• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
آقا ببخشید من بازم متوجه نمیشم من مثلا صد تا سهم دارم قیمت هر سهمش 2 هزار تومنه کلش میشه 200 هزار تومن میره افزایش سرمایه بعد که میاد اون صد تا مثلا میشه 400 تا هر سهم از دو تومن میشه دونه ای 500 تومن
حالا این بخواد صرف سهام بشه چجوری میشه ؟ ببخشیدا با یه مثال توضیح بدین لطفا اگه میشه;)
مثالشو خودت زدی دیگه،شما الان صرف سهام شدی.
به تعداد سهام هایی که داشتی اضافه شده یعنی سهام جایزه بهت دادن علی رغم اینکه قیمت هر سهم کسر شده.

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
بازار رو بايد ٢شنبه و ٣شنبه آينده ديد كه چطور ميشه
به نظر من كه ديگه اصلاح و منفي خوردن تموم شد لااقل تا پايان فروش دارا دوم
چون جو مثبت بودن بورس خيلي ميتونه روي فروش دارا تاثير بزاره

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
چون اين سري مثل سري قبلي نشه و همه نريم تو ضرر دوستاني كه سابقه بالا دارن تو بورس از الان ميشه فهميد كه قراره دوباره كي اصلاحي صورت بگيره؟
مثلا كي بايد خروج زد كه لااقل بشه سيو سود كرد ؟ منظورم اصلاح سهم نيست منظورم خود شاخص هست

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
ملت صبح به صبح بسم الله میگن کرکره مغازه رو میدن بالا
ما بسم الله میگیم لپ تاپو میدیم بالا ببینیم بازار چجوریه چقدر کاسبیم،لعنت به این کرونا
سحر خیزی که بورس در این چند ماه به ما یاد داد
**** آموزشی چندین ساله نتونست یاد بده

.MrMilad.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
127
چون اين سري مثل سري قبلي نشه و همه نريم تو ضرر دوستاني كه سابقه بالا دارن تو بورس از الان ميشه فهميد كه قراره دوباره كي اصلاحي صورت بگيره؟
مثلا كي بايد خروج زد كه لااقل بشه سيو سود كرد ؟ منظورم اصلاح سهم نيست منظورم خود شاخص هست
این سوال منم هست و اینکه آیا انتخابات امریکا هم تاثیر منفی میتونه رو بورس ما داشته باشه؟

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
کجا بخرم کجا بفروشم سود کنم را فقط دو نفر بلد هستند
دروغگو و خدا

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
کجا بخرم کجا بفروشم سود کنم را دو نفر بلد هستند
دروغگو و خدا
افرین
بهتره خودتون 4تا چیز رعایت کنید
هرسهمی یه روزی یه اصلاح داره پس تو سقف نخرید(چه ثشاهد باشه چه خزامیا چه خودرو و یا خگستر ...)
به خریدتون پای بند باشید (چه با استدلال خودتون چه به شخصی که بهتون معرفی کرده)
حد ضرر بزارید برای خودتون- بلندمدتی یه استراتزی و کوتاه مدتی یه استراتژی
و اهداف سهمتونو مشخص کنید مثلا 3تا هدف مشخص کنید و اگر خواستید بفروشید تو همون اهدافتون اینکار انجام بدید

اینجا بازار سرمایه و هرکسی با استراتژی های مختلف هست که خرید و فروشها (عرضه و تقاضا) ایجاد میکنند

هرمعامله بخواهید ضرر کنید که سرمایتون آب میشه پس گهگاهی باید موند و صبر کرد توسهم و گهگهاهی باید خروج زد

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
اول صبحی نگاه میکنیم به بازار انقدر سرسبزه چشم آدمو میزنه یکی دو نقطه منفی وجود داره ه اونام رو به سبزین، یعنی اینبار شاخص تا 3 یا 4 میلیون یک کله میره یا ...؟!! :cool:

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
”صف های خرید به این شکل عجیب غریب سنگین هستند, این حس رو در من بوجود می آره که دولت در ریزش اخیر هم دستش باز بوده و صف خرید و فروش رو خیلی راحت میتونه سبک و سنگین کنه.“
نقل قول
بعضی ها هم که نیروهای ماورایی را در مثبت شدن دخیل میدونند

Last edited:

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
از الان که نه ما هنوز از تو این اصلاح در نیومدیم و حتی مشخص نیسیت شاخص میخواد بره بالا یا مثل 92 بیوفته تو یه کانال خنثی
اما عموما هر دو یا دو و نیم نهایت سه ماه یکبار این اتفاق میوفته
این اصلاح در اصل از 25 تیر شروع شد،حالا رو مک دی و آرون که چک میکنیم میبینیم یه سیگنال های ریزی بهمون داده ولی آرون بازم موازی حرکت کرده سیگنال خروج نداده،هر دوشون تقریبا میشه گفت برا 20 مرداد سیگنال افت شاخص رو دادن
حالا من این دوتا اندیکاتور رو همینجوری بعنوان مثال اوردم،مشخصه که باید کانال های حمایت و مقاومت رسم بشه رو اندیکاتور های دیگه هم بصورت دقیق تر و عمیق تر بررسی بشه.
پارامتر های دیگه ای هم هستن که برای پیش بینی اصلاح شاخص استفاده میشن که در نهایت وقتی همشون رو بذاری کنار هم اره قابل پیش بینی هست

2020-08-26_092037.jpg

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
”صف های خرید به این شکل عجیب غریب سنگین هستند, این حس رو در من بوجود می آره که دولت در ریزش اخیر هم دستش باز بوده و صف خرید و فروش رو خیلی راحت میتونه سبک و سنگین کنه.“
نقل قول

واضحه که دستش باز بوده! همین الان گشایش به شکل طبیعی که رقم نخورده. به شکل دستوری به صندوق ها گفته روزی 10 هزار میلیارد تومن باید سهم بخرید. چون ما ملت صف نشین هستیم وقتی که میبینیم حقوقی استارت میزنه، ما هم خودمون دنباله کار رو میگیریم. الان هم تنها تضمین کوتاه مدت همین نقدینگی حقوقیه که در صورت شل شدن مجدد تزریق میکنه. اونم فقط برای اینکه صندوق دوم فروش بره. این در بلند مدت مخربه ولی مقطعی به عنوان شوک مثبت ری-استارتی بد نیست. ادامه اش دست حقیقی هاست که چه میکنن. بازی ریزش از سوی حقوقی شروع شد، توسط حقیقی ادامه داده شد. جمع شدنش هم توسط حقوقی شروع شد، باید دید توسط حقیقی ادامه پیدا میکنه یا نه.

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
این سوال منم هست و اینکه آیا انتخابات امریکا هم تاثیر منفی میتونه رو بورس ما داشته باشه؟
تاثیر روانی خودش رو که آره داره.
بازار بورس بازار پویاییه و هر خبر و رویدادی روش موثره‌.
ولی به نظر شخصی من بیشتر از دو هفته نمیتونه اثر گذار باشه و بعد از چهارده پونزده روز تأثیر خودشو از دست میده و بازار به حالت عادی برمیگرده.باید دید چی میشه مگر اینکه برن برای مذاکره که بعید میدونم.
تو ماجرای ترور ************* هم تشخیص ها این بود که بازار بشدت سقوط می‌کنه چون احتمال وقوع جنگ می‌رفت !ولی دیدیم بعد از دو هفته تقریبا اوکی شد
انتخابات آمریکا اگر رو قیمت دلار تاثیر گذار باشه میتونه تاثیر عمیق تری رو بورس بذاره مخصوصا تو سهم هایی که دلاری هستن.
الان اون خط بنفش نمودار دلاره،اون یکی هم که شاخص کل.
تا همین چند روز پیش یکی از حدس هام این بود که یا دلار باید بیاد بالا برسه به شاخص یا شاخص داره سقوط میکنه برسه به دلار :D
dd.jpg

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
یکی از بانکی های درحال ورشکست بدرد نخور که نمیشه اسم برد 1048.gif
بین ۲۰۰۰نفر شدم دوم
البته قصدم خرید نبود و کنسل کردم
اگه واقعا قصدم خرید بود میشدم نفر ۲۰۰۱

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
یکی از بانکی های درحال ورشکست بدرد نخور که نمیشه اسم برد مشاهده پیوست 1194877
بین ۲۰۰۰نفر شدم دوم
البته قصدم خرید نبود و کنسل کردم
اگه واقعا قصدم خرید بود میشدم نفر ۲۰۰۱

یکیشون تا خبر ورشکستگی و زیانده بودنش اومد صف خریدش قوی تر و بیشتر شد :دی الانم حدودا 3600 نفری تو صف هستند.

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
یکیشون تا خبر ورشکستگی و زیانده بودنش اومد صف خریدش قوی تر و بیشتر شد :دی الانم حدودا 3600 نفری تو صف هستند.
امدن صف کشیدن برای افزایش سرمایه اش :)
دیروز التماس میکرد من رو بخرید ولی کسی نگاهش نمیکرد

amin_947

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
185
ببخشید دوستان
قیمت هر برگ سهم دارا یکم رو دولت چند تومن فروخت؟
چون ظاهرا با 21 تومن کشف قیمت و باز شد

بالا