پسره خوب
Registered User
- نوشتهها
- 1,369
- لایکها
- 2,160
هر برگ رو ده هزارتومنببخشید دوستان
قیمت هر برگ سهم دارا یکم رو دولت چند تومن فروخت؟
چون ظاهرا با 21 تومن کشف قیمت و باز شد
هر برگ رو ده هزارتومنببخشید دوستان
قیمت هر برگ سهم دارا یکم رو دولت چند تومن فروخت؟
چون ظاهرا با 21 تومن کشف قیمت و باز شد
بازار دوم فرابورس همینهیکیشون تا خبر ورشکستگی و زیانده بودنش اومد صف خریدش قوی تر و بیشتر شد :دی الانم حدودا 3600 نفری تو صف هستند.
ساعت خرید دارا دوم 12.30 تا 14 هست. امروز اولین روز هست و تا 2 هفته وقت برای خریدش هست.سلام من این سهم پالایش داری دوم رو میخوام بخرم نمیشه دوستان تونستین خرید بزننین؟
منظور دوستان بانك دي هست كه من خودم سهامدارش هستم و اين ريسك رو به جون و دل خريدملطفا اگر امکان داره نام ببرید بشناسیم این شرکت ها را تا یه وقت گیر نیفتیم .
من خودم 20 درصد پرتفوم #دی هست خوبم بهم سود داده رو 870 تومن خریدمش ولی ریسک کردم دیگه تا مجمع هم هستم باهاش تا بعدش ببینیم چی میشه.منظور دوستان بانك دي هست كه من خودم سهامدارش هستم و اين ريسك رو به جون و دل خريدم
از دوستان كسي غپاك داره؟ چرا مثل ادماي مست اينقدر تلو تلو ميخوره اين سهم خستم كرده ديگه![]()
منظور دوستان بانك دي هست كه من خودم سهامدارش هستم و اين ريسك رو به جون و دل خريدم
کی میاد ؟عرضه اولیه پیوند هم به نظر خوب میاد دست کم زیر 200 تومن نزده![]()
اومده من ثبتش کردم نمیدونم شاید برا شما هم تا ظهر فعال بشه . کارگزاری آگاه هستم من اول صبح اومد بالاکی میاد ؟
ببین تاصیکو 17 تیر 99 مجمع افزایش سرمایه داشته که قرار بوده 20 میلیارد سهم قبلی مشمول 11 میلیارد سهم افزایش سرمایه ای بشهآقا داوود @s.david.s
یه توضیحی در رابطه با افشا الفی که در رابطه با افزایش سرمایه س میدی
گیج شدم
من قبلا اون اوایل یه سهمی داشتم (تاصیکو) هر عدد ۲۶۰۰ خریدم
افشا خورد و وقتی باز شد دیدم شده ۱۶۰۰ اینا
بهم یه مقدار حق تقدم هم داد به قیمت ۱۳۰۰ و یه مقدار هم تعداد سهامم اضاف شد
همه اینارو با هم جمع بستم دیدم باز بالای ۱۰ درصد نسبت به قبل مجمع ضرر کردم
جریان چیه؟
هرکسیو میشناسم منتظر افشا الفه و خوشحال میشه اگه این اتفاق بیوفته ولی در اصل من ضرر هم کرده بودم
افشا الف و این جریانات برا قبل از خرابی بازار بوده
داوود خان زفکا افشا الف زده، تبریکمشاهده پیوست 1194881
نمودار افق کوروش با نماد " افق "
توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیستاین سهم روی حمایت خوبی هستش که بهش واکنش هم نشون داده ولی حمایت های قوی تری که براش متصور هستم ، خطوط سبز ، زرد و قرمز هستش
متاسفانه یا خوشبخانه سهم این دو روز مثبت خورده
سقف کانالش رو به سختی شکونده بود
وارد کانال شده
در حال حاضر با قدرت زیادی به سمت سقف در حال حرکته . باید دید چه اتفاقی میوفته میتونه سقف رو بشکونه یا نه با توجه به اینکه قبلا هم سقف رو با قدرت و حجم های بالایی شکونده ( من بعید میدونم روی سقف بتونه پایدار بشه ... )
اون خط مشکی رنگ هم ، خط مهمیه . خیلی مهمه![]()
اگه مشکی رو روبه پایین قطع بکنه بمب منفجر میشه![]()
در اونصورت تا خط زرد میتونه بره و در صورت شیر تو شیر شدن اوضاع کلی بازار تا قرمز
قطعیتی در کار نیست و به هیچ وجه توصیه به خرید و فروش و نگهداری نیست فقط چون خودم سهامدارش هستم ، شرکت رو زیر نظر دارم . البته بگم خودمم این سهم رو با دید بلند مدت دارم
ببین تاصیکو 17 تیر 99 مجمع افزایش سرمایه داشته که قرار بوده 20 میلیارد سهم قبلی مشمول 11 میلیارد سهم افزایش سرمایه ای بشه
افزایش سرمایش کلا 55% بوده
حالا خود افزایش سرمایه 2 بخشی بوده :
1 - افزایش سرمایه از محل مطالبات و آورده نقدی که 9 میلیارد سهم بوده یعنی 45% افزایش سرمایه رو شامل میشده
2 - افزایش سرمایه از محل سود انباشته که 2 میلیارد سهم بوده یعنی 10% افزایش سرمایه رو شامل میشده
کسی که روز مجمع 100 سهم از تاصیکو داشته باشه این اتفاق براش میوفته که بعد از بازگشایی :
100 تا سهمش سرجاشه
45 سهم حق تقدم بهش میده . برای این حق تقدم ها اگه بخواید داشته باشیدشون باید 1000 ریال پرداخت بکنید در غیر اینصورت میتونید بفروشید
10 سهم هم جایزه بهش میده که این با تاخیر توی پورتفوی شما میشینه . برای این 10 سهم لازم نیست مبلغی پرداخت بکنید
حالا اون 10% ای که شما میگی ضرر کردم به خاطر این افزایش سرمایست ( اگه اشتباه نکرده باشم ) و وقتی به پورتفوی شما اضافه بشه تعداد سهامتون در حقیقت 110 عدد به علاوه 45 حق تقدم میشه
پس اگه بخواید سود و زیانتون رو حساب بکنید شما به تعداد سهام عادی خودتون معادل 10% تعداد فعلی رو اضافه بکنید ضرب در قیمت بازگشایی که شد . تعداد حق تقدم هایی هم که بعدا بهتون داده ضرب در قیمت بازگشایی سهم منهای 1000 ریال . این دوتا عدد هارو باهم جمع بکنید . جمعشون باید با کل سرمایه شما دقیقا قبل از مجمع برابر باشه
حالا توی بازگشایی میتونه کمتر یا بیشتر قیمت بخوره . یعنی ممکنه شما تو بازگشایی و بعدش ضرر کرده باشید ولی تئوریش این مدلی و عملا شما هیچ ضرری نمیکنید
نهسوالی برا من پیش اومده نمیدونم بپرسم نپرسم . امکان اینکه مثلا ما یه معامله دو نفره با کسی که میشناسیم تو بورس هست یا نه مثلا من یه سهمی دارم می خوام بفروشم به برادرم . اگر بیام یه قیمت خاصی مثلا 123546 (فرضی) بزنم روی درخواست فروشم و اونم همون لحطه یک در خواست خرید با همین قیمت بزنه امکان داره سهم معامله بشه بین دو نفر ؟![]()