• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
بعد از کاما (سهام خزانه) و وغدیر، حالا افق هم ابراز آمادگی کرده برای فروش اوراق اختیار به نرخ 22.5% بالاتر از قیمت روز، برای شهریور 1400. این خوبه. کم کم سهامداران میفهمن در بدترین حالت هم حداقل از سود بانکی جلوتر خواهند بود. البته سهم های حبابی این وسط نمیتونن چنین کاری رو بکنن طبیعتا. چون درآمد و آورده ای ندارن. چالش بزرگیه برای شرکت ها. ثابت خواهد شد آیا خودشون به قیمت فعلی تابلو اعتقادی دارند یا نه. جالب شد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس ، شرکت فروشگاه های زنجیره ای افق کوروش هم در کنار دیگر شرکت های بزرگ بورس مانند فولاد مبارکه ، بانک صادرات ، هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس و... ، آماده انتشار اوراق اختیار فروش شد تا از منافع سهامداران حقیقی حفاظت کند. به ترتیب قرار است طی روزهای آینده اوراق تبعی اختیار فروش شرکت "افق" با سررسید شهریور سال آینده و 22.5 درصد بالاتر از قیمت روز منتشر شود.

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
امروزخیلی شلوغ بازی کردم ،امیدوارم پشیمان نشم :rolleyes: ;)
اول اینکه از صندوق هایی که در سود بودن فروختم و بجاش وبصادر و وتجارت خریدم

بعد احساس کردم که بازم جا برای خرید هست ،اما صندوقی که مثبت باشه برای فروش نیست :cool: طی یک اقدام انقلابی مقداری از پولی که به جبران بخشی از خرید شبندر برای چک هفتم تهیه کرده بودم ،برداشتم سیتا خریدم و مقداری خبهمن اضافه کردم ،امیدوارم تا سر برج با فروش شبندر و سیتا سود خوبی به دست بیاد که ارزش این استرس و هیجان احمقانه رو داشته باشه و چک به سلامتی پاس بشه

پ ن : فراموش نباید ‌کرد که اجازه برداشت از صندوق توسعه سیگنال مهمی هست و احتمالا دیگه برادران بالا قصد نوسان گیری و اذیت نداشته باشن و برن سراغ جای دیگه ای برای زدن دولت

پ ن : دیروز هم عرض کردم شاید‌همین فردا بازار برگرده الانم به هفته بعد امیدوارم شاید ...

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
مسئلتون !
امروز ثبهساز تا ساعت تقریبا 9:30 چیزی حدود 180 میلیون صف فروش بود در مقابل کمتر از 10 میلیون صف خرید
ولی در یک لحظه کلا صف فروش حذف شد و شروع شد به صف خرید و از منفی شروع کرد به مثبت شدن و در آخر هم با +5 تموم
من فکر کردم حقوقی خرید زده و صف فروش برداشته ولی وقتی به آمار نگاه می کنم می بینم که حقوقی خریدی نداشته !
واقعا 180 میلیون صف خرید رو در یک لحظه حقیقی جمع کرده ؟ چطور ؟
Untitled.jpg

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
امروز میخواستم اول وقت ثبهساز رو رد کنم چون فقط دسترسی به موبایل داشتم نتونستم سرخطی بزنم از قرار معلوم شانس آوردم :دی
امروز دارا یکم نوسان عجیبی زده تا منفی 10 رفته و برگشته :دی طمع کاری و ترس اجازه نداد تو منفی 10 بخرم این بار دومی ـــه که از نخریدن ـــش پشیمون شدم امیدوارم بار سوم تکرار نکنم :دی وگرنه کار به جاهای باریک میکشه :دی

مسئلتون !
امروز ثبهساز تا ساعت تقریبا 9:30 چیزی حدود 180 میلیون صف فروش بود در مقابل کمتر از 10 میلیون صف خرید
ولی در یک لحظه کلا صف فروش حذف شد و شروع شد به صف خرید و از منفی شروع کرد به مثبت شدن و در آخر هم با +5 تموم
من فکر کردم حقوقی خرید زده و صف فروش برداشته ولی وقتی به آمار نگاه می کنم می بینم که حقوقی خریدی نداشته !

افشا الف زده
یعنی میدونستن افشای الف میخواد بزنه :دی
مملکت ــه داریم :دی

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
نوبخت خبرداد:
ایجاد صندوق ثبات‌ساز بورس/ این صندوق‌ در همه کشورها برای حمایت وجود دارد

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در پاسخ به اینکه استفاده از منابع صندوق توسعه ملی برای حمایت از بورس، یعنی اینکه تاوان ناکارآمدی برخی تصمیمات باید از ثروت ملی هزینه شود:

این اطلاعات که به شما داده‌اند غلط است. بنا شد یک صندوق ثبات‌سازی که در همه کشورهای دیگر نیز وجود دارد و می‌توان بورس را با آن متعادل و از نوساناتش جلوگیری کرد، ایجاد شود.

بخش‌های مختلف از جمله خود دولت که در آنجا سرمایه گذاری کرده به اضافه صندوق توسعه ملی که در تمام طرح‌های مختلف در حال سرمایه‌گذاری است، درصدی از درآمدش را در بورس سرمایه‌گذاری می‌کند.

با این روش بورس از نوساناتی که برایش پیش می‌آید می‌تواند در امان بماند و مردم ما که در واقع صاحبان اصلی پول صندوق توسعه ملی هستند در بورس نیز از یک امنیت و ثباتی برخوردار باشند.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
انشالا همونطور که دیروز عرض کردم با این خبرها و حمایتها بازار از هفته بعد کم کم به ثبات میرسه و مثبت میشه

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
مسئلتون !
مشاهده پیوست 1197193
بعضی مواقع اون صف های فروش فیک هستن و هدف در اوردن سهم از دست سهامدارهای ترسو هست.
صف فروش میذارن بعد یه عده که کلا با صف خرید و فروش میکنن، سریع میرن صف فروش و اون حقوقی یا حقیقی زرنگ فروش رو لغو میکنه و از اون ور سریع سفارش خرید میده.
اینجوری میشه که توی روز روشن سهامی که پتانسیل رشد داشت از دست سهامدار ترسو خارج میکنن(ثبهساز امروز الف داشت)
همین شیوه رو شنبه احتمالا برای شاخص ساز هایی مثل خودرو و شستا اجرا خواهند کرد...پس مواظب باشید و به هر صف فروشی نرید

..0..

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
دیروز هم عرض کردم شاید‌همین فردا بازار برگرده الانم به هفته بعد امیدوارم شاید ...
فکر نکنم.. بنظرم هفته بعد هم هنوز نوسان داره
تا آخر شهریور شاید خبر جدی نباشه

نمیدونم چرا همیشه روز قبل از تعطیلی بازار رو یه تکون میدن اون دفعه قبل از تعطیلات و تاسوعا و عاشورا بود که بعد از تعطیلات دوباره وضع خراب شد این دفعه هم باز قبل از تعطیلی،تا مردم داغ میشن برای خرید میرن تو تعطیلات :p حداقل بزارین شنبه یکشنبه تا حداقل 1 هفته مردم بدنشون گرم باشه بازار برگرده
احتمال این یکی بیشتره

خوش برگشتی آقا داود:)s.david.s
راستش من اسما دو سال و رسما یک ساله تو بورسم
سال 96 خواستیم رو زمین خونمون بنایی کنیم که یکدفعه دلار اونجوری بالا رفت و پولمون تو بانک ذوب شد و هر کاری کردیم نشد که نشد
گفتیم یه طوری تبدیلش کنیم هم ارزشش حفظ بشه هم نقدشوندگیش سخت نباشه واسه همین سکه خریدیم
منتها اون موقع چیزی از خرید سکه سر درنمیاوردم گفتم بریم تو بورس سکه یکروزه بخریم
هرچند دیر ولی به هر حال خریدیم و دیگه بهشون دست نزدیم تا اردیبهشت 98 که 5200 فروختیم دوباره گذاشتیم چندوقتی بانک
تا این زمان اصلا قصد ورود جدی به بورس نداشتیم و فقط برا خرید سکه تو کارگزاری ثبت نام کرده بودیم
بعد که متوجه شدم بورس داره خوب سود میده بالاخره مرداد همون سال چند سهم بنیادی خریدیم ولی بدون دانش بورسی
شکر خدا روند بازار خوب بود و نتیجه داد. اینجا بود که فهمیدم اینجا همونجاست که باید بمونم..
واسه همین با مشورت خانواده موقتا تصمیم راجع به ساخت خونه رو گذاشتیم کنار تا سرمایه گذاری کنیم تو بورس
بعد چند ماه هم کم و بیش شروع کردم به یادگیری
نهایتا تا آخر 98 یه چیزایی دستگیرم شد و فک کردم از حالا به بعد دیگه باید کسب تجربه کنم تا حرفه ای بشم
تصورم این بود من که قصد انتخاب بورس بعنوان شغل اول رو ندارم نیاز نیست تخصصی یاد بگیرم
برا همین نوشته های شما باتوجه به آموزشهای اولیه ای که داشتم کاملا کمک کننده بود بخصوص که یادگیریهای قبلی مرور میشد. از این بابت واقعا ممنونم
البته دیگه میخوام هدفمند بورس رو یاد بگیرم چون حداقل محل سرمایه گذاریمون که هست و بخاطر پیچیده بودنش باید آموخت..

الان یکی از کاربران بنام ideaneshan نسبت ضررش کمتر از افرادی مثل من هست که حرفه ای آموزش ندیدیم
نتیجه اینکه تو همین بازار آشفته و دستوری هم میشه سود کرد یا کمتر زیان دید اگه آموزش ببینیم
ایشون خانه سرمایه رو معرفی کرد و معلومه کامل و کاربردی یاد گرفته
راستش چیزهایی که من میدونم بیشتر تئوریه. حتی این مدت هر چی معامله کردم بدون توجه به یادگیری مختصرم هستش
میخوام نظرتون رو بدونم برای آموزش تخصصی و منسجم خانه سرمایه رو چطور میبینید و اگر جای دیگه ای هست که مدرک هم داشته باشه ممنون میشم معرفی کنید

Last edited:

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
درمورد اوراق اختیار میشه یک توضیح کامل و جامع و ساده بزارید

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
بعضی مواقع اون صف های فروش فیک هستن و هدف در اوردن سهم از دست سهامدارهای ترسو هست.
صف فروش میذارن بعد یه عده که کلا با صف خرید و فروش میکنن، سریع میرن صف فروش و اون حقوقی یا حقیقی زرنگ فروش رو لغو میکنه و از اون ور سریع سفارش خرید میده.
اینجوری میشه که توی روز روشن سهامی که پتانسیل رشد داشت از دست سهامدار ترسو خارج میکنن(ثبهساز امروز الف داشت)
همین شیوه رو شنبه احتمالا برای شاخص ساز هایی مثل خودرو و شستا اجرا خواهند کرد...پس مواظب باشید و به هر صف فروشی نرید
خب کل پروسه امروز در عرض چندثانیه اتفاق افتاد , فکر نمیکنم با توجه وضعیت هسته یهو 180 میلیون صف فروش توسط حقیقی عادی غیب بشه !
من یه درخواست فروش میزنم 2 دقیقه بعد ثبت میشه !

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
خب کل پروسه امروز در عرض چندثانیه اتفاق افتاد , فکر نمیکنم با توجه وضعیت هسته یهو 180 میلیون صف فروش توسط حقیقی عادی غیب بشه !
من یه درخواست فروش میزنم 2 دقیقه بعد ثبت میشه !
این حقیقی از اون حقیقی های معمولی نیستن.
برای اینا هسته مثل موشک کار میکنه

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
این چه داستانیه ؟ عرضه اولیه هم دیگه نمیخره مفید معلوم نیست به چه دردی میخوره

• خطا درخواست خرید برای این سهامدار قبلا ثبت گردیده است

برای من هم همین اومده..

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
خوب 40 صفحه آخر رو کامل خوندم
از بس عشقید نتونستم تا آخر هفته صبر بکنم
crazy.gif

فیلمی که اخیرا از مجمع پترول منتشر شده رو دیدین؟ اگر ندیدین تایم ویدئو زیر رو ببرید روی 02:33:00 و یک دعوای ناب بین حقیقی و حقوقی ببینید:

کل داستان همین 120 ثانیه است. میگه تو سقف خالی کردیم، آریا ساسول رو هم به همین شکل. باز هم تشخیص بدیم هر سهم دیگه ای هم به قیمت رسیده خالی میکنیم. دست بر قضا حرف عجیبی هم نمیزنه (اسمایلی فرار کرده و در افق محو میشود). اگر میتونید تو چنین بازاری دووم بیارید، بمونید. وگرنه هیچ تضمینی کسی نداده.
من الان داشتم نگاه میکردم. این چه جور مجمعیه. همون بسم الله اولش رفت تو حاشیه و جنگ شد:rolleyes::D
حالا این که خوبه
bav3_154fs759111.gif
اخیرا تو یکی از جلسات دفتر یکی از بچه ها بحث بالا گرفت ( بحث ارتباطی با بورس نداشت ) ، متاسفانه یکی جوش اوورد و یه چیزی کشید ، که اگه جلوشو نمیگرفتیم احتمالا یکی دو نفر رو میترکوند
crazy.gif
صداشم تو محل میپیچید و گاو پیشونی سفید میشدیم
sharmandegi.gif
دفتر شبیه غرب وحشی شده بود
k06176.gif
خوشبختانه بخیر گذشت

نگران فرصت های ازدست رفته نباش. الان خود این روزها رو یه کلاس فرض کن برای ده سال بعد از این که با تجربه بیشتری بتونی سود بیشتری از بازار بگیری. با این دید نگاه کن. تازشم تا ده سال بعد از این که اون فرصت طلاییه بیاد می تونی کلی آموزش ببینی کلی تجربه های بهتر داشته باشی
کاملا موافقم ، بازار الان بهترین درس ها و تجربه هارو میده ...
که به نظر من دیگه اون اتفاقات شارپی چند ماه قبل دیگه تکرار نمیشه
کاملا درسته و بازار همیشه سود منطقی میده . یه مدت آرومه یه مدت وحشیه ، بعضی سهما هم همیشه آروم عمل میکنن . سودای شارپی دوره های وحشیانه بازاره که هر چند سال یبار اتفاق میوفته
چه جوری با سقوط بورس به ثروت های نجومی رسیدن !؟
وقتی بورس اصلاح میکنه ، سهم های بنیادی طلا میشن ، این طلاها رو باید جمع کرد که چند سال دیگه لذتش رو ببریم . طلا طلاست حتی اگه تو سطل آشغال باشه
k06192.gif

@Hamid2day سلام . چنتا شکلک به سایت اضاف کنید :confused:
مخلص آقا حسینی گل
72.gif

از اینجا اموجی میشه برداشت
k06066.gif
کلی شکلک قشنگ و جذاب داره که تو هر شرایطی قابل استفادست
فایلهای خانه سرمایه رو دارم، نگاهشون میکنم، اگر اینطور که برای شما مفید بوده برای من هم مفید باشه حتما پول میدم و تو کلاسهای آنلاین هم شرکت می کنم.
ممنون بابت معرفی
من هم سعی می کنم از این به بعد دوره ها و کتابهایی که به نظرم خوب بودن و ارزش دارن رو معرفی میکنم تا به قول آقای حسینی همه مون دور هم استفاده کنیم.
یه فایل تقریبا 300 مگی آپلود کردم کلی PDF توشه البته زبون اصلیه ولی واسه تکنیکال منابع خوبی هستن . اگه علاقه و زمان خالی داشتید یه نیم نگاهی بهشون بندازید امیدواردم مفید باشن
کسی که تدریس میکنه ، یکی از زیباترین کارای دنیارو انجام میده ، حتی کسی که بهمون 1 جمله یاد بده . یکی از دوستان خانه سرمایه رو داشت ، به عنوان بیس کار خوبه اما اگه بیس رو بلدید احتمالا براتون جذابیت نداشته باشه
واقعا حقیقی داریم که 3 هزاز و دویست میلیارد سرمایه مازاد داشته باشه و داخل بورس بزارش؟
برای سهامدار خورد که ممکنه به پولش نیاز داشته باشه و تخصصی سرمایه گذاری نمیکنه و کار اصلیش نیست ، میگن سرمایه مازاد بیارید . اونی که کار اصلیشه محدودیتی نداره و چند هزار میلیارد هم میتونه بیاره چون قطعی هیچکسی به این میزان سرمایه نیاز نداره . هزینه های زندگی برای کسی که میلیاردی میاره از روی DPS توزیعی میگرده
چوپانی این گله به گرگان بسپردند
این شیوه و این قاعده ها رسم کجا بود؟
ته نامردیه که بازیگر سهم بیاد سهم رو اینقدر بالا ببره و پشتش رو خالی بکنه . حتی با هدف تامین سرمایه و کسب منفعت . بازیگر باید وجدان و انصاف داشته باشه که متاسفانه بعضی از سهم ها بازیگر با وجدانی نداره ...
بی پدر و مادرها کلی کانال تلگرامی و صفحات اینستایی دستشون و مردم رو بازی میدن ( صبر کنید، باتلاق ضرر و یه مشت جفنگ دیگه مثل سهم جا مونده )
کاملا موافقم . یه سری گرگ تو لباس بره ، از مردم سوء استفاده کردن ... البته همشون بد نیستن ، توشون اساتید خوبی هم هست که اونا تا حالا ندیدم جو بدن و صرفا پیجشون جنبه آموزشی داشته ولی بعضیا ، یجوری با قاطعیت صحبت میکنن که آدم خندش میگیره ... همونا حس طمع مردم رو تشدید کردن . البته طمع مردم هم متاسفانه از سر ناچاری و مشکلات اقتصادیه . مردم خیلی تحت فشارن و بورس هم یه عذاب جدید شد ...
ثشاهد مافیای ترین نماد موجود توی بورسه.
الانم اگه مثبت 5 نمیکنن بخاطر روند کلی بازاره...دفعه قبل توی اصلاح +5 میخورد و همه اعتراض کردن.
بازار برگرده دوباره هر روز +5 داره
وقتی همه در موردش صحبت میکنن ، مراقبش باشید ... ! طمع نکنید
این عکس مربوط به صف خرید دلار یا سایر ارزهای خارجی هست
بیچاره مردم ...
اون جمله مشهور وارن بافت رو همه شنیدن هزاربار که میگفت دیدی مردم کوچه بازار ورود کردن تو خروج کن ...منظورش همین بود دیگه ببینین بازار غیر قابل تحلیل میشه
الانم همه خروج میکنن و برعکسش داره اتفاق میوفته . البته فقط روی سهم های بنیادی و ریشه دار و بدون داشتن دیدگاه رشد های شارپی
به نظرم یه عده دیگه هم که دارن میفروشن کسایی هستن که پول قرض کردن به امید صعودای شارپی و حرف همسایه و فلانی که همش میومدن میگفتن 1000 درصد سود کردیم الان میفروشن تا بتونن پول و چکاشونو برگردونن
یکم از فروش به خاطر گرون شدن و تورم تو بخش های دیگه اقتصاده . طرف میخواست ماشین بخره ، پولشو متاسفانه اورده حالا کم یا زیاد شده مهم نیست ، الان میترسه ماشینه گرون بشه ، میفروشه اون سمتی میره ، دیگه براش فرقی نداره سهم حبابیه یا زیر قیمت ...
یه دوستی دارم یه زمانی با تلفن سهم خرید و فروش میکرد اینقدر مثل یه عده نمیگه تازه وارد و قدیمی...
استفاده از لفظ تازه وارد اشتباهه . به جای اون باید از لفظ " سطحی نگر " استفاده بشه یا کسی که فکر میکنه بورس یه فضای غیر تخصصیه ....
وگرنه الان خیلی از تازه واردا ، واقعا آینده فوق العاده ای خواهند داشت ، دیدشون نسبت به بازار بعضا خیلی خوبه و به شخصه لذت میبرم
این داستان تازه وارد و قدیمی صحبتای عامیانه هستش مثل دوران دانشگاه که ترم بالایی ها به ترم پایینی ها خیلی ببخشید چس ترم میگفتن
crazy.gif

این دوستمون آقا داوود چند روزیه ناپیداس امروز دیدم تو تاپیک دشمنان پیام داده :Dجای پیاما و تحلیلاشون اینجا خالیه
داوود رو فرستادیم اون ور به عنوان ستون پنجم :دی
اونور نفوذ کرده بودم
crazy.gif
به خاطر این تو پاتوق بودم چون اینور رو میخواستم با دقت بخونم و نمیخواستم نصفه نیمه بمونه
bav3_154fs759111.gif

این مدت وضعیت خیلی حساسه . تو سهم های کلیدی سبدم که بقیه شرکا هم دارن ، واقعیتش احساس مسئولیت میکنیم . به ناحیه های حساسی رسیدن که تحت هر شرایطی باید حمایت بکنیم . بخشی از مسئولیت رو ما در حد توانمون انجام میدیم ، کسایی هم که بازیگر سهم هستن تحرکات خوبی داشتن و به امید خدا بازم شاهد باشیم ...
الان دوره حمایت و نشون دادن وجدانه که هرکسی در حد توان و شرفش باید انجام بده البته اگه سرمایه زیادی توی سهم داشته باشن . سهامدار خرد فعلا با نفروختن میتونه حمایت بکنه . اونم توی سهم های بنیادی و با ارزش ...
سهام دار عمده هم با خرید و حمایت از سهم
این مدت هم نبودم به خاطر این قضایا بودش و فشار زیادی رومون بود ، کسایی که الان با این سهاما هستن ، سهامدارای واقعی هستن و لیاقتشون کسب منفعت و گرفتن پاداش سهامداریشونه و از هر حلالی حلال تر
ما هم سودمون رو میبریم . واسه این چیزاس که همیشه گفتم سهام با بنیاد قوی رو به قیمت بخرید که منفعت بازیگر با منفعت سهامدار خورد هم سو بشه و حمایت های واقعی شکل بگیره نه حمایت های دستوری و الکی که توی سهم های حبابی هست . سهم های حبابی متاسفانه امیدی بهشون وجود نداره

فردا خیلی خیلی حساسه اصلا تو منفیا هر روزش حساسه :D
دقیقا ریپلای بالا
crazy.gif

طی چند روز گذشته و امروز گروهی از افراد فعال در بازار سرمایه جلساتی با اعضاء کمیسیون مجلس داشتند جهت حمایت و همفکری در بازار سرمایه

از تک تک این دوستان تشکر میکنم
امیدوارم خواسته ها و نیازهای سهامدار واقعی به گوش مسئولین برسونین

بازار سرمایه علاوه بر اینکه راه درامدی بنده هست ، خونه من محسوب میشه هیچ دوس ندارم ویران بشه
واقعا وضعیت بدیه ، ایشالا صدای سهامدارا به بالا برسه که زندگی خیلی از سهامدارا به خصوص سهامدارای خرد رو جهنم کرده ....
سیر صعودی تا سقوط!!!
و مجدد روزهای بهار هم میرسه ، یادمه شما دنبال یه راهی برای کاسبی و سرمایه گذاری میگشتی ، بهترین فرصت ها همیشه تو نا امیدی و ناراحتی و فشار به وجود میاد و توی این شرایط بهترین کار دیدن اتفاقات و دنبال کردن داستاناست در کنارش هم مطالعه که این اتفاقات بهترین درس ها رو به آدم میده . حتی به کسی که 30 ساله تو بازاره . اینقدر ضرر میکنیم که نسبت سودهامون به ضررهامون تو بلند مدت بچربه
این برج رو خیلی دوست دارم ، نماد شرف بازیگر خرد
مشاهده پیوست 1197007
شرف بازیگر خرد !؟
حقوقی این سهم امروز 1 میلیون خرید که پایانیش پر بشه و بیشتر افت کنه ! هیچ کدوم از سهم های من پایانیشون پر نشده فقط این سهم به لطف حقوقی پر شد !
سهم اینطوری سبک تر میشه ، نگران نباشید . امروز هم همونطوری که گفتم سعی کردیم قیمت سهم رو یه جورایی روی 38 تا نگهداری بکنیم و اینم نتیجش . هم معامله رو 38 ، هم پایانی بیشتر از معامله در حالی که امروز حجم خورد . حجم مبنا هم تقریبا پر شد ! سعی شد توی یه کانال صعودی تا جایی که زورمون میرسید حفظش بکنیم . کندل های 3 دقیقه ای امروز هم امضاشه
crazy.gif

شاید باورت نشه ولی توی همین چندروز تونستیم کلی سرمایه تازه نفس برای این شرکت جذب بکنیم
wagh.gif
پایانی پر میشه ولی سهم جمع و شرکت سبک
2 تا 1 میلیونی هم حقوقی خرید توی این مدت که 0.66% از سهم های دست مردم رو که قصد خروج داشتن جمع کرده . سهم الان خیلی سبک شده . دقیقا کفه کانالشه و واقعا انتظار ندارم به اون خطوط سبز رنگ تو تحلیلی که کرده بودم برسه . خداییش ظلم در حق سهامدارای خرده و باعث ترس و ضررشون میشه
بازم میگم نگران پر شدن پایانی نباشید . حجم میخوره ، پر میشه ولی سبک میشه . دکتر شاید مجبور باشه واسه حفظ جون یه آدم ، یه عضوی رو قطع بکنه ولی هدف اصلی خوبه
زفکا امروز.JPG
به نظر من ریزش لازم بود بخاطر گپی که ایجاد شده بود بین بازده بورس و قیمت ملک و دلار ولی دیگه داره از کنترل خارج میشه و از اونور بوم داریم میوفتیم بديش این هست که تر و خشک با هم میسوزه و اصلا به نوع بنیاد سهم و رشد قیمت گذشته سهم کاری نداره.
بعضیا فقط قصد خروج دارن ، سهم های حبابی و بنیادی رو با هم میفروشن که برن ... اینم به خاطر قفل شدن سهم ها تو صف فروشه . برای سهم های بنیادی خطری ایجاد نمیکنه موقتا شاید شوک داده باشه و بازم بده ولی جبران میکنه
صندوق آگاس ،که از بهترین های بورسه ،برای تجزیه ۱ به ۴ بسته شده ،اگر روز بازگشایی مثبت باشه ،خبر خوبیه ،خیلی خوب
کاریس و آتیمس در محدوده مثبت ۱۲ در حال معامله هستند ،ولی ما که نمیفروشیم آتیمس عزیز دلمونو به این سادگی ;) :cool: :rolleyes:
آگاس ، کاریس ، آتیمس
صندوقای سهامی مورد علاقمه
crazy.gif
خرید زیر NAV به ویژ] بعد از چند رو فشار منفی به بازار خوبه

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
افق دارم ولی خیلی کمه فقط خریدم برای اینکه میرم از فروشگاهش خرید میکنم همیشه یه حس مالکیت داشته باشم بهش:p،
اميدوارم شرایط بازار طوری بشه حداقل سهام های بنیادی با سهام هایی که رشد های کاذب داشتن نسوزن و مسیر متفاوتی داشته باشن
البته افق اشتباه سیستمیه ها !! شوخی کردم
crazy.gif

ولی جدای از شوخی صورتای خوبی داره
bav3_154fs759111.gif

فکر نکنم.. بنظرم هفته بعد هم هنوز نوسان داره
تا آخر شهریور شاید خبر جدی نباشه

احتمال این یکی بیشتره

خوش برگشتی آقا داود:)s.david.s
راستش من اسما دو سال و رسما یک ساله تو بورسم
سال 96 خواستیم رو زمین خونمون بنایی کنیم که یکدفعه دلار اونجوری بالا رفت و پولمون تو بانک ذوب شد و هر کاری کردیم نشد که نشد
گفتیم یه طوری تبدیلش کنیم هم ارزشش حفظ بشه هم نقدشوندگیش سخت نباشه واسه همین سکه خریدیم
منتها اون موقع چیزی از خرید سکه سر درنمیاوردم گفتم بریم تو بورس سکه یکروزه بخریم
هرچند دیر ولی به هر حال خریدیم و دیگه بهشون دست نزدیم تا اردیبهشت 98 که 5200 فروختیم دوباره گذاشتیم چندوقتی بانک
تا این زمان اصلا قصد ورود جدی به بورس نداشتیم و فقط برا خرید سکه تو کارگزاری ثبت نام کرده بودیم
بعد که متوجه شدم بورس داره خوب سود میده بالاخره مرداد همون سال چند سهم بنیادی خریدیم ولی بدون دانش بورسی
شکر خدا روند بازار خوب بود و نتیجه داد. اینجا بود که فهمیدم اینجا همونجاست که باید بمونم..
واسه همین با مشورت خانواده موقتا تصمیم راجع به ساخت خونه رو گذاشتیم کنار تا سرمایه گذاری کنیم تو بورس
بعد چند ماه هم کم و بیش شروع کردم به یادگیری
نهایتا تا آخر 98 یه چیزایی دستگیرم شد و فک کردم از حالا به بعد دیگه باید کسب تجربه کنم تا حرفه ای بشم
تصورم این بود من که قصد انتخاب بورس بعنوان شغل اول رو ندارم نیاز نیست تخصصی یاد بگیرم
برا همین نوشته های شما باتوجه به آموزشهای اولیه ای که داشتم واقعا کمک کننده بود بخصوص که یادگیریهای قبلی مرور میشد. از این بابت واقعا ممنونم
البته دیگه میخوام هدفمند بورس رو یاد بگیرم چون حداقل محل سرمایه گذاریمون که هست و بخاطر پیچیده بودنش باید آموخت..

الان یکی از کاربران بنام ideaneshan نسبت ضررش کمتر از افرادی مثل من هست که حرفه ای آموزش ندیدیم
نتیجه اینکه تو همین بازار آشفته و دستوری هم میشه سود کرد یا کمتر زیان دید اگه آموزش دیده باشیم
ایشون خانه سرمایه رو معرفی کرد و معلومه کامل و کاربردی یاد گرفته
راستش چیزهایی که من میدونم بیشتر تئوریه. حتی این مدت هر چی معامله کردم بدون توجه به یادگیری مختصرم هستش
میخوام نظرتون رو بدونم برای آموزش تخصصی و منسجم خانه سرمایه رو چطور میبینید و اگر جای دیگه ای هست که مدرک هم داشته باشه ممنون میشم معرفی کنید
مخلصیم
roz.gif

مدرک که به درد نمیخوره ولی خانه سرمایه واسه شروع خوبه . راه میوفتید و اگه بخواید بخ چشم کار اصلی بهش نگاه بکنید باید دنبال منابع بیشتر و از همه مهمتر کسب تجربه باشید

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ثامید 864 سهم به من رسید
650 تا زده بودم ! انتظار داشتم کمتر هم برسه !!
زیاد رسیده عجیبه !
مثل اینکه مشکل از کارگزاری ها بوده که برای بعضی از دوستان نگرفته

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
650 تا زده بودم ! انتظار داشتم کمتر هم برسه !!
زیاد رسیده عجیبه !
مثل اینکه مشکل از کارگزاری ها بوده که برای بعضی از دوستان نگرفته
چرا؟ مگه بیشتر از 6 میلیون حساب کردید شرکت کننده ها رو؟
5,297,550,000
÷
6,000,000

883

بالا