تدبیرگران فردا بدم تست کنید ؟باز هم صبح و باز هم مشکل و کرش شدن مفید
فعلا سهمی توش ندارم
تدبیرگران فردا بدم تست کنید ؟باز هم صبح و باز هم مشکل و کرش شدن مفید
من رو تحلیل آقای نیما آزادی خرید زدم. البته خودم هم تا جایی که علمش رو داشتم تحلیل ایشون رو بررسی کردم ولی یهو ورق برگشت.پیشنهادی خرید زدید یا تحلیلی؟
ممنونتدبیرگران فردا بدم تست کنید ؟
فعلا سهمی توش ندارم
ماشالله همه اخبار بورس دنبال می کنن.تو این تاپیک پاتوق تا دیروز جشن و پایکوبی برقرار بود الان از کسی صدا در نمیاد
پس کمی صبور باشیدمن رو تحلیل آقای نیما آزادی خرید زدم. البته خودم هم تا جایی که علمش رو داشتم تحلیل ایشون رو بررسی کردم ولی یهو ورق برگشت.
بی زحمت یک آواتار برای پروفایل قرار بدید.عده ای از صعود بورس اینقدر همه جاشون میسوزه تاپیک میزنن و....ولی زمان صعود دلار و سایر قیمتا خفه میشن
به نظرم من اگر میخواهید اعصابتان به هم نریزد باید بیخیال شوید و روی چیزهای دیگه تمرکز کنید
نه اینجا نه سهام یاب را چک نکنید
سال دیگه این موقع این قیمت ها همش خاطره میشه
دوستان کسی در مورد خزامیاد و نطرین اطلاعاتی داره ؟
نمیدونم بفروشم یا نگه دارم
البته نطرین شنیدم خبر افزایش سرمایه داره اما نمیدونم درسته یا شایعست
خزامیا ک چندتا افشا داده رو کدالدوستان کسی در مورد خزامیاد و نطرین اطلاعاتی داره ؟
نمیدونم بفروشم یا نگه دارم
البته نطرین شنیدم خبر افزایش سرمایه داره اما نمیدونم درسته یا شایعست
بفرمایید اینم بخاطر شمابی زحمت یک آواتار برای پروفایل قرار بدید.
ممنونبفرمایید اینم بخاطر شما![]()
فعلا که بورس همش شده هیجانی هیچ منطقی پشتش نیس تکنیکال و فلان استاد معروفم توش موندن یه چیز میگن فرداش یه چیز دیگه میشهاینکه شاخص در محدوده ۱۶۰۰ برگشت خبر خوبیه و خدا را شکر ،اما هنوز تثبیت نشده و من از صف خرید امروز ،بیشتر از صف فروش دیروز میترسم و البته امیدوارم ترسم اشتباه باشه
اگر با تحلیل کسی قصد خرید داشته باید دیروز میخرید ،نه الان توی صف ،پس همه باید بر احساساتمون غلبه کنیم ،اگر بعد از عاشورا دو روز بازار سبز بود میشه گفت اوضاع بهتر شده
اگر میخایم چیزی بخریم بهتره صندوق بخریم که اگر بازار خراب شد خدایی نکرده راه خروج داشته باشه
پ ن :طبق معمول تراوشات بدون سند ذهن الکن من هست و اصلا توصیه به کسی نیست
شما سهامدار تبرک هستید؟ممنون
چون فعالییت در این بخش و بخصوص این تاپیک حرفه ای و تخصصی تر دنبال میشه برای شناخت بهتر لازم هست.
خواهش میکنمممنون
چون فعالییت در این بخش و بخصوص این تاپیک حرفه ای و تخصصی تر دنبال میشه برای شناخت بهتر لازم هست.