• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
متاسفانه دیروز حرص و طمع اجازه نداد دارایکم بخرم منتظر بودم بیاد زیر 17 در عوض وتجارت خرید زدم اینو مطمئن بودم امروز یا نهایت فردا مثبت میشه حیف پول نقدم خیلی ناچیز بود در حد توان مالی ـــم خرید زدم

همین مثبت شدن هم غنیمت ــه :دی
البته بیشتر منظور من دوستانی بود که نشستن جای گرم و نرم حقوق ــــشون هم به دلاره و دارن دستور صادر میکنن و از ضرر کردن مردم عادی کیفور شدن ! صبح تا شب هم دارن تحلیل میکنن که بورس پوکید ممکنه تا یه سال ریزشی باشه ! مردم رو هم تحریک میکنن بریزن خیابون تو این وضعیت کرونا ! فقط مقاصد سیاسی براشون مهمه
دوستان پاتوقی شاید از روی یه سری مسائل که همه میدونن این نظرات رو میدن به نظرم ایرادی هم نمیشه ازشون گرفت به حال همه داریم تو این کشور زندگی میکنیم وضعیت رو داریم میبینیم به هیچ عنوان منظورم این بزرگواران نبود
آره میدونم،وقتی پست های بخش پاتوق رو میخونم کاملا مشخصه که برای خالی شدن دق دلی یا چجوری بگم،از سر یه جور حرص نوشته میشن.
منم اون اوایل عضویت بی خبر از همه جا رفتم تو یکی از تاپیک هاشون وایسادم بحث کردن،یه نقل قول دو نقل قو سه نقل قول،ده تا،بیست تا،جوری ریختن سرم که موندم گفتم ای بابا اینا چرا اینجورین =)) بعد همون موقع یکی بهم پیام خصوصی داد گفت دلت خوشه نشستی بحث علمی و فلسفی میکنی اینجا بیا برو رد کارت تا کلی متلک بارت نکردن و هزار تا انگ بهت نچسبوندن بنده ی خدا=))
حالا سر همین قضیه بورس هم اومده بودن از پست هایی که تو این تاپیک نوشتم اسکرین شات گرفته بودن برده بودن اونور کلی بارم کرده بودن =))
ناراحت هم نشدم خداشاهده گفتم ولش کن بذار بگن.

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
آقا اینقد احساسی برخورد نکنین هنوز یه ساعت دیگه مونده. یهو همه چراغا قرمز می‌شه‌ها.

پ.ن: اونایی که خر متحرک داشتن شادی کنن که بالاخره مثبت شد
4.gif

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
آقا اینقد احساسی برخورد نکنین هنوز یه ساعت دیگه مونده. یهو همه چراغا قرمز می‌شه‌ها.

4.gif
۱ ساعت !
۲۵ دقه دیگه بستس

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
این باز وضعش فعلا همین احساسی و جوگیرانه هست تا زمانی که خیل طایفه صفیون تخلیه نشن همینه

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
تا فردا باید صبر کرد تا ببینیم حرکت امروز احساسی بوده یا روند اصلاح فعلا تموم شده

babak13633

Registered User
لایک‌ها
728
به نظرم امروز بازار به خاطر دارا دوم مثبت شد

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761

4.gif
خر تر از این حرفهاست این سهم

arvin40

Registered User
لایک‌ها
236
به نظرم امروز بازار به خاطر دارا دوم مثبت شد
دقیقا خواستم همین چیزی که شما گفتید رو همین الان پست کنم :D
نکنه حمایت امروز فقط برای فروش دارا دوم بوده باشه:rolleyes:

Kaz1365

Registered User
لایک‌ها
158
مثل خرید عرضه اولیه عمل کنیم؟
حساب رو 5 میلیون شارژ کنیم و خود مفید برامون می خره؟

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
امروز هم من در خوف و رجا بودم باز که چه کنم و چه میشه و چه خواهد شدo_O، فقط کمی به سهام گاوداري :p اضافه کردم که برخلاف بقیه در منفی پنج معامله میشد و کمی هم به وبوعلی و ونفت اضافه کردم.

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
دوستان توی خرید ها دقت بکنیدلطفا
اگه قرار بود از سهمی خارج بشید ، اجراییش بکنید
اگه قرار بود کلا از بورس سرمایه خودتون رو هم بیرون بکشید حالا چه کلش چه بخشیش با توجه به شرایط سهم تصمیمتون رو بگیرید که چیکار میخواید بکنید

از اونجایی که گفتم آماتورا تحلیلی ندارن ، دقت بکنید که جو کلی بازار همچنان منفی و ناامیدیه ! به این موضوع توجه بکنید که تا دیروز صف های فروش سنگین امروز صف های خرید سنگین !!!!
bav3_154fs759111.gif
رفتار آماتوری اینه
دنبال علت بنیادی باشید !!! دقیقا چه اتفاقی افتاده که مردم تا دیروز سینه زنان تو صف فروش بودن و امروز تو صف خرید !!!
نمیگم نخرن ولی دیگه صف خرید ؟؟!!!! چه اتفاقی توی سیاست و اقتصاد داخلی یا خارجی افتاده ؟ هیچی !!!!
تنها کاری که کردن حمایت از بازار بوده که کسایی که درگیر صف فروش شده بودن بتونن فروش بزنن ولی اتفاق ریشه ای نیوفتاده و بنابراین با این دید که احتمال داره مجدد بازار برگرده و همچنان اصلاح بزنه ، دست به خرید یا فروش بزنید
توجه هم بکنید که زمانی که بازار کلیتش فاز اصلاحی باشه ، باید یکم رشد بکنه و بعد مجدد افت پیدا بکنه و از کف قبلی که مثلا 1،600،000 بود یه کف پایینتر بزنه ....

مراقب باشید درگیر هیجانات نباشید
از صف فروش یهو صف خرید بشه خطرناکه

این رو هم توجه بکنید اگه الان صف خریده و از منفی 5 مثبت 5 رفته اگه توی صف خرید برید ، به قیمت پریروز قراره بخرید !!! اگه از وضعیت بنیادی یا تکنیکالی سهم مطمئن بودید همون پریروز یا دیروز میشن انجام داد . الان اگه نظرتون عوض شده تاثیر هیجانه و مراقب باشید این هیجان کاذب نباشه
crazy.gif

بعضی سهم ها واقعا ارزنده شدن ولی همشون نه
duck.gif

حسی که الان ممکنه ایجاد بشه : " ای بابا دیروز میخریدم امروز 10% تو سود بودم ! بزار الان بگیرم دیگه بریم واسه یه رشد شارپی ! "
حسی که احتمالا ( قطعیتی نیست ) تا 5 روز دیگه ایجاد بشه : " عجباااا یعنی ما تا میخریم سهم میریزه ! ایکاش نمیخریدم صبر میکردم الان میخریدم بازار دستوری منفی میشه "

بر اساس تحلیل شرکتی رو بخرید یا بفروشید یا نگهداری بکنید ، صرفا با سبز شدن شاخص سفارش خرید نزارید همونطوری که با قرمز شدنش نمیفروختید
300.gif

آقا اگه این حرفارو تو سهامیاب بزنی همه بهت حمله ور میشن و لقب "سم پاش" بهت داده میشه :D و یکیم با نام کاربری سمپاش کش اون سهم میاد ریپورتت میکنه!
کلا تو کوچه اکثر سهما امروز عروسی بود!
واقعا مشخصه بازار چقدر متزلزل و هیجانیه.
اگه بازار چیزی به اسم شاخص ریسک داشت احتمالا الانا روی عدد 99% بود.
واقعا احتیاط کنید دوستان، الان خیلیا توی ضررن و حالتی دارن انگار بورس بهشون بدهکاره و تا بدهی شونو نگیرن ول کن نیستن، مواظب باشید بهتون بدهکارتر نشه!!

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
اردر گذاری های عجیب پس از پایان معاملات
تصویر زیر رو میبینیم که سهام بانک دی رو نشون میده که پس از پایان معاملات اردر گذاری به صورتی انجام شد که با مثبت ۵ فردا همخوانی داره
عجیب این که در زمان پایانی که من دقت میکردم بیشتر از ۳۰ ۴۰ هزار (سهم) خریدار بیشتر نبود و در مقابل نزدیک ۵۰۰ هزار (سهم) فروشنده وجود داشت که قیمتشون هی داشت افت میکرد

1598343672839.png

Last edited:
بالا