• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
امکانش هست میزان سود و زیان هر کدوم از نمادهای پرتفو رو در تاریخ های گذشته مثلا یکروز قبل مشاهده کرد؟
منظور از میزان تغییرات قیمت تابلو هستش ؟
اگه این باشه که از روی نمودار یا تابلو قسمت سابقه قابل استخراجه
سابقه خرید و فروش ها هم ا قسمت گردش حساب قابل استخراجه
حالا یکم پیشرفته تر بخواد باشه تو اکسل میشه همه حساب کتاب ها رو ثبت کرد

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
،اینطور به نظر میرسه که تخفیف پالایشی ها در صندوق پالایشی یکم به ۳۰ درصد افزایش پیدا کرد،که خبر خوبی برای خریدارانش هست

امروز از وغدیر عزیز و وسپه دوتا حدود ۵ درصد نوسان گرفتم ،فعلا با همین کجدار و مریز بریم جلو ببینیم چی میشه ،

بازار شبیه فیلم inception شده ،خواب در بیداری ،بیداری در خواب ،مثبت در منفی،منفی در مثبت :D
،تشخیص روند کمی سخت هست و به نظرم مدتی نوسان خواهیم داشت تا الگوهای تکنیکال شکل بگیرن ،جای نگرانی وجود نداره به امید خدا
يعني برا من كه خريدم اين تخفيف برگشت ميخوره به حساب يا تعداد سهام بيشتر ميشه؟

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
يعني برا من كه خريدم اين تخفيف برگشت ميخوره به حساب يا تعداد سهام بيشتر ميشه؟

یعنی تعداد سهام تشکیل دهنده هر واحد صندوق ۱۰ درصد بیشتر میشه ،که موقع بازگشایی ناو صندوق ۱۰ درصد بالاتر خواهد بود ،پولی برنمیگرده

.MrMilad.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
127
:cool::cool: کارگزاری الوند. دفتر مرکزیشون شهر رشت هست. تو سایتشون ثبت نام کردم تمام فرم ها و تعهد نامه هارو امضا کردم. یک گواهی امضا از دفترخونه گرفتم و با فرمهای امضا شده براشون پست کردم. یکی دوروز بعد هم پسورد و یوزر برام اومد. از سامانه معاملات اکسیر هم استفاده میکنن. تا الان هم هرچی درخواست تغییر کارگزار ناظر هم دادم نهایت تا 48 ساعت انجام شده. پشتیبانیشونم خوبه حتی از طریق تلگرام هم میشه با پشتیبانی به راحتی صحبت کرد. خب ایزی تریدر یه سر و گردن از اکسیر به نظرم بالاتره ولی دیگه هنگی نرم افزار و مشکلاتی که همیشه برای ثبت سفارش خرید و فروش پیش میومد رو ندارم.

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان الان که بیشتر درگیر نوسانگیری و معاملات کوتاه مدت شدیم خدمتتون بگم ، احساسات رو تحت کنترل خودتون داشته باشید
اگه توی یه معامله ضرر کردید ، فورا معامله خریدی رو با هدف جبران ضرر معامله قبلی ، باز نکنید
آرامش داشته باشید و هیجانی معامله نکنید
حد ضرر و حد سود داشته باشید
سمت شرکت های کوچیک برای نوسانگیری روزانه به هیچ وجه نرید که ممکنه معاملات قفل بشه . فقط شرکت های بزرگ
روند اردر های خرید و فروش رو زیر نظر داشته باشید که چطوری تغییر میکنه
اگه تو صف فروش میخواید خرید بکنید ، اینو مطمئن بشید که صف در حال جمع شدنه
نوسانگیری برای اینکه کم ریسک تر باشه ، حتی برای نوسانگیری روزانه ، بهتره توی نواحی حمایتی این کار رو بکنید . یعنی اطراف خطوط روند معتبر
قبل از اینکه سهم انتخاب بشه ، وضعیت کلی سهم رو ببینید که بهتره اصلاح سنگینی خورده باشه
اینا به ذهنم اومد گفتم
برای نوسانگیری روزانه روی حد سود طمع نکنید . اینو دوبار گفتم . لازم نیست حتما منفی 5 بخرید مثبت 5 بفروشید . منفی 5 یا 4.5 بخرید . کارمزد رو حساب بکنید . یه حد سود 4 الی 5 درصد بزارید وقتی هم رسید بفروشید
اگه هم با دید کوتاه مدت یا میان مدت میخواید معامله بکنید روند لحظه ای مهم نیست . به سهم زمان بدید . اونجا هم حدود سود و زیان مهمه
توی معاملات روزانه یادتون باشه که ریسک بالاست و ممکنه درگیر صف فروش بشید . پس برای نوسان گیری بهترین زمان برای استفاده از نوسانگیری روزانه بعد از یکی دو روز اصلاح بازاره ، مثلا امروز خوب بود ، فردا هم خوبه

دقت بکنید که بیشتر سهامدار الان این نکته رو میگن که باید نوسانگیری کرد پس انتظار کلی سهامدارا همینه که قیمت ها در جا بزنن

برای نوسانگیری هم فرضا اگه 100 تومن از سبدتون رو به اینکار اختصاص دادید ، هم زمان وارد بیشتر از 2 تا معامله نشید . لازم نیست با کل 100 تومن هم معامله ای رو شروع بکنید ، با توجه به شرایط حجم رو مشخص بکنید . مثلا شاید یه معامله رو ترجیح بدید با 20 تومن از 100 تومن وارد بشید . شاید یه معامله رو تشخیص بدید با 30 تومن انجام بدید شاید یه جا هم با 10 تومن
انتظار نداشته باشید تمامی معاملات سود ده باشه . مهم نتیجه کلی در انتهای یک ماه هستش . حتی اگه یک ماه هم گذشت و از نوسانگیری ضرر میکردید ، سریع استراتژی خودتون رو تغییر ندید . همون سبک رو باید اینقدر ادامه بدید که مشخص بشه برای یه استراتژی معاملاتی چقدر سود ده هستش

اینم یادتون نره که معاملات کوتاه مدت یا روزانه بورسی به شدت پر ریسکه . فکر نکنید هم منفی ای بخرید مثبت میشه و سود میکنید !
یادتون باشه ماهی 2 الی 3 درصد هم سود بکنید عالیه !
اگه ضررای پشت سر هم داشتید هم دیگه معامله نکنید که اعصابتون آروم بشه و استرستون کم بشه . با استرس یا ناراحتی معامله کردن اشتباهه

..0..

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
منظور از میزان تغییرات قیمت تابلو هستش ؟
اگه این باشه که از روی نمودار یا تابلو قسمت سابقه قابل استخراجه
سابقه خرید و فروش ها هم ا قسمت گردش حساب قابل استخراجه
حالا یکم پیشرفته تر بخواد باشه تو اکسل میشه همه حساب کتاب ها رو ثبت کرد
میخام بدونم نمادهایی که از هفته ها قبل تو پرتفو دارم بطور مثال دیروز از لحاظ سود و زیان به چه صورت بوده و مقایسه ش کنم با امروز
یعنی مقدار سود و زیان همه نمادهای داخل سبد رو از زمانی که خریدم تا لحظه فروش بصورت روزانه مرور کنم(بررسی تغییرات روزانه)

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
من از طریق یکی از آشناهامون به صورت اتفاقی با بورس آشنا شدم و با ثبت نام پالایشی یکم شروع کردم و توی این مدت یه سری چیز های پایه و ساده رو یاد گرفتم.
یه مدتیه چند تا نماد رو زیر نظر دارم که صف فروش سنگین هستن و همش منفی 5 و این حدودا میخورن، میخوام وقتی صف فروششون تموم بشه و صف خرید در حال تشکیل باشه، بدون تحلیل تکنیکال و اینا ازشون بخرم و فرداش بفروشم، اینطوری جواب میده نوسانگیری یا باید حتما تکنیکال و... یاد بگیرم؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
بالاخره بعد از مدت ها تلاش تونستم از دارایکم نوسان بگیرم
kicking[1].gif
تقریبا به ازای هر سهم 2 هزارتومن
t2805.gif

این مدت یاد گرفتم طمع نکنم به همین خاطر همین امروز فروختم و نگه نداشتم برای فردا
دارم کم کم به نوسان گیر فکر میکنم :دی

نمودار کرونا تحلیل تکنیکال کردید :oops:

نمیدونم کی تحلیل کرده ولی عجیب داره جواب میده
مراقب سلامتی خودتون باشید

یه جا دیدم طرف تحلیل تکنیکال آمار فوتی های کرونا رو هفتگی میزاره :دی

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
حکشتی چه سودی پخش کرده ! 3 تومان برای هر سهم !
من 2 میلیون از این کشتی سهم دارم سود نقدیش به هزار تا تک تومنی هم نرسید !
دقیقا اگر این 2 میلیون را به صبا اضافه کرده بودم قبلا ، 250 هزار تومان تقریبا سود نقدی داده بود !
از جمله سهم هایی که من بعد از سر به سر شدن حتما میفروشم و دیگر امکان ندارد به آنها برگردم اینهاست :
ذوب - حکشتی - وساپا - خگستر - های وب - شتران - وملی - تبرک
اینها نه قابلیت نقد شوندگی خوبی دارند و نه سود نقدی و نه حمایت و پشتیبانی . در عوض سهامی مثل :
صبا - وغدیر - پارس - افق - وبصادر - پترول - شستا - همراه - فملی - فولاد - آگاس - کگل
را تا بتوانم اضافه می کنم و برای همیشه نگه می دارم که هم کم ریسک هستند و هم پشتیبانی و نقد شوندگی بالایی دارند .
..................
به قول عزیزان اینها مبنای خرید یا فروش برای دیگران نیست و فقط تجربه ی شخصی من است .

Last edited:

ziro00

Registered User
لایک‌ها
586
دوستان عزیز مبلغ 50 تومن پول هست هر چند پول زیادی نیس .بنظرتون اینو بزارم تو بورس یا نه . تا حالا تو بورس پولی سرمایه گذاری نکردم . اگر راهنمایی بفرمایید اینو چیکارش کنم ممنون میشم

با عرض پوزش اگر که سوال رو جای مناسبی مطرح نکردم

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
بدون تحلیل تکنیکال و اینا ازشون بخرم و فرداش بفروشم،
اینطوری جواب نمیده , منم تازه وارد شدم , هر دفعه خرید زدم چه مثبت بود چه منفی یه مقدار رفتم تو ضرر , مثلا در حد 1% یه کم کمتر یا بیشتر
حالا نمیدونم این ضرر برا چه مبنایی هست , دوستان گفتن کارمزد کارگزاری هست , که باز برای من قابل تفهیم نبود چون موقع خرید کارمزد کارگزاری جداگانه محاسبه میشه !

به هر حال خلاصه مطلب اینه که وقتی خریدید روز بعد نمیتونید بفروشید و سود کنید , برای سود حداقل باید 2 روز بعد از خرید مثبت باشه تا به سود برسه

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
امروز تنها اتفاق مثبتی که رخ داد واسم این بود که سه تا از سهمامو سر به سر شدم و اومدم بیرون ازش!بجاش مستقیم رفتم طلا گرفتم و در واقع نصفی از سرمایمو تصمیم گرفتم اختصاص بدم به سکه و طلا تا در دو بازار به صورت موازی کار رو پیش ببرم!اینکار هم ریسکش کمتره هم خیالت راحته حداقل تو طلا ضرری نمیکنی هر چند بخاد ارومتر به راهش ادامه بده ولی به هر حال سود تضمینی داری و ارامش بیشتری هم داری!بازار هم وضعیتش مشخص نیس و هنوز هیجانو ترس غالبه و رو هیچیش فعلا نمیشه حساب کرد و بهترین کار فعلا نوسان گیریه با رعایت حد سود و ضرر تا بازار به حالت خوب خودش برگرده!هر چند هنوز نصف سرمایم تو بورسه ولی به هر حال یه سهم هم تا الان تو منفی نفروختم و بنظرم این اتفاقا همش یه تجربه خوب بود واسه همه که اولا تو این بازار دیگه نمیشه طمع کنی به سود کم و همیشگی قانع باش ثانیا کل سرمایتو نیار تو بورس موازی پیش برو مثلا طلا و بورس یا مسکن و بورس یا خودرو و بورس که اگه تو یکیش ضرر کردی یه پوئن مثبت دیگه کنارش داشته باشی درسته این روزام میگذره ولی مهم اینه که دیگه این اتفاقا واسه کسی پیش نیاد و اجازه ندید دولت دوباره بهتون رکب بزنه خلاصه که امیدوارم همیشه تو سود باشید و لحظات خوشی بهتون رو کنه

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
امروز تنها اتفاق مثبتی که رخ داد واسم این بود که سه تا از سهمامو سر به سر شدم و اومدم بیرون ازش!بجاش مستقیم رفتم طلا گرفتم و در واقع نصفی از سرمایمو تصمیم گرفتم اختصاص بدم به سکه و طلا تا در دو بازار به صورت موازی کار رو پیش ببرم!اینکار هم ریسکش کمتره هم خیالت راحته حداقل تو طلا ضرری نمیکنی هر چند بخاد ارومتر به راهش ادامه بده ولی به هر حال سود تضمینی داری و ارامش بیشتری هم داری!بازار هم وضعیتش مشخص نیس و هنوز هیجانو ترس غالبه و رو هیچیش فعلا نمیشه حساب کرد و بهترین کار فعلا نوسان گیریه با رعایت حد سود و ضرر تا بازار به حالت خوب خودش برگرده!هر چند هنوز نصف سرمایم تو بورسه ولی به هر حال یه سهم هم تا الان تو منفی نفروختم و بنظرم این اتفاقا همش یه تجربه خوب بود واسه همه که اولا تو این بازار دیگه نمیشه طمع کنی به سود کم و همیشگی قانع باش ثانیا کل سرمایتو نیار تو بورس موازی پیش برو مثلا طلا و بورس یا مسکن و بورس یا خودرو و بورس که اگه تو یکیش ضرر کردی یه پوئن مثبت دیگه کنارش داشته باشی درسته این روزام میگذره ولی مهم اینه که دیگه این اتفاقا واسه کسی پیش نیاد و اجازه ندید دولت دوباره بهتون رکب بزنه خلاصه که امیدوارم همیشه تو سود باشید و لحظات خوشی بهتون رو کنه

خوش بحال شما که کارگزاریتون درجا پول فروش سهامو به حساب واریز میکنن ،مال ما سه روز طول میکشه :cool:

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
خوش بحال شما که کارگزاریتون درجا پول فروش سهامو به حساب واریز میکنن ،مال ما سه روز طول میکشه :cool:
اتفاقا واسه منم طول میکشه!اون طلافروشی که طلاها رو گرفتم ازش مشتریش بودم و میشناخت منو یه کم پول بهش دادم و کارت ملیمو هم گزاشتم گرو پیشش تا روز شنبه پولو بهش بدم طلاها رو فاکتور زد و پیش خودش گزاشت ولی به قیمت امروز حساب کرد باهام قرار شد شنبه برم پولو بهش بدم طلاها رو بگیرم ولی انگار به قیمت امروز طلاها رو گرفتم

Peymanintermilan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
والا ما شانس نداریم میبینی فردا بورس شارپی رفت بالا طلا هی بالا،پایین شد

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176

Peymanintermilan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
حمید جان پیام خصوصی برات فرستادم ،دیروز گفتی ۲ ساعت دگ اکانتت درست میشه ولی هنوز درست نشده،پیام خصوصی دادم ،با اکانت اصلیم میخام بیام
استاد به دلیل اسپم زیاد سیستم 100 امتیاز منفی برات در نظر گرفته
فردا یک یادآوری کن

بالا