• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

.MrMilad.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
127
پیشنهادی خرید زدید یا تحلیلی؟
من رو تحلیل آقای نیما آزادی خرید زدم. البته خودم هم تا جایی که علمش رو داشتم تحلیل ایشون رو بررسی کردم ولی یهو ورق برگشت.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
دوستان کسی در مورد خزامیاد و نطرین اطلاعاتی داره ؟
نمیدونم بفروشم یا نگه دارم
البته نطرین شنیدم خبر افزایش سرمایه داره اما نمیدونم درسته یا شایعست

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
من رو تحلیل آقای نیما آزادی خرید زدم. البته خودم هم تا جایی که علمش رو داشتم تحلیل ایشون رو بررسی کردم ولی یهو ورق برگشت.
پس کمی صبور باشید
اگر تصمیم گرفتید بفروشید انجامش بدید و گر نه کمی صبر کنید و هیجانی انجام ندیدش

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
عده ای از صعود بورس اینقدر همه جاشون میسوزه تاپیک میزنن و....ولی زمان صعود دلار و سایر قیمتا خفه میشن

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
عده ای از صعود بورس اینقدر همه جاشون میسوزه تاپیک میزنن و....ولی زمان صعود دلار و سایر قیمتا خفه میشن
بی زحمت یک آواتار برای پروفایل قرار بدید.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
به نظرم من اگر میخواهید اعصابتان به هم نریزد باید بیخیال شوید و روی چیزهای دیگه تمرکز کنید
نه اینجا نه سهام یاب را چک نکنید
سال دیگه این موقع این قیمت ها همش خاطره میشه

موافقم

نطرین رو نمیدونم ولی در مورد خزامیا به نظرم الان وقت فروشش نیست
(بازم خودت تحلیل کن من فقط نظر شخصیمو گفتم ;) )

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
خزامیا ک چندتا افشا داده رو کدال
من خودم منفی هستم ولی همچنان نگهداری میکنمش یه افزایش سرمایه هم داره احتمال زیاد
برای میان مدت

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
اینکه شاخص در محدوده ۱۶۰۰ برگشت خبر خوبیه و خدا را شکر ،اما هنوز تثبیت نشده و من از صف خرید امروز ،بیشتر از صف فروش دیروز میترسم و البته امیدوارم ترسم اشتباه باشه

اگر با تحلیل کسی قصد خرید داشته باید دیروز میخرید ،نه الان توی صف ،پس همه باید بر احساساتمون غلبه کنیم ،اگر بعد از عاشورا دو روز بازار سبز بود میشه گفت اوضاع بهتر شده
اگر میخایم چیزی بخریم بهتره صندوق بخریم که اگر بازار خراب شد خدایی نکرده راه خروج داشته باشه

پ ن :طبق معمول تراوشات بدون سند ذهن الکن من هست و اصلا توصیه به کسی نیست

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
اینکه شاخص در محدوده ۱۶۰۰ برگشت خبر خوبیه و خدا را شکر ،اما هنوز تثبیت نشده و من از صف خرید امروز ،بیشتر از صف فروش دیروز میترسم و البته امیدوارم ترسم اشتباه باشه

اگر با تحلیل کسی قصد خرید داشته باید دیروز میخرید ،نه الان توی صف ،پس همه باید بر احساساتمون غلبه کنیم ،اگر بعد از عاشورا دو روز بازار سبز بود میشه گفت اوضاع بهتر شده
اگر میخایم چیزی بخریم بهتره صندوق بخریم که اگر بازار خراب شد خدایی نکرده راه خروج داشته باشه

پ ن :طبق معمول تراوشات بدون سند ذهن الکن من هست و اصلا توصیه به کسی نیست
فعلا که بورس همش شده هیجانی هیچ منطقی پشتش نیس تکنیکال و فلان استاد معروفم توش موندن یه چیز میگن فرداش یه چیز دیگه میشه :D

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
دو هفته سقوط بی‌وقفه، که سرمایه خیلی‌ها رو نصف کرد، و خیلی‌ها هم که توی سود بودن رو هم بی‌سود کرد ...

الان کسی که برخی سهم‌هاش ۵۰درصد منفی خورده، حداقل‌ نیاز هست که ۱۰۰درصد سود کنه تا تازه برگرده به دوهفته پیش و سر جای اولش ...

ولی جو تاپیک شده مثل اخبار ۲۰۳۰ ، که پراید از ۴۰تومن میشه ۹۰تومن فقط وعده وعید میدن، و وقتی ۵۰۰هزارتومن ارزون میشه، با افتخار تیتر میزنن که "ترمز پراید کشیده شد" ، "خودرو در سراشیبی سقوط"، و ... در مورد مسکن و دلار و طلا هم همینطوره ... حالا هم داریم در مورد بورس میبینیم دوستان چقدر جوگیر شدن!

خب ما هم سهامدار هسیم و این مدت ضرر کردیم، و دلمون میخاد بازار برگرده و به سود برسیم، ولی بعد از دو هفته ضرر و زیان، حالا دو ساعت بازار با کمک چوب و چماق و حقوقی و هیجانات سبز شده که دیگه اینقدر خوشحالی نداره جانم... کُری‌خونی نداره عزیزم...
بذارید حداقل ضررها جبران بشه، بعد ...

آدم احساس میکنه داره اخبار ۲۰۳۰ رو با اجرای جعفر یازرلو میبینه... [emoji1751][emoji28]

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

.MrMilad.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
127
وقتی بی بی سی شاخص کل بورس رو به تومان و افت عددی رو به درصد حساب میکنه

فایل های ضمیمه

• 20200825_115429.jpg
    20200825_115429.jpg
    78.3 KB · نمایش ها: 34

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
ممنون
چون فعالییت در این بخش و بخصوص این تاپیک حرفه ای و تخصصی تر دنبال میشه برای شناخت بهتر لازم هست.
خواهش میکنم

توصیه میکنم دوستان هیچوقت دنبالرو حرف فلان کانال و سایت و تاپیک و...نباشن وفقط براساس استراتژی شخصی معامله کنن.تو این ریزش ها دقیقا باطن استادنما ها و کانالایی که نون تو خون ملت میزنن نمایان میشه

.MrMilad.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
127
یه خبر میخوندم که میگفتن یکی از برنامه ها برای اعتماد بخشی به سرمایه گذاران بورس اعمال دامنه نوسان نامتقارنه، اگه وزیر اقتصاد موافقت کنه دامنه نوسان تا -2 کاهش پیدا میکنه و سقف +5 باقی میمونه.

بالا