gorbachof4
Registered User
- نوشتهها
- 1,247
- لایکها
- 1,889
دوستان من چند روز نتونستم بازار رو رصد کنم--این نماد پالایش همون دارا دوم هست یا این مال سلف نفته؟
دارا دوم هستدوستان من چند روز نتونستم بازار رو رصد کنم--این نماد پالایش همون دارا دوم هست یا این مال سلف نفته؟
1-آخرین روز فرصت خرید چه تاریخی هست؟دارا دوم هست
تا 19 ام و ربطی به زمان خرید شما نداره.1-آخرین روز فرصت خرید چه تاریخی هست؟
2-آیا خرید دوشنبه یا خرید روز آخر تاثیری در سود داره؟مثلا زودتر بخریم سود بیشتری میکنیم موقع روز بازگشایی؟
شناختی از ثشاهد ندارمدوستان تصمیم دارم تا قبل اتمام دارا دوم , دو سهم رو بفروشم و دارا دوم بگیرم
با توجه به یک هفته فرصت و احتمال کم شدن ضرر هفته قبل , به نظرتون کدوم سهم رو رد کنم بره ؟
مشاهده پیوست 1195409
من چون از این طریق اقدام نکردم اطلاعی ندارممگه کارگزاری پول نمیگیره؟من پولی ندادم
خب نفروشم دیگه پولی نیست که دارا دوم بخرمشناختی از ثشاهد ندارم
ولی مابقی این چند روز اصلاح کردن و اماده سود دهی است
به نظر من هیچ کدام
توی عرضه اولیه توی سود هستی که اونا هم مبلغی نیست
سهام را تا نفروشی در ضرر نیستی
شما هم غیر حضوری کد بورسی گرفتید؟من چون از این طریق اقدام نکردم اطلاعی ندارم
شاید پول کارگزاری بخاطر احراز هویت حضوری از طریق دفاتر پیشخوان دریافت میشه و شما غیرحضوری احراز هویت کر
کارگزاری واسه احراز هویت حضوری پول میگیره.شما هم غیر حضوری کد بورسی گرفتید؟
ممنون پس کاری نکنم خودش پیام میدهکارگزاری واسه احراز هویت حضوری پول میگیره.
اینجا دیگه نیازی نیست شما هزینهای پرداخت کنین.
ثبت نام و احراز هویت شما الان کامله وتا چند روز دیگه نام کاربری و رمز واستون پیامک میاد.
نه احراز هویت یک بار برای همیشهست. موقع ثبت نام یک کد می فرسته. کدو تو مراحل ثبت نام بزنی تمام اطلاعاتتو بالا میاره.سلام
یه سوال
من کد بورسی دارم از مفید تاییده سجام هم دارم
اومدم کارگزاری مهر افرین ثبت نام کردم میگه باید احراز هویت سجام رو بگیری
مگه واسه هر کارگزاری باید جداگونه احراز هویت داشته باشی ؟
یعنی مفید هم غیر حضوری الان انجام میده ؟ از همون سجام استفاده میکنه یا مفید هم باید احراز هویت کنی دوباره؟الانم مفید باز ثبت نام کردم ی کد داد که وارد کردم زد این به منزله امضا قرار داده ولی کد وارد میکردم میزدم مرحله بعد نمیرفت جلو ولی این پیام داد بهم،تمومه دگ؟کلا ۱۰ تومن دادم برای سجام ۱۰ هم دادم برای سیگنال کارگزاری هزینه نگرفت
مشاهده پیوست 1195407
شما هم غیر حضوری کد بورسی گرفتید؟
بله , هر کارگزاری احراز هویت جداگانه خودش رو دارهسلام
یه سوال
من کد بورسی دارم از مفید تاییده سجام هم دارم
اومدم کارگزاری مهر افرین ثبت نام کردم میگه باید احراز هویت سجام رو بگیری
مگه واسه هر کارگزاری باید جداگونه احراز هویت داشته باشی ؟
یعنی مفید هم غیر حضوری الان انجام میده ؟ از همون سجام استفاده میکنه یا مفید هم باید احراز هویت کنی دوباره؟
این صندوق طلا مطمئن است؟صندوق های طلا
آره من چند وقته دارم آمارشونو در میارم و از اینور اونور پرس و جو میکنم.این صندوق طلا مطمئن است؟
با قیمت طلا در بازار پایین بالا میشه؟