• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
من رو سرور مجازی با ماکرو که انجام میدم تنظیمش میکنم رو هشت و سی دقیقه و یک ثانیه.
اگرم خودم دستی بزنم همون سر هشت و سی دقیقه ارسال میزنم
اگر بخوای چند تا سر خطی بزنی هم باید بین هر کدوم سی میلی ثانیه delay بزنی
اگه فردا از مفید یوزر نیم پسور متاتریدر رو بگیرم که عالی میشه نیاز به ماکرو هم نداره.
اردر هارو بهش میدی تنظیمش میکنی اون خودش سر وقت انجام میده

این متاتریدر همون مفید تریدر ـــه که فارسی سازی ـــش کرده ؟ یوزر نیم پسورد ــش رایگان ــه یا باید خریداری بشه ؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
سپاس..این سفارش سر خطی گروهی آگاه چطور عمل میکنه؟به ترتیب از بالا یکی یکی میفرسته یا همه رو در یک لحظه میفرسته؟
من رو سرور مجازی با ماکرو که انجام میدم تنظیمش میکنم رو هشت و سی دقیقه و یک ثانیه.
اگه فردا از مفید یوزر نیم پسور متاتریدر رو بگیرم که عالی میشه نیاز به ماکرو هم نداره.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
سپاس..این سفارش سر خطی گروهی آگاه چطور عمل میکنه؟به ترتیب از بالا یکی یکی میفرسته یا همه رو در یک لحظه میفرسته؟

من پنل آگاه ندارم نمی‌دونم.
ولی بعید می‌دونم در یه لحظه بفرسته

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
این متاتریدر همون مفید تریدر ـــه که فارسی سازی ـــش کرده ؟ یوزر نیم پسورد ــش رایگان ــه یا باید خریداری بشه ؟
اره همون مفید تریدره.زبان فارسی رو بطور پیش فرض داره مفید اومده سرور خودشو بهش اضافه کرده و وصلش کرده به بورس ایران.
یوزر پسوردش هم رایگانه باید تلفنی از پشتیبانی گرفت.
حالا علاوه بر امکانات و اندیکاتور های گوناگونی که خودش داره،یه زبان برنامه نویسی اختصاصی به اسم MQL هم داره که خیلی شبیه به سی پلاس پلاسه.
که میشه باهاش اندیکاتور های سفارشی سازی شده و اسکریپت های مختلف نوشت و برای معاملات استفاده کرد.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
با چه ساعتی تنظیم میکنی هم سایت خود بورس هم کارگزاری ساعتاش در حد 1 ثانیه اختلاف دارن با ساعت های دقیق!

Last edited:

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
با چه ساعتی تنظیم میکنی هم سایت خود بورس هم کارگزاری ساعتاش در حد 1 ثانیه اختلاف دارن با ساعت های دقیق!
اون یک ثانیه رو بخاطر همین اضافه میکنم به هشت و سی دقیقه که مطمئن باشم بازار باز شده.
ولی خب بورس و کارگزاری هم به همون ساعت سیستم و سرور هستن دیگه.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
ولی خب بورس و کارگزاری هم به همون ساعت سیستم و سرور هستن دیگه.
اخه چرا مثلا سایت اصلی بورس یک ثانیه عقب باشه ؟ هر 5 ثانیه هم سینک میشه خیر سرش.

حالا فردا کدوم نماد و تست میکنی ؟ سخت ترین نماد برای فردا چیه؟ منم یه تست بزنم ببینم کلا چطوره میشه جایگاهم

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
اخه چرا مثلا سایت اصلی بورس یک ثانیه عقب باشه ؟ هر 5 ثانیه هم سینک میشه خیر سرش.

حالا فردا کدوم نماد و تست میکنی ؟ سخت ترین نماد برای فردا چیه؟ منم یه تست بزنم ببینم کلا چطوره میشه جایگاهم
این چند روز همه ی نماد هارو حقوقی از همون اول پیش گشایش صف خرید سنگین میزنن
ولی برا فردا شستا رو تست کن.
دولت مجبورشون کرده دوشنبه شستا بخرن صف سنگینی میشه

mesbaha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یه پولی برا دارا دوم گذاشته بودم کنار
ولش کن اونم میرم صندوق طلا میخرم
دارا دوم حالا چی میخواد بشه مگه :confused:
صندوق طلا سود بیشتری میده.

دوست عزیز میشه اسم صندوق طلا رو چندتاشو بگید؟
خریدش مثل سهام هست یا فرق میکنه؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
واقعا هیچکس نمیتونه پیش بینی کنه..بعضیا میگن فردا و روزای آینده مثبته و باید فردا ورود کرد..بعضیها هم میگن بخاطر دارا دوم خیلیا میان سهام میفروشن که دارا دوم بخرن و ممکنه نوسان منفی داشته باشیم..واقعا پیش بینی درست سخته
خوب به نظرتون فردا فرصته خروجه یا وروود؟

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
یعنی شما واقعا میرید پول میدید جای طلا بعد میدید دست ج.ا که ازش براتون نگهداری کنه ؟
w00t1[1].gif

سرمایه گذاری روی طلا فقط شمش 24 عیار (عیار جهانی هست تقریبا) . اونم فقط توی گاوصندوق خونه
msn-wink[1].gif
msn-wink[1].gif

------------
حس ششم من که همیشه میگه لعنتی زودتر بکش بیرون از بورس ج.ا تا به ** نرفتی.
آخه سهم دویست تومنی چطوری شده هشت هزارتومن(40 برابر) ؟دلیلش چیه دوستان؟
صحبت شما صحیح هست اما دو نکته:
1) موضوع افزایش شاخص بورس، مسئله اقتصادی هست. اینکه در طول سالیان گذشته چرا رشد بورس صورت نگرفته بوده و الان به یکباره اتفاق افتاده موضوع مفصلی هست اما از بازی های احمدی نژاد و روحانی در دوره های اولشون گرفته تا ناآگاهی مشاوران اقتصادی دولت ها از پتانسیل این بازار. اما مقدار نقدینگی این بازار مطابق تورم رشد کرده و شاخص 2 میلیون، با توجه به تورم امسال، شاخص منفی محسوب میشه و نسبت به قیمت دلار پایین تر قرار میگیره.
2) پیشنهاد بهتری دارید؟ موضوع افزایش سرمایه نیست، و من بعید میدونم کسی برای افزایش سرمایه وارد بورس شده باشه، چرا که سواد تخصصی میطلبه. موضوع حفظ ارزش پول هست. دلار که کاملا دستوری پایین و بالا میشه. طلا هم نرخ مالیات داره روش کشیده میشه و خرید و فروشش تحت تاثیر قیمت دلار هست تا شاخص جهانی. ملک هم در رکود به سر میبره. ماشین هم استهلاک بالایی داره و نیاز به نقدینگی مناسب داره. در هر صورت اگر زمانی برسه که بورس حاشیه امنیت سود کافی نداشته باشه، بی شک همه ما بلافاصله خارج میشیم.

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
خوب به نظرتون فردا فرصته خروجه یا وروود؟

نمیدونم فردا فرصت وروده یا خروج ولی خودم مبلغ نسبتا سنگینی (در مقیاس خودم) رو گذاشتم تا ابتدا شبندر، و اگر در ثانیه های نخست پیش گشایش ببینم بهم نمیرسه به ترتیب وبصادر شپنا خساپا وتجارت رو زیر نظر دارم تا با خرید یکیشون طی دو هفته آینده معادل سود بانکی یک سال رو بکشم بیرون! البته این بار برای خودم حد سود مشخص کردم و به 20% که برسه تحت هر شرایطی میکشم بیرون.

پ.ن: این ربطی به سبد اصلی ام که سرجاشه و بی توجه به اتفاقات راهش رو میره نداره و صرفا یک نوسان کوتاه مدتی هست که میخوام به واسطه موج مثبت ایجاد شده بگیرم. شاید هم زیادی خوشبین هستم و مثل دو هفته اخیر ضرر کنم. ولی به هر حال این برنامه فردای منه.

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
دوست عزیز میشه اسم صندوق طلا رو چندتاشو بگید؟
خریدش مثل سهام هست یا فرق میکنه؟
رو تابلوی بورس هستن
بیار آمار هاشونو نگاه کن چک کن بررسی کن کدوم بیشتر مناسبه.
وارد سایت بورس که میشی آخرین تب نوشته بورس کالا
روش کلیک کن بعد صندوق های کالایی رو بیار

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
یعنی شما واقعا میرید پول میدید جای طلا بعد میدید دست ج.ا که ازش براتون نگهداری کنه ؟
w00t1[1].gif

سرمایه گذاری روی طلا فقط شمش 24 عیار (عیار جهانی هست تقریبا) . اونم فقط توی گاوصندوق خونه
msn-wink[1].gif
msn-wink[1].gif

------------
حس ششم من که همیشه میگه لعنتی زودتر بکش بیرون از بورس ج.ا تا به ** نرفتی.
آخه سهم دویست تومنی چطوری شده هشت هزارتومن(40 برابر) ؟دلیلش چیه دوستان؟
با این اوصاف باید مهاجرت کنی.
هیچ راه دیگه ای هم نیس.
چون پولتو بکشی بیرون باید ببری بذاری تو بانک ج.ا برات نگه داره که اونم نمیشه.میدزدن میبرن.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
بله واقعا منم خواهش میکنم مطالب حاشیه ای
و اراجیف گذاشته نشه و جمع بسته نشه،با تشکر
مفید زده تا ۵ روز کد بورسی میده همون ۵ روز میده یا زودتر پیامش میاد؟
برای من کمتر از 12 ساعت یوزرنیم و پسورد پیامک شد

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
واقعا هیچکس نمیتونه پیش بینی کنه..بعضیا میگن فردا و روزای آینده مثبته و باید فردا ورود کرد..بعضیها هم میگن بخاطر دارا دوم خیلیا میان سهام میفروشن که دارا دوم بخرن و ممکنه نوسان منفی داشته باشیم..واقعا پیش بینی درست سخته

یعنی نفری پنج میلیون تومان آنقدر تاثیر میگذاره؟

بالا