سلام به همه دوستان
بچه های گل پی تی
عشقای دل
یه چند روز نبودم ، مشغول حساب کتاب و صحبت تو تالار سیمانیمون ( دفترم )
زفکا رو تا تونستیم حمایت کردیم ، از این بیشتر دیگه باید فرش زیر پامون رو بفروشیم
دوستانی که زفکا دارن ، روزای قبل خرید کردیم . ته مونده رو امروز با اردرهای خرید ، بالا میبریم و خرید میکنیم تا هم پایانی بالا بره هم بازم سهم حمایت بشه و آخرین فروشنده های روی این قیمت ها خارج بشن و سهم سبک بشه
چند روز هم هست که حقوقی و حقیقی حمایت های خوبی کردن واسه همین دیگه ما هم تلاشای آخرمون رو کردیم
سهم اینقدر آماده روند صعودیه که با حدودای 250 تومن ، روند فشار خرید درست میکنه و سهم انرژی میگیره . تو خریداری روزای قبل این مدلی نبود ...
1 دونه کندل زیر کانالش اومده ! اگه دیگه بالا نره ، حمایت های قطعی و آخر که دیگه میمونه با بزرگترا که جمش میکنن
تا این نقطه 53% اصلاح داشته ! طی 2.5 ماه و درحال حاضر به قیمت 15 بهمن 1398 معامله میشه
توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست ، فقط چون اینجا در موردش زیاد صحبت کرده بودم و سهم کلیدی سبدمونه ، خبر دادم که بدونید ، من اینقدر به این شرکت امید دارم که حتی بدون شناخت نسبت به روند شرکت و اینکه حدودا طی 3 ، 4 ماه اخیر ورود کردیم ، اینقدر دوستش داریم که حتی بدون آشنایی نسبت به رفتار بازیگر سهم ، حمایت کردیم ...
ایشالا که سهامداری خرد این شرکت هم بدونن چیو با چه قیمتی میفروشن و زحمات ما رو بی نتیجه نکنن ، اگه منطقی رفتار بکنن احتمالا روی این قیمت ها یکم نوسان بکنه و سهامدارایی که تو قیمت های بالا وارد و تا الان خسته شدن ، از سهم خارج بشن . البته حقم دارن خسته شده باشن 2.5 ماه تو بازار صعودی موندن !
خلاصه که زفکا یه سهم با افق دید 2 ساله هستش و توی این مسیر احتمالا سهامدارای میان مدتی خسته بشن و از سهم انتظار یه رفتار ملایم داریم
بچه ها تا آخر هفته یکم دیگه مشغولیم ، دوباره میام ، پستاتونو از اولین صفحه ای که نبودم میخونم . دلم براتون تنگ شده
فعلا برم که 1.5 ساعت دیگه مونده
یه نیم نگاهی به تحلیل های سابقم روی شپدیس ، نوری ، سپ ، پرداخت ، ومعادن داشته باشید ، با روند فعلی مقایسه بکنید ، تحلیل تکنیکال باید کنار ارزش واقعی و منصفانه شرکت بررسی بشه در غیر این صورت ممکنه به اشتباه بیوفتید