یه پول بک به کانال ۱۸۰۰ داره، هر حرکتی خواستید اون زمان بزنیدآقا گفتم دیگه دوره سهام داری به سر رسید، به نظر من یا باید قشنگ از بورس خارج شد یا همین نوسانگیری کرد حالا با احتیاط خیلی زیاد طوری که هفته ای، دو هفته ای هم یه مثبت 5 بخورید عالیه
کلا یه زمانی بورس یه جوری بود که طرف سالی 40 50 درصد سود میگرفت میشد گرگ وال استریت، اما این یه سال اخیر توقعات جوری کرده که ملت هنوزم دنبال سودای ماهانه 100 درصدین، دیگه اون دوران به زباله دان تاریخ پیوست!، یه عده مولتی میلیاردر شدن و خوب موقعیم خروج زدن، ما موندیم و باتلاق شیخ حسن![]()
به جهنم امیر جان بزار باز کنن مرگ یه بار شیون یه بارشستا و پالایشی ها و تاپیکو ،اگر امروز و فردا بدون دامنه نوسان باز بشن ،چنان خون ریزی راه بیفته که تاریخ به خودش ندیده،به فرموده بزرگان در حال متعادل کردن بازار هستند
به جهنم امیر جان بزار باز کنن مرگ یه بار شیون یه بار
لااقل هر روز اعصابمون خورد نیست و تکلیفمون روشن میشه
اخه مشکل اینجاست که اگر این اتفاق بیفته و شاخص حمایت ۱۶۰۰ از دست بده ،با مغز میره پایین همونطور که از ۲۰۰۰ تا ۱۶۰۰ اومد ،بعد میخوریم به انتخابات و بعدش ...،همه باید تلاش کنن از ۱۶۰۰ عبور نکنه شاخص ،اگر قصد بهبود اوضاع وجود داره البته
قیمت جدید کارخانه دنا پلاس اتوماتیک توربو = ۴۷۰ میلیون
الان دنده ای توربو شده 345 تومنیه لحظه فکر کردم وارد سال 1401/1400 شدیم!
قیمتش 252 میلیونه که البته اگر ثبات اقتصادی پیش از 97 حفظ شده بود با توجه به توربو 58 تومنی اون سال، توربو اتومات نهایت 65 الی 68 تومن باید میبود. البته 252م هم رقم پرداختی سری اول ثبت نامی هاست. بازار آزادش تا پایان سال با این فرمون پیش بریم میرسه به همون 470م که گفتی.
اگه مثبت نباشه یحتمل یه منفی 20 میزنه بهمونشستا فردا بدون دامنه نوسان میخواد باز بشه،احتمال میدم فردا بازار مثبت باشه
![]()
سوال اینجاست که مگه مردم چقدر سهام خریده بودند که هرچی عرضه میکنن تموم نمیشه.
احساس میکنم این اعدادی که میبینم همهش دروغه!
شستا چرا بسته شد
دیگه ناظر پیام هم نمیده ! اینقدر بی در و پیکر شده
اگه مثبت نباشه یحتمل یه منفی 20 میزنه بهمون![]()
من همینجوری 40% تو ضررم رو شستا , حالا یه منفی 20 دیگه هم بهش بخوره چه شود!!!!!اگه مثبت نباشه یحتمل یه منفی 20 میزنه بهمون![]()