• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
واقعا باید برا بعضیا افسوس خورد
بد دهنی تو بورس تا کی؟

1598334847733.png
1598334078031.png
1598334941062.png
1598335122933.png
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بگذریم
امروز یکم پول خورد داشتم شستا و دی تو منفی خریدم، کاش یکم دیگه پول داشتم سیتا هم میخریدم

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
قیمت اکثر سهم ها برای خرید رفت روی +5
اول صبح می‌شد خیلی هاشون رو با -5 خرید

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
متاسفانه دیروز حرص و طمع اجازه نداد دارایکم بخرم منتظر بودم بیاد زیر 17 در عوض وتجارت خرید زدم اینو مطمئن بودم امروز یا نهایت فردا مثبت میشه حیف پول نقدم خیلی ناچیز بود در حد توان مالی ـــم خرید زدم

نه حالا زوده =)))
منم قصد داشتم یه متنی با یه همچین مضمونی برا آیه یاس خون ها و پاتوقی ها بنویسم زیرشم یه چند تا اسکرین شات از پست هایی که در این مورد ارسال کردن ضمیمه کنم=))
البته فقط از متنی ک ارسال کردن عکس میگیرم نه از عکس و اسم طرف تا مستقیم به کسی اشاره نشه و هرکس خودش بفهمه چی گفته.
منتها الان خیلی زوده.گذاشتم به وقتش که شاخص تو یه نقطه خوبی تثبیت کنه خودشو

همین مثبت شدن هم غنیمت ــه :دی
البته بیشتر منظور من دوستانی بود که نشستن جای گرم و نرم حقوق ــــشون هم به دلاره و دارن دستور صادر میکنن و از ضرر کردن مردم عادی کیفور شدن ! صبح تا شب هم دارن تحلیل میکنن که بورس پوکید ممکنه تا یه سال ریزشی باشه ! مردم رو هم تحریک میکنن بریزن خیابون تو این وضعیت کرونا ! فقط مقاصد سیاسی براشون مهمه
دوستان پاتوقی شاید از روی یه سری مسائل که همه میدونن این نظرات رو میدن به نظرم ایرادی هم نمیشه ازشون گرفت به حال همه داریم تو این کشور زندگی میکنیم وضعیت رو داریم میبینیم به هیچ عنوان منظورم این بزرگواران نبود

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
قیمت اکثر سهم ها برای خرید رفت روی +5
اول صبح می‌شد خیلی هاشون رو با -5 خرید
اصلا افسوس اینو نخورید که چرا نتونستید تو منفی ۵ بخرید
همین که بازار برگشت و مثه هر روز بعد از ۱۰ دقیقه سقوط نکرد خداروشکر باید کرد 1192.gif

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
بهترین سیگنال خرید امروز برنامه گفتگوی ویژه خبری دیشب بود . نفر سمت راست مجری که گویا از طرف حقوقی ها بود می گفت برا ما کاری نداره حمایت کنیم صف های فروش رو جمع کنیم خودشم همونجا گفت بازار به امید خدا فردا سبزه . خیلی هم شبیه روح الله زم بود با یه آسودگی خاصی حرف می زد انگار جمع کردن صف های فروش کار 1 دقیقه است .
عکسشم ببینید کنار مجری بدون ماسک
5239974_841.png

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
شبندر و شبریز امروز برای پرواز آماده میشن

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
ایزیتریدر مفید هنوز راه نیافتاده هر چند انلاین پلاس امروز کارم راه انداخت

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
وقتی شاخص کل مثبته ولی شاخص هم وزن منفی میشه یعنی بازار دستوری؟!!!!
یعنی فعلا دارن شاخص سازها حمایت میشن تا ترس ملت بریزه
چون اکثرا چشمشون به شاخص کل بود تو این دو هفته.به نظر من بهترین کار برای ارام کردن جو چند روزه همین کار بود چون بعدش نمادهای کوچکم توسط خود مردم با صف خرید حمایت میشه

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
میگن حضرت علی از دست مردم کوفه شبها سر تو چاه میذاشت گریه میکرد
شده حال ما موندم تا دیروز مسابقه فروش میذاشتن الان همه تو صف خریدن واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم باید منم از کار این مردم با اجازه شما سرم بکوبم به میزم(از بیانات فردوسی پور)

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
خب این یعنی حرف و شایعه اثر خیلی زیادی داره طفلی عین پشه با باد از این ور به اون پرتابیده میشن.
برای همین تجربه شد که دنبال دید میان مدت و بلند مدت بود

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان توی خرید ها دقت بکنیدلطفا
اگه قرار بود از سهمی خارج بشید ، اجراییش بکنید
اگه قرار بود کلا از بورس سرمایه خودتون رو هم بیرون بکشید حالا چه کلش چه بخشیش با توجه به شرایط سهم تصمیمتون رو بگیرید که چیکار میخواید بکنید

از اونجایی که گفتم آماتورا تحلیلی ندارن ، دقت بکنید که جو کلی بازار همچنان منفی و ناامیدیه ! به این موضوع توجه بکنید که تا دیروز صف های فروش سنگین امروز صف های خرید سنگین !!!!
bav3_154fs759111.gif
رفتار آماتوری اینه
دنبال علت بنیادی باشید !!! دقیقا چه اتفاقی افتاده که مردم تا دیروز سینه زنان تو صف فروش بودن و امروز تو صف خرید !!!
نمیگم نخرن ولی دیگه صف خرید ؟؟!!!! چه اتفاقی توی سیاست و اقتصاد داخلی یا خارجی افتاده ؟ هیچی !!!!
تنها کاری که کردن حمایت از بازار بوده که کسایی که درگیر صف فروش شده بودن بتونن فروش بزنن ولی اتفاق ریشه ای نیوفتاده و بنابراین با این دید که احتمال داره مجدد بازار برگرده و همچنان اصلاح بزنه ، دست به خرید یا فروش بزنید
توجه هم بکنید که زمانی که بازار کلیتش فاز اصلاحی باشه ، باید یکم رشد بکنه و بعد مجدد افت پیدا بکنه و از کف قبلی که مثلا 1،600،000 بود یه کف پایینتر بزنه ....

مراقب باشید درگیر هیجانات نباشید
از صف فروش یهو صف خرید بشه خطرناکه

این رو هم توجه بکنید اگه الان صف خریده و از منفی 5 مثبت 5 رفته اگه توی صف خرید برید ، به قیمت پریروز قراره بخرید !!! اگه از وضعیت بنیادی یا تکنیکالی سهم مطمئن بودید همون پریروز یا دیروز میشن انجام داد . الان اگه نظرتون عوض شده تاثیر هیجانه و مراقب باشید این هیجان کاذب نباشه
crazy.gif

بعضی سهم ها واقعا ارزنده شدن ولی همشون نه
duck.gif

حسی که الان ممکنه ایجاد بشه : " ای بابا دیروز میخریدم امروز 10% تو سود بودم ! بزار الان بگیرم دیگه بریم واسه یه رشد شارپی ! "
حسی که احتمالا ( قطعیتی نیست ) تا 5 روز دیگه ایجاد بشه : " عجباااا یعنی ما تا میخریم سهم میریزه ! ایکاش نمیخریدم صبر میکردم الان میخریدم بازار دستوری منفی میشه "

بر اساس تحلیل شرکتی رو بخرید یا بفروشید یا نگهداری بکنید ، صرفا با سبز شدن شاخص سفارش خرید نزارید همونطوری که با قرمز شدنش نمیفروختید
300.gif

فقط یه مطلبی هم هست، که دست بر قضا نگران کننده و برای کوتاه و میان مدت خطریه. سهم های کوچک این مدت حجم نخوردن و پایانی پر نکردن در نتیجه میزان اصلاحشون هم کمتر بوده. این نکته بر خلاف تصور عمومی اصلا جالب که نیست هیچ، خطرناک هم هست. از این بابت یه کم سخت میشه مقایسه کلی قضیه. حالا نمیدونم چقدر قبول داری این قضیه رو. داشتم گروه سیمانی رو چک میکردم، سهمی بوده که دیروز 1/300 میانگین حجم ماهیانه معامله شده که این وحشتناکه و نشان از رفتن اعتماد (البته مقطعی) از بازار داره. از این بابت میگم کسی که بر حسب اتفاق سهم های بزرگ تر و شاخص ساز و اینا داشته احتمال افت برآیند کلی اش هم بیشتر بوده :(
دقیقا درسته و نباید یه سری چیزا رو با هم قاطی بکنید
هر پایانی پر نشدنی دلیل بر ارزنده بودن یا فروشنده نبودن سهامدارا نیست
هر حجم خرید بالا توسط حقوقی هم توسط ارزنده بودن سهم نیست
هر جمع شدن صف فروشی هم دلیل بر برگشت کامل نیست ( اتفاقی که امروز افتاد و سهم ها از صف فروش به خرید تبدیل شدن ! )
شرکت های کوچیک یا متوسط که حبابی هستن ، ورود بهشون خطرناکه چون در صورت اصلاح ( قطعا ) زمان بیشتری باید درگیر فاز اصلاحی بشن . نمونه غمهرا تازه غمهرا زیاد حباب نداره و تقریبا 30 الی 40 درصد بالاست !!! پایانیش پر نمیشه ... یه 5 الی 6 تا منفی 5 بخوره ، برای خرید مناسب میشه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
این مفید چه مرگشه آخه
اینم شد کارگزاری
انشالا بترکه راحت بشیم
من رفتم تدبیرگران فردا ثبت نام کردم امروز پیامکش برام اومد , پنل خودش یکمی در نگاه اول پیچیدست,
البته شاید چون با مفید کارکردم اینطور به نظر میاد ولی به نظرم آشنا بشی خوش دسته
ولی ظاهرا با سایت سهم یاب بده بستون دارن و میتونی با همین یوزرنیم از سامانه معاملات سایت سهم یاب استفاده کنی که ظاهرش یکمی یوزر فرندلی تر از تدبیرگران فردا هست و به مفید نزدیکه

فقط یه مورد امنیتی هست که نمیدونم چقدر میشه به پنل سایت سهام یاب اطمینان کرد چون کارگزاری نیست و فقط یه سایت تجزیه و تحلیله

البته خود کارگزاری تدبیرگران فردا در سایت سایت سهام یاب رو معرفی کرده ولی به هر حال به یک سایت خارجی باید دسترسی به بدی تا اطلاعاتت رو از تدبیرگران فردا بگیره که این خودش یکمی از نظر امنیتی جالب نیست

اینم اسکرین شات ها

این اسکرین شات تدبیرگران فردا
Untitled-2.jpg

اینم اسکرین شات پنل سهام یاب
Untitled-1.jpg

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
اکثرا فقط میخوان برن ، کلا قید بورس رو زدن یه عده خیلی زیادی که تازه وارد شده بودند منتظر یه فرصت بودن
دقیقا
این هفته حدود 2 م نفر هم حداقل بوسه بر بورس میزنند و میرن پی کار خودشون و ماهم بوسه بر دستهای اونها که برن و برنگردن
سطح سواد بازار بورس کمی بالاتر بره

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
چقدر عقده و نفرت!
شما فروخته بودی؟
بیرون از اینترنت رو کاری ندارم تو همین تاپیک برو صفحات قبل رو بخون ببین من چقدر یه حرفو تکرار کردم و متلک شنیدم.
عقده و نفرت داشتم ک اینهمه گلوی خودمو جر نمیدادم بگم نکن نفروش،ولش کن نفروش،دست نزن نفروش،پشیمون میشی نفروش.
رفتم تالار بورس کار داشتم،لا به لای کارم سه چهار نفرم اونجا منصرف کردم
اگر نه یک کلام میگفتم ..و.. لقش بذار هرکار میخواد بکنه نه کیبورد لپ تاپم سوراخ میشد نه زبونم مو در میاورد.

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
دقیقا
این هفته حدود 2 م نفر هم حداقل بوسه بر بورس میزنند و میرن پی کار خودشون و ماهم بوسه بر دستهای اونها که برن و برنگردن
سطح سواد بازار بورس کمی بالاتر بره
کاش برن واقعا الان که باز ریختن تو صفای خرید این طایفه صفیون هنوز جا دارن پول باد اورده وحروم که دستشون میوفته همین میشه دیگه گند میزنن به همه چیز همه چی هنگ کرده باز

Last edited:

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
photo_2020-08-25_11-30-50.jpg

هنوز احساسی عمل کردن دیده میشه

بالا