• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
ولی چیزی که من میبینم زور نادونی ناوارد به بورس بر دستکاری دولت فخیمه چربیده!

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
راس ساعت 8:30 فروش زدم , ساعت 8:32 ثبت شد ! :( حالا این بماند !
جالب و عجیب تر اینکه وقتی سفارش در هسته ثبت شد تعداد 7 هزار نفر در صف بودن ولی به من رده 9441 رو داد !

Untitled-1.jpg

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
بازار نسبت به روزهای قبل بهتره و امیدوارم بهتر هم بشه در ادامه احتمالا ،اما هیچ ربطی به روال قابل ادامه در روزهای بعد نداره

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
عرضه اولیه ثبهساز در عرض چند دقیقه صف فروش 180 میلیونی جمع شد و از منفی 5 داره برمیگرده روی مثبت 5 !!!!!!!!!

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
امروز زياد عجله نكنيد براي فروش
١٩٠ ميليون صف فملي در عرض ٢ دقيقه جمع شد

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
عرضه اولیه ای که در حال سفارش گیری هست مگه افشا میخوره ؟
saomid3.jpg

یادمه یکی از دوستان میگفت کارمزد فروش رو موقع خرید میگیرن موقع فروش دیگه کارمزد نمیدی ! پس این کارمزد دیگه چیه !
sbehsaz.jpg

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
اونایی که سهم بنیادی رو مفت دارن میفروشن بعدا بدجور پشیمون خواهند شد.
حیف و صد حیف که نقد ندارم وگرنه بعضی از سهم های بنیادی که زیاد اومدن پایین رو مفت میخردیم.
کوتاه مدت هم جواب نده، میان مدت صد در صد سود خوبی میده.
دقت کنید که دلار کوتاه مدت بالا میره ولی بعد ۲ماه سقوط ازاد خواهد داشت.

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
فروش به کنار وقتی مشتری نیست و پایانی هم خوشبختانه پر نمیشه
حتی حقوقی هم نمیفروشه تو بعضی سهم ها چه اصراری داری قفل تو صف فروش کنی سهمتو اونم تو منفی 5

ضاهرا حجم صف های فروش داره کم میشه

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
افق با 138% سود مثل اینکه از مجمع اومده بیرون ! معلوم نیست اشکالی سیستمی هست یا واقعا این اتفاق افتاده . قیمت از روی 6-7 تومن رفته روی 18 هزار تومن . روی تابلوی tsetmc هم همین قیمت ثبت شده . ببینیم بلاخره چه میشود

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
یادمه یکی از دوستان میگفت کارمزد فروش رو موقع خرید میگیرن موقع فروش دیگه کارمزد نمیدی ! پس این کارمزد دیگه چیه !
نگفتم نمیگیره بحث این بود تو پرتفوی تو سیستم های آنلاین پلاس حساب میکنه تو سود نهایی (یعنی از سود نهایی کارمزد خرید و فروش رو کم میکنه) تا نفروشی که نمیشه کم کرد ازت !

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
امروز شرایط برای مثبت خوردن نماد هایی مثل خودرو فراهم شد.
شنبه احتمالا اگه مشکل خاصی نباشه خودرو، شستا و پالایشی ها با مثبت خوبی باز خواهند شد

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
سلام به همه دوستان
بچه های گل پی تی
عشقای دل

یه چند روز نبودم ، مشغول حساب کتاب و صحبت تو تالار سیمانیمون ( دفترم )
bav3_154fs759111.gif

زفکا رو تا تونستیم حمایت کردیم ، از این بیشتر دیگه باید فرش زیر پامون رو بفروشیم
crazy.gif

دوستانی که زفکا دارن ، روزای قبل خرید کردیم . ته مونده رو امروز با اردرهای خرید ، بالا میبریم و خرید میکنیم تا هم پایانی بالا بره هم بازم سهم حمایت بشه و آخرین فروشنده های روی این قیمت ها خارج بشن و سهم سبک بشه
چند روز هم هست که حقوقی و حقیقی حمایت های خوبی کردن واسه همین دیگه ما هم تلاشای آخرمون رو کردیم
سهم اینقدر آماده روند صعودیه که با حدودای 250 تومن ، روند فشار خرید درست میکنه و سهم انرژی میگیره . تو خریداری روزای قبل این مدلی نبود ...

1 دونه کندل زیر کانالش اومده ! اگه دیگه بالا نره ، حمایت های قطعی و آخر که دیگه میمونه با بزرگترا که جمش میکنن
تا این نقطه 53% اصلاح داشته ! طی 2.5 ماه و درحال حاضر به قیمت 15 بهمن 1398 معامله میشه
توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست ، فقط چون اینجا در موردش زیاد صحبت کرده بودم و سهم کلیدی سبدمونه ، خبر دادم که بدونید ، من اینقدر به این شرکت امید دارم که حتی بدون شناخت نسبت به روند شرکت و اینکه حدودا طی 3 ، 4 ماه اخیر ورود کردیم ، اینقدر دوستش داریم که حتی بدون آشنایی نسبت به رفتار بازیگر سهم ، حمایت کردیم ...

ایشالا که سهامداری خرد این شرکت هم بدونن چیو با چه قیمتی میفروشن و زحمات ما رو بی نتیجه نکنن ، اگه منطقی رفتار بکنن احتمالا روی این قیمت ها یکم نوسان بکنه و سهامدارایی که تو قیمت های بالا وارد و تا الان خسته شدن ، از سهم خارج بشن . البته حقم دارن خسته شده باشن 2.5 ماه تو بازار صعودی موندن !
خلاصه که زفکا یه سهم با افق دید 2 ساله هستش و توی این مسیر احتمالا سهامدارای میان مدتی خسته بشن و از سهم انتظار یه رفتار ملایم داریم

بچه ها تا آخر هفته یکم دیگه مشغولیم ، دوباره میام ، پستاتونو از اولین صفحه ای که نبودم میخونم . دلم براتون تنگ شده
bav3_154fs759111.gif

فعلا برم که 1.5 ساعت دیگه مونده
roz.gif

یه نیم نگاهی به تحلیل های سابقم روی شپدیس ، نوری ، سپ ، پرداخت ، ومعادن داشته باشید ، با روند فعلی مقایسه بکنید ، تحلیل تکنیکال باید کنار ارزش واقعی و منصفانه شرکت بررسی بشه در غیر این صورت ممکنه به اشتباه بیوفتید

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
من این برنامه را دیدم . برآیند گفتگو این بود که صبر کنید گزارش جدید شرکت ها با نرخ جدید دلار منتشر شود بعد متوجه می شوید سهامتون چقدر ارزشمند هست .

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
منم از دو سه نفر که خیلی توی بورس هستن سوال کردم
یکی گفت از اخرین روز عرضه دارا دوم بورس به حالت عادی برمیگرده
یکی گفت این هفته تموم میشه
و یکی دیگه که خیلی موثق تر حرف میزد میگفت بازار اصلی بعد از بازگشایی انرژی 3 به حالت سسعودی و شارپی برمیگرده
البته خود این طرف قبل از اینکه ریزش شروع بشه تمام سهم هاشو فروخت تبدیل کرد به انرژی 3 و هیچ ضرری هم توی این ریزش نکرده
چون انرژی 3 کاملا بسته بوده

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
صندوق آگاس ،که از بهترین های بورسه ،برای تجزیه ۱ به ۴ بسته شده ،اگر روز بازگشایی مثبت باشه ،خبر خوبیه ،خیلی خوب
کاریس و آتیمس در محدوده مثبت ۱۲ در حال معامله هستند ،ولی ما که نمیفروشیم آتیمس عزیز دلمونو به این سادگی ;) :cool: :rolleyes:

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
سلام به همه دوستان
بچه های گل پی تی
عشقای دل

یه چند روز نبودم ، مشغول حساب کتاب و صحبت تو تالار سیمانیمون ( دفترم )
bav3_154fs759111.gif

زفکا رو تا تونستیم حمایت کردیم ، از این بیشتر دیگه باید فرش زیر پامون رو بفروشیم
crazy.gif

دوستانی که زفکا دارن ، روزای قبل خرید کردیم . ته مونده رو امروز با اردرهای خرید ، بالا میبریم و خرید میکنیم تا هم پایانی بالا بره هم بازم سهم حمایت بشه و آخرین فروشنده های روی این قیمت ها خارج بشن و سهم سبک بشه
چند روز هم هست که حقوقی و حقیقی حمایت های خوبی کردن واسه همین دیگه ما هم تلاشای آخرمون رو کردیم
سهم اینقدر آماده روند صعودیه که با حدودای 250 تومن ، روند فشار خرید درست میکنه و سهم انرژی میگیره . تو خریداری روزای قبل این مدلی نبود ...

1 دونه کندل زیر کانالش اومده ! اگه دیگه بالا نره ، حمایت های قطعی و آخر که دیگه میمونه با بزرگترا که جمش میکنن
تا این نقطه 53% اصلاح داشته ! طی 2.5 ماه و درحال حاضر به قیمت 15 بهمن 1398 معامله میشه
توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست ، فقط چون اینجا در موردش زیاد صحبت کرده بودم و سهم کلیدی سبدمونه ، خبر دادم که بدونید ، من اینقدر به این شرکت امید دارم که حتی بدون شناخت نسبت به روند شرکت و اینکه حدودا طی 3 ، 4 ماه اخیر ورود کردیم ، اینقدر دوستش داریم که حتی بدون آشنایی نسبت به رفتار بازیگر سهم ، حمایت کردیم ...

ایشالا که سهامداری خرد این شرکت هم بدونن چیو با چه قیمتی میفروشن و زحمات ما رو بی نتیجه نکنن ، اگه منطقی رفتار بکنن احتمالا روی این قیمت ها یکم نوسان بکنه و سهامدارایی که تو قیمت های بالا وارد و تا الان خسته شدن ، از سهم خارج بشن . البته حقم دارن خسته شده باشن 2.5 ماه تو بازار صعودی موندن !
خلاصه که زفکا یه سهم با افق دید 2 ساله هستش و توی این مسیر احتمالا سهامدارای میان مدتی خسته بشن و از سهم انتظار یه رفتار ملایم داریم

بچه ها تا آخر هفته یکم دیگه مشغولیم ، دوباره میام ، پستاتونو از اولین صفحه ای که نبودم میخونم . دلم براتون تنگ شده
bav3_154fs759111.gif

فعلا برم که 1.5 ساعت دیگه مونده
roz.gif

یه نیم نگاهی به تحلیل های سابقم روی شپدیس ، نوری ، سپ ، پرداخت ، ومعادن داشته باشید ، با روند فعلی مقایسه بکنید ، تحلیل تکنیکال باید کنار ارزش واقعی و منصفانه شرکت بررسی بشه در غیر این صورت ممکنه به اشتباه بیوفتید
حاجی شما که همش تو سنگر دشمنی :D
زفکا رو چندتا از بچه ها نظر داشتن بازیگر عمدا داره پر میکنه که منفی 5 بخوره
bav3_154fs759111.gif

بالا