• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
دوستانی که تجربه دارند میتونند بگن هر ماه تقریبا چند عرضه اولیه داریم ؟ یا به طور تقریبی در یکسال ؟

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
دوستانی که تجربه دارند میتونند بگن هر ماه تقریبا چند عرضه اولیه داریم ؟ یا به طور تقریبی در یکسال ؟
الان گویا هر هفته 1-2 تا عرضه اولیه رو داریم
پارسال حدودا ماهی یکی بود، بیشتر هم اخر سال هم عرضه اولیه می امدن

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
الان گویا هر هفته 1-2 تا عرضه اولیه رو داریم
پارسال حدودا ماهی یکی بود، بیشتر هم اخر سال هم عرضه اولیه می امدن
ممنون ، پارسال هم مثل الان همه در حد صد تومن دویست تومن عرضه میشدن؟

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
فقط یک نکته هم عرض کنم، فرض کنیم تا انتهای سال 20 میلیون تومن عرضه اولیه ارائه بشه و به فرض 100 درصد هم سود بدن (میانگین حساب می کنم، احتمال داره بیشتر یا کمتر باشه)
یعنی 20 میلیون شما 40 میلیون خواهد بود. احتمالا در بهترین حالت بتونید لباس های بهتری رو تهیه کنید (با فرض قبلی سپرده در بانک)
من امروز بعد مدت ها رفتم بازار حجره ای و کمی قیمت سنجی کردم، واقعیت فکر کردم جنگ شده اینها به ما خبر نمیدن، 10 میلیون، 20 میلیون و حتی 100 میلیون!؛ در خرید (حتی رهن) خانه، مغازه، ازدواج و موارد مشابه خنده دار به نظر میرسه. (قصدم تزریق ناامیدی نیست، فقط هدف این هست که عرض کنم خیلی نمیشه به عرضه اولیه به چشم درامد یا سرمایه نگاه کرد)

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
دوستان کدوم کتاب برای یادگیری سرمایه گذاری در بورس رو پیشنهاد میکنین؟

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
ممنون ، پارسال هم مثل الان همه در حد صد تومن دویست تومن عرضه میشدن؟
نخیر
جمعیت شرکت کننده کمتر و سهم بیشتری می‌رسید و شرکت‌های درست حسابی‌تری هم بودن
فکر کنم شستا به هر کد ۳.۵ میلیون رسید (البته عرضه سنگینی هم داشت)

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
فقط یک نکته هم عرض کنم، فرض کنیم تا انتهای سال 20 میلیون تومن عرضه اولیه ارائه بشه و به فرض 100 درصد هم سود بدن (میانگین حساب می کنم، احتمال داره بیشتر یا کمتر باشه)
یعنی 20 میلیون شما 40 میلیون خواهد بود. احتمالا در بهترین حالت بتونید لباس های بهتری رو تهیه کنید (با فرض قبلی سپرده در بانک)
من امروز بعد مدت ها رفتم بازار حجره ای و کمی قیمت سنجی کردم، واقعیت فکر کردم جنگ شده اینها به ما خبر نمیدن، 10 میلیون، 20 میلیون و حتی 100 میلیون!؛ در خرید (حتی رهن) خانه، مغازه، ازدواج و موارد مشابه خنده دار به نظر میرسه. (قصدم تزریق ناامیدی نیست، فقط هدف این هست که عرض کنم خیلی نمیشه به عرضه اولیه به چشم درامد یا سرمایه نگاه کرد)
درسته ولی برای کسی که دانش کم و سرمایه کم داره به نظرم بهتره فقط عرضه اولیه بخره ، حالا چندتا کد بورسی همزمان میتونه داشته باشه که یه مقدار بیشتر سود کنه
تو شهرهای کوچک شاید باورش سخت باشه ولی هنوز حقوق فروشندگی و کارگری بین 500 تا 1 تومن هست و خیلی خانواده ها با همین درامد های کوچک زندگی میکنند

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
درسته ولی برای کسی که دانش کم و سرمایه کم داره به نظرم بهتره فقط عرضه اولیه بخره ، حالا چندتا کد بورسی همزمان میتونه داشته باشه که یه مقدار بیشتر سود کنه
تو شهرهای کوچک شاید باورش سخت باشه ولی هنوز حقوق فروشندگی و کارگری بین 500 تا 1 تومن هست و خیلی خانواده ها با همین درامد های کوچک زندگی میکنند
شما که تجربه فروش اینترنتی دارید، جنوب هم هستید که...
یک فروشگاه اینترنتی بزنید کنار باقی فعالیت هاتون

اره عرضه اولیه ها رو به طور تمام بخر با چند کد، دستشون هم نزن
بعد شرکت های خوبی مثل نوری، اریا اینا که عرضه میشن معمولا داخل 100% سود خیلی ا خالی میکنن (از جمل خودم :)) اون عرضه اولیه بی خودها رو بفروش، سهم این شرکت ها رو بخر و بذار کنار و فکر کن اصلا نداریشون

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379

1398:

تعداد عرضه اولیه: 23.
جمع مبلغ مورد نیاز جهت خرید: 6.800.000 تومان.
ارزش فعلی: 29.526.000 تومان.

1399 (تا 19 شهریور - بدون در نظر گرفتن 2 صندوق دولتی):

تعداد عرضه اولیه: 19.
جمع مبلغ مورد نیاز جهت خرید: 5.971.000 تومان.
ارزش فعلی: 20.182.000 تومان.

البته شستا از موارد نادر بوده که دیگه تکرار نمیشه (مگر اینکه خود ایمیدرو عرضه اولیه بشه که گفتن چون برای حکومت هست و نه دولت، اجازه نمیدیم). اگر شستا رو از معادله بالا حذف کنیم جمع خرید میشه 2.845.000 تومان و ارزش فعلی هم 7 میلیون تومان.

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
شما که تجربه فروش اینترنتی دارید، جنوب هم هستید که...
یک فروشگاه اینترنتی بزنید کنار باقی فعالیت هاتون

اره عرضه اولیه ها رو به طور تمام بخر با چند کد، دستشون هم نزن
بعد شرکت های خوبی مثل نوری، اریا اینا که عرضه میشن معمولا داخل 100% سود خیلی ا خالی میکنن (از جمل خودم :)) اون عرضه اولیه بی خودها رو بفروش، سهم این شرکت ها رو بخر و بذار کنار و فکر کن اصلا نداریشون
تجربه محدودی از فروشگاه اینترنی داشتم که در حال حاضر رغبتی بهش دیگه ندارم
در کاری که هستم در امد مطلوبی نداره و بورس رو به عنوان کمک درامد بهش نگاه کردم که اوضاع فعلا جالب نیست و دانش کافی ندارم پس فعلا
همین عرضه اولیه ها رو کار کنم بهتره به نظرم ، در مورد عرضه اولیه های با پتانسیل بالا هم درست هست توصیه تون تو همین روز های منفی یه مقدار نوری خریدم
با توجه به ظرفیتی که ازش دیدم ، ممنون بخاطر راهنمایی

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
1398:

تعداد عرضه اولیه: 23.
جمع مبلغ مورد نیاز جهت خرید: 6.800.000 تومان.
ارزش فعلی: 29.526.000 تومان.

1399 (تا 19 شهریور - بدون در نظر گرفتن 2 صندوق دولتی):

تعداد عرضه اولیه: 19.
جمع مبلغ مورد نیاز جهت خرید: 5.971.000 تومان.
ارزش فعلی: 20.182.000 تومان.

البته شستا از موارد نادر بوده که دیگه تکرار نمیشه (مگر اینکه خود ایمیدرو عرضه اولیه بشه که گفتن چون برای حکومت هست و نه دولت، اجازه نمیدیم). اگر شستا رو از معادله بالا حذف کنیم جمع خرید میشه 2.845.000 تومان و ارزش فعلی هم 7 میلیون تومان.
مرسی عزیز جان ، به نظرم با توجه به سرمایه کمم همین عرضه اولیه با چهارتا کد بورسی فعلا برام کافی باشه

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
یه سوال دیگه ، دوستان کسی تجربه خرید اتوماتیک عرضه اولیه از فارابی رو داشته ؟ در مقایسه با مفید کدوم یک بهتر عمل میکنند ؟

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
مرسی عزیز جان ، به نظرم با توجه به سرمایه کمم همین عرضه اولیه با چهارتا کد بورسی فعلا برام کافی باشه

بهترین کار رو میکنی.
بین عرضه های 98 من روی نوری سرمایه گذاری کردم و بین عرضه های 99 هم شستا و آریا. صبا هم گزینه بلند مدتی و خوبیه.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دوستان بر اساس امار موثقی که از جای مطمئن دارم از شنبه بورس حرکت خودشو برای شاخص ۳ ملیون شروع میکنه،حواستون باشه جا نمونید
پ.ن : الکی گفتم روحیمون بره بالا خخخخ من خودم تا خشتک تو‌ منفیم
برادر یه توضیح میدی مراحل احراز هویت غیر حضوری سجام و کارگزاری به چه صورت بود ؟

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
برادر یه توضیح میدی مراحل احراز هویت غیر حضوری سجام و کارگزاری به چه صورت بود ؟
سجام ثبت نام کنید ، بعد از طریق اپلیکیشن سیگنال احراز هویت کنید بعد از اینکه کد بورسی اومد برید مفید ثبت نام کنید و بعد از چند روز پنل آنلاین مفید براتون فعال میشه

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
سجام ثبت نام کنید ، بعد از طریق اپلیکیشن سیگنال احراز هویت کنید بعد از اینکه کد بورسی اومد برید مفید ثبت نام کنید و بعد از چند روز پنل آنلاین مفید براتون فعال میشه
کارگزاری هم احراز هویت داره ولی من در سایت مفید چیزی در مورد احراز هویت غیرحضوری ندیدم

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
کارگزاری هم احراز هویت داره ولی من در سایت مفید چیزی در مورد احراز هویت غیرحضوری ندیدم
احراز هویت کارگزاری به این صورت هست که یک کد میاد به شماره همراهی که ثبت کردی بعد داخل سایتش واردش میکنی به عنوان امضا الکترونیکی.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
برای خانواده ثبت نام سجام انجام دادم ولی میگه اطلاعات هویتی شما مورد تایید نیست , اطلاعات هویتی رو ویرایش کنید !
Untitled.jpg

Last edited:

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
برای خانواده ثبت نام سجام انجام دادم ولی میگه اطلاعات هویتی شما مورد تایید نیست , اطلاعات هویتی رو ویرایش کنید !
مشاهده پیوست 1197380
یه اشتباهی وجود داره حتما بعد وارد شدن اطلاعات رو چک کن منم اول سریال شناسامه رو یک عدد رو اشتباه وارد کرده بودم این اخطار رو گرفتم.

بالا