• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام

برای خرید حداکثر ۲۰ درصد سهم های ارزنده دست روی ماشه ;)
امروز دیگه نتونستم بر وسوسه بازار غلبه کنم و ۲۰ درصد کامل خرید کردم

و اما
من اگر جای حقوقی بودم حمایت نمیکردم و شاید رنج منفی هم میکشیدم
حقوقی با دستور فقط ۱۰ درصد کار انجام میده ولی با میل خودش ۱۰۰ درصد !!!
هیچ حقوقی سرمایه در اختیارش به خطر نمیندازه چون رزومه اش بر باد میره !!!
چشمتون به دست حقوقی نباشه بارها گفته شد پولی وارد بورس کنید که بهش احتیاجی نداشته باشید
تا دیروز فقط یه متن خوشکل بود امروز عبرت

طی روزهای اینده روند ثبات بیشتری پیدا میکنه سعی کن هیجانی برخورد نکنی
پول هایی که از دیگران برای سودهای چندصد درصدی گرفتی پس بدی
دانش بیشتری بدست بیاری ( واقعا توقع داری بدون دانش و اطلاعات سودهای میلیاردی بدست بیاری ؟ )

اونی که بیشتر تیکه میپرونه قطعا سرمایه کمتری داخل بورس داره و زیاد نگران یک میلیون و پنج میلیونش نیست پس دقت کن کی داره چی میگه

babak13633

Registered User
لایک‌ها
728
سلام
من بیست میلیون سهم شستا دارم
فردا اگه منفی بخوره از سرمایم کم میشه
به نظرتون نگه دارم یا اگه فرصت داد فردا بفروشم؟!

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
سلام
من بیست میلیون سهم شستا دارم
فردا اگه منفی بخوره از سرمایم کم میشه
به نظرتون نگه دارم یا اگه فرصت داد فردا بفروشم؟!
چون قیمت ها خیلی ریزش کرده و اومده پایین،بازار برا حقوقی ها جذاب شده،دیگه این روزا جدی ورود میکنن و فقط میخرن چون مفته.
بنابراین اگر بذاری برای فروش فروخته میشه فردا پس فردا.
اگه قصد داری از بازار خارج شی و بری،بفروش
چون هنوز اصل پولت سرجاشه.
اگر نه نفروش چون چهار صباح دیگه باید بشینی تو صف خرید همین شستا.

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
این بازار وقتی برگرده تا یه چند روزی ام همه گیر میکنن تو صف های خرید.الان صف فروش سنگینه اونموقع صف خرید سنگین میشه.
چون اونایی که فروختن و خروج زدن وقتی ببینن شاخص برگشته،به یاد این چند ماه گذشته و برا جبران ضررها دوباره برمی‌گردن میان.
آدمیزاده دیگه با خودش میگه ما که ضرره رو کردیم الآنم که بازاره برگشته تا یه چند وقتی سود میده بذار بریم چند تا سهم بخریم سود کنیم اینبار دیگه حواسمونو جمع میکنیم زود بیایم بیرون =))

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
اونطوری ها هم نیست.
ببین من قبول دارم یه سری بی کفایتی ها تو بازار بورس هست،مشکلات هست کم و کاستی هست.
ولی اینی که میگن هیچ تحلیل و معادله ای کارساز نیست همه چی دست دولت در سایه اس و این حرفا رو هم قبول ندارم.اینا حرفای عوام پسند و از سر شکمه.کسایی این حرفا رو می‌زنن که پای کار نبودن.
کاری به بقیه ندارم خودمو میگم
مگه تو این شش هفت سال من چطوری از بورس پول درآوردم؟ مگه غیر از این بوده که رفتم از تکنیکال یاد گرفتم نمودار و اندیکاتور و چه و چه و چه یاد گرفتم،تحلیل بنیادی یاد گرفتم کار کردم بررسی کردم سهم هارو تحلیل کردم شناسایی کردم آمار دراوردم خریدم و فروختم ؟
از رو هوا که معامله نکردم.شانسی و یلخی که معامله نکردم.
هرجا هم ضرر دادم، برگشتم چک کردم ایراد کارمو درآوردم فهمیدم آره فلان جا اشتباه کردم فلان چیزو در نظر نگرفتم،اگر گرفته بودم ضرر نمی‌کردم و اینا همه شده تجربه.
به ایراد های غیر علمی و غیر منطقی هم برخوردم نمیگم نبوده ولی دیگه نه اینقدر که این روزا تو بوق و کرنا میکنن.
اگه اینطور که اینا میگن، علوم تکنیکال و سایر علوم تحلیلی تو ایران جواب نمیده،پس من و میلیون ها نفر دیگه نباید از این کتاب ها و نمودار ها جواب می‌گرفتیم.
بازم میگم من قصد طرفداری از هیچ شخص و جناحی ندارم و منکر مشکلاتی هم که هست نمیشم و همیشه هم اول یقه‌ خودمو گرفتم.
به هر حال هرکس یه نظر و عقیده و دیدگاهی داره ولی حرف من و سوال من از کسایی که معتقدن علم تحلیل تو این بازار جواب نمی‌ده و همه چیز دستوریه اینه که مگر اون زمانی که بازار بصورت شارپی و دستوری می‌رفت بالا و سود رو سود میذاشتید بازار دستوری نبود ؟ مگه نمیدیدید نماد ها تا میومدن منفی بخورن بسته میشدن که افت نکنن؟اگر با دستوری و غیر علمی بودن بازار مشکل دارید چرا همون موقع با سود از بازار خارج نشدید ؟!
پس شما با دستوری بودن بازار مشکل ندارید اما به شرط اینکه به ضررتون نباشه.غیر از اینه ؟
اخه عزیز این حرفتون زمانی درسته که مملکت یکم نرمال باشه،تو این اوضاع دولت هر ترفندی برای کسری بودجش به مردم میزنه،بازس اولشون دلار بود که چقدر بالا ،پایین کرد الان شده بورس،بورسم حالا مونده تا بالا،پایینش کنه،هر بارم ملت ارزون میفروشن گرون میخرن،ماها باید جای یاد گرفتن بورس و اینا ترفندای دولت یاد بگیریم ،عاقبت بخیر میشیم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
اسم هیچ سهمی نمیبرم ولی پتانسیل هایی در بخش فلزات و پتروشیمی در حال ایجاد است
گزارشات کدال ، اخبار و شایعات بررسی کنید

در بستر رود ارس ۸۰۵ جزیرهٔ کوچک و بزرگ خالی از سکنه وجود دارد که به زبان محلی به آن «شام» می‌گویند.
t1.png

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
از روز اول سقوط ملت رو مسخره کردیم که اینا کین که با دوتا منفی رفتن تو صف فروش !
ولی الان که نگاه میکنی می بینی همونا بردن و مثل من و امثال من تو 30% ضرر نرفتن !
من خودم هم به شخصه فلسفه بعضی از دوستان که خروج رو به مصداق آماتوری و بیسوادی میدونن رو درک نمیکنم!

مثل این میمونه که دو نفر میرن دریا و یهو دریا طوفانی میشه , یکی تصمیم میگیره که برگرده ساحل و وقتی هوا آروم شد بزنه به دریا ولی اون یکی میگه من میمونم چون خلاصه این طوفان گذراست و تموم میشه ! غافل از اینکه ممکنه تو همین طوفان غرق بشه !

سهام چیزی نیست که وقتی فروختی دیگه گیرت نیاد ! پس فلسفه موندن و تحمل ضرر رو نمیفهمم ! اساتید منو روشن کونن :D

پ.ن : خودم هنوز چیزی رو نفروختم و قصد هم ندارم بفروشم

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
خوب بالاخره خبراي خوب براي دي داره ميرسه و اولين خبرش امروز اومد رو كدال
فملي هم كه افزايش سرمايه داره و رو مثبت ٥ بسته شد
فقط ميمونه غم وغذير و ثشاهد و شستا كه انشالا از فردا بازار برميگرده و اين ضرر زيادمون جبران ميشه
اميدوارم روزاي بسيار خوبي براي همه دوستان رقم بخوره و از فردا پر سود باشيم

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
از روز اول سقوط ملت رو مسخره کردیم که اینا کین که با دوتا منفی رفتن تو صف فروش !
ولی الان که نگاه میکنی می بینی همونا بردن و مثل من و امثال من تو 30% ضرر نرفتن !
من خودم هم به شخصه فلسفه بعضی از دوستان که خروج رو به مصداق آماتوری و بیسوادی میدونن رو درک نمیکنم!

مثل این میمونه که دو نفر میرن دریا و یهو دریا طوفانی میشه , یکی تصمیم میگیره که برگرده ساحل و وقتی هوا آروم شد بزنه به دریا ولی اون یکی میگه من میمونم چون خلاصه این طوفان گذراست و تموم میشه ! غافل از اینکه ممکنه تو همین طوفان غرق بشه !

سهام چیزی نیست که وقتی فروختی دیگه گیرت نیاد ! پس فلسفه موندن و تحمل ضرر رو نمیفهمم ! اساتید منو روشن کونن :D

پ.ن : خودم هنوز چیزی رو نفروختم و قصد هم ندارم بفروشم
تحليل كه ميگن همينه ديگه كه بتوني به موقع وارد بشي و به موقع خروج بزني
وگرنه بشيني ببيني داره سرمايت اب و ميشه و اميدوار باشي دوباره بر ميگرده كه هنر نيست
من خودم اگه ميدونستم و به موقع خارج ميشدم الان ١٣٠ تومن از سودم هنوز سرجاش بود و ميتونستم تو اين اشفته بازار كلي سهام مفت خريد بزنم
صبر كه دوستان ميگن واسه اينه كه ديگه الان براي خروج دير شده چون همه سهام زير كف حمايتي هستن وگرنه اگه كسي ميدونست ميخواد اينطوري بريزه و بهتون گفته صبر كنين بايد به عقل و منطقش شك كرد !

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
وگرنه اگه كسي ميدونست ميخواد اينطوري بريزه و بهتون گفته صبر كنين بايد به عقل و منطقش شك كرد !
خب منم دقیقا همینو میگم , روز اول میگی اوکی , روز دوم میگی اوکی ولی وقتی روز سوم می بینی اوضاع اینطوری خروج میزنی , حتی با ضرر بهتر از آب شدن سرمایه هست

فقط ميمونه غم وغذير و ثشاهد و شستا كه انشالا از فردا بازار برميگرده و اين ضرر زيادمون جبران ميشه
من که بالاترین ضرر تو پرتفو مربوط به وغدیر هست , 38% ! :D

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
خب منم دقیقا همینو میگم , روز اول میگی اوکی , روز دوم میگی اوکی ولی وقتی روز سوم می بینی اوضاع اینطوری خروج میزنی , حتی با ضرر بهتر از آب شدن سرمایه هست

من که بالاترین ضرر تو پرتفو مربوط به وغدیر هست , 38% ! :D
خوب همين روز اول رو بايد تحليل بلد باشي كه بدوني قراره بشه روز ٣٠ ام و همون جا خارج بشي
چون از اين منفي هاي يه روزه تو بورس زياده كه حتي تو همون روز برميگرده
..............
اتفاقا الان داشتم به پست قبليتون نگاه ميكردم كه با ذوق گفتي وغدير وثشاهد رو سر خطي زدي و منم با افسوس زير پست شما زدم به من كه نرسيد لعنت به اين مفيد كه هميشه هنگ ميكنه :)
حالا كه صبر كردي منم صبر كردم چون كاري نميتونيم بكنيم ديگه انشالا همين روزا بر ميگرده
دير و زود داره اما تهش سوده

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
در بستر رود ارس ۸۰۵ جزیرهٔ کوچک و بزرگ خالی از سکنه وجود دارد که به زبان محلی به آن «شام» می‌گویند.
t1.png
سلام حمید آقا
خوبی دوست عزیز ؟
از اینکه میبینم سهامدار شدی خوشحالم
ارزوی موفقیت براتون دارم

در هیچ سایتی ، گروهی و ... نخواهید دید که من سهمی جهت خرید و فروش معرفی کنم ( مگر اینکه جهت سبدگردانی باشه )
در دنیای سرمایه گذاری افراد خاصی میتوانند سهم جهت خرید فروش نام ببرند ( این خاص بودن از همه جنبه ها بخصوص مدرک معتبر رسمی نیز شامل میشود )
من جزء اون دسته افراد خاص نیستم و حداکثر به عنوان مدرس میتوانم فعلا فعالیت کنم

باید به سمتی بریم که حرفه ای تر به این بازار نگاه کنیم تا سودهای مناسب تری بدست اوریم البته این لازمه هر کار و حرفه ای هست
مستندها و کتاب هایی معرفی میکنم که با مطالعه اونها باهم رشد کنیم

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
دوستان یکم درمورد بورس کالا توضیح میدید؟
مثلا حالتی هست که من مقدار 1 تن مس بخرم و پولشو بدم و به صورت مجازی داشته باشمش تا مثلا ده سال دیگه بخوام بفروشمش ؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
مثلا حالتی هست که من مقدار 1 تن مس بخرم و پولشو بدم و به صورت مجازی داشته باشمش تا مثلا ده سال دیگه بخوام بفروشمش ؟
من قبلا فکر میکردم بورس کالا یعنی سهام هایی سوپر مارکتی مثه افق کوروش و اینا که توش مواد غذایی خوردنی هست 1048.gif

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام حمید آقا
خوبی دوست عزیز ؟

سلام ارادتمند سلامت باشید قربان شما

از اینکه میبینم سهامدار شدی خوشحالم
ارزوی موفقیت براتون دارم

ممنون عزیز منم برای شما آرزوی موفقیت دارم.

راستش من به واسطه ی علاقه وارد این بازار نشدم و یه سری مسائل دست به دست هم داد تا صرفا جهت ماجراجویی وارد این بازار بشم چون متاسفانه همانطور که مشاهده میکنید این روزا بازار بورس ایران بر پایه و اصول همه چیز هست جز اون چیزی که باید باشه و همینطور متاسفانه مسائل حاشیه ای که داره و نمیشه در موردش صحبت کرد.

شاید بعضی از دوستان اسمش رو بذارن طمع ولی خب شما کار من رو میدونی مطمئنا اگر روی کار خودم وقت و مطالعه بیشتری بذارم درآمدش بیشتره.

پ.ن: خودتونم ماشالله دستی بر آتش داشتی قدیما ولی خب احتمال میدم در حال حاضر فوکس روی بازار بورس تهران دارید.

در هیچ سایتی ، گروهی و ... نخواهید دید که من سهمی جهت خرید و فروش معرفی کنم ( مگر اینکه جهت سبدگردانی باشه )

من 2-3 ماه پیش که وارد شدم شاید حتی تلفظ اسم سهم هم برام سخت بود و عجیب غریب :دی و در اون زمان یکم سوال میکردم در مورد سهم ها اما تحت هیچ شرایطی بر اساس حرف و سیگنال کسی هیچوقت اقدام به خرید نمیکنم، این متنی هم که گذاشتم صرفا به این دلیل بود که یکی از بانوان عزیز تحلیل گر میخواست سهم حفاری رو سیگنال بده، به جای اون اومد توضیحاتی در مورد اینکه حفاری چیست داد :دی

باید به سمتی بریم که حرفه ای تر به این بازار نگاه کنیم تا سودهای مناسب تری بدست اوریم البته این لازمه هر کار و حرفه ای هست

100% همینه البته کار و ترید حرفه ای در کنار رفتار و اخلاق حرفه ای.

مستندها و کتاب هایی معرفی میکنم که با مطالعه اونها باهم رشد کنیم

camp-fire-smiley.gif

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دربازار کالا انواع قرار داد داریم
قرارداد نقدی
قرارداد سلف
قرارداد اتی
قرارداد معاوضه
قرارداد اختیار معامله
و ....

در همه قراردادها تاریخ تحویل کالا و تاریخ تسویه مشخص است
شما در تاریخ مشخص باید کالا تحویل بگیرید و ممکنه نوع قرارداد به نحوی باشه که تسویه یکسال بعد یا به صورت اقساط باشه
همه موارد در توضیحات نوع قرارداد ذکر شده
بیشترین مسئله افرادی مثل من و شما حداقل خرید !!
یعنی حداقل خریدی وجود داره که به پول من و شما نمیخوره :)

بالا