ideaneshan
Registered User
آره میدونم،وقتی پست های بخش پاتوق رو میخونم کاملا مشخصه که برای خالی شدن دق دلی یا چجوری بگم،از سر یه جور حرص نوشته میشن.متاسفانه دیروز حرص و طمع اجازه نداد دارایکم بخرم منتظر بودم بیاد زیر 17 در عوض وتجارت خرید زدم اینو مطمئن بودم امروز یا نهایت فردا مثبت میشه حیف پول نقدم خیلی ناچیز بود در حد توان مالی ـــم خرید زدم
همین مثبت شدن هم غنیمت ــه :دی
البته بیشتر منظور من دوستانی بود که نشستن جای گرم و نرم حقوق ــــشون هم به دلاره و دارن دستور صادر میکنن و از ضرر کردن مردم عادی کیفور شدن ! صبح تا شب هم دارن تحلیل میکنن که بورس پوکید ممکنه تا یه سال ریزشی باشه ! مردم رو هم تحریک میکنن بریزن خیابون تو این وضعیت کرونا ! فقط مقاصد سیاسی براشون مهمه
دوستان پاتوقی شاید از روی یه سری مسائل که همه میدونن این نظرات رو میدن به نظرم ایرادی هم نمیشه ازشون گرفت به حال همه داریم تو این کشور زندگی میکنیم وضعیت رو داریم میبینیم به هیچ عنوان منظورم این بزرگواران نبود
منم اون اوایل عضویت بی خبر از همه جا رفتم تو یکی از تاپیک هاشون وایسادم بحث کردن،یه نقل قول دو نقل قو سه نقل قول،ده تا،بیست تا،جوری ریختن سرم که موندم گفتم ای بابا اینا چرا اینجورین =)) بعد همون موقع یکی بهم پیام خصوصی داد گفت دلت خوشه نشستی بحث علمی و فلسفی میکنی اینجا بیا برو رد کارت تا کلی متلک بارت نکردن و هزار تا انگ بهت نچسبوندن بنده ی خدا=))
حالا سر همین قضیه بورس هم اومده بودن از پست هایی که تو این تاپیک نوشتم اسکرین شات گرفته بودن برده بودن اونور کلی بارم کرده بودن =))
ناراحت هم نشدم خداشاهده گفتم ولش کن بذار بگن.