bestmovie
Registered User
دوستانی که تجربه دارند میتونند بگن هر ماه تقریبا چند عرضه اولیه داریم ؟ یا به طور تقریبی در یکسال ؟
الان گویا هر هفته 1-2 تا عرضه اولیه رو داریمدوستانی که تجربه دارند میتونند بگن هر ماه تقریبا چند عرضه اولیه داریم ؟ یا به طور تقریبی در یکسال ؟
ممنون ، پارسال هم مثل الان همه در حد صد تومن دویست تومن عرضه میشدن؟الان گویا هر هفته 1-2 تا عرضه اولیه رو داریم
پارسال حدودا ماهی یکی بود، بیشتر هم اخر سال هم عرضه اولیه می امدن
نه الزاماممنون ، پارسال هم مثل الان همه در حد صد تومن دویست تومن عرضه میشدن؟
نخیرممنون ، پارسال هم مثل الان همه در حد صد تومن دویست تومن عرضه میشدن؟
درسته ولی برای کسی که دانش کم و سرمایه کم داره به نظرم بهتره فقط عرضه اولیه بخره ، حالا چندتا کد بورسی همزمان میتونه داشته باشه که یه مقدار بیشتر سود کنهفقط یک نکته هم عرض کنم، فرض کنیم تا انتهای سال 20 میلیون تومن عرضه اولیه ارائه بشه و به فرض 100 درصد هم سود بدن (میانگین حساب می کنم، احتمال داره بیشتر یا کمتر باشه)
یعنی 20 میلیون شما 40 میلیون خواهد بود. احتمالا در بهترین حالت بتونید لباس های بهتری رو تهیه کنید (با فرض قبلی سپرده در بانک)
من امروز بعد مدت ها رفتم بازار حجره ای و کمی قیمت سنجی کردم، واقعیت فکر کردم جنگ شده اینها به ما خبر نمیدن، 10 میلیون، 20 میلیون و حتی 100 میلیون!؛ در خرید (حتی رهن) خانه، مغازه، ازدواج و موارد مشابه خنده دار به نظر میرسه. (قصدم تزریق ناامیدی نیست، فقط هدف این هست که عرض کنم خیلی نمیشه به عرضه اولیه به چشم درامد یا سرمایه نگاه کرد)
شما که تجربه فروش اینترنتی دارید، جنوب هم هستید که...درسته ولی برای کسی که دانش کم و سرمایه کم داره به نظرم بهتره فقط عرضه اولیه بخره ، حالا چندتا کد بورسی همزمان میتونه داشته باشه که یه مقدار بیشتر سود کنه
تو شهرهای کوچک شاید باورش سخت باشه ولی هنوز حقوق فروشندگی و کارگری بین 500 تا 1 تومن هست و خیلی خانواده ها با همین درامد های کوچک زندگی میکنند
دوستانی که تجربه دارند میتونند بگن هر ماه تقریبا چند عرضه اولیه داریم ؟ یا به طور تقریبی در یکسال ؟
تجربه محدودی از فروشگاه اینترنی داشتم که در حال حاضر رغبتی بهش دیگه ندارمشما که تجربه فروش اینترنتی دارید، جنوب هم هستید که...
یک فروشگاه اینترنتی بزنید کنار باقی فعالیت هاتون
اره عرضه اولیه ها رو به طور تمام بخر با چند کد، دستشون هم نزن
بعد شرکت های خوبی مثل نوری، اریا اینا که عرضه میشن معمولا داخل 100% سود خیلی ا خالی میکنن (از جمل خودم) اون عرضه اولیه بی خودها رو بفروش، سهم این شرکت ها رو بخر و بذار کنار و فکر کن اصلا نداریشون
مرسی عزیز جان ، به نظرم با توجه به سرمایه کمم همین عرضه اولیه با چهارتا کد بورسی فعلا برام کافی باشه1398:
تعداد عرضه اولیه: 23.
جمع مبلغ مورد نیاز جهت خرید: 6.800.000 تومان.
ارزش فعلی: 29.526.000 تومان.
1399 (تا 19 شهریور - بدون در نظر گرفتن 2 صندوق دولتی):
تعداد عرضه اولیه: 19.
جمع مبلغ مورد نیاز جهت خرید: 5.971.000 تومان.
ارزش فعلی: 20.182.000 تومان.
البته شستا از موارد نادر بوده که دیگه تکرار نمیشه (مگر اینکه خود ایمیدرو عرضه اولیه بشه که گفتن چون برای حکومت هست و نه دولت، اجازه نمیدیم). اگر شستا رو از معادله بالا حذف کنیم جمع خرید میشه 2.845.000 تومان و ارزش فعلی هم 7 میلیون تومان.
مرسی عزیز جان ، به نظرم با توجه به سرمایه کمم همین عرضه اولیه با چهارتا کد بورسی فعلا برام کافی باشه
برادر یه توضیح میدی مراحل احراز هویت غیر حضوری سجام و کارگزاری به چه صورت بود ؟دوستان بر اساس امار موثقی که از جای مطمئن دارم از شنبه بورس حرکت خودشو برای شاخص ۳ ملیون شروع میکنه،حواستون باشه جا نمونید
پ.ن : الکی گفتم روحیمون بره بالا خخخخ من خودم تا خشتک تو منفیم
سجام ثبت نام کنید ، بعد از طریق اپلیکیشن سیگنال احراز هویت کنید بعد از اینکه کد بورسی اومد برید مفید ثبت نام کنید و بعد از چند روز پنل آنلاین مفید براتون فعال میشهبرادر یه توضیح میدی مراحل احراز هویت غیر حضوری سجام و کارگزاری به چه صورت بود ؟
کارگزاری هم احراز هویت داره ولی من در سایت مفید چیزی در مورد احراز هویت غیرحضوری ندیدمسجام ثبت نام کنید ، بعد از طریق اپلیکیشن سیگنال احراز هویت کنید بعد از اینکه کد بورسی اومد برید مفید ثبت نام کنید و بعد از چند روز پنل آنلاین مفید براتون فعال میشه
احراز هویت کارگزاری به این صورت هست که یک کد میاد به شماره همراهی که ثبت کردی بعد داخل سایتش واردش میکنی به عنوان امضا الکترونیکی.کارگزاری هم احراز هویت داره ولی من در سایت مفید چیزی در مورد احراز هویت غیرحضوری ندیدم
یه اشتباهی وجود داره حتما بعد وارد شدن اطلاعات رو چک کن منم اول سریال شناسامه رو یک عدد رو اشتباه وارد کرده بودم این اخطار رو گرفتم.برای خانواده ثبت نام سجام انجام دادم ولی میگه اطلاعات هویتی شما مورد تایید نیست , اطلاعات هویتی رو ویرایش کنید !
مشاهده پیوست 1197380