من مفید هستم ولی هیچ اطلاعیه ای ازش ندارم !اومده من ثبتش کردم نمیدونم شاید برا شما هم تا ظهر فعال بشه . کارگزاری آگاه هستم من اول صبح اومد بالا
من مفید هستم ولی هیچ اطلاعیه ای ازش ندارم !اومده من ثبتش کردم نمیدونم شاید برا شما هم تا ظهر فعال بشه . کارگزاری آگاه هستم من اول صبح اومد بالا
سه شنبه هفته دیگه عرضه میشه تا دوشنبه هفته دیگه میاد بالاخرهمن مفید هستم ولی هیچ اطلاعیه ای ازش ندارم !
خب اون دوستمون میگه ثبت کرده !سه شنبه هفته دیگه عرضه میشه تا دوشنبه هفته دیگه میاد بالاخره
اره باید حضوری برید کارگذاریسوالی برا من پیش اومده نمیدونم بپرسم نپرسم . امکان اینکه مثلا ما یه معامله دو نفره با کسی که میشناسیم تو بورس هست یا نه مثلا من یه سهمی دارم می خوام بفروشم به برادرم . اگر بیام یه قیمت خاصی مثلا 123546 (فرضی) بزنم روی درخواست فروشم و اونم همون لحطه یک در خواست خرید با همین قیمت بزنه امکان داره سهم معامله بشه بین دو نفر ؟![]()
برای کارگزاری من هم اومده و میشه الان هم ثبتش کرد. ولی فعلا چه عجله ای دارید هفته دیگه تا دوشنبه ثبت کنید (چون میگید هنوز رو کارگزاری تون نیومده میگم فعلا عجله ای نیست)خب اون دوستمون میگه ثبت کرده !
این دومین مرتبه هست که مفید عرضه اولیه رو نشون نمیده ! سری پیش هم ثبهساز رو نشون نمیداد حتی روز ثبت سفارش !برای کارگزاری من هم اومده و میشه الان هم ثبتش کرد. ولی فعلا چه عجله ای دارید هفته دیگه تا دوشنبه ثبت کنید (چون میگید هنوز رو کارگزاری تون نیومده میگم فعلا عجله ای نیست)
رسانه ی کثیف یعنی این :
![]()
اعتماد حقیقیها به بازار برگشت؟ - تجارتنیوز
اخرین روز بازار سهام با سبزپوش شدن بازار همراه شد و بیش از 4 درصد رشد شاخص را به دنبال داشت اما برخی از مردم به خاطر ریزشهای اخیر بیاعتمادند.tejaratnews.com
اومده چهارتا توییت منفی از توییتر درآورده نوشته، بعد به این نتیجه رسیده که مردم به بازار اطمینان ندارن !حالا اصلا معلوم نیس این توییت ها وجود خارجی دارن یا نه.
همین تیتر با اینکه اعتبار نداره ولی کلی بار منفی ایجاد میکنه.
فقط برای اینکه بازدید بگیره
به بههههداوود خان زفکا افشا الف زده، تبریک![]()
غگرجی که خوب با افشایی که زد منفی هاش رو جبران کرد، امیدوارم اینم خوب درصد بخوره
به به تبریک میگمزفکا چی میگه این وسط افشا الف زده
چه خبر گاو دارن اضافه میکنن
تو منفی ها دوبار پله ای خرید زدم
اولین پله 5100
پله دوم 4600
اتفاقا امروز داشتم این سهم رو بررسی میکردم یه دفعه تو مفید پیام افشای الف اومد باسشبه بهههه
بالاخره اون چیزی که براش برنامه ریزی کرده بودم رو داره افشا میکنه![]()
افشا تو بازار مثبت عالیه ! میتونه یه مثبت خوب بزنه ولی خوب بازم من دیدم بلند مدته و ارزش فروش به هیچ وجه نداره . یکم بازار متعادل بشه و با رفتار بازیگراش آشنا بشیم باید روی این سهم گاهی اوقات با دید کوتاه مدتی هم نوسان گرفت
تازه این 6000 راس یکی از گاوداریاشه ، یکی دیگه هم داره که هنوز عقب تره![]()
توی 5 ماه اول 45% هم رشد فروش داشته![]()
11% حجم شیر تولیدیش بیشتر بوده نسبت به دوره مشابه که قیمتش هم افزایش داشته چند هفته قبل . کم کم گاوای جدیدشم شروع به فعالیت میکنن و خیلی بیشتر از این حرفا میشه![]()
گندم و کلزا به فروشش اضافه شده
به به تبریک میگم![]()
قیمتای خریدن خیلی خوبن![]()
یکم توضیحات در رابطه شرکت فکا برای دوستانی که دارن . عزیزانی هم که ندارن به چشم تبلیغ یا توصیه به خرید نگاه نکنن و مطمئن باشن از این مدل شرکت های جذاب و با ارزش تا دلتون بخواد تو بازار هست
این شرکت دوتا گاوداری شیری بزرگ داره راه میندازه که درآمد شرکت رو حداقل 4 برابر اون چیزی میکنه که الان هست !
کل سهامش هم واس همین زفکاست
تامین گاوای این دوتا گاوداری هم با خود زفکاست که از تولید مثل گاوا باید گاو تامین بکنه
فکا با همون گاوداری اولیه خودش 0.8% شیر ایران و 0.9% گوشت ایران رو تامین میکرده
این ظرفیت با اتمام دوتا فاز گاوداریش 4 برابر میشه !
شرکت مدرن و بروزیه و خیلی اصولی جلو میره
2 تا پروژه گاوداریش :
1 - یدونه تو ماکو که پروانه 3000 راس گاو شیری داره . 115 هکتار زمین داره نزدیک سد کرم آباد تو ماکو که زمینو از منطقه آزاد ماکو خریده . 10% مبلغ زمین رو داده و بقیه طی 5 قسط 1 ساله قراره پرداخت بشه ! اگه تاریخش رو اشتباه نکنم ارس دام آرشام که واس ماکو هستش آذر 97 تاسیس شد و زمین هم خرداد 98 با پیش پرداخت به شرکت تحویل داده شده که کارای گاوداری رو بکنن . بازار هدفش هم شمال غرب کشور و صادراته !! توی زمینای این گاوداری قراره محصولات باغی و کشاورزی هم کشت بشه !
2 - یدونه هم 3000 راس شیری داره که توی یه زمین 62 هکتاری شهرستان خدابنده زنجان روستای کشک آباد . این زمین رو از منابع طبیعی استان اجاره کرده . شروع پروژه اردیبهشت 99 بوده که خودشون تخمین زدن تا 1401 به اتمام برسه و تا اون موقع سالی 1000 گاو طبق اهداف اضافه میکنن . گاوی نمیخرن ! همشون تولیدات گاوداری مرکزی فکا هستش . بازار هدف این گاوداری هم زنجان و تهران و استان های شمال کشور و غرب کشوره
گاوداری اصلی هم که توی اصفهانه روستای کبوتر آباد که زمیناش هم تحت تملک شرکته
این شرکت ها علاوه بر اینکه معافیت مالیاتی دارن چون کالای استراتژیک تولید میکنن بیمه دارایی زیستی مولد یعنی گاوای شیری 33% با دولته و حمایت میکنه
طبق آخرین صورت مالی 1 ساله شرکت 5295 گاو شیری داره . گاوای گوشتی و ... رو اصلا حساب نکردم .
هر سال هم تقریبا 7 درصد تعداد گاوای شیری رشد میکنه با در نظر گرفتن زاد و ولد و تلفات
یعنی آخر سال 1398 این تعداد گاوداشته تا الان که اواسط سال هستیم حدودا 200 گاو زاد و ولد کردن که 200 تا هم از قبل برمیدارن و میبرن توی گاوداری ماکو که کار رسما شروع بشه
با دلار 17 تومنی ارزش دارایی های این شرکت با در نظر گرفتن 30% ارزش روز گاوها و همینطور در نظر نگرفتن بعضی از دارایی های ثابت و صرفا با در نظر گرفتن ارزش زمین ها و 10% دارایی های استهلاک پذیر که شامل ماشین آلات و تجهیزات و وسایل نقلیه و ماشین آلات کشاورزی ، این شرکت ارزش صفری معادل 20،911 داره ! یعنی 21،000 ریال ارزش صفرشه که تحت هیچ شرایطی حتی جنگ به اون قیمت نمیرسه ! هیچ شرکتی هیچ وقت به این عدد محاسباتی نمیرسه
ارزش ذاتی این شرکت طبق محاسباتم با در نظر گرفتن نرخ تنزیل 50% (!!!!) به روش خودم معادل 46،534 ریال در تاریخ آخرین روز اسفند 98 بوده !!!!!!
با بالا بردن نرخ تنزیل قیمت پایین تر میره که از نظر من نرخ تنزیل 50 درصد منصفانه و معقولانست
اگه هم دقت کرده باشید قیمت زفکا روی این قیمت ها خیلی حمایت نشون داد !
بدترین ارزش ذاتی با در نظر گرفتن وارد شدن به دوره رکود اقتصادی 2 ساله در صورت انتخاب آقای بایدن شروع مذاکرات احتمالی با اروپا و امریکا ارزش ذاتی شرکت رو میتونه تا 35،337 کاهش بده . این دیگه کف ترین قیمت برای این شرکت با دلار 17،500 در تاریخ آخر اسفند 98 بوده !
البته لازم به ذکره یه مجسمه 70 میلیونی سر در شرکتشون زدنیعنی به ازای هر سهم 0.23 ریال مجسمه خریدن![]()
![]()
![]()
به این میگن سهامدار، احسنتبه بهههه
بالاخره اون چیزی که براش برنامه ریزی کرده بودم رو داره افشا میکنه![]()
افشا تو بازار مثبت عالیه ! میتونه یه مثبت خوب بزنه ولی خوب بازم من دیدم بلند مدته و ارزش فروش به هیچ وجه نداره . یکم بازار متعادل بشه و با رفتار بازیگراش آشنا بشیم باید روی این سهم گاهی اوقات با دید کوتاه مدتی هم نوسان گرفت
تازه این 6000 راس یکی از گاوداریاشه ، یکی دیگه هم داره که هنوز عقب تره![]()
توی 5 ماه اول 45% هم رشد فروش داشته![]()
11% حجم شیر تولیدیش بیشتر بوده نسبت به دوره مشابه که قیمتش هم افزایش داشته چند هفته قبل . کم کم گاوای جدیدشم شروع به فعالیت میکنن و خیلی بیشتر از این حرفا میشه![]()
گندم و کلزا به فروشش اضافه شده
به به تبریک میگم![]()
قیمتای خریدن خیلی خوبن![]()
یکم توضیحات در رابطه شرکت فکا برای دوستانی که دارن . عزیزانی هم که ندارن به چشم تبلیغ یا توصیه به خرید نگاه نکنن و مطمئن باشن از این مدل شرکت های جذاب و با ارزش تا دلتون بخواد تو بازار هست
این شرکت دوتا گاوداری شیری بزرگ داره راه میندازه که درآمد شرکت رو حداقل 4 برابر اون چیزی میکنه که الان هست !
کل سهامش هم واس همین زفکاست
تامین گاوای این دوتا گاوداری هم با خود زفکاست که از تولید مثل گاوا باید گاو تامین بکنه
فکا با همون گاوداری اولیه خودش 0.8% شیر ایران و 0.9% گوشت ایران رو تامین میکرده
این ظرفیت با اتمام دوتا فاز گاوداریش 4 برابر میشه !
شرکت مدرن و بروزیه و خیلی اصولی جلو میره
2 تا پروژه گاوداریش :
1 - یدونه تو ماکو که پروانه 3000 راس گاو شیری داره . 115 هکتار زمین داره نزدیک سد کرم آباد تو ماکو که زمینو از منطقه آزاد ماکو خریده . 10% مبلغ زمین رو داده و بقیه طی 5 قسط 1 ساله قراره پرداخت بشه ! اگه تاریخش رو اشتباه نکنم ارس دام آرشام که واس ماکو هستش آذر 97 تاسیس شد و زمین هم خرداد 98 با پیش پرداخت به شرکت تحویل داده شده که کارای گاوداری رو بکنن . بازار هدفش هم شمال غرب کشور و صادراته !! توی زمینای این گاوداری قراره محصولات باغی و کشاورزی هم کشت بشه !
2 - یدونه هم 3000 راس شیری داره که توی یه زمین 62 هکتاری شهرستان خدابنده زنجان روستای کشک آباد . این زمین رو از منابع طبیعی استان اجاره کرده . شروع پروژه اردیبهشت 99 بوده که خودشون تخمین زدن تا 1401 به اتمام برسه و تا اون موقع سالی 1000 گاو طبق اهداف اضافه میکنن . گاوی نمیخرن ! همشون تولیدات گاوداری مرکزی فکا هستش . بازار هدف این گاوداری هم زنجان و تهران و استان های شمال کشور و غرب کشوره
گاوداری اصلی هم که توی اصفهانه روستای کبوتر آباد که زمیناش هم تحت تملک شرکته
این شرکت ها علاوه بر اینکه معافیت مالیاتی دارن چون کالای استراتژیک تولید میکنن بیمه دارایی زیستی مولد یعنی گاوای شیری 33% با دولته و حمایت میکنه
طبق آخرین صورت مالی 1 ساله شرکت 5295 گاو شیری داره . گاوای گوشتی و ... رو اصلا حساب نکردم .
هر سال هم تقریبا 7 درصد تعداد گاوای شیری رشد میکنه با در نظر گرفتن زاد و ولد و تلفات
یعنی آخر سال 1398 این تعداد گاوداشته تا الان که اواسط سال هستیم حدودا 200 گاو زاد و ولد کردن که 200 تا هم از قبل برمیدارن و میبرن توی گاوداری ماکو که کار رسما شروع بشه
با دلار 17 تومنی ارزش دارایی های این شرکت با در نظر گرفتن 30% ارزش روز گاوها و همینطور در نظر نگرفتن بعضی از دارایی های ثابت و صرفا با در نظر گرفتن ارزش زمین ها و 10% دارایی های استهلاک پذیر که شامل ماشین آلات و تجهیزات و وسایل نقلیه و ماشین آلات کشاورزی ، این شرکت ارزش صفری معادل 20،911 داره ! یعنی 21،000 ریال ارزش صفرشه که تحت هیچ شرایطی حتی جنگ به اون قیمت نمیرسه ! هیچ شرکتی هیچ وقت به این عدد محاسباتی نمیرسه
ارزش ذاتی این شرکت طبق محاسباتم با در نظر گرفتن نرخ تنزیل 50% (!!!!) به روش خودم معادل 46،534 ریال در تاریخ آخرین روز اسفند 98 بوده !!!!!!
با بالا بردن نرخ تنزیل قیمت پایین تر میره که از نظر من نرخ تنزیل 50 درصد منصفانه و معقولانست
اگه هم دقت کرده باشید قیمت زفکا روی این قیمت ها خیلی حمایت نشون داد !
بدترین ارزش ذاتی با در نظر گرفتن وارد شدن به دوره رکود اقتصادی 2 ساله در صورت انتخاب آقای بایدن شروع مذاکرات احتمالی با اروپا و امریکا ارزش ذاتی شرکت رو میتونه تا 35،337 کاهش بده . این دیگه کف ترین قیمت برای این شرکت با دلار 17،500 در تاریخ آخر اسفند 98 بوده !
البته لازم به ذکره یه مجسمه 70 میلیونی سر در شرکتشون زدنیعنی به ازای هر سهم 0.23 ریال مجسمه خریدن![]()
![]()
![]()
سوالی برا من پیش اومده نمیدونم بپرسم نپرسم . امکان اینکه مثلا ما یه معامله دو نفره با کسی که میشناسیم تو بورس هست یا نه مثلا من یه سهمی دارم می خوام بفروشم به برادرم . اگر بیام یه قیمت خاصی مثلا 123546 (فرضی) بزنم روی درخواست فروشم و اونم همون لحطه یک در خواست خرید با همین قیمت بزنه امکان داره سهم معامله بشه بین دو نفر ؟![]()
ممنون از اطلاعاتتونخوب بنیادیش رو که در مورد زفکا کامل توضیح دادم حالا نوبت نمودارشه و یکم خط خطی بکنیم![]()
اول یه نمای کلی از سهم از سال 97 تا امروز که ببینیم این فیل سفیدمون چه شکلیه![]()
مشاهده پیوست 1194937
این شکلی بود![]()
اون ناحیه خاکستری مربوط به آخر سال 98 هستش با توضیحات ارزش ذاتی ای که توی پست قبلیم دادم مقایسه بکنید
کانال مشخصه ، خطوط کلیدی مهم مشخصه از کجا اومده به خصوص اون خط آبی رنگ که از از سال 98 شکسته نشده بود ولی امسال شکسته شد و از نظر تاریخی با اتفاقات سیاسی ایران و همینطور این بازی هایی که سر بورس درووردن همراه شد و باعث شد اون خط شکسته بشه![]()
الان که شکسته شده باید یکم سهم آروم میگرفت و با چند تا شوک خبری اون رو بعدا به یه روند صعودی بلند مدتی تبدیل بکنن
در مورد دوتا خط سبز :
آخرین خط سبز رنگ که کشیدن برای شرایط به شدت بحرانی کشوره که در حال حاضر بدترین اتفاقی که کشور و در حقیقت بازار رو تهدید میکنه تا آذر و دی ، با توجه به تغییرات استراتژیک کشورهای منطقه که ایران توازن منطقه رو بهم زده ، احتمال رخداد یه جنگ بین ایران و کشورهای عربی منطقه به شکل متحد هستش !
درصورتی که جنگ بشه من از اون خطوط سبز پایین تر رو متصور نیستم و توی اون شرایط بهترین فرصت ها برای خرید سهام فراهم میشهنه فقط این سهم ، هر سهمی ....![]()
خط سبز بالایی که نزدیک به اون ارزش ذاتی درصورت انتخاب آقای بایدن هستش ، از نظر تکنیکالیش این میشه
حالا یکم این دوربینمون رو زوم میکنیم که ببینیم این گاو 70 میلیونی چیکار میکنه :
مشاهده پیوست 1194944
خوب کندل ها واضح تره . خطوط هم مشخصه چه مفاهیمی رو نشون میدن . تنها نکته SAR هستش که اگه بازار دوشنبه ( اگه تعطیلات رو اشتباه نکنم !!! ) جو خوبی داشته باشه احتمال داره صادر بشه و این رقم فعلی به آخرین کفی که میتونه بزنه تبدیل بشه . به هیچ وجه دلیل بر رشد شارپی نمیتونه باشه فقط میشه به این نقطه به چشم نقطه گردشی نگاه کرد
حالا اگه دوشنبه مثبت نباشه میتونه کف کانال رو اطراف اون خط روند مشکلی نزولی لمس بکنه . اینجا تقریبا مهر 99 میشه . تا انتخابات آمریکا روی اون کف سهم رشد ملایمی رو داره و با مشخص شدن نتیجه انتخابات میشه دوتا سناریوی نهایی رو مد نظر قرارداد :
1 - انتخاب آقای بایدن که منجر به شوک به قیمت دلار و افت کوتاه مدتش میشه و سهم رو میتونه تا حوالی خط سبز بالایی یا همون ارزش ذاتی ای که توی پست آخر گفتم ، فشار بده
2 - انتخاب آقای ترامپ که در نهایت یه شوک شدید به قیمت دلار میده که اونم موقته ولی در نهایت انتظارات تورمی به شدت افزایش پیدا میکنه ( متاسفانه ... ) و از همونجا ها شروع به حرکت از کف کانال میکنه و بلند میشه و احتمالا هدف قیمتی میان مدتی اون بالاتر از سقف کانال خواهد بود ! حالا تا اون موقع صبر میکنیم که مجدد تحلیل رو به روز بکنیم
دید فقط بلند مدت فقط .... قول میدم روی هیچ سهم با ارزشی پشیمون نمیشید . نوسانات مقطعی هم روی سهم های خوب اهمیتی ندارن
چندتا سهم خوب دیگه هم که من میشناسمشون هست مثل قهکمت ، فاما ، کهمدا ، غمهرا :
قهمکت فعلا بالاست به هیچ وجه برای خریدش وسوسه نشید
غمهرا باید 30 درصد اصلاح بزنه که چون پایانی رو آروم پر میکنه از نظر زمانی احساس میکنم تا اواخر آذر بکشه ولی خداییش شرکت با بنیاد عالی ای هستش . هدف نهایی سود سازیه وگر نه تفاوتی نداره شرکت خیارشور و سس میسازه یا شمش طلا ! همچنان این مورد رو اگه ندارید ، نخرید . اگه هم دارید که صبر کنید و بلند مدتی قطعا نتیجه خوبی بهتون میده
فاما طبق تحلیلم الگوی سر و شونه زده و هفته سوم مرداد اون رو کامل کرد تا حدودای 1350 ریزش داره یعنی تقریبا نصف قیمت فعلیش . تا همینجاشم 55% ریزش داشته !!! شرکت فوق العاده خوبیه ولی به قیمت ...
شرکت دیگه کهمدا هستش . اینم اگه صورت های مالیش رو نگاه بکنید طلاست ! آما قیمتش خیلی بالاست و البته به راحتی تا 17100 الی 13500 افت شارپی داره . نمودارش جدیدا خیلی زشت شدهاز نمودارای زشت بدم میاد![]()
![]()
هر جفت اینارو هم ببینید صف خریدن ! جالبه که حتی با دونستن پایه ای ترین موارد تکنیکالی واضحه که نقطه ورود درست نیست چه برسه به صف خرید !!!!
حالا کهمدا بازم میتونم بگم سال بعد همین موقع توی بدترین حالت روی همین قیمت معامله میشه ! خواب 1 ساله درسته زیاده ولی بازم قابل توجیه هستش چون شرایط بنیادیش این رو میگه
این فاما و کهمدا رو مثال زدن که بدونید الزاما هر صف خریدی به معنی رشد شارپی نیست و یا حتی به معنی رشد ادامه دار هم نیست
به این میگن سهامدار، احسنت
در مورد باغ پسته که داره میزنه هم یه توضیح میدید؟ (در کل در مورد بخش کشاورزی)
اون مجسمه رو آخر حلالشون نمیکنی![]()
ایشالا همیشه سبدت پر سود باشه بخصوص تو بلند مدت به جای سبز طلایی بشهحالا باید ببینیم تو هفته بعد, بعد تعطیلات چجوری بازار باز میشه که ایشالله مثبت باشه تا برسیم به سربه سر بعضی از ضررها![]()
مبارکتون باشه ، قطعا تا 1 سال آینده روی همون کهمدا متضرر نمیشید و اگه از این بیشتر پایین هم بره برگرده و مجبور به تحمل درگیری های ذهنی نباشیدا
ممنون از اطلاعاتتون
کهمدا و غمهرا رو قبل از اشفته بازار میخواستم بگیرم که دیگه دیروز وسوسه شدم و یخورده خیلی کوچیک از سهام کهمدا رو گرفتم (با دید نوسان گیری)
اینام یا از اینور بوم میوفتن یا از اونورمحسن خدابخش، مدیر نظارت بر بورس های سازمان بورس:
هر شرکت حقوقی که در این شرایط بازار در شستا فروش داشته حتما باید روز دوشنبه، خرید کند. تایید یا عدم تایید معاملات با شرکت بورس است، ولی هر حقوقی که این کار را انجام داده باید دوشنبه اقدام به خرید کند.
در شرایط خاص، هیچ وقت افراد نباید استفاده خاص کنند که الحمدلله حقوقی ها هم دل بوده اند و سیاست کلی سازمان این است که بازار متعادل باشد