• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
با توجه به اینکه خودرو هم افشا خورد ،من به حدس جدیدی رسیدم و اون اینکه فردا بازار مثبت باشه ،فردا پالایشی ها ،تاپیکو ،خودرو ،شستا و وبملت ممکنه باز بشن باهم ،اگر قرار باشه منفی بخورن شاخص ۱۵۰۰ هم رد میکنه و اصلا امکانش خیلی ضعیفه ،بنابراین فردا بازار شاید مثبت باشه تا اینا باز بشن ،و شاخص بره بالا و حمایت واعظی :cool: از دست نره و از جانبی جذابیتی هم برای خرید نماد پالایشی ایجاد بشه
بر همین مبنا امروز مقداری دارایکم به قصد نوسان گیری خریدم

پ ن : دوباره تاکید میکنم هر حرفی من زدم بر مبنای تثبیت شاخص در محدوده ۱۶۰۰ هست و اگر این حمایت از دست بره ،تمام حرفهام از ابتدای این اصلاح تبدیل به مشتی طنز تاریخ گذشته میشه که دیگه قابل اعتنا نیستند :(:rolleyes::confused:

signore

Registered User
لایک‌ها
636
من به عنوان گرگ بازار سرمایه، همچنان سهامداری میکنم
اینایی هم که توی صف فروش هستند همگی یه مشت بی‌سواد بی‌تجربه هستن که پول خونه و ماشین و وام رو وارد بورس کردن! و یکی دو روز دیگه خارج میشن!

اگر تجربه داشتید میفهمیدید که این اتفاقات خیلی عادی هست و فقط یه اصلاح مختصر انجام شده. شاخص داره آماده میشه برای شکستن مقاومت ۲میلیون و ۴۰۰‌

با توجه به حمایت‌های امروز، و نشانه‌های مثبتی که آخر وقت دیده شد، احتمالا بازار از فردا صعودی هست ...

پرسود باشید :)

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
اگه علی حسین قاضی زاده و شبکه های معاند و کانال درتی کیدز اجازه بدن میریم برای سودهای ۵۰۰ درصدی و بالاتر به کوری چشم دشمنان!

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
یه نکته بانمک راجع به ضد-بورسیون اینه که این بنده خداها از شاخص 200 هزار حباب حباب میکردن و حالا که ریزشی اساسی رخ داده واقعا توهم برشون داشته که این حادثه رو پیشبینی میکردن! بنده خدا، تو از سودهای مافوق تصور جاموندی (و البته از حق نمیگذریم هرکی از خرداد و یا شاید در برخی موارد اردیبهشت به بعد اومده هم رفته تو ضرر)، دیگه پیشبینی ات کجا بوده :D تو اگه عرضه داشتی به وقتش سوار میشدی و موعد مقرر هم پیاده. حالا یکی هم مثل من شانس آورده به وقتش سوار شده ولی نادون بوده موعد مقرر رو تشخیص نداده و پیاده نشده. این یه بحث دیگه است. ولی خنده دار ژست این بینواهاست که فاز کارشناس اقتصادی برداشتن برای ما و تا خورده به دل ریزش سر و کله‌شون پیدا شده.

بر خلاف عرضه اولیه های قبلی حقوقی ـــش عرضه کرده
فعلا تو این آشفته بازار باید پولمون رو بزاریم رو این عرضه اولیه ها
فردا میخرم ببین کی گفتم :دی

حالا که اینطور شد منم فردا شانسم رو امتحان میکنم :cool:

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
خرابی بازار بورس رو دیگه همه فهمیدن !
من کارم تولید هست ، امروز برامون آرد اومد یه بنده خدایی هم اومده بود برای تخلیه بار
حرف از افزایش قیمت ارد بود که یهو این بنده خدا کارگره برداشت گفت که اره بورس هم خیلی داغون شده من 3 تومن کافی نت محلمون برام سهم خریده الان شده 1500 هر روزم تلاش میکنه بفروشه نمیتونه !
اینکه بازار به اینجا رسیده فقط و فقط دلیلش خودمون هستیم با بی فکری بدون علم و بدون اینکه بدونیم چرا اصلا وارد بورس شدیم فقط دنباله رو هم شدیم یا میریم تو صف خرید یا میریم تو صف فروش
اگه غیر این بود دولت نمیتونست ایتقدر راحت به بازار سمت و سو بده و مارو اینطوری دنبال خودش بکشه

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
خرابی بازار بورس رو دیگه همه فهمیدن !
من کارم تولید هست ، امروز برامون آرد اومد یه بنده خدایی هم اومده بود برای تخلیه بار
حرف از افزایش قیمت ارد بود که یهو این بنده خدا کارگره برداشت گفت که اره بورس هم خیلی داغون شده من 3 تومن کافی نت محلمون برام سهم خریده الان شده 1500 هر روزم تلاش میکنه بفروشه نمیتونه !
اینکه بازار به اینجا رسیده فقط و فقط دلیلش خودمون هستیم با بی فکری بدون علم و بدون اینکه بدونیم چرا اصلا وارد بورس شدیم فقط دنباله رو هم شدیم یا میریم تو صف خرید یا میریم تو صف فروش
اگه غیر این بود دولت نمیتونست ایتقدر راحت به بازار سمت و سو بده و مارو اینطوری دنبال خودش بکشه
نتیجه گیری
هرجا دولت دست گذاشت باید فرار کرد و تمام حرف هاش رو معکوس برداشت کرد

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
به نظر من که ب این اوضاع اصلا روا نیست روز آخر هم بخریم
خوشبینی زیاد خوب نیست ولی اینکه تصور کنیم قراره وضعیت خیلی بد بشه هم خوب نیست کاش فقط این مردمی که اومده بودن یه ماهه پولشونو دوبل کنن درس بگیرن بزارن برن

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
اگه علی حسین قاضی زاده و شبکه های معاند و کانال درتی کیدز اجازه بدن میریم برای سودهای ۵۰۰ درصدی و بالاتر به کوری چشم دشمنان!
آره واقعا، یکی از مهمترین عوامل ریزش‌های اخیر توییت قاضی‌زاده هست که داره باعث فروپاشی اقتصادی میشه، و همچنین صحبت‌های برخی معاندین که قصدشون تخریب مسئولین عزیز و دلسوز کشور هست، مسئولینی که دارن تمام تلاششون رو برای بهبود شرایط اقتصادی مردم انجام میدن ...
تنها راه‌حل بنظرم قطع اینترنت بین‌الملل، و استفاده از اینترنت ملی هست، تا دیگه دشمنان نتونن با پخش شایعات به اهداف پلیدشون برسن ...

روزهای پرسودی در پیش است
پرسود باشیم :)

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
یه نکته بانمک راجع به ضد-بورسیون اینه که این بنده خداها از شاخص 200 هزار حباب حباب میکردن و حالا که ریزشی اساسی رخ داده واقعا توهم برشون داشته که این حادثه رو پیشبینی میکردن! بنده خدا، تو از سودهای مافوق تصور جاموندی (و البته از حق نمیگذریم هرکی از خرداد و یا شاید در برخی موارد اردیبهشت به بعد اومده هم رفته تو ضرر)، دیگه پیشبینی ات کجا بوده :D تو اگه عرضه داشتی به وقتش سوار میشدی و موعد مقرر هم پیاده. حالا یکی هم مثل من شانس آورده به وقتش سوار شده ولی نادون بوده موعد مقرر رو تشخیص نداده و پیاده نشده. این یه بحث دیگه است. ولی خنده دار ژست این بینواهاست که فاز کارشناس اقتصادی برداشتن برای ما و تا خورده به دل ریزش سر و کله‌شون پیدا شده.

من با این نظر موافق هستم که تو هر بازاری باید به موقع وارد شد و از همه مهمتر به موقع هم خارج شد حالا هر بازاری که باشه، مثال میزنم: قیمت دلار وقتی برای اولین بار حدود 18-19 هزار تومن شد خب خیلی ها از ترس اینکه عقب موندن از بقیه یا سرمایشون داره به باد میره شروع کردن به خریدن و اونایی هم که حالا یا آمار داشتن یا تحلیل گر بودن و یا شانس داشتن توی سقف فروختن و دلار تا 10 هزار تومان هم آمد یعنی یه چیزی حدود 40-45% ریزش و یه عده ای هم نگه داشتن و دیدیم که قیمت تا 27ت هم رفت و برگشت.

حالا شما تصور کنید کسی که 19ت خرید زده و از ترس روی 15ت فروخته و الان داره قیمت بالای 24ت رو مشاهده میکنه چه حال و روزی داره.

البته بورس ایران قابل مقایسه با دلار و سکه و طلا نیست ولی این شانس رو شاید هر 10 سال یکبار به یه سری بده که سودهای تپلی از این بازار ببرن و مطمئنا هیچ کسی رو هم به زور وارد این بازار نکردن.

من خودمم همین الان که دارم این پست رو میذارم توی ضرر هستم ضرری که حتی توی سود خوبی هم نسبتا رفت و هیچکس رو جز خودم مقصر نمیدونم. ( هیچکس )

پ.ن: درسته هر از گاهی صرفا جهت روحیه شوخی هایی هم میکنیم امیدوارم به کسی برنخوره، من راضی به ضرر هیچکس نیستم و امیدوارم کسانی که سهمشون رو نگه میدارن بعد از پایان 365 روز حداقل 20% سود کنن با این دید که پولشون رو گذاشتن توی بانک و متحمل ضرر نشن.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
این حقوقی ها هم یه چیزی ـــشون میشه
اواخر بازار حقوقی اخابر اومد با خرید ـــش حجم مبنا رو پر کرد و سهم منفی 5 درصد شد !

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
قیمت جدید کارخانه دنا پلاس اتوماتیک توربو = ۴۷۰ میلیون
واقعا اینایی که تو صف فروش هستن با پول سهامشون چی میخوان بخرن ؟
آخه الان پشکل خر هم نمیدن با پول 10 تا سهم ذوب یا خمحرکه یا .....
یا واقعا کسانی که تو صف فروش هستن حقیقی نیستن یا حقیقی هستن و دارن همه رو با خودشون میکشن پائین
قیمت ۲۵۲ هست

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
من که امروز سهام یاب و تالار بورس را از مرورگرم حذف کردم
تیک اعلان این صفحه را هم غیرفعال کردم
میرم دنبال کار و زندگی تا سال بعد
شنیدم در بورس به مو میرسه ولی پاره نمیشه
اصل تعداد سهام است که سرجاشه / سهامی هم که دارم همش بنیادی است
انشالله که همه پر سود باشید

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
از "ثشاهد" یاد بگیرن، قشنگ با وجود صف فروش 70 80 میلیونی روزی 0.3 درصد بیشتر منفی نمیخوره :D اینطوری قطره چکانی میاد پایین تا بازار برگرده
ثشاهد مافیای ترین نماد موجود توی بورسه.
الانم اگه مثبت 5 نمیکنن بخاطر روند کلی بازاره...دفعه قبل توی اصلاح +5 میخورد و همه اعتراض کردن.
بازار برگرده دوباره هر روز +5 داره

بالا