• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
کارگزاری نوین سرمایه برای سینا ******* هم انلاین هست
کار نکردم ولی به زودی ثبت نام میکنم ببینم اون چطور هست

دوستان عزیز مهم سامانه معاملاتی هست بیشتر از کارگزاری من چک کردم الان چندتا سیستم داریم به شرح زیر:

-آنلاین پلاس (همون که مفید داره)
-سیستم اکسیر
-سیستم اختصاصی اگاه
-سیستم اختصاصی فارابیکسو (فارابی)

اکثرا اینها هستند و بحت اینه الان همه انلاین پلاس ها در واقع روی سرور های شرکت طراح هستند یعنی فرقی نداره رو کدوم کارگزاری باشی وقتی سیستمش مثلا انلاین پلاس هستش رو همشون به یک شکل و سرعت اجرا خواهد شد پس سعی کنید کارگزاری با سیستم جدید تست کنید اگه مفید داری دیگه نرید یکی که انلاین پلاسه سیستمش.

Last edited:

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
شما اول ببین بنده چی گفتم، بعد سخن بگو
درست نیست به دیگران تهمت بزنی
خیلیا هستن که مثل سری پیش میخوان 50 تا دارا دوم بخرن
اینا دیگه کد بورسی خودشون رو استفاده کردن و دیگه جا ندارن .. واسه همین منی که نقدینگی ندارم می تونم کد بورسیم رو در اختیارشون قرار بدم
هم برای بنده سود داره هم برای اون بنده خدا
چطور میشه از کد بورسی کسی دیگر برای خرید استفاده کرد!؟همه چیز به نام طرف هست شماره حساب و کد بورسی
توی این دوره زمونه به آشنا نمیشه اعتماد کرد چه برسه به غریبه....
حالا برای ثبت نام ماشین چون مبلغ بالا هست این کار انجام میدن و قولنامه و ثبت میکنن ولی ...

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
اکانت رهاورد رو خریدم دیدم مفت نمیارزه.
میخواستم ببینم این اطلاعات جامع و کامل! شرکتها که میگه تو نسخه پیشرفته اش هست چیه که دیدم عینا هموناییه که رایگان از سایت fipiran میشه درآورد تازه fipiran جامع تر هم هست.
مام بعضی وقتا کارایی میکنیما

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
فعلا تا آخر شهریور که پذیره نویسی دارادوم هست بازار مثبت خوش باشید
که دوباره اول مهر شاید شاخص رو ببرن اصلاح

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
کاربر گرامی M £ H D I چنین درخواست هایی خلاف قوانین سایت میباشد

دوستان و کاربران دیگر نیز لطفا رعایت کنید

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دوستان یه سوالی برام پیش اومده , البته میدونم مسخرست ولی خب چون سواد بورسی ندارم میخوام روشن بشم :D

دارا دوم سهام 4 پالایشگاه , کلا 500 سهم , قیمت هر سهم 10 هزار تومن , مجموع 5 میلیون تومن
یعنی بطور فرضی هر نماد 125 سهم , البته میدونم اینطور محاسبه نمیشه و اون خودش یک نماد جداگانست
خب اگر کسی سهم این 4 پالایشگاه رو جداگانه از هرکدوم 125 سهم بخره با نرخ فعلی میشه تقریبا 2200 !

حالا چرا باید 5 میلیون بدیم ؟

منم یه حسی دارم که بعد از دارا دوم قرار دوباره سقوط کنه , این مثبت ها فقط جنبه نمایشی داره واسه فروش دارا دوم:rolleyes:

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
دوستان یه سوالی برام پیش اومده , البته میدونم مسخرست ولی خب چون سواد بورسی ندارم میخوام روشن بشم :D

دارا دوم سهام 4 پالایشگاه , کلا 500 سهم , قیمت هر سهم 10 هزار تومن , مجموع 5 میلیون تومن
یعنی بطور فرضی هر نماد 125 سهم , البته میدونم اینطور محاسبه نمیشه و اون خودش یک نماد جداگانست
خب اگر کسی سهم این 4 پالایشگاه رو جداگانه از هرکدوم 125 سهم بخره با نرخ فعلی میشه تقریبا 2200 !

حالا چرا باید 5 میلیون بدیم ؟

منم یه حسی دارم که بعد از دارا دوم قرار دوباره سقوط کنه , این مثبت ها فقط جنبه نمایشی داره واسه فروش دارا دوم:rolleyes:
این 500 واحد از صندوق هست که ارزش هر واحد صندوق با تخفیف در نظر گرفته شده 10 هزار تومن هست . در کل این 500 واحد صندوقی که میخرید به طور تقریبی شامل این تعداد سهم از هر نماد میشه :
3-12.jpg

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
نه به مهر نمیوفته اصلاح بعدی میره برا اواسط ابان

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
سلام.
دوستان یه سری سوال در مورد صندوق ها داشتم:
1-سود صندوق های ETF درامد ثابت را چطور دریافت میکنیم ؟ آیا با بالارفتن قیمت nav آن ها یا به صورت ماهانه به حسابمون واریز میشه؟

2- توی خرید صندوق های ETF مختلط چه نکاتی باید رعایت کنیم؟ اکثرا بالای nav هستن برای خرید.اشکالی نداره بخریم؟
تشکر./

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
این چند روز که تعطیلی بود یه تغییر اساسی تو روال کارم دادم.
از این به بعد دیگه بازار بورس مثل هفت هشت ماه اخیر نیست.دوره صعود های شارپی و سرمایه گذاری های کوتاه مدت پرسود داره میگذره و برمیگردیم به روال سابق و باید با دقت بیشتری خرید و فروش کرد.
این چند ماه اخیر جوری بود که هرچی میخریدی سود بود و معامله ها به سختگیری چندانی نیاز نداشت.
و همین باعث شد حداقل خود من ساده بگیرم و بیخیال تر بشم و مثل قبل پیگیر نباشم
نتیجه اش هم این شد که بر خلاف قبل که معمولا تو دوره اصلاح شاخص نقد بودم این سری نقد نشدم و رفتم تو ضرر یعنی وقتی بخودم اومدم که دیر شده بود.
و کار برای تازه وارد ها هم بشدت سخت تر میشه.اونام یه خطا کافیه تا حسابی برن تو ضرر و جبران ضرر هم مثل این دوره ای که پشت سر گذاشتیم دیگه نیست و سخت تر میشه.
پس حسابی رو خودتون کار کنید و مدام در حال یادگیری و کسب تجربه باشید و جوری برنامه ریزی کنید که همیشه سودهای خوب بکنید و جیبتون پر پول باشه و ازش لذت ببرید که سرمایه گذاری تو هیچ بازاری به اندازه بازار بورس پربازده و جذاب نیست حالا هرکی هر کجا هرچی دلش خواست بگه شما توجه نکنید

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
سلام.
1-سود صندوق های ETF درامد ثابت را چطور دریافت میکنیم ؟ آیا با بالارفتن قیمت nav آن ها یا به صورت ماهانه به حسابمون واریز میشه؟

2- توی خرید صندوق های ETF مختلط چه نکاتی باید رعایت کنیم؟ اکثرا بالای nav هستن برای خرید.اشکالی نداره بخریم؟
تشکر./
سود بورس حاصل از افزایش قیمت سهم است مثل بانک نیست هم سود را بگیری آخر هم پول را
امروز سهم را میخری 10 تومان فردا میشه 15 تومان سود شما 5 تومان حاصل افزایش قیمت سهم است اون 5 را خواستی باید سهم را بفروشی

بالای ناو نه خوب نیست مثل اینکه بالاتر از ارزش ذاتی ش میخری

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
سلام.

تشکر./

اکثرا واریز سود ندارن ولی بعضی هاش دارن که هر ماه قیمت به قیمت پایه برمیگرده و افزایش قیمت نقدی واریز میشه ،(جدیدا سقف گذاشتن سالانه نهایتا ۲۳ درصد پرداخت نقدی هست و بقیه به قیمت پایه اضافه میشه)

مختلط ها خیلی خوب نیستند و بیشتر به درد نوسان گیری میخورن که خیلی باید دقت کرد منجر به ضرر نشه مثل ثروتم
هیچ صندوقی مخصوصا درآمد ثابت بالای ناو نخرید به نظرم

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
سلام من سجام ثبت نام کردم ،با برنامه سیگنال احراز هویتم کردم که پیامک تاییدم اومد،
تو شایت کارکزاری مفید هم ثبت نام کردم ی لینکی بالا داده بودن دوستان همه مشخصات دادم الان این پیامکا اومده،بهم کد بورسی میده یا باز باید برم پیشخوان
Screenshot_20200829_131317.jpgScreenshot_20200829_131348.jpg

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
سلام من سجام ثبت نام کردم ،با برنامه سیگنال احراز هویتم کردم که پیامک تاییدم اومد،
تو شایت کارکزاری مفید هم ثبت نام کردم ی لینکی بالا داده بودن دوستان همه مشخصات دادم الان این پیامکا اومده،بهم کد بورسی میده یا باز باید برم پیشخوان
مشاهده پیوست 1195402مشاهده پیوست 1195403
نه دیگه خودشون کد بورسی رو برات اس ام اس میکنن پیشخوان لازم نیس بری

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
نه دیگه خودشون کد بورسی رو برات اس ام اس میکنن پیشخوان لازم نیس بری
الانم مفید باز ثبت نام کردم ی کد داد که وارد کردم زد این به منزله امضا قرار داده ولی کد وارد میکردم میزدم مرحله بعد نمیرفت جلو ولی این پیام داد بهم،تمومه دگ؟کلا ۱۰ تومن دادم برای سجام ۱۰ هم دادم برای سیگنال کارگزاری هزینه نگرفت
Screenshot_20200829_134615.jpg

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
الانم مفید باز ثبت نام کردم ی کد داد که وارد کردم زد این به منزله امضا قرار داده ولی کد وارد میکردم میزدم مرحله بعد نمیرفت جلو ولی این پیام داد بهم،تمومه دگ؟کلا ۱۰ تومن دادم برای سجام ۱۰ هم دادم برای سیگنال کارگزاری هزینه نگرفت
مشاهده پیوست 1195407
قاعدتا وقتی این پیام میاد یعنی احراز هویت تکمیل شده و بعد از چند روز کاربری تون فعال میشه

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دوستان تصمیم دارم تا قبل اتمام دارا دوم , دو سهم رو بفروشم و دارا دوم بگیرم
با توجه به یک هفته فرصت و احتمال کم شدن ضرر هفته قبل , به نظرتون کدوم سهم رو رد کنم بره ؟

Untitled-1.jpg

بالا