• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
سوالی برا من پیش اومده نمیدونم بپرسم نپرسم . امکان اینکه مثلا ما یه معامله دو نفره با کسی که میشناسیم تو بورس هست یا نه مثلا من یه سهمی دارم می خوام بفروشم به برادرم . اگر بیام یه قیمت خاصی مثلا 123546 (فرضی) بزنم روی درخواست فروشم و اونم همون لحطه یک در خواست خرید با همین قیمت بزنه امکان داره سهم معامله بشه بین دو نفر ؟ :rolleyes:
اره باید حضوری برید کارگذاری

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
خب اون دوستمون میگه ثبت کرده !
برای کارگزاری من هم اومده و میشه الان هم ثبتش کرد. ولی فعلا چه عجله ای دارید هفته دیگه تا دوشنبه ثبت کنید (چون میگید هنوز رو کارگزاری تون نیومده میگم فعلا عجله ای نیست)

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
برای کارگزاری من هم اومده و میشه الان هم ثبتش کرد. ولی فعلا چه عجله ای دارید هفته دیگه تا دوشنبه ثبت کنید (چون میگید هنوز رو کارگزاری تون نیومده میگم فعلا عجله ای نیست)
این دومین مرتبه هست که مفید عرضه اولیه رو نشون نمیده ! سری پیش هم ثبهساز رو نشون نمیداد حتی روز ثبت سفارش !

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
رسانه ی کثیف یعنی این :

اومده چهارتا توییت منفی از توییتر درآورده نوشته، بعد به این نتیجه رسیده که مردم به بازار اطمینان ندارن !حالا اصلا معلوم نیس این توییت ها وجود خارجی دارن یا نه.
همین تیتر با اینکه اعتبار نداره ولی کلی بار منفی ایجاد می‌کنه.
فقط برای اینکه بازدید بگیره

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
رسانه ی کثیف یعنی این :

اومده چهارتا توییت منفی از توییتر درآورده نوشته، بعد به این نتیجه رسیده که مردم به بازار اطمینان ندارن !حالا اصلا معلوم نیس این توییت ها وجود خارجی دارن یا نه.
همین تیتر با اینکه اعتبار نداره ولی کلی بار منفی ایجاد می‌کنه.
فقط برای اینکه بازدید بگیره

جالبه این تیتر زده اعتماد حقیقی ها به بازار برنگشت، اون وقت همین سایت تو صفحه اولش یه خبر دیگه هست با این تیتر:

بازگشت حقیقی‌ها به معاملات بازار سهام

:D

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
داوود خان زفکا افشا الف زده، تبریک :p ;)
غگرجی که خوب با افشایی که زد منفی هاش رو جبران کرد، امیدوارم اینم خوب درصد بخوره
به بهههه
بالاخره اون چیزی که براش برنامه ریزی کرده بودم رو داره افشا میکنه
crazy.gif

افشا تو بازار مثبت عالیه ! میتونه یه مثبت خوب بزنه ولی خوب بازم من دیدم بلند مدته و ارزش فروش به هیچ وجه نداره . یکم بازار متعادل بشه و با رفتار بازیگراش آشنا بشیم باید روی این سهم گاهی اوقات با دید کوتاه مدتی هم نوسان گرفت
تازه این 6000 راس یکی از گاوداریاشه ، یکی دیگه هم داره که هنوز عقب تره
s0426.gif

توی 5 ماه اول 45% هم رشد فروش داشته
leb.gif

11% حجم شیر تولیدیش بیشتر بوده نسبت به دوره مشابه که قیمتش هم افزایش داشته چند هفته قبل . کم کم گاوای جدیدشم شروع به فعالیت میکنن و خیلی بیشتر از این حرفا میشه
twister3.gif

گندم و کلزا به فروشش اضافه شده

زفکا چی میگه این وسط افشا الف زده
چه خبر گاو دارن اضافه میکنن
تو منفی ها دوبار پله ای خرید زدم
اولین پله 5100
پله دوم 4600
به به تبریک میگم
roz.gif

قیمتای خریدن خیلی خوبن
s0428.gif

یکم توضیحات در رابطه شرکت فکا برای دوستانی که دارن . عزیزانی هم که ندارن به چشم تبلیغ یا توصیه به خرید نگاه نکنن و مطمئن باشن از این مدل شرکت های جذاب و با ارزش تا دلتون بخواد تو بازار هست

این شرکت دوتا گاوداری شیری بزرگ داره راه میندازه که درآمد شرکت رو حداقل 4 برابر اون چیزی میکنه که الان هست !
کل سهامش هم واس همین زفکاست
تامین گاوای این دوتا گاوداری هم با خود زفکاست که از تولید مثل گاوا باید گاو تامین بکنه

فکا با همون گاوداری اولیه خودش 0.8% شیر ایران و 0.9% گوشت ایران رو تامین میکرده
این ظرفیت با اتمام دوتا فاز گاوداریش 4 برابر میشه !
شرکت مدرن و بروزیه و خیلی اصولی جلو میره

2 تا پروژه گاوداریش :
1 - یدونه تو ماکو که پروانه 3000 راس گاو شیری داره . 115 هکتار زمین داره نزدیک سد کرم آباد تو ماکو که زمینو از منطقه آزاد ماکو خریده . 10% مبلغ زمین رو داده و بقیه طی 5 قسط 1 ساله قراره پرداخت بشه ! اگه تاریخش رو اشتباه نکنم ارس دام آرشام که واس ماکو هستش آذر 97 تاسیس شد و زمین هم خرداد 98 با پیش پرداخت به شرکت تحویل داده شده که کارای گاوداری رو بکنن . بازار هدفش هم شمال غرب کشور و صادراته !! توی زمینای این گاوداری قراره محصولات باغی و کشاورزی هم کشت بشه !

2 - یدونه هم 3000 راس شیری داره که توی یه زمین 62 هکتاری شهرستان خدابنده زنجان روستای کشک آباد . این زمین رو از منابع طبیعی استان اجاره کرده . شروع پروژه اردیبهشت 99 بوده که خودشون تخمین زدن تا 1401 به اتمام برسه و تا اون موقع سالی 1000 گاو طبق اهداف اضافه میکنن . گاوی نمیخرن ! همشون تولیدات گاوداری مرکزی فکا هستش . بازار هدف این گاوداری هم زنجان و تهران و استان های شمال کشور و غرب کشوره

گاوداری اصلی هم که توی اصفهانه روستای کبوتر آباد که زمیناش هم تحت تملک شرکته

این شرکت ها علاوه بر اینکه معافیت مالیاتی دارن چون کالای استراتژیک تولید میکنن بیمه دارایی زیستی مولد یعنی گاوای شیری 33% با دولته و حمایت میکنه
طبق آخرین صورت مالی 1 ساله شرکت 5295 گاو شیری داره . گاوای گوشتی و ... رو اصلا حساب نکردم .
هر سال هم تقریبا 7 درصد تعداد گاوای شیری رشد میکنه با در نظر گرفتن زاد و ولد و تلفات
یعنی آخر سال 1398 این تعداد گاوداشته تا الان که اواسط سال هستیم حدودا 200 گاو زاد و ولد کردن که 200 تا هم از قبل برمیدارن و میبرن توی گاوداری ماکو که کار رسما شروع بشه

با دلار 17 تومنی ارزش دارایی های این شرکت با در نظر گرفتن 30% ارزش روز گاوها و همینطور در نظر نگرفتن بعضی از دارایی های ثابت و صرفا با در نظر گرفتن ارزش زمین ها و 10% دارایی های استهلاک پذیر که شامل ماشین آلات و تجهیزات و وسایل نقلیه و ماشین آلات کشاورزی ، این شرکت ارزش صفری معادل 20،911 داره ! یعنی 21،000 ریال ارزش صفرشه که تحت هیچ شرایطی حتی جنگ به اون قیمت نمیرسه ! هیچ شرکتی هیچ وقت به این عدد محاسباتی نمیرسه

ارزش ذاتی این شرکت طبق محاسباتم با در نظر گرفتن نرخ تنزیل 50% (!!!!) به روش خودم معادل 46،534 ریال در تاریخ آخرین روز اسفند 98 بوده !!!!!!
با بالا بردن نرخ تنزیل قیمت پایین تر میره که از نظر من نرخ تنزیل 50 درصد منصفانه و معقولانست
اگه هم دقت کرده باشید قیمت زفکا روی این قیمت ها خیلی حمایت نشون داد !
بدترین ارزش ذاتی با در نظر گرفتن وارد شدن به دوره رکود اقتصادی 2 ساله در صورت انتخاب آقای بایدن شروع مذاکرات احتمالی با اروپا و امریکا ارزش ذاتی شرکت رو میتونه تا 35،337 کاهش بده . این دیگه کف ترین قیمت برای این شرکت با دلار 17،500 در تاریخ آخر اسفند 98 بوده !

البته لازم به ذکره یه مجسمه 70 میلیونی سر در شرکتشون زدن
crazy.gif
یعنی به ازای هر سهم 0.23 ریال مجسمه خریدن
128fs4765852.gif
302.gif

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
به بهههه
crazy.gif

افشا تو بازار مثبت عالیه ! میتونه یه مثبت خوب بزنه ولی خوب بازم من دیدم بلند مدته و ارزش فروش به هیچ وجه نداره . یکم بازار متعادل بشه و با رفتار بازیگراش آشنا بشیم باید روی این سهم گاهی اوقات با دید کوتاه مدتی هم نوسان گرفت
s0426.gif

leb.gif

11% حجم شیر تولیدیش بیشتر بوده نسبت به دوره مشابه که قیمتش هم افزایش داشته چند هفته قبل . کم کم گاوای جدیدشم شروع به فعالیت میکنن و خیلی بیشتر از این حرفا میشه
twister3.gif

به به تبریک میگم
roz.gif

قیمتای خریدن خیلی خوبن
s0428.gif

یکم توضیحات در رابطه شرکت فکا برای دوستانی که دارن . عزیزانی هم که ندارن به چشم تبلیغ یا توصیه به خرید نگاه نکنن و مطمئن باشن از این مدل شرکت های جذاب و با ارزش تا دلتون بخواد تو بازار هست

این شرکت دوتا گاوداری شیری بزرگ داره راه میندازه که درآمد شرکت رو حداقل 4 برابر اون چیزی میکنه که الان هست !
تامین گاوای این دوتا گاوداری هم با خود زفکاست که از تولید مثل گاوا باید گاو تامین بکنه

2 تا پروژه گاوداریش :
1 - یدونه تو ماکو که پروانه 3000 راس گاو شیری داره . 115 هکتار زمین داره نزدیک سد کرم آباد تو ماکو که زمینو از منطقه آزاد ماکو خریده . 10% مبلغ زمین رو داده و بقیه طی 5 قسط 1 ساله قراره پرداخت بشه ! اگه تاریخش رو اشتباه نکنم ارس دام آرشام که واس ماکو هستش آذر 97 تاسیس شد و زمین هم خرداد 98 با پیش پرداخت به شرکت تحویل داده شده که کارای گاوداری رو بکنن . بازار هدفش هم شمال غرب کشور و صادراته !! توی زمینای این گاوداری قراره محصولات باغی و کشاورزی هم کشت بشه !

2 - یدونه هم 3000 راس شیری داره که توی یه زمین 62 هکتاری شهرستان خدابنده زنجان روستای کشک آباد . این زمین رو از منابع طبیعی استان اجاره کرده . شروع پروژه اردیبهشت 99 بوده که خودشون تخمین زدن تا 1401 به اتمام برسه و تا اون موقع سالی 1000 گاو طبق اهداف اضافه میکنن . گاوی نمیخرن ! همشون تولیدات گاوداری مرکزی فکا هستش . بازار هدف این گاوداری هم زنجان و تهران و استان های شمال کشور و غرب کشوره

این شرکت ها علاوه بر اینکه معافیت مالیاتی دارن چون کالای استراتژیک تولید میکنن بیمه دارایی زیستی مولد یعنی گاوای شیری 33% با دولته و حمایت میکنه
طبق آخرین صورت مالی 1 ساله شرکت 5295 گاو شیری داره . گاوای گوشتی و ... رو اصلا حساب نکردم .
هر سال هم تقریبا 7 درصد تعداد گاوای شیری رشد میکنه با در نظر گرفتن زاد و ولد و تلفات
یعنی آخر سال 1398 این تعداد گاوداشته تا الان که اواسط سال هستیم حدودا 200 گاو زاد و ولد کردن که 200 تا هم از قبل برمیدارن و میبرن توی گاوداری ماکو که کار رسما شروع بشه

با دلار 17 تومنی ارزش دارایی های این شرکت با در نظر گرفتن 30% ارزش روز گاوها و همینطور در نظر نگرفتن بعضی از دارایی های ثابت و صرفا با در نظر گرفتن ارزش زمین ها و 10% دارایی های استهلاک پذیر که شامل ماشین آلات و تجهیزات و وسایل نقلیه و ماشین آلات کشاورزی ، این شرکت ارزش صفری معادل 20،911 داره ! یعنی 21،000 ریال ارزش صفرشه که تحت هیچ شرایطی حتی جنگ به اون قیمت نمیرسه ! هیچ شرکتی هیچ وقت به این عدد محاسباتی نمیرسه

ارزش ذاتی این شرکت طبق محاسباتم با در نظر گرفتن نرخ تنزیل 50% (!!!!) به روش خودم معادل 46،534 ریال در تاریخ آخرین روز اسفند 98 بوده !!!!!!
با بالا بردن نرخ تنزیل قیمت پایین تر میره که از نظر من نرخ تنزیل 50 درصد منصفانه و معقولانست
بدترین ارزش ذاتی با در نظر گرفتن وارد شدن به دوره رکود اقتصادی 2 ساله در صورت انتخاب آقای بایدن شروع مذاکرات احتمالی با اروپا و امریکا ارزش ذاتی شرکت رو میتونه تا 35،337 کاهش بده . این دیگه کف ترین قیمت برای این شرکت با دلار 17،500 در تاریخ آخر اسفند 98 بوده !

crazy.gif
128fs4765852.gif
302.gif
اتفاقا امروز داشتم این سهم رو بررسی میکردم یه دفعه تو مفید پیام افشای الف اومد باسش
177.gif

مبارکت باشه داود خان
msn-wink[1].gif

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
به بهههه
crazy.gif

s0426.gif

leb.gif

twister3.gif

به به تبریک میگم
roz.gif

قیمتای خریدن خیلی خوبن
s0428.gif

2 تا پروژه گاوداریش :

crazy.gif
128fs4765852.gif
302.gif
به این میگن سهامدار، احسنت

در مورد باغ پسته که داره میزنه هم یه توضیح میدید؟ (در کل در مورد بخش کشاورزی)
اون مجسمه رو آخر حلالشون نمیکنی :p

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
امروز یه حالی به پرتفوی دادیم جالبه تا دیروز التماسی تو صف فروش بودن امروز هیچکس فروشنده نبود
195.gif

فقط خبهمن گرفتم و سیتا اضاف کردم تو یک دقیقه آخر 12:29 هم شستا شیر فلکه رو باز کرد و تونستم یه مقدار از شستا میانگین کم کنم اونم تو مثبت 5
hyper[1].gif

حالا باید ببینیم تو هفته بعد, بعد تعطیلات چجوری بازار باز میشه که ایشالله مثبت باشه تا برسیم به سربه سر بعضی از ضررها
189.gif

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
سوالی برا من پیش اومده نمیدونم بپرسم نپرسم . امکان اینکه مثلا ما یه معامله دو نفره با کسی که میشناسیم تو بورس هست یا نه مثلا من یه سهمی دارم می خوام بفروشم به برادرم . اگر بیام یه قیمت خاصی مثلا 123546 (فرضی) بزنم روی درخواست فروشم و اونم همون لحطه یک در خواست خرید با همین قیمت بزنه امکان داره سهم معامله بشه بین دو نفر ؟ :rolleyes:
:cool::cool:

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
خوب بنیادیش رو که در مورد زفکا کامل توضیح دادم حالا نوبت نمودارشه و یکم خط خطی بکنیم
crazy.gif

اول یه نمای کلی از سهم از سال 97 تا امروز که ببینیم این فیل سفیدمون چه شکلیه
well.gif

ptزفکا.png

این شکلی بود
flat.gif

اون ناحیه خاکستری مربوط به آخر سال 98 هستش با توضیحات ارزش ذاتی ای که توی پست قبلیم دادم مقایسه بکنید
کانال مشخصه ، خطوط کلیدی مهم مشخصه از کجا اومده به خصوص اون خط آبی رنگ که از از سال 98 شکسته نشده بود ولی امسال شکسته شد و از نظر تاریخی با اتفاقات سیاسی ایران و همینطور این بازی هایی که سر بورس درووردن همراه شد و باعث شد اون خط شکسته بشه
well.gif

الان که شکسته شده باید یکم سهم آروم میگرفت و با چند تا شوک خبری اون رو بعدا به یه روند صعودی بلند مدتی تبدیل بکنن

در مورد دوتا خط سبز :
آخرین خط سبز رنگ که کشیدن برای شرایط به شدت بحرانی کشوره که در حال حاضر بدترین اتفاقی که کشور و در حقیقت بازار رو تهدید میکنه تا آذر و دی ، با توجه به تغییرات استراتژیک کشورهای منطقه که ایران توازن منطقه رو بهم زده ، احتمال رخداد یه جنگ بین ایران و کشورهای عربی منطقه به شکل متحد هستش !
درصورتی که جنگ بشه من از اون خطوط سبز پایین تر رو متصور نیستم و توی اون شرایط بهترین فرصت ها برای خرید سهام فراهم میشه
s0426.gif
نه فقط این سهم ، هر سهمی ....

خط سبز بالایی که نزدیک به اون ارزش ذاتی درصورت انتخاب آقای بایدن هستش ، از نظر تکنیکالیش این میشه

حالا یکم این دوربینمون رو زوم میکنیم که ببینیم این گاو 70 میلیونی چیکار میکنه :
ptزفکا1.png

خوب کندل ها واضح تره . خطوط هم مشخصه چه مفاهیمی رو نشون میدن . تنها نکته SAR هستش که اگه بازار دوشنبه ( اگه تعطیلات رو اشتباه نکنم !!! ) جو خوبی داشته باشه احتمال داره صادر بشه و این رقم فعلی به آخرین کفی که میتونه بزنه تبدیل بشه . به هیچ وجه دلیل بر رشد شارپی نمیتونه باشه فقط میشه به این نقطه به چشم نقطه گردشی نگاه کرد
حالا اگه دوشنبه مثبت نباشه میتونه کف کانال رو اطراف اون خط روند مشکلی نزولی لمس بکنه . اینجا تقریبا مهر 99 میشه . تا انتخابات آمریکا روی اون کف سهم رشد ملایمی رو داره و با مشخص شدن نتیجه انتخابات میشه دوتا سناریوی نهایی رو مد نظر قرارداد :
1 - انتخاب آقای بایدن که منجر به شوک به قیمت دلار و افت کوتاه مدتش میشه و سهم رو میتونه تا حوالی خط سبز بالایی یا همون ارزش ذاتی ای که توی پست آخر گفتم ، فشار بده
2 - انتخاب آقای ترامپ که در نهایت یه شوک شدید به قیمت دلار میده که اونم موقته ولی در نهایت انتظارات تورمی به شدت افزایش پیدا میکنه ( متاسفانه ... ) و از همونجا ها شروع به حرکت از کف کانال میکنه و بلند میشه و احتمالا هدف قیمتی میان مدتی اون بالاتر از سقف کانال خواهد بود ! حالا تا اون موقع صبر میکنیم که مجدد تحلیل رو به روز بکنیم

دید فقط بلند مدت فقط .... قول میدم روی هیچ سهم با ارزشی پشیمون نمیشید . نوسانات مقطعی هم روی سهم های خوب اهمیتی ندارن

چندتا سهم خوب دیگه هم که من میشناسمشون هست مثل قهکمت ، فاما ، کهمدا ، غمهرا :
قهمکت فعلا بالاست به هیچ وجه برای خریدش وسوسه نشید
غمهرا باید 30 درصد اصلاح بزنه که چون پایانی رو آروم پر میکنه از نظر زمانی احساس میکنم تا اواخر آذر بکشه ولی خداییش شرکت با بنیاد عالی ای هستش . هدف نهایی سود سازیه وگر نه تفاوتی نداره شرکت خیارشور و سس میسازه یا شمش طلا ! همچنان این مورد رو اگه ندارید ، نخرید . اگه هم دارید که صبر کنید و بلند مدتی قطعا نتیجه خوبی بهتون میده

فاما طبق تحلیلم الگوی سر و شونه زده و هفته سوم مرداد اون رو کامل کرد تا حدودای 1350 ریزش داره یعنی تقریبا نصف قیمت فعلیش . تا همینجاشم 55% ریزش داشته !!! شرکت فوق العاده خوبیه ولی به قیمت ...

شرکت دیگه کهمدا هستش . اینم اگه صورت های مالیش رو نگاه بکنید طلاست ! آما قیمتش خیلی بالاست و البته به راحتی تا 17100 الی 13500 افت شارپی داره . نمودارش جدیدا خیلی زشت شده
154fs232528.gif
از نمودارای زشت بدم میاد
crazy.gif

هر جفت اینارو هم ببینید صف خریدن ! جالبه که حتی با دونستن پایه ای ترین موارد تکنیکالی واضحه که نقطه ورود درست نیست چه برسه به صف خرید !!!!
حالا کهمدا بازم میتونم بگم سال بعد همین موقع توی بدترین حالت روی همین قیمت معامله میشه ! خواب 1 ساله درسته زیاده ولی بازم قابل توجیه هستش چون شرایط بنیادیش این رو میگه

این فاما و کهمدا رو مثال زدن که بدونید الزاما هر صف خریدی به معنی رشد شارپی نیست و یا حتی به معنی رشد ادامه دار هم نیست

هیچ کدوم توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست

Last edited:

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
ا
خوب بنیادیش رو که در مورد زفکا کامل توضیح دادم حالا نوبت نمودارشه و یکم خط خطی بکنیم
crazy.gif

اول یه نمای کلی از سهم از سال 97 تا امروز که ببینیم این فیل سفیدمون چه شکلیه
well.gif

مشاهده پیوست 1194937

این شکلی بود
flat.gif

اون ناحیه خاکستری مربوط به آخر سال 98 هستش با توضیحات ارزش ذاتی ای که توی پست قبلیم دادم مقایسه بکنید
کانال مشخصه ، خطوط کلیدی مهم مشخصه از کجا اومده به خصوص اون خط آبی رنگ که از از سال 98 شکسته نشده بود ولی امسال شکسته شد و از نظر تاریخی با اتفاقات سیاسی ایران و همینطور این بازی هایی که سر بورس درووردن همراه شد و باعث شد اون خط شکسته بشه
well.gif

الان که شکسته شده باید یکم سهم آروم میگرفت و با چند تا شوک خبری اون رو بعدا به یه روند صعودی بلند مدتی تبدیل بکنن

در مورد دوتا خط سبز :
آخرین خط سبز رنگ که کشیدن برای شرایط به شدت بحرانی کشوره که در حال حاضر بدترین اتفاقی که کشور و در حقیقت بازار رو تهدید میکنه تا آذر و دی ، با توجه به تغییرات استراتژیک کشورهای منطقه که ایران توازن منطقه رو بهم زده ، احتمال رخداد یه جنگ بین ایران و کشورهای عربی منطقه به شکل متحد هستش !
درصورتی که جنگ بشه من از اون خطوط سبز پایین تر رو متصور نیستم و توی اون شرایط بهترین فرصت ها برای خرید سهام فراهم میشه
s0426.gif
نه فقط این سهم ، هر سهمی ....

خط سبز بالایی که نزدیک به اون ارزش ذاتی درصورت انتخاب آقای بایدن هستش ، از نظر تکنیکالیش این میشه

حالا یکم این دوربینمون رو زوم میکنیم که ببینیم این گاو 70 میلیونی چیکار میکنه :
مشاهده پیوست 1194944

خوب کندل ها واضح تره . خطوط هم مشخصه چه مفاهیمی رو نشون میدن . تنها نکته SAR هستش که اگه بازار دوشنبه ( اگه تعطیلات رو اشتباه نکنم !!! ) جو خوبی داشته باشه احتمال داره صادر بشه و این رقم فعلی به آخرین کفی که میتونه بزنه تبدیل بشه . به هیچ وجه دلیل بر رشد شارپی نمیتونه باشه فقط میشه به این نقطه به چشم نقطه گردشی نگاه کرد
حالا اگه دوشنبه مثبت نباشه میتونه کف کانال رو اطراف اون خط روند مشکلی نزولی لمس بکنه . اینجا تقریبا مهر 99 میشه . تا انتخابات آمریکا روی اون کف سهم رشد ملایمی رو داره و با مشخص شدن نتیجه انتخابات میشه دوتا سناریوی نهایی رو مد نظر قرارداد :
1 - انتخاب آقای بایدن که منجر به شوک به قیمت دلار و افت کوتاه مدتش میشه و سهم رو میتونه تا حوالی خط سبز بالایی یا همون ارزش ذاتی ای که توی پست آخر گفتم ، فشار بده
2 - انتخاب آقای ترامپ که در نهایت یه شوک شدید به قیمت دلار میده که اونم موقته ولی در نهایت انتظارات تورمی به شدت افزایش پیدا میکنه ( متاسفانه ... ) و از همونجا ها شروع به حرکت از کف کانال میکنه و بلند میشه و احتمالا هدف قیمتی میان مدتی اون بالاتر از سقف کانال خواهد بود ! حالا تا اون موقع صبر میکنیم که مجدد تحلیل رو به روز بکنیم

دید فقط بلند مدت فقط .... قول میدم روی هیچ سهم با ارزشی پشیمون نمیشید . نوسانات مقطعی هم روی سهم های خوب اهمیتی ندارن

چندتا سهم خوب دیگه هم که من میشناسمشون هست مثل قهکمت ، فاما ، کهمدا ، غمهرا :
قهمکت فعلا بالاست به هیچ وجه برای خریدش وسوسه نشید
غمهرا باید 30 درصد اصلاح بزنه که چون پایانی رو آروم پر میکنه از نظر زمانی احساس میکنم تا اواخر آذر بکشه ولی خداییش شرکت با بنیاد عالی ای هستش . هدف نهایی سود سازیه وگر نه تفاوتی نداره شرکت خیارشور و سس میسازه یا شمش طلا ! همچنان این مورد رو اگه ندارید ، نخرید . اگه هم دارید که صبر کنید و بلند مدتی قطعا نتیجه خوبی بهتون میده

فاما طبق تحلیلم الگوی سر و شونه زده و هفته سوم مرداد اون رو کامل کرد تا حدودای 1350 ریزش داره یعنی تقریبا نصف قیمت فعلیش . تا همینجاشم 55% ریزش داشته !!! شرکت فوق العاده خوبیه ولی به قیمت ...

شرکت دیگه کهمدا هستش . اینم اگه صورت های مالیش رو نگاه بکنید طلاست ! آما قیمتش خیلی بالاست و البته به راحتی تا 17100 الی 13500 افت شارپی داره . نمودارش جدیدا خیلی زشت شده
154fs232528.gif
از نمودارای زشت بدم میاد
crazy.gif

هر جفت اینارو هم ببینید صف خریدن ! جالبه که حتی با دونستن پایه ای ترین موارد تکنیکالی واضحه که نقطه ورود درست نیست چه برسه به صف خرید !!!!
حالا کهمدا بازم میتونم بگم سال بعد همین موقع توی بدترین حالت روی همین قیمت معامله میشه ! خواب 1 ساله درسته زیاده ولی بازم قابل توجیه هستش چون شرایط بنیادیش این رو میگه

این فاما و کهمدا رو مثال زدن که بدونید الزاما هر صف خریدی به معنی رشد شارپی نیست و یا حتی به معنی رشد ادامه دار هم نیست
ممنون از اطلاعاتتون
کهمدا و غمهرا رو قبل از اشفته بازار میخواستم بگیرم که دیگه دیروز وسوسه شدم و یخورده خیلی کوچیک از سهام کهمدا رو گرفتم (با دید نوسان گیری)

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
به این میگن سهامدار، احسنت

در مورد باغ پسته که داره میزنه هم یه توضیح میدید؟ (در کل در مورد بخش کشاورزی)
اون مجسمه رو آخر حلالشون نمیکنی :p
roz.gif

اون همون تولیدات کشاورزیشه . من خودم به شخصه روی تولیدات کشاورزی حساب باز نمیکنم چون باردهی درخت میوه فصلیه . یه جاهایی ممکنه کم بشه . اون دیگه میره واس حاشیه امن شرکت . بالاخره اشتباهاتی مرتکب میشم یا یه جاهایی فرضیاتی ممکنه بکنم که زیاد درست نباشه و این موارد جزئی تر اونا رو پوشش میده
اما این گوشت و شیر ، اطمینان کار رو به شدت بالا میبره

کلا زفکا بنیاد عالی داره و با خیال راحت گذاشتمش زیر بالشم ولی متاسفانه شااخ گاواش یکم اذیت میکنه
bav3_154fs759111.gif

قبلا فخوز زیر بالشم بود بالشم زنگ زده بود
flat.gif

اگه قول بدن زودتر گاوداری سومشون رو افتتاح بکنن ، مجسمه رو میبخشم
302.gif

اما جدای از شوخی ، شرکتی که پدر مادر دار باشه و عملکرد عالی داشته باشه ، هرچقدر هم که میخواد از سر و تهش بزنه و بزارن تو جیب خودشون . نوش جونشون حلاله حلال . کلی آدم از شرکت حقوق میگیرن و نون میخورن ، چند نفرم از بالایی ها بیشتر تو جیبشون بزارن . کارمندا و کارگرا راضی ، خانواده هاشون عالی ، ماهم راضی
roz.gif

به شخصه یکی از شرکت های که خیلی دوسش دارم قهکمته . نصفه سهم هامم توی اون شرکت بیان بردارن ، اونقدری رسوندن که حلالشون میکنم . حقوقی خوبی ، روند منطقی ، همیشه باهوش ! دیگه خودت حساب کن ! قبل از ریزش اومد اطلاعیه افزایش سرمایه زد !!! بازار منفی بود این مثبت !! هوش بالایی دارن و همیشه هوای سهامداراشو داشتن

یعنی با اینکارش جلوی ریزش رو گرفت ! آخرای اصلاح اومد سنگین فروش زدن که یهو قیمت با جو مثبت خیلی بالانره ! الان میاد یکم اصلاح میخوره . یه 3 ماه دیگه هم مجمع میره اون موقع ها یکم پایین تر بیاد یه تحلیل از این سهم هم میزارم

حقوقی و بازیگر خوب یعنی نه بزاره سهم خیلی رشد بکنه نه بزاره سهم خیلی ریزش بکنه . بازیگر طمع کار همیشه سهم رو ول میده که از جو خارج بشه . این بارها بهم اثبات شده

حالا باید ببینیم تو هفته بعد, بعد تعطیلات چجوری بازار باز میشه که ایشالله مثبت باشه تا برسیم به سربه سر بعضی از ضررها
189.gif
ایشالا همیشه سبدت پر سود باشه بخصوص تو بلند مدت به جای سبز طلایی بشه
wagh.gif

در مورد این سر به سر شدن یه نکته ای تو ذهنم اومد گفتم حتما به اشتراک بزارم شاید برای بعضی از دوستان مفید باشه
این نمودار رو ببینید :
7444733ea138421db38919c7700e3998_3b4f875c18d092d6a7305f6377af70774daf8019.png

نمیشه بگم چه سهمیه چون خیلیا شاید داشته باشد و با قاطعیت نمیتونم در مورد رشد یا نزولش نظر بدم و احتمالا اینجا هم بعضی از دوستان داشته باشن و به اشتباه بیوفتن
اما حرکاتی که برای این سهم با دید کاهشی متصور هستم اینه !
اون اهدافی که قرمز و آبی ( 4 تا کلا ) هستن رو به عنوان اهداف صعودی احتمالی متصور هستم که میتونه لمس بکنه ! حالا یه نکته مهم ، اگه کسی دقیقا روی قله 100 سهم میخرید ، روی آخرین کف هم 100 سهم میخرید ، با دید ریزشی باید به اون سطح مقاومتی ( دومین آبی ) برسه ! چرا ؟ به خاطر اینکه گاهی اوقات بازیگر ها و یا احساسات جمعی سهامداران خورد در صورت چرخش از امید به نا امیدی دقیقا روی اون خط تقریبا به سر به سر یا ضرر یا سود ناچیز میرسن و اگه توی اون زمان بازار احساسات منفی بهش غلبه بکنه میتونه فشار فروش رو بالا ببره ! اگه فشار فروش توی اون سطح بالا نره به راحتی میشه هدفی به اندازه قله براش متصور شد !!!!
از اونجا به بعدش دیگه با متخصصین الیوتی و موج شماری که من اندازه شیوید هم بلد نیستم
crazy.gif

اگه توی شمارش موج ها اون موج جاری به عنوان موج آخر لحاظ بشه میتونه یه سود فوق العاده چشم گیر بده که خوب من سر در نمیارم . اما از نظر همون دوستان که حرفه ای تخصص داشته باشن ممکنه این حرکتی که من متصور شدم رو درست بدونن و این فاز از سهم رو به عنوان یه موج اصلاحی در نظر بگیرن

درمورد فرصت خروج گرفتن با میانگین کم کردن این نکته رو لازم بود بگم و میتونه مفید باشه

ا

ممنون از اطلاعاتتون
کهمدا و غمهرا رو قبل از اشفته بازار میخواستم بگیرم که دیگه دیروز وسوسه شدم و یخورده خیلی کوچیک از سهام کهمدا رو گرفتم (با دید نوسان گیری)
مبارکتون باشه ، قطعا تا 1 سال آینده روی همون کهمدا متضرر نمیشید و اگه از این بیشتر پایین هم بره برگرده و مجبور به تحمل درگیری های ذهنی نباشید
کهمدا از نظر صورت های مالیش وضعیت فوق العاده خوبی داره و میتونم با احتمال بالایی بگم که سال دیگه تو بدترین حالتش به قیمت فعلی میرسه یعنی خواب 1 ساله سرمایه

با این دید شما نگاه بکنی که مثلا سهم رو حداقل 5 سال بگیری ، به هیچ وجه ضرر نمیکنی و سود خوبی هم میبری
خواب 1 ساله از دید من همچین چیز بدی هم نیست ! فرض کنیم من بخوام کسب و کاری رو راه بندازم اصلا شرکتی هم نه ، یه مغازه ساده ! حداقل 1 سال باید بشینم اونجا کاسبی بکنم هر روز صبح کرکره رو بالا بدم و دخل بزنم تا شب
که بعد از 1 سال تازه به یه وضع با ثبات برسم و بتونم با خیال راحت از سودم حقوق کارمندا و اجاره مغازه و هزینه های جانبیش رو بدم از اونجا به بعد دیگه میریم واسه کسب سود واقعی از کسب و کار اونم نه مثل بازار سهام سالی 40% بلند مدتی ! ته تهش سالی 5 الی 10 درصد !!!! اگه مغازه هم واس خودمون باشه که سالی 30 تا هم به مغازه بخوره اگه اجاره ای باشه که هیچی ولی به جاش به جای 10 درصد بازدهی سالی 15 تا بزنم ...

از طرفی شما تو قله نخریدی ! تا همینجا 55 % رو تخفیف گرفتی !!!!! یعنی 1.5 سال جلو تری !
حالا در مورد شرکت ! شرکت با بنیاد قوی و سود ساز و رشدیه ! شرکت زیان دهی نیست که بعد از 7 یا 8 ماه خدای نکرده زانوی غم بغل بکنیم که ای خدا چندتا نوسانگیر بیان سهم رو حمایت بکنن ما سر به سر بشیم بفروشیم بره ...
پس انتخاب خوب بوده . نقطه ورود هم نه خوب بوده نه بد ، بلکه متوسط بوده ...

شما اگه دیدتون نوسانگیری موقتی هستش ، احتمالا یه بازدهی 20 یا 30 درصدی کوتاه مدتی بتونید کاسب بشید ! اگه این گین رو داشتید ، میتونید با یه فروش و خرید مجدد روی قیمت های پایین تر تعداد سهامتون رو روی این شرکت بالا ببرید و با دید بلند مدتی داشته باشید

همون غمهرا هم که میگم 30 الی 35 درصد باید افت بکنه ، اگه کسی هم الان داشته باشه تا 1 سال آینده حداقل به اندازه بانک دیگه یه سودی به جیب میزنه یا سر به سر میشه ولی بازم چون سهم خوبه ، رشد بلند مدتی شامل حالش میشه و با فروش خیارشور و سس مهرام ، عشق میکنه
wagh.gif
با تشکر از خانواده گنجی به خاطر تخصص و هوش بالای مالی و اقتصادیشون که شرکت رو تو هر حالی تونستن به خوبی مدیریت بکنن و سهم بالایی از بازار رو در اختیار داشته باشن
pray.gif

Last edited:

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
امروز فعالیتی نداشتم و در حال ترسیم استراتژی جدید با توجه به اصلاح اخیر و انتخابات آمریکا هستم :rolleyes: :cool:

هیچ شرایط حساس کنونی ای، به اندازه شرایط حساس کنونی ،شرایط حساس کنونی نبوده ،حتی شرایط حساس کنونی که موقع شرایط حساس کنونی قبلی در اون قرار داشتیم ،در مقابل شرایط حساس کنونی کنونی اصلا شرایط حساس کنونی محسوب نمیشه :) بنابراین بسیار باید دقت کرد ،حتی هزار تومن سود بیشتر یا ضرر کمتر هم بسیار مهمه و نباید چون بازار مثبته به امان خدا و بنده خدا ول کرد

پ ن : از مجمع تاپیکو اخبار و شایعاتی میاد که اگرچه هنوز رسمی اعلام نشده ولی در صورت صحت یک لقمه چرب حسابی نصیب سهامدارانش میشه که غم اصلاح اخیرو تا حد زیادی میشوره میبره ;)۶۳ تومن سود ،عرضه اولیه ستاره خلیج فارس و....

۴ امین سهم بزرگ پرتفوی من هست تاپیکو و محتمل میدونم اگر هفته بعد در جو مثبت باز بشه ،موفق به جبران درجا زدن اخیرش طی مدت کوتاهی بشه به امید خدا

پ ن : ایام عزاداری امام حسین (ع) و حضرت عباس (ع)هم هست ,از خداوند متعال میخام به من کمک کنه بفهمم که معنای حرف اونها چی بود

خدایا هیچ فریاد رسی جز تو نیست و همه امید تویی :rolleyes:

Last edited:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
محسن خدابخش، مدیر نظارت بر بورس های سازمان بورس:

هر شرکت حقوقی که در این شرایط بازار در شستا فروش داشته حتما باید روز دوشنبه، خرید کند. تایید یا عدم تایید معاملات با شرکت بورس است، ولی هر حقوقی که این کار را انجام داده باید دوشنبه اقدام به خرید کند.
در شرایط خاص، هیچ وقت افراد نباید استفاده خاص کنند که الحمدلله حقوقی ها هم دل بوده اند و سیاست کلی سازمان این است که بازار متعادل باشد

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
محسن خدابخش، مدیر نظارت بر بورس های سازمان بورس:

هر شرکت حقوقی که در این شرایط بازار در شستا فروش داشته حتما باید روز دوشنبه، خرید کند. تایید یا عدم تایید معاملات با شرکت بورس است، ولی هر حقوقی که این کار را انجام داده باید دوشنبه اقدام به خرید کند.
در شرایط خاص، هیچ وقت افراد نباید استفاده خاص کنند که الحمدلله حقوقی ها هم دل بوده اند و سیاست کلی سازمان این است که بازار متعادل باشد
اینام یا از اینور بوم میوفتن یا از اونور
حالا دیگه به زور میخوان حقوقی هارو مجبور کنن که خرید داشته باشن ارزش سهم ها بره بالا
ول کنید بازار روند طبیعی خودشو مثل سابق ادامه بده دیگه.

بالا