کسی اطلاعات بیشتری نداره ؟ ظاهرا باید قرار دادی امضا کرد حالا با توجه به اینکه توی خیلی از شهرها مفید نمایندگی نداره آیا میشه از طریق دفاترقضیه اعتبار چیه
کسی تا به حال از کارگزاری مفید گرفته
من یکی دو بار ثبت کردم با امتیازم ولی ندادن
حد اعتباري كليه كارگزاران امروز سه شنبه مورخ 1399/06/04بدون محدوديت مي باشد. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران
دوست عزیز این اعتباری که پیامش اومده برای سهامدار نیست برای کارگزاریها هست من زنگ زدم مفید پرسیدمکسی اطلاعات بیشتری نداره ؟ ظاهرا باید قرار دادی امضا کرد حالا با توجه به اینکه توی خیلی از شهرها مفید نمایندگی نداره آیا میشه از طریق دفاتر
پیشخوان اقدام کرد یا باید حضورا بریم دفاتر نمایندگی ؟
نه حالا زوده =)))زمستون رفت و روسیاهی موند واسه زغال !
مثبت شدن بورس رو ببینید و از شدت حب و بغض خودتون رو جر بدید ! باشد رستگار گردید :دی
زمستون رفت و روسیاهی موند واسه زغال !
مثبت شدن بورس رو ببینید و از شدت حب و بغض خودتون رو جر بدید ! باشد رستگار گردید :دی
مفید من هم مثل ماست شدهمفید فریز شده چرا
کارگزاریای دیگه هم همینطوره ؟
اگاه مثل بنز کار میکنهمفید فریز شده چرا
کارگزاریای دیگه هم همینطوره ؟
اکثرا فقط میخوان برن ، کلا قید بورس رو زدن یه عده خیلی زیادی که تازه وارد شده بودند منتظر یه فرصت بودنموندم چرا حفاری و دی که افزایش سرمایه دارن رو مثل چی دارن ملت میفروشن :/
میخوان برن تو صف فملی و فولاد؟
فلزات که ققل خرید و فروش شدن و راه نمیده برای گرفتنشوناکثرا فقط میخوان برن ، کلا قید بورس رو زدن یه عده خیلی زیادی که تازه وارد شده بودند منتظر یه فرصت بودن