم بیاد ، خیلی ساده هست etf دوم باید رشد کنه !
اگر قصدشون فروش خوب دارا دوم به مردم هست و قبل از عرضه نتونن به اصطلاح بازار رو گرم و صعودی کنن تا مردم تمایل داشته باشن به خرید فایده نداره براشون و استقبال زیاد نمیشه، شاید خودشون از عمد اینکار رو با بازار کردن تا زیاد استقبال نشه از دارا دوم تا بعدا همون بلوکی بفروشن به زیر مجموعه های خودشون، بگن ما etf تشکیل دادیم ولی فروش نرفت الان بلوکی میفروشیممطمئن باش همینطوره ، بزار این etf دوم بیاد ، خیلی ساده هست etf دوم باید رشد کنه !
طرف فکر کنم فامیلش «حقوقی» هست، بد برداشت کرده از نظراتاین کامنت هم جالبه (امشب نمیدونم پستم گرفته هی پست میزارم ببخش مدیر جان یاد جوونیام افتادم)![]()
مشاهده پیوست 1193873
حالا نمیدونم باید چه جوابی بهش داد یا فحش به نظرم بهتر باشه![]()
محمد جان باید ببینیم تا etf دو چند تا تایید و تکذیب صادر میشه بعد با این اوضاع اصن توان خریدشو داریم یا نه![]()
ای قشنگ تر از پریا فردا صف فروش نریا / حقوقیای محل دزدن سهم تورو میدزدنمن فردا نقد میشم واقعا خطر بیخ گوش هست
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
بلوکی که به احتمال زیاد کنسلهاگر قصدشون فروش خوب دارا دوم به مردم هست و قبل از عرضه نتونن به اصطلاح بازار رو گرم و صعودی کنن تا مردم تمایل داشته باشن به خرید فایده نداره براشون و استقبال زیاد نمیشه، شاید خودشون از عمد اینکار رو با بازار کردن تا زیاد استقبال نشه از دارا دوم تا بعدا همون بلوکی بفروشن به زیر مجموعه های خودشون، بگن ما etf تشکیل دادیم ولی فروش نرفت الان بلوکی میفروشیم
شما مطلب رو یا کلا اشتباه میگیری یا به خودت میگیری !چرا من نباید عرضه اولیه بخرم که به تازه واردها بیشتر برسه؟؟؟؟من دلیلی برای این کار نمی بینم حالا چه سبدم 100میلیون باشه چه یک میلیارد .البته ممکنه برای راحتی خود آدم که توسبدش کلی سهم چند هزار تومنی جمع نشه عرضه اولیه نخرم اما دلیلی برای اینکه من نخرم تا تازه وارد بهش بیشتر برسه نمی بینم
قیمت آخرین معامله اکثر سهم ها رفت توی منفی، ولی قیمت پایانی بعضی سهم ها همچنان مثبت موند یا درصد کمی منفی شدکاشکی یک ماه پیش مث بچه آدم به سودمون قناعت میکردیمو خارج میشدیم
واقعا کار با بازار سرمایه اعصاب قوی میخواد
هر روز هشت و نیم جدیدا تا سه و ربع توی استرسیم
الان اگرم بخواد به فرض محال شارپی بره بالا انقدر همه کمین کردن فشار فروش میره بالا که با سر میخوره زمین
امروز تعجبم بازم اکثر سهمای بزرگ تو رنج منفی بودن چطور شاخص مثبت شد؟!
تشخیص زمان خروج از ورود سخت تر و اهمیت بیشتری داره (با هیچ سهمی پیمان برادری نبند)واقعا کار با بازار سرمایه اعصاب قوی میخواد