توصیه میکنم سمت سهم های نا آشنا و به خصوص کوچیک نرید . به خصوص سهم هایی که سهامدارای معتبر و معروفی هم نداره ...
بازیگر سهم های این مدلی که اکثرا شرکت های متوسط و کوچیکی هستن میتونن من و شما رو شب از اتاق خوابمون بردارن و تبدیل به مجسمه بکنن و بزارن سر در شرکتشون بدون اینکه 70 تومن هم پول مجسمه بدن
به خصوص که دو سال قبل این شرکت ها خیلی ارزون بودن و کلا مواد لازم برای تغییر روند این شرکتا مثل بادبادک اینه :
چند تا دوست که هر کدوم یک یا دو کارگزاری داشته باشن
این دوستا یه چند میلیاردی داشته باشن
یه میز کنفرانس توی یه دفتر جمو جور بدون تابلو و سند مسکونی و موقعیت اداری
چندتا پیج اینستا و کانال و تلگرام پر مخاطب
بلد بودن کُری خونی و فحش های خفن و زیر پوستی
در مواردی هم دیده میشه با استفاده از کراوات و سانروف و استفاده از زیبایی های آفرینش به جای فحش و کری خوبی استفاده میکنن که بعضا نتایج چشم گیری داشته این مدلاشون معمولا کلیپا رو این مدلی شروع میکنن
" من ، شاهان شیپوری " قصد دارم راز پیل دار شدن رو بگم ، پس اگه میخواید توی 2 روز پولتون 5+1 برابر بشه پیج منو فالو کنید "
*
نمیگم همه سهم های کوچیک و متوسط یا شرکت های که رشد چند صد درصدی داشتن مشکل دارن ولی برای وارد شدن به این شرکت ها شناخت و تحقیق و مطالعه کافی لازمه که باید براش وقت بزارید اگه واقعا ایمان دارید که سهمی خوبه و جای رشد داره باید به تحلیلتون حتی به اشتباه ه پایبند باشید . تهش اینه ضرر میکنید یا یا شاید زودتر ایراد کار رو پیدا بکنید ...
شاید همون وشمال رو اگه من بیام وقت بزارم اینور اونور اطلاعات جمع بکنم و ریز بشم روی یه سری موارد واقعا چیز خوبی توش پیدا بکنم ! ولی چون توانایی این کار رو ندارم یا زمانی فرصت کافی ندارم و از نظر مالی و چیدمان سبد نمیتونم سهم جدید رو اضافه بکنم ، پس همون سهم هایی رو که با تحلیل بعد از گذاشتن وقت دارمشون ، راه همونارو ادامه میدم و سعی میکنم ایرادات احتمالی تحلیل هام رو دربیارم و اخبار و اطلاعیه های مربوط به همون شرکت ها رو پیگیر بشم
به اندازه همه سهم و فرصت سود بردن از بازار وجود داره اون چیزی که کمه پول و وقته