peyman5534
Registered User
- نوشتهها
- 1,326
- لایکها
- 2,413
مرسیمن خودم تست نکردم چون از قبل در کارگذاری مفید بودم
ولی طبق خبر بله دیگه نیازی نیست حضوری برید و پیامک فعال سازی براتون ارسال میشه
مرسیمن خودم تست نکردم چون از قبل در کارگذاری مفید بودم
ولی طبق خبر بله دیگه نیازی نیست حضوری برید و پیامک فعال سازی براتون ارسال میشه
کارگزاری نوین سرمایه برای سینا ******* هم انلاین هست
کار نکردم ولی به زودی ثبت نام میکنم ببینم اون چطور هست
چطور میشه از کد بورسی کسی دیگر برای خرید استفاده کرد!؟همه چیز به نام طرف هست شماره حساب و کد بورسیشما اول ببین بنده چی گفتم، بعد سخن بگو
درست نیست به دیگران تهمت بزنی
خیلیا هستن که مثل سری پیش میخوان 50 تا دارا دوم بخرن
اینا دیگه کد بورسی خودشون رو استفاده کردن و دیگه جا ندارن .. واسه همین منی که نقدینگی ندارم می تونم کد بورسیم رو در اختیارشون قرار بدم
هم برای بنده سود داره هم برای اون بنده خدا
منم یه حسی دارم که بعد از دارا دوم قرار دوباره سقوط کنه , این مثبت ها فقط جنبه نمایشی داره واسه فروش دارا دومفعلا تا آخر شهریور که پذیره نویسی دارادوم هست بازار مثبت خوش باشید
که دوباره اول مهر شاید شاخص رو ببرن اصلاح
این 500 واحد از صندوق هست که ارزش هر واحد صندوق با تخفیف در نظر گرفته شده 10 هزار تومن هست . در کل این 500 واحد صندوقی که میخرید به طور تقریبی شامل این تعداد سهم از هر نماد میشه :دوستان یه سوالی برام پیش اومده , البته میدونم مسخرست ولی خب چون سواد بورسی ندارم میخوام روشن بشم
دارا دوم سهام 4 پالایشگاه , کلا 500 سهم , قیمت هر سهم 10 هزار تومن , مجموع 5 میلیون تومن
یعنی بطور فرضی هر نماد 125 سهم , البته میدونم اینطور محاسبه نمیشه و اون خودش یک نماد جداگانست
خب اگر کسی سهم این 4 پالایشگاه رو جداگانه از هرکدوم 125 سهم بخره با نرخ فعلی میشه تقریبا 2200 !
حالا چرا باید 5 میلیون بدیم ؟
منم یه حسی دارم که بعد از دارا دوم قرار دوباره سقوط کنه , این مثبت ها فقط جنبه نمایشی داره واسه فروش دارا دوم![]()
نه به مهر نمیوفته اصلاح بعدی میره برا اواسط ابانفعلا تا آخر شهریور که پذیره نویسی دارادوم هست بازار مثبت خوش باشید
که دوباره اول مهر شاید شاخص رو ببرن اصلاح
سود بورس حاصل از افزایش قیمت سهم است مثل بانک نیست هم سود را بگیری آخر هم پول راسلام.
دوستان یه سری سوال در مورد صندوق ها داشتم:
1-سود صندوق های ETF درامد ثابت را چطور دریافت میکنیم ؟ آیا با بالارفتن قیمت nav آن ها یا به صورت ماهانه به حسابمون واریز میشه؟
2- توی خرید صندوق های ETF مختلط چه نکاتی باید رعایت کنیم؟ اکثرا بالای nav هستن برای خرید.اشکالی نداره بخریم؟
تشکر./
سلام.
دوستان یه سری سوال در مورد صندوق ها داشتم:
1-سود صندوق های ETF درامد ثابت را چطور دریافت میکنیم ؟ آیا با بالارفتن قیمت nav آن ها یا به صورت ماهانه به حسابمون واریز میشه؟
2- توی خرید صندوق های ETF مختلط چه نکاتی باید رعایت کنیم؟ اکثرا بالای nav هستن برای خرید.اشکالی نداره بخریم؟
تشکر./
نه دیگه خودشون کد بورسی رو برات اس ام اس میکنن پیشخوان لازم نیس بریسلام من سجام ثبت نام کردم ،با برنامه سیگنال احراز هویتم کردم که پیامک تاییدم اومد،
تو شایت کارکزاری مفید هم ثبت نام کردم ی لینکی بالا داده بودن دوستان همه مشخصات دادم الان این پیامکا اومده،بهم کد بورسی میده یا باز باید برم پیشخوان
مشاهده پیوست 1195402مشاهده پیوست 1195403
قاعدتا وقتی این پیام میاد یعنی احراز هویت تکمیل شده و بعد از چند روز کاربری تون فعال میشهالانم مفید باز ثبت نام کردم ی کد داد که وارد کردم زد این به منزله امضا قرار داده ولی کد وارد میکردم میزدم مرحله بعد نمیرفت جلو ولی این پیام داد بهم،تمومه دگ؟کلا ۱۰ تومن دادم برای سجام ۱۰ هم دادم برای سیگنال کارگزاری هزینه نگرفت
مشاهده پیوست 1195407
مگه کارگزاری پول نمیگیره؟من پولی ندادمقاعدتا وقتی این پیام میاد یعنی احراز هویت تکمیل شده و بعد از چند روز کاربری تون فعال میشه