• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

..0..

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
مدرک که به درد نمیخوره ولی خانه سرمایه واسه شروع خوبه
از منابع آموزشی بطور پراکنده استفاده کردم و درحال حاضر مثلا آموزشم تکمیله! ولی نمیدونم چرا حس میکنم چیز زیادی بارم نیست:rolleyes:
مدرکش چه کاربردی داره؟

اگه بخواید بخ چشم کار اصلی بهش نگاه بکنید باید دنبال منابع بیشتر و از همه مهمتر کسب تجربه باشید
منظورم شغل اصلی نیست. برا من بیشتر جنبه مقصدی رو داره واسه سرمایه گذاری درآمدی که بدست میارم و در کل پس انداز اضافه
باتوجه به این موضوع آموزشهای خانه سرمایه کفایت میکنه؟
هزینه ش 8 میلیون ـه. میخوام اگه واقعا کاربردیه ثبت نام کنم

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
درمورد اوراق اختیار میشه یک توضیح کامل و جامع و ساده بزارید
سلام
یکی از بهترین ابزار بازار مشتقه محسوب میشه به نوعی بهش بیمه سهام نیز گفته میشه
در دنیا به وفور از این سیستم استفاده میکنند که در دو نوع اروپایی و امریکایی ارائه میشه منتهی در ایران به دلایل س م متفاوت انجام میشه
ابزارهای دیگه ای مانند هج فاند و سهام خرانه و مواردی از این دست میتونه عمق بازار افزایش بده و کارامدی بورس بهتر کند

یکی از دلایلی که دوستان هر روز در حال گله مندی از دولت و بورس هستند اینکه ساختار بازار رو نمیشناسند ( البته اطلاع رسانی و عدم فرهنگ سازی دولت اصلا انجام نداده و این ایراد بهش وارد هست )
خلاصه اینکه اگر این بازار به سمت چنین ابزارهایی حرکت بکنه تعادل در بازار برقرار میشه و به یقین میتونیم بگیم قدرت عرضه و تقاضا بر دستکاری ها دولت و . . . افزایش پیدا میکند

اگر امشب فرصت بشه مثالی واقعی بررسی خواهیم کرد

در حال حاضر شرکت زنجیره ای افق کوروش اوراق تبعی اختیار فروش با سررسید شهریور سال 1400 با نرخ 22.5 درصد بالاتر از قیمت روز ارائه کرده

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
طبق معمول من تو صف موندم :confused:
به نظرم برای خرید عرضه اولیه یک حساب داخل کارگزاری مهرآفرین باز بکن (غیرحضوری)، تا حالا همه عرضه اولیه ها رو برای من درست خرید کرده، فقط سفارش رو باید تا روز قبل عرضه فعال کنید برای هر عرضه اولیه جداگانه باید سفارش خرید رو فعال کنید مثل مفید تیک اتوماتیک نداره.

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
چرا؟ مگه بیشتر از 6 میلیون حساب کردید شرکت کننده ها رو؟
5,297,550,000
÷
6,000,000

883
من اینطوری حساب نمیکنم
هر چی بخوان بدن من نصفشو در نظر میگیرم یکمم بهش اضافه میکنم
bav3_154fs759111.gif
. بعضی وقتا کمتر میرسه بعضی وقتا هم مثل الان بیشتر
crazy.gif

از منابع آموزشی بطور پراکنده استفاده کردم و درحال حاضر مثلا آموزشم تکمیله! ولی نمیدونم چرا حس میکنم چیز زیادی بارم نیست:rolleyes:
مدرکش چه کاربردی داره؟

منظورم شغل اصلی نیست. برا من بیشتر جنبه مقصدی رو داره واسه سرمایه گذاری درآمدی که بدست میارم و در کل پس انداز اضافه
باتوجه به این موضوع آموزشهای خانه سرمایه کفایت میکنه؟
هزینه ش 8 میلیون ـه. میخوام اگه واقعا کاربردیه ثبت نام کنم
مدرک که فایده ای نداره یا شاید من در جریانش نباشم . چون در نهایت واس سرمایه خودتون میخواید تصمیم بگیرید و کسی مدرک نمیخواد
آره در همون حد واسه درگیر کردن پس انداز از منبع درآمد کفایت میکنه حالا بازم کم کم تجربه کسب میکنید و راه میوفتید
خودم آموزش هاشون رو کامل نگاه نکردم ولی احتمالا ارزش داشته باشه و بهتر از هیچی باشه . شایدم واقعا با ارزش باشه . کسی که کامل دیده باشه ، قطعا بهتر میتونه راهنمایی بکنه

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
وقتی بورس اصلاح میکنه ، سهم های بنیادی طلا میشن ، این طلاها رو باید جمع کرد که چند سال دیگه لذتش رو ببریم . طلا طلاست حتی اگه تو سطل آشغال باشه
k06192.gif

یه فایل تقریبا 300 مگی آپلود کردم کلی PDF توشه البته زبون اصلیه ولی واسه تکنیکال منابع خوبی هستن . اگه علاقه و زمان خالی داشتید یه نیم نگاهی بهشون بندازید امیدواردم مفید باشن
کسی که تدریس میکنه ، یکی از زیباترین کارای دنیارو انجام میده ، حتی کسی که بهمون 1 جمله یاد بده . یکی از دوستان خانه سرمایه رو داشت ، به عنوان بیس کار خوبه اما اگه بیس رو بلدید احتمالا براتون جذابیت نداشته باشه
الان هم دقیقا این احساس رو دارم که سهم های خوبی دارن به قیمت های مناسبی برای خرید می رسن منتها احساس می کنم این روند همچنان مدتی ادامه خواهد داشت و من هم تعدادی سهم دارم که نمی خوام بفروشمشون. دارم برنامه ریزی می کنم کمی پول که دستم اومد خریدی بزنم تو رگ...

فایل من هم خیلی زیاد دارم. چون قبل از این که وارد بورس بشم در مورد ترید کریپتو تجربیاتی داشتم که خیلی کمکم کرد. البته همیشه گفتم و اعتقاد دارم که معامله در بورس و فارکس و کریپتو شاید تو قسمتهای زیادی با هم اشتراک داشته باشن اما تو مواردی هم با هم فرق دارن. قبل از اینکه تو بهمن ماه وارد بورس ایران بشم کلی در مورد بیس کار کتاب خونده و آموزشهای ویدیویی دیده بودم و تو این مدت هم دیدم. همین الانشم هم دو ماهی میشه که مشغله شدیدا زیادی دارم اما همین که شرایط اوکی شد دوباره برمیگردم و کتاب و جزوه و ویدیوهایی که دارم رو نگاه می کنم تا هر روز یه چیزی یاد بگیرم. از روانشناسی معاملات بگیر تا تکنیکال و مخصوصا بحث های بنیادی در زمینه بورس. دنیای معاملات خیلی چیزها برام یاد داده و دنیای غریبی هست.
برای منی که از بیمه متنفر بودم و همیشه هم می خواستم مورد مناسبی برای سرمایه گذاری و از پول پول درآوردن بودم بورس جای خوبی به حساب میاد.
یادم میادسه سال پیش بود که با دوستم در مورد سی پی یو و رم حرف می زدیم که در عرض شش ماه قیمتشون سه برابر شده بود. با دوستم به این نتیجه رسیدیم که اگر برای طولانی مدت بخواییم روی چیزی سرمایه گذاری کنیم می تونیم روی سی پی یو و رم سرمایه گذاری کنیم که هم عمرشون زیاده هم بحث اتمام گارانتی ندارن و هم نقدشوندگیشون خوبه. منتها اون موقع به خودم گفتم که دیگه خیلی گرون شدن و تو اون وضعیت خریدن برام خوب به نظر نمی اومد. الان که سه سال می گذره همون سی پی یو که قیمتش ششصد تومن شده بود و ما با تعجب به قیمتهاش نگاه می کردیم شده شش تا هفت میلیون تومن. یعنی اگر اون موقع هم خرید می زدم و صبر می کردم الان به بازدهی خوبی رسیده بودم.
این تجربه همیشه تو ذهنم مونده و همین الان هم که قیمت سهم ها ریخته شدیدا برام جذاب شدن. تو بازار مالی اطمینان داشتن خوب نیست اما تا حد زیادی حس می کنم همین الانش هم این سهم ها رو بخریم سه سال دیگه از انتخاب ها و سودهایی که تو این کشور تورم محور داشتیم خوشحال خواهیم بود.

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
خب امیدوارم این سری دیگه مث سری قبل مسوولین مسخره ی خودشون و بقیه نکنن و از شنبه پولای صندوق توسعه ملیو بیارن تو بورس و بازارو برگردونن که دیگه بعد این همه وقت وقتشه ضررامون حداقل جبران شه و بریم یه سودی ببریم من که یه دونه سهمم هم نفروختم و پرقدرت میرم جلو تا بالاخره حقمو از حلقوم حسن بکشم بیرون:p

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
صبا هم در آستانه باز شدن هست و احتمالا هفته آینده باز می شود . خوشبختانه از ریزش در امان ماند و سود نقدی خوبی هم داده . برای هر سهم 466 تومان که تا جایی که من بررسی کردم واقعا سود خوبی به حساب می آید . در کل صورت های مالی را هم که نگاه کردم به نظرم خرید خیلی خوبی بود . :)

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
عرضه اولیه ها رو معمولا چند روز بعد از ورود به بازار میشه خرید ؟ بپیوند رو سرخطی زدم تو صف سه هزارم بودم ولی بازم نوبتم نشد

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
عرضه اولیه ها رو معمولا چند روز بعد از ورود به بازار میشه خرید ؟ بپیوند رو سرخطی زدم تو صف سه هزارم بودم ولی بازم نوبتم نشد
تو عرضه اولیه سه هزار خیله من تا 100 هم نوبتم افتاده ولی نمیرسه چک کنی میبینی مثلا 10 نفر اول فقط رسیده تعداد معامله هارو چک کن.

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
مفید برای ما ثامید نخریده.تیک هم فعاله!

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
مفید برای ما ثامید نخریده.تیک هم فعاله!

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk
تاریخچه سفارشات چک کنید اگه نوشته قسمتی انجام شده یعنی مشکلی نداره و شنبه و یکشنبه میاد تو پورتفوی ، اگه نه که که کنسل شده یه مقدارش هم بخاطر افشایی بود که نماد زد ظاهراً اختلال پیش اومد تو کارگزاری

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
تاریخچه سفارشات چک کنید اگه نوشته قسمتی انجام شده یعنی مشکلی نداره و شنبه و یکشنبه میاد تو پورتفوی ، اگه نه که که کنسل شده یه مقدارش هم بخاطر افشایی بود که نماد زد ظاهراً اختلال پیش اومد تو کارگزاری
توی سفارشات نیست اصلا.تیک فعال بوده.

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
توی سفارشات نیست اصلا.تیک فعال بوده.
#عرضه_اولیه
#ثامید

✅تخصیص 864 سهم در قیمت ۱,۷۵۰ ریال به هر کد معاملاتی؛ با مشارکت بیش از ۵ میلیون ۱۸۰ هزار نفر

❌در اتفاقی عجیب کارگزاری مفید برخی از سفارش های خرید عرضه اولیه را حذف کرد.
@ParsTradee

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
معمولا وقتی چهارشنبه عرضه میشه , از شنبه معاملاتش فعال میشه ولی چند روز اول که عمرا بشه خرید , یا حقوقی عرضه نمیکنه یا نصیب از ما بهترون میشه

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
اقا اینقدر گفتین مفید عرضه اولیه نخرید رفتم چک کردم هم برای مادرم و هم برادرم خرید زده البته چون پول کافی نداشتم تو اون حسابها برای یکی 742 و یکی دیگه 575 درخواست خرید زده بودم

با ذکر ان نکته که من خرید اتوماتیک لغو کردم و همیشه خرید دستی انجام میدم

بالا