خوب 40 صفحه آخر رو کامل خوندم
از بس عشقید نتونستم تا آخر هفته صبر بکنم
فیلمی که اخیرا از مجمع پترول منتشر شده رو دیدین؟ اگر ندیدین تایم ویدئو زیر رو ببرید روی 02:33:00 و یک دعوای ناب بین حقیقی و حقوقی ببینید:
کل داستان همین 120 ثانیه است. میگه تو سقف خالی کردیم، آریا ساسول رو هم به همین شکل. باز هم تشخیص بدیم هر سهم دیگه ای هم به قیمت رسیده خالی میکنیم. دست بر قضا حرف عجیبی هم نمیزنه (اسمایلی فرار کرده و در افق محو میشود). اگر میتونید تو چنین بازاری دووم بیارید، بمونید. وگرنه هیچ تضمینی کسی نداده.
من الان داشتم نگاه میکردم. این چه جور مجمعیه. همون بسم الله اولش رفت تو حاشیه و جنگ شد

حالا این که خوبه
اخیرا تو یکی از جلسات دفتر یکی از بچه ها بحث بالا گرفت ( بحث ارتباطی با بورس نداشت ) ، متاسفانه یکی جوش اوورد و یه چیزی کشید ، که اگه جلوشو نمیگرفتیم احتمالا یکی دو نفر رو میترکوند
صداشم تو محل میپیچید و گاو پیشونی سفید میشدیم
دفتر شبیه غرب وحشی شده بود
خوشبختانه بخیر گذشت
نگران فرصت های ازدست رفته نباش. الان خود این روزها رو یه کلاس فرض کن برای ده سال بعد از این که با تجربه بیشتری بتونی سود بیشتری از بازار بگیری. با این دید نگاه کن. تازشم تا ده سال بعد از این که اون فرصت طلاییه بیاد می تونی کلی آموزش ببینی کلی تجربه های بهتر داشته باشی
کاملا موافقم ، بازار الان بهترین درس ها و تجربه هارو میده ...
که به نظر من دیگه اون اتفاقات شارپی چند ماه قبل دیگه تکرار نمیشه
کاملا درسته و بازار همیشه سود منطقی میده . یه مدت آرومه یه مدت وحشیه ، بعضی سهما هم همیشه آروم عمل میکنن . سودای شارپی دوره های وحشیانه بازاره که هر چند سال یبار اتفاق میوفته
چه جوری با سقوط بورس به ثروت های نجومی رسیدن !؟
وقتی بورس اصلاح میکنه ، سهم های بنیادی طلا میشن ، این طلاها رو باید جمع کرد که چند سال دیگه لذتش رو ببریم . طلا طلاست حتی اگه تو سطل آشغال باشه
@Hamid2day سلام . چنتا شکلک به سایت اضاف کنید
مخلص آقا حسینی گل
از اینجا اموجی میشه برداشت
کلی شکلک قشنگ و جذاب داره که تو هر شرایطی قابل استفادست
فایلهای خانه سرمایه رو دارم، نگاهشون میکنم، اگر اینطور که برای شما مفید بوده برای من هم مفید باشه حتما پول میدم و تو کلاسهای آنلاین هم شرکت می کنم.
ممنون بابت معرفی
من هم سعی می کنم از این به بعد دوره ها و کتابهایی که به نظرم خوب بودن و ارزش دارن رو معرفی میکنم تا به قول آقای حسینی همه مون دور هم استفاده کنیم.
یه فایل تقریبا 300 مگی آپلود کردم کلی PDF توشه البته زبون اصلیه ولی واسه تکنیکال منابع خوبی هستن . اگه علاقه و زمان خالی داشتید یه نیم نگاهی بهشون بندازید امیدواردم مفید باشن
کسی که تدریس میکنه ، یکی از زیباترین کارای دنیارو انجام میده ، حتی کسی که بهمون 1 جمله یاد بده . یکی از دوستان خانه سرمایه رو داشت ، به عنوان بیس کار خوبه اما اگه بیس رو بلدید احتمالا براتون جذابیت نداشته باشه
واقعا حقیقی داریم که 3 هزاز و دویست میلیارد سرمایه مازاد داشته باشه و داخل بورس بزارش؟
برای سهامدار خورد که ممکنه به پولش نیاز داشته باشه و تخصصی سرمایه گذاری نمیکنه و کار اصلیش نیست ، میگن سرمایه مازاد بیارید . اونی که کار اصلیشه محدودیتی نداره و چند هزار میلیارد هم میتونه بیاره چون قطعی هیچکسی به این میزان سرمایه نیاز نداره . هزینه های زندگی برای کسی که میلیاردی میاره از روی DPS توزیعی میگرده
چوپانی این گله به گرگان بسپردند
این شیوه و این قاعده ها رسم کجا بود؟
ته نامردیه که بازیگر سهم بیاد سهم رو اینقدر بالا ببره و پشتش رو خالی بکنه . حتی با هدف تامین سرمایه و کسب منفعت . بازیگر باید وجدان و انصاف داشته باشه که متاسفانه بعضی از سهم ها بازیگر با وجدانی نداره ...
بی پدر و مادرها کلی کانال تلگرامی و صفحات اینستایی دستشون و مردم رو بازی میدن ( صبر کنید، باتلاق ضرر و یه مشت جفنگ دیگه مثل سهم جا مونده )
کاملا موافقم . یه سری گرگ تو لباس بره ، از مردم سوء استفاده کردن ... البته همشون بد نیستن ، توشون اساتید خوبی هم هست که اونا تا حالا ندیدم جو بدن و صرفا پیجشون جنبه آموزشی داشته ولی بعضیا ، یجوری با قاطعیت صحبت میکنن که آدم خندش میگیره ... همونا حس طمع مردم رو تشدید کردن . البته طمع مردم هم متاسفانه از سر ناچاری و مشکلات اقتصادیه . مردم خیلی تحت فشارن و بورس هم یه عذاب جدید شد ...
ثشاهد مافیای ترین نماد موجود توی بورسه.
الانم اگه مثبت 5 نمیکنن بخاطر روند کلی بازاره...دفعه قبل توی اصلاح +5 میخورد و همه اعتراض کردن.
بازار برگرده دوباره هر روز +5 داره
وقتی همه در موردش صحبت میکنن ، مراقبش باشید ... ! طمع نکنید
این عکس مربوط به صف خرید دلار یا سایر ارزهای خارجی هست
بیچاره مردم ...
اون جمله مشهور وارن بافت رو همه شنیدن هزاربار که میگفت دیدی مردم کوچه بازار ورود کردن تو خروج کن ...منظورش همین بود دیگه ببینین بازار غیر قابل تحلیل میشه
الانم همه خروج میکنن و برعکسش داره اتفاق میوفته . البته فقط روی سهم های بنیادی و ریشه دار و بدون داشتن دیدگاه رشد های شارپی
به نظرم یه عده دیگه هم که دارن میفروشن کسایی هستن که پول قرض کردن به امید صعودای شارپی و حرف همسایه و فلانی که همش میومدن میگفتن 1000 درصد سود کردیم الان میفروشن تا بتونن پول و چکاشونو برگردونن
یکم از فروش به خاطر گرون شدن و تورم تو بخش های دیگه اقتصاده . طرف میخواست ماشین بخره ، پولشو متاسفانه اورده حالا کم یا زیاد شده مهم نیست ، الان میترسه ماشینه گرون بشه ، میفروشه اون سمتی میره ، دیگه براش فرقی نداره سهم حبابیه یا زیر قیمت ...
یه دوستی دارم یه زمانی با تلفن سهم خرید و فروش میکرد اینقدر مثل یه عده نمیگه تازه وارد و قدیمی...
استفاده از لفظ تازه وارد اشتباهه . به جای اون باید از لفظ " سطحی نگر " استفاده بشه یا کسی که فکر میکنه بورس یه فضای غیر تخصصیه ....
وگرنه الان خیلی از تازه واردا ، واقعا آینده فوق العاده ای خواهند داشت ، دیدشون نسبت به بازار بعضا خیلی خوبه و به شخصه لذت میبرم
این داستان تازه وارد و قدیمی صحبتای عامیانه هستش مثل دوران دانشگاه که ترم بالایی ها به ترم پایینی ها خیلی ببخشید چس ترم میگفتن
این دوستمون آقا داوود چند روزیه ناپیداس امروز دیدم تو تاپیک دشمنان پیام داده

جای پیاما و تحلیلاشون اینجا خالیه
داوود رو فرستادیم اون ور به عنوان ستون پنجم :دی
اونور نفوذ کرده بودم
به خاطر این تو پاتوق بودم چون اینور رو میخواستم با دقت بخونم و نمیخواستم نصفه نیمه بمونه
این مدت وضعیت خیلی حساسه . تو سهم های کلیدی سبدم که بقیه شرکا هم دارن ، واقعیتش احساس مسئولیت میکنیم . به ناحیه های حساسی رسیدن که تحت هر شرایطی باید حمایت بکنیم . بخشی از مسئولیت رو ما در حد توانمون انجام میدیم ، کسایی هم که بازیگر سهم هستن تحرکات خوبی داشتن و به امید خدا بازم شاهد باشیم ...
الان دوره حمایت و نشون دادن وجدانه که هرکسی در حد توان و شرفش باید انجام بده البته اگه سرمایه زیادی توی سهم داشته باشن . سهامدار خرد فعلا با نفروختن میتونه حمایت بکنه . اونم توی سهم های بنیادی و با ارزش ...
سهام دار عمده هم با خرید و حمایت از سهم
این مدت هم نبودم به خاطر این قضایا بودش و فشار زیادی رومون بود ، کسایی که الان با این سهاما هستن ، سهامدارای واقعی هستن و لیاقتشون کسب منفعت و گرفتن پاداش سهامداریشونه و از هر حلالی حلال تر
ما هم سودمون رو میبریم . واسه این چیزاس که همیشه گفتم سهام با بنیاد قوی رو به قیمت بخرید که منفعت بازیگر با منفعت سهامدار خورد هم سو بشه و حمایت های واقعی شکل بگیره نه حمایت های دستوری و الکی که توی سهم های حبابی هست . سهم های حبابی متاسفانه امیدی بهشون وجود نداره
فردا خیلی خیلی حساسه اصلا تو منفیا هر روزش حساسه
دقیقا ریپلای بالا
طی چند روز گذشته و امروز گروهی از افراد فعال در بازار سرمایه جلساتی با اعضاء کمیسیون مجلس داشتند جهت حمایت و همفکری در بازار سرمایه
از تک تک این دوستان تشکر میکنم
امیدوارم خواسته ها و نیازهای سهامدار واقعی به گوش مسئولین برسونین
بازار سرمایه علاوه بر اینکه راه درامدی بنده هست ، خونه من محسوب میشه هیچ دوس ندارم ویران بشه
واقعا وضعیت بدیه ، ایشالا صدای سهامدارا به بالا برسه که زندگی خیلی از سهامدارا به خصوص سهامدارای خرد رو جهنم کرده ....
و مجدد روزهای بهار هم میرسه ، یادمه شما دنبال یه راهی برای کاسبی و سرمایه گذاری میگشتی ، بهترین فرصت ها همیشه تو نا امیدی و ناراحتی و فشار به وجود میاد و توی این شرایط بهترین کار دیدن اتفاقات و دنبال کردن داستاناست در کنارش هم مطالعه که این اتفاقات بهترین درس ها رو به آدم میده . حتی به کسی که 30 ساله تو بازاره . اینقدر ضرر میکنیم که نسبت سودهامون به ضررهامون تو بلند مدت بچربه
این برج رو خیلی دوست دارم ، نماد شرف بازیگر خرد
مشاهده پیوست 1197007
شرف بازیگر خرد !؟
حقوقی این سهم امروز 1 میلیون خرید که پایانیش پر بشه و بیشتر افت کنه ! هیچ کدوم از سهم های من پایانیشون پر نشده فقط این سهم به لطف حقوقی پر شد !
سهم اینطوری سبک تر میشه ، نگران نباشید . امروز هم همونطوری که گفتم سعی کردیم قیمت سهم رو یه جورایی روی 38 تا نگهداری بکنیم و اینم نتیجش . هم معامله رو 38 ، هم پایانی بیشتر از معامله در حالی که امروز حجم خورد . حجم مبنا هم تقریبا پر شد ! سعی شد توی یه کانال صعودی تا جایی که زورمون میرسید حفظش بکنیم . کندل های 3 دقیقه ای امروز هم امضاشه
شاید باورت نشه ولی توی همین چندروز تونستیم کلی سرمایه تازه نفس برای این شرکت جذب بکنیم
پایانی پر میشه ولی سهم جمع و شرکت سبک
2 تا 1 میلیونی هم حقوقی خرید توی این مدت که 0.66% از سهم های دست مردم رو که قصد خروج داشتن جمع کرده . سهم الان خیلی سبک شده . دقیقا کفه کانالشه و واقعا انتظار ندارم به اون خطوط سبز رنگ تو تحلیلی که کرده بودم برسه . خداییش ظلم در حق سهامدارای خرده و باعث ترس و ضررشون میشه
بازم میگم نگران پر شدن پایانی نباشید . حجم میخوره ، پر میشه ولی سبک میشه . دکتر شاید مجبور باشه واسه حفظ جون یه آدم ، یه عضوی رو قطع بکنه ولی هدف اصلی خوبه
به نظر من ریزش لازم بود بخاطر گپی که ایجاد شده بود بین بازده بورس و قیمت ملک و دلار ولی دیگه داره از کنترل خارج میشه و از اونور بوم داریم میوفتیم بديش این هست که تر و خشک با هم میسوزه و اصلا به نوع بنیاد سهم و رشد قیمت گذشته سهم کاری نداره.
بعضیا فقط قصد خروج دارن ، سهم های حبابی و بنیادی رو با هم میفروشن که برن ... اینم به خاطر قفل شدن سهم ها تو صف فروشه . برای سهم های بنیادی خطری ایجاد نمیکنه موقتا شاید شوک داده باشه و بازم بده ولی جبران میکنه
صندوق آگاس ،که از بهترین های بورسه ،برای تجزیه ۱ به ۴ بسته شده ،اگر روز بازگشایی مثبت باشه ،خبر خوبیه ،خیلی خوب
کاریس و آتیمس در محدوده مثبت ۱۲ در حال معامله هستند ،ولی ما که نمیفروشیم آتیمس عزیز دلمونو به این سادگی
آگاس ، کاریس ، آتیمس
صندوقای سهامی مورد علاقمه
خرید زیر NAV به ویژ] بعد از چند رو فشار منفی به بازار خوبه