• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
محسن خدابخش، مدیر نظارت بر بورس های سازمان بورس:

هر شرکت حقوقی که در این شرایط بازار در شستا فروش داشته حتما باید روز دوشنبه، خرید کند. تایید یا عدم تایید معاملات با شرکت بورس است، ولی هر حقوقی که این کار را انجام داده باید دوشنبه اقدام به خرید کند.
در شرایط خاص، هیچ وقت افراد نباید استفاده خاص کنند که الحمدلله حقوقی ها هم دل بوده اند و سیاست کلی سازمان این است که بازار متعادل باشد
این کارها اشتباه ترین کار هست. کلا دستکاری بازار مخصوصا توسط دولتی که کسی هم بهش اعتماد نداره بازار رو به هم میریزه . الان صف های خرید، با کمی اینور اونور شدن درجا همه تبدیل به صف فروش میشن.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
موافقم..کلا من حس خوبی به این بازار ندارم..همش داره دستوری کنترل میشه و حالت طبیعی نداره..به همین راحتی که صف خرید درست کردن به همین راحتی هم صف فروش میلیاردی درست میکنن..حمایت حقوقیها که تمام شد بازار دیدنیه
این کارها اشتباه ترین کار هست. کلا دستکاری بازار مخصوصا توسط دولتی که کسی هم بهش اعتماد نداره بازار رو به هم میریزه . الان صف های خرید، با کمی اینور اونور شدن درجا همه تبدیل به صف فروش میشن.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
بنای اقتصاد ایران بر اساس این شایعاته و کاملا هم هدایت شده است موثق موثق
مثلاً حتی تو &^&^^^ هماهنگی وجود داره که طرف چی بگه و هفته بعدش نفر بعدی متضاد اون رو بگه که این وسط طرف هماهنگ کننده مثلا قیمت چیزی رو که داره حالا دلاره، سهامه یا . . . . ببره بالا. عالمی برای خودش این نوسانگیری
رو هم بازی نمیکنن غیر مستقیم. . . که شر نشه براشون. . .

Doctor Splinter

Registered User
لایک‌ها
703
موافقم..کلا من حس خوبی به این بازار ندارم..همش داره دستوری کنترل میشه و حالت طبیعی نداره..به همین راحتی که صف خرید درست کردن به همین راحتی هم صف فروش میلیاردی درست میکنن..حمایت حقوقیها که تمام شد بازار دیدنیه

الان نیاز به حمایت حقوقی نیست فقط همین که آبشاری عرضه نکنه قیمتا هر روز میره بالا فقط لطف کنه به اندازه حجم مبنا بفروشه که خودش هم هر روز 5 درصد بیشتر گیرش بیاد!هم مردم راضی هستن این طور هم سودش از نوسان گیری و رنج کشی بیشتره.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
الان نیاز به حمایت حقوقی نیست فقط همین که آبشاری عرضه نکنه قیمتا هر روز میره بالا فقط لطف کنه به اندازه حجم مبنا بفروشه که خودش هم هر روز 5 درصد بیشتر گیرش بیاد!هم مردم راضی هستن این طور هم سودش از نوسان گیری و رنج کشی بیشتره.
دقیقا. حتی خیلی از سهم ها همین فروش حقوقی ب اندازه حجم مبنا رو هم نمی طلبن و توسط خود حقیقی ها مقداری معامله می شن ک حجم مبنا رو پر کنه.
دلیل ریزش بازار همین حقوقی ها بودن که چند روز هم همین که بازار سبز سبز می شد دوباره شروع به فروش شدید می کردن و همه چیز رو به هم می ریختن.
البته اگر از زاویه دیگری به قضیه نگاه کنیم همیشه این مسايل تو هربازاری بوده و هست. حالا تو ایران تو این اواخر این قسمت قضیه پررنگ تر شده و کسی که بتونه حرکتهای بعدی اینها رو بهتر پیش بینی کنه به نتایج بهتری می رسه.
من خودم که جرات نکردم سهمم رو تو اون روزها بفروشم چون حقوقی نسبتا خوبی داشت و معامله تا حدی پایین می شد که بیشتر مواقع زیر یک درصد پایانی داشتیم. الان هم باز جرات نمی کنم سهمی بخرم.

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893

تحلیل بازار رو گذاشتم روی حرکت حقوقی ها و خرید و فروش‌های سنگین
چون به نظرم باقی تحلیل ا ممکن درست از اب در نیان چون این یک بازی مهندسی شده است

مثلا دیروز اول صبح دیدم 21 میلیارد تومن حفاری خریده شد و منم گرفتم تو منفی 5ش، بعدش که چک کردم دیدم اعلامیه افزایش سرمایه داشته...

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
تحلیل بازار رو گذاشتم روی حرکت حقوقی ها و خرید و فروش‌های سنگین
چون به نظرم باقی تحلیل ا ممکن درست از اب در نیان چون این یک بازی مهندسی شده است

مثلا دیروز اول صبح دیدم 21 میلیارد تومن حفاری خریده شد و منم گرفتم تو منفی 5ش، بعدش که چک کردم دیدم اعلامیه افزایش سرمایه داشته...
برای تحلیل همیشه باید اینکارو میکردی
من رو فیلتر هایی که برای استخراج اطلاعات از روی تابلو بورس نوشتم خیلیهاشون مرتبط با حرکت حقوقی هاس.
بیشترین خرید حقوقی-بیشترین فروش حقوقی-بیشترین انتقال به حقوقی-بیشترین واگذاری از حقوقی
و همینطور کم ترین ها مثلا کم ترین خرید حقوقی-کم ترین فروش حقوقی و...
گرچه نباید همیشه هرکار اونا کردن انجام بدی ولی خب خوبه که زیر نظر داشته باشی

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
آقا این وپارس میگن باسه افشای الف بسته شده
بعدش به نظرتون چی میشه؟

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
آقا این وپارس میگن باسه افشای الف بسته شده
بعدش به نظرتون چی میشه؟
بله برای افشای الف بسته شده.
بعدش اگر روزی که باز میشه بازار سبز باشه اون هم سبزه.
البته احتمال زیادی هست که حتی اگر بازار قرمز باشه باز اون سبز باشه. تو این روزهای قرمز کم از خودش مردونگی نشون نداده.

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
امروز فعالیتی نداشتم و در حال ترسیم استراتژی جدید با توجه به اصلاح اخیر و انتخابات آمریکا هستم :rolleyes: :cool:

هیچ شرایط حساس کنونی ای، به اندازه شرایط حساس کنونی ،شرایط حساس کنونی نبوده ،حتی شرایط حساس کنونی که موقع شرایط حساس کنونی قبلی در اون قرار داشتیم ،در مقابل شرایط حساس کنونی کنونی اصلا شرایط حساس کنونی محسوب نمیشه :) بنابراین بسیار باید دقت کرد ،حتی هزار تومن سود بیشتر یا ضرر کمتر هم بسیار مهمه و نباید چون بازار مثبته به امان خدا و بنده خدا ول کرد

پ ن : از مجمع تاپیکو اخبار و شایعاتی میاد که اگرچه هنوز رسمی اعلام نشده ولی در صورت صحت یک لقمه چرب حسابی نصیب سهامدارانش میشه که غم اصلاح اخیرو تا حد زیادی میشوره میبره ;)۶۳ تومن سود ،عرضه اولیه ستاره خلیج فارس و....

۴ امین سهم بزرگ پرتفوی من هست تاپیکو و محتمل میدونم اگر هفته بعد در جو مثبت باز بشه ،موفق به جبران درجا زدن اخیرش طی مدت کوتاهی بشه به امید خدا

پ ن : ایام عزاداری امام حسین (ع) و حضرت عباس (ع)هم هست ,از خداوند متعال میخام به من کمک کنه بفهمم که معنای حرف اونها چی بود

خدایا هیچ فریاد رسی جز تو نیست و همه امید تویی :rolleyes:
من شنیدم شده 250 تومان سود یعنی 3 برابر چیزی که شما نوشتی ;)
تموم خستگی این مدت با همین از تنمون میره

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
قصد دارم اولین خریدم را از بورس انجام بدم . به نظر شما در وضعیت فعلی بازار کدوم سهام را بخرم . :rolleyes:
البته قصدم خرید سنگین نیست فقط قصد دارم وارد بورس بشم برای کسب تجربه :)

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
من شنیدم شده 250 تومان سود یعنی 3 برابر چیزی که شما نوشتی ;)
تموم خستگی این مدت با همین از تنمون میره

اون ۲۵۰ تومن پیش بینی از سود هر سهم در آینده هست ،امسال فکر کنم ۷۸ تومن سود هر سهم باشه که ۶۳ تومنش نقدی پرداخت میشه ،که همینم رقم بسیار خوبیه به نسبت قیمت تابلو سهم ،حدود ۴ درصد میشه ،تاپیکو سهم خوبیه ،دوستش دارم ،هر چند خیلی وقت نیست که دارمش ،

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
قصد دارم اولین خریدم را از بورس انجام بدم . به نظر شما در وضعیت فعلی بازار کدوم سهام را بخرم . :rolleyes:
دارا دوم در خدمت شما است
بانک تجارت و صادرات
فملی

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دارا دوم بخریم یا نخریم؟

اساتید محترم نظرشون رو بیان کنند خیلی خوب میشه
تا 19م فرصته
اکثر اساتید بزرگ بورسی گفتن قیمتش خوبه
همه میترسن پیشنهاد بدن طرف سود کنه که پشتش دستت درد نکنه نیست ولی ضرر کنه دیگه خود حیدث مفصل بخوان از این مجمل ....

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
یه سهمی دارم من تقریبا دوماهه (هرمز)
قشنگ دهنمو سرویس کرده
با اینکه سهم بسیار کوچیکیه حجم مبناش 9 میلیونه.(از فولاد هم بیشتر)
حقوقیش هم پوست ما رو کند
زیرمجموعه فولاد هست.روزی که فولاد مثبت بود این منفی میخورد . روزی هم که فولاد منفی میخورد که دیگه ....
توی بازار منفی خیلی عالی منفی پنج میخوره (به خاطر عرضه حقوقی) اما الان تو بازار مثبت حقوقی عرضه نکرد حتی تا به خاطر اینکه حجم مبنا پربشه.ودرنهایت +2 خورد!!! میانگین حجم ماه(وقتی بازار منفی بود: 18 م)
p/e سهم :19
----------
خلاصه رفتار حقوقی سهم میتونه دمار از روزگارتون دربیاره حتی اگر شرکت طلا تولید کنه.

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
الان اگه بهت بگیم چه سهمی بخری
بعدا وقت فروشش شد که یادمون نمیمونه بیایم بهت بگیم حالا بفروش
پس فعلا تو صندوق های سرمایه گذاری یه پولی بذار درکنارش برو دنبال مطالعه و یادگیری
یه اطلاعات ابتدایی و کلی رو که یادگرفتی و اصلا فهمیدی چی به چیه برو سهم های معروف و بنیادی رو بخر

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
الان اگه بهت بگیم چه سهمی بخری
بعدا وقت فروشش شد که یادمون نمیمونه بیایم بهت بگیم حالا بفروش
پس فعلا تو صندوق های سرمایه گذاری یه پولی بذار درکنارش برو دنبال مطالعه و یادگیری
یه اطلاعات ابتدایی و کلی رو که یادگرفتی و اصلا فهمیدی چی به چیه برو سهم های معروف و بنیادی رو بخر
چی مطالعه کنم ؟ کتاب مخصوصی داره ؟ سایتی ؟ چه منابعی را باید مطالعه کنم ؟

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
چی مطالعه کنم ؟ کتاب مخصوصی داره ؟ سایتی ؟ چه منابعی را باید مطالعه کنم ؟
من صحبت دوستمان را نفی نمیکنم
شما تا بیایی یاد بگیری و........... وقت گذشته
همون دارا دوم به هرکدملی تا 5 میلیون میدن همون را بخر

ACUN

Registered User
لایک‌ها
253
تا 19م فرصته
اکثر اساتید بزرگ بورسی گفتن قیمتش خوبه
همه میترسن پیشنهاد بدن طرف سود کنه که پشتش دستت درد نکنه نیست ولی ضرر کنه دیگه خود حیدث مفصل بخوان از این مجمل ....

کسی اجبار و تحریکی برای خرید نمی کنه وقتی سود میکنه طرف باید توانایی تحمل ضرر رو هم باید داشته باشه.

شخصا اشنایی به بورس ندارم چند روز پیش آموزش خریداری کردم و دارم اصول اولیه رو یاد می گیرم تا وارد بورس بشم دارا دوم هم فرصتی هست گفتم نظر دوستان رو جویا بشم تا فرصت رو از دست ندم.

همون طوری که بچه زمین میخوره تا درست راه بره کسی هم که وارد بورس میشه باید زمین بخوره تا بتونه به موقع اش سود کنه

بالا