• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
خدا بخیر کنه تا همینجاش تو رهاورد ، گروها و سهام یاب و اینجور جاها کُری خونی میکردن از الان به بعد پای فحش هم باز میشه و با خانواده نمیشه وارد کارگزاری شد
bav3_154fs759111.gif

احتمالا سهامای پر نوسانی هم داشته باشن
sharmandegi.gif
آی میشه نوسان گیری کرد
جون میده واسه اینکه بری تو گروهاشون دعوا را بندازی بعد بشینی تخمه بشکنی و لذت ببری
یعنی یه کلمه بر علیه یکیشون بگی تا فرداش دعواس 1048.gif

signore

Registered User
لایک‌ها
636
شما فروخته بودی؟
بیرون از اینترنت رو کاری ندارم تو همین تاپیک برو صفحات قبل رو بخون ببین من چقدر یه حرفو تکرار کردم و متلک شنیدم.
عقده و نفرت داشتم ک اینهمه گلوی خودمو جر نمیدادم بگم نکن نفروش،ولش کن نفروش،دست نزن نفروش،پشیمون میشی نفروش.
رفتم تالار بورس کار داشتم،لا به لای کارم سه چهار نفرم اونجا منصرف کردم
اگر نه یک کلام میگفتم ..و.. لقش بذار هرکار میخواد بکنه نه کیبورد لپ تاپم سوراخ میشد نه زبونم مو در میاورد.
نه بزرگوار.
‏در ۴ ماه گذشته نه تورم ۷ برابر شده و نه قیمت دلار.
دلیل ۷ برابر شدن سهام شرکتهایی چون شستا، تورم نیست.
دلیلش تحریک طمع مردم درمانده و به میدان کشیدن پول کسانی است که در تمام زندگی‌شان اسم بورس را هم نشنیده بودند.
همانها هم در مخمصه گیر افتاده‌اند.
حرفه‌ای‌ها فروخته‌اند و رفته‌اند.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
دوستان در مورد سهام هایی مثل وشمال که در یکسال 36 برابر میشن و در دوسال 74 برابر میشن تحلیلی دارید، چی میشه یدفعه؟ فقط بازیگر که نمیتونه اینکار رو بکنه با یک سهم، مگر نباید به سازمان برای این افزایش ها دلیل و مدرک بدنo_O.مگر اینکه گنج تو زمینشون پیدا شده :p

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
نه بزرگوار.
‏در ۴ ماه گذشته نه تورم ۷ برابر شده و نه قیمت دلار.
دلیل ۷ برابر شدن سهام شرکتهایی چون شستا، تورم نیست.
دلیلش تحریک طمع مردم درمانده و به میدان کشیدن پول کسانی است که در تمام زندگی‌شان اسم بورس را هم نشنیده بودند.
همانها هم در مخمصه گیر افتاده‌اند.
حرفه‌ای‌ها فروخته‌اند و رفته‌اند.

با تشکر از آقای علی حسین قاضی زاده کارشناس محترم شبکه من و تو در توئیتر و همچنین کانال تلگرامی مفخم و معظم دِرتی کیدز که باعث شد این نقل قول دست به دست گشته و هر ایرانی از باطن کثیف و پشت پرده‌ی مافیا زده بورس تهران با خبر بشه. از این به بعد فقط دلار و طلا.

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان در مورد سهام هایی مثل وشمال که در یکسال 36 برابر میشن و در دوسال 74 برابر میشن تحلیلی دارید، چی میشه یدفعه؟ فقط بازیگر که نمیتونه اینکار رو بکنه با یک سهم، مگر نباید به سازمان برای این افزایش ها دلیل و مدرک بدنo_O.مگر اینکه گنج تو زمینشون پیدا شده :p
توصیه میکنم سمت سهم های نا آشنا و به خصوص کوچیک نرید . به خصوص سهم هایی که سهامدارای معتبر و معروفی هم نداره ...

بازیگر سهم های این مدلی که اکثرا شرکت های متوسط و کوچیکی هستن میتونن من و شما رو شب از اتاق خوابمون بردارن و تبدیل به مجسمه بکنن و بزارن سر در شرکتشون بدون اینکه 70 تومن هم پول مجسمه بدن
bav3_154fs759111.gif

به خصوص که دو سال قبل این شرکت ها خیلی ارزون بودن و کلا مواد لازم برای تغییر روند این شرکتا مثل بادبادک اینه :
چند تا دوست که هر کدوم یک یا دو کارگزاری داشته باشن
این دوستا یه چند میلیاردی داشته باشن
یه میز کنفرانس توی یه دفتر جمو جور بدون تابلو و سند مسکونی و موقعیت اداری
چندتا پیج اینستا و کانال و تلگرام پر مخاطب
بلد بودن کُری خونی و فحش های خفن و زیر پوستی
در مواردی هم دیده میشه با استفاده از کراوات و سانروف و استفاده از زیبایی های آفرینش به جای فحش و کری خوبی استفاده میکنن که بعضا نتایج چشم گیری داشته این مدلاشون معمولا کلیپا رو این مدلی شروع میکنن

" من ، شاهان شیپوری " قصد دارم راز پیل دار شدن رو بگم ، پس اگه میخواید توی 2 روز پولتون 5+1 برابر بشه پیج منو فالو کنید "
cleverman.gif

* نمیگم همه سهم های کوچیک و متوسط یا شرکت های که رشد چند صد درصدی داشتن مشکل دارن ولی برای وارد شدن به این شرکت ها شناخت و تحقیق و مطالعه کافی لازمه که باید براش وقت بزارید اگه واقعا ایمان دارید که سهمی خوبه و جای رشد داره باید به تحلیلتون حتی به اشتباه ه پایبند باشید . تهش اینه ضرر میکنید یا یا شاید زودتر ایراد کار رو پیدا بکنید ...
شاید همون وشمال رو اگه من بیام وقت بزارم اینور اونور اطلاعات جمع بکنم و ریز بشم روی یه سری موارد واقعا چیز خوبی توش پیدا بکنم ! ولی چون توانایی این کار رو ندارم یا زمانی فرصت کافی ندارم و از نظر مالی و چیدمان سبد نمیتونم سهم جدید رو اضافه بکنم ، پس همون سهم هایی رو که با تحلیل بعد از گذاشتن وقت دارمشون ، راه همونارو ادامه میدم و سعی میکنم ایرادات احتمالی تحلیل هام رو دربیارم و اخبار و اطلاعیه های مربوط به همون شرکت ها رو پیگیر بشم
به اندازه همه سهم و فرصت سود بردن از بازار وجود داره اون چیزی که کمه پول و وقته
crazy.gif

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
توصیه میکنم سمت سهم های نا آشنا و به خصوص کوچیک نرید . به خصوص سهم هایی که سهامدارای معتبر و معروفی هم نداره ...

بازیگر سهم های این مدلی که اکثرا شرکت های متوسط و کوچیکی هستن میتونن من و شما رو شب از اتاق خوابمون بردارن و تبدیل به مجسمه بکنن و بزارن سر در شرکتشون بدون اینکه 70 تومن هم پول مجسمه بدن
bav3_154fs759111.gif

به خصوص که دو سال قبل این شرکت ها خیلی ارزون بودن و کلا مواد لازم برای تغییر روند این شرکتا مثل بادبادک اینه :
چند تا دوست که هر کدوم یک یا دو کارگزاری داشته باشن
این دوستا یه چند میلیاردی داشته باشن
یه میز کنفرانس توی یه دفتر جمو جور بدون تابلو و سند مسکونی و موقعیت اداری
چندتا پیج اینستا و کانال و تلگرام پر مخاطب
بلد بودن کُری خونی و فحش های خفن و زیر پوستی
در مواردی هم دیده میشه با استفاده از کراوات و سانروف و استفاده از زیبایی های آفرینش به جای فحش و کری خوبی استفاده میکنن که بعضا نتایج چشم گیری داشته این مدلاشون معمولا کلیپا رو این مدلی شروع میکنن

" من ، شاهان شیپوری " قصد دارم راز پیل دار شدن رو بگم ، پس اگه میخواید توی 2 روز پولتون 5+1 برابر بشه پیج منو فالو کنید "
cleverman.gif

* نمیگم همه سهم های کوچیک و متوسط یا شرکت های که رشد چند صد درصدی داشتن مشکل دارن ولی برای وارد شدن به این شرکت ها شناخت و تحقیق و مطالعه کافی لازمه که باید براش وقت بزارید اگه واقعا ایمان دارید که سهمی خوبه و جای رشد داره باید به تحلیلتون حتی به اشتباه ه پایبند باشید . تهش اینه ضرر میکنید یا یا شاید زودتر ایراد کار رو پیدا بکنید ...
شاید همون وشمال رو اگه من بیام وقت بزارم اینور اونور اطلاعات جمع بکنم و ریز بشم روی یه سری موارد واقعا چیز خوبی توش پیدا بکنم ! ولی چون توانایی این کار رو ندارم یا زمانی فرصت کافی ندارم و از نظر مالی و چیدمان سبد نمیتونم سهم جدید رو اضافه بکنم ، پس همون سهم هایی رو که با تحلیل بعد از گذاشتن وقت دارمشون ، راه همونارو ادامه میدم و سعی میکنم ایرادات احتمالی تحلیل هام رو دربیارم و اخبار و اطلاعیه های مربوط به همون شرکت ها رو پیگیر بشم
به اندازه همه سهم و فرصت سود بردن از بازار وجود داره اون چیزی که کمه پول و وقته
crazy.gif
واقعا عجیب هست رشد بعضی از سهم ها ولی سوال اصلی من این هست:
خب مگه نباید برای این افزایش قیمت ها سند و دلیل و مدرک به سازمان بدن؟

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
واقعا عجیب هست رشد بعضی از سهم ها ولی سوال اصلی من این هست:
خب مگه نباید برای این افزایش قیمت ها سند و دلیل و مدرک به سازمان بدن؟
نه بورس کاری نداره . قیمت تابلو بر اساس عرضه و تقاضا هستش . حالا یه جاهایی سازمان میاد سهمی رو میبنده باز میکنه و تا جایی که بتونه نظرات و هشدارهاش رو میده ولی در هر صورت چون مسئولیت معاملات کاملا با سرمایه گذاره و سازمان نقش نظارتی داره ، کار خاصی نمیتونه بکنه

Last edited:

kave_r

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
دوستان ببخشید سوالی دارم چون اطلاعات شما زیاد است آیا راهی است احراز هویت اینترنتی انجام بدیم ؟ کد سجام آمده واسه کسی میخواهم که نمیخواد بره دفتر پیشخوان واسه آلودگی واسه همین گفتن که اینترنتی هم میشه لطف میکنید راهنمای کنید ؟
ممنون

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام
دوستان ببخشید سوالی دارم چون اطلاعات شما زیاد است آیا راهی است احراز هویت اینترنتی انجام بدیم ؟ کد سجام آمده واسه کسی میخواهم که نمیخواد بره دفتر پیشخوان واسه آلودگی واسه همین گفتن که اینترنتی هم میشه لطف میکنید راهنمای کنید ؟
ممنون
داخل سایت سجام برو روش های احراز هویت اینترنتی رو توضیح داده مثلا من خودم با آپلیکیشن سیگنال احراز هویت غیر حضوری انجام دادم، برای کارگزاری هم کارگزاری مهرآفرین ثبت نام و احراز هویت غیر حضوری دارد.

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
آیا خریداران دارا اول برای خرید ETF دولتی دوم از تخفیف برخوردار می شوند؟

علیرضا صالح، رئیس سازمان خصوصی سازی در این خصوص گفت:

«کسانی که صندوق دارا اول را قبلا با تخفیف ۲۰ درصد خریداری کردند میتوانند تفاوتش را تا ۵ میلیون تومان با همین تخفیف خریداری کنند»/نهایت نگر

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

یعنی کسی که دارا اول خریداری کرده باشه اندازه ۳ میلیونش تخفیف میدن و ۲ میلیون مابقیش به قیمت روز هست؟

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
یعنی کسی که دارا اول خریداری کرده باشه اندازه ۳ میلیونش تخفیف میدن و ۲ میلیون مابقیش به قیمت روز هست؟
اینجور که فعلا میگن اینطور هست و من هم اینطور برداشت کردم که کسی که 2 میلیون دارا یکم رو خریداری کرده میتونه 3 میلیون دارا دوم رو با تخفیف 20 درصد منهای 5 درصد بازارگردانی بخره و 2 میلیون رو بدون تخفیف و باید تازه 5 درصد هم برای بازارگردانی که عملا هم وجود نداره(در دارایکم که بازارگردانی دیده نشد از دید اکثر افراد) بده، یعنی تقریبا مثل خرید 5 میلیون سهم با 7 درصد تخفیف هست.

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
بدون تخفیف نداریم
اونا کلا 3 میلیون میتونن بخرن . پس پول اصافه واریز نکنید که بعدا برین دنبالش ...
قبلا اعلام شده بود که هر ایرانی سرجمع 2 میلیون از کل صندوق ها میتونه بخره . این 2 میلیون بعدا شد 5 میلیون

یوتیوب

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
نه
هر کد ملی ۵ میلیون میتونه بخره
اگه دارا یکم ۳ تومن خریدید دارا دوم ۲ تومن میتونید
اگر دارا یکم ۴ تومن خریدید دارا دوم ۱ تومن میتونید
اگر دارا یکم ندارید میتونید کل ۵ تومنو دارا دوم‌بخرید
کلا سقف خرید برای هر کد ملی ۵ تومن هست
کسی نمیتونه با تخفیف یا بدون تخفیف بیشتر از ۵ تومن در مجموع داشته باشه

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
راستی کلا به نظر شما دوستان دارا دوم بخریم یا نه ؟

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
راستی کلا به نظر شما دوستان دارا دوم بخریم یا نه ؟
بله
ارزش داره
و اینکه دولت برای حفظ اعتماد مردم هم شده به این نمادها بها میده
واینکه قیمتشون هم خوبه دیگه

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
نه
هر کد ملی ۵ میلیون میتونه بخره
اگه دارا یکم ۳ تومن خریدید دارا دوم ۲ تومن میتونید
اگر دارا یکم ۴ تومن خریدید دارا دوم ۱ تومن میتونید