kyle
مدیر بازنشسته
اسم بگو خبمن کارگزاریمو عوض کردم حتی احراز هویت رو هم بدون مراجعه و با گواهی امضا انجام دادم. تغییر کارگزار ناظر هم یک روز بیشتر طول نمیکشه.
اسم بگو خبمن کارگزاریمو عوض کردم حتی احراز هویت رو هم بدون مراجعه و با گواهی امضا انجام دادم. تغییر کارگزار ناظر هم یک روز بیشتر طول نمیکشه.
منظور از میزان تغییرات قیمت تابلو هستش ؟امکانش هست میزان سود و زیان هر کدوم از نمادهای پرتفو رو در تاریخ های گذشته مثلا یکروز قبل مشاهده کرد؟
يعني برا من كه خريدم اين تخفيف برگشت ميخوره به حساب يا تعداد سهام بيشتر ميشه؟،اینطور به نظر میرسه که تخفیف پالایشی ها در صندوق پالایشی یکم به ۳۰ درصد افزایش پیدا کرد،که خبر خوبی برای خریدارانش هست
امروز از وغدیر عزیز و وسپه دوتا حدود ۵ درصد نوسان گرفتم ،فعلا با همین کجدار و مریز بریم جلو ببینیم چی میشه ،
بازار شبیه فیلم inception شده ،خواب در بیداری ،بیداری در خواب ،مثبت در منفی،منفی در مثبت
،تشخیص روند کمی سخت هست و به نظرم مدتی نوسان خواهیم داشت تا الگوهای تکنیکال شکل بگیرن ،جای نگرانی وجود نداره به امید خدا
يعني برا من كه خريدم اين تخفيف برگشت ميخوره به حساب يا تعداد سهام بيشتر ميشه؟
اسم بگو خب![]()
![]()
![]()
میخام بدونم نمادهایی که از هفته ها قبل تو پرتفو دارم بطور مثال دیروز از لحاظ سود و زیان به چه صورت بوده و مقایسه ش کنم با امروزمنظور از میزان تغییرات قیمت تابلو هستش ؟
اگه این باشه که از روی نمودار یا تابلو قسمت سابقه قابل استخراجه
سابقه خرید و فروش ها هم ا قسمت گردش حساب قابل استخراجه
حالا یکم پیشرفته تر بخواد باشه تو اکسل میشه همه حساب کتاب ها رو ثبت کرد
نمودار کرونا تحلیل تکنیکال کردید
نمیدونم کی تحلیل کرده ولی عجیب داره جواب میده
مراقب سلامتی خودتون باشید
اینطوری جواب نمیده , منم تازه وارد شدم , هر دفعه خرید زدم چه مثبت بود چه منفی یه مقدار رفتم تو ضرر , مثلا در حد 1% یه کم کمتر یا بیشتربدون تحلیل تکنیکال و اینا ازشون بخرم و فرداش بفروشم،
امروز تنها اتفاق مثبتی که رخ داد واسم این بود که سه تا از سهمامو سر به سر شدم و اومدم بیرون ازش!بجاش مستقیم رفتم طلا گرفتم و در واقع نصفی از سرمایمو تصمیم گرفتم اختصاص بدم به سکه و طلا تا در دو بازار به صورت موازی کار رو پیش ببرم!اینکار هم ریسکش کمتره هم خیالت راحته حداقل تو طلا ضرری نمیکنی هر چند بخاد ارومتر به راهش ادامه بده ولی به هر حال سود تضمینی داری و ارامش بیشتری هم داری!بازار هم وضعیتش مشخص نیس و هنوز هیجانو ترس غالبه و رو هیچیش فعلا نمیشه حساب کرد و بهترین کار فعلا نوسان گیریه با رعایت حد سود و ضرر تا بازار به حالت خوب خودش برگرده!هر چند هنوز نصف سرمایم تو بورسه ولی به هر حال یه سهم هم تا الان تو منفی نفروختم و بنظرم این اتفاقا همش یه تجربه خوب بود واسه همه که اولا تو این بازار دیگه نمیشه طمع کنی به سود کم و همیشگی قانع باش ثانیا کل سرمایتو نیار تو بورس موازی پیش برو مثلا طلا و بورس یا مسکن و بورس یا خودرو و بورس که اگه تو یکیش ضرر کردی یه پوئن مثبت دیگه کنارش داشته باشی درسته این روزام میگذره ولی مهم اینه که دیگه این اتفاقا واسه کسی پیش نیاد و اجازه ندید دولت دوباره بهتون رکب بزنه خلاصه که امیدوارم همیشه تو سود باشید و لحظات خوشی بهتون رو کنه
اتفاقا واسه منم طول میکشه!اون طلافروشی که طلاها رو گرفتم ازش مشتریش بودم و میشناخت منو یه کم پول بهش دادم و کارت ملیمو هم گزاشتم گرو پیشش تا روز شنبه پولو بهش بدم طلاها رو فاکتور زد و پیش خودش گزاشت ولی به قیمت امروز حساب کرد باهام قرار شد شنبه برم پولو بهش بدم طلاها رو بگیرم ولی انگار به قیمت امروز طلاها رو گرفتمخوش بحال شما که کارگزاریتون درجا پول فروش سهامو به حساب واریز میکنن ،مال ما سه روز طول میکشه![]()
والا ما شانس نداریم میبینی فردا بورس شارپی رفت بالا طلا هی بالا،پایین شدامروز تنها اتفاق مثبتی که رخ داد واسم این بود که سه تا از سهمامو سر به سر شدم و اومدم بیرون ازش!بجاش مستقیم رفتم طلا گرفتم و در واقع نصفی از سرمایمو تصمیم گرفتم اختصاص بدم به سکه و طلا تا در دو بازار به صورت موازی کار رو پیش ببرم!اینکار هم ریسکش کمتره هم خیالت راحته حداقل تو طلا ضرری نمیکنی هر چند بخاد ارومتر به راهش ادامه بده ولی به هر حال سود تضمینی داری و ارامش بیشتری هم داری!بازار هم وضعیتش مشخص نیس و هنوز هیجانو ترس غالبه و رو هیچیش فعلا نمیشه حساب کرد و بهترین کار فعلا نوسان گیریه با رعایت حد سود و ضرر تا بازار به حالت خوب خودش برگرده!هر چند هنوز نصف سرمایم تو بورسه ولی به هر حال یه سهم هم تا الان تو منفی نفروختم و بنظرم این اتفاقا همش یه تجربه خوب بود واسه همه که اولا تو این بازار دیگه نمیشه طمع کنی به سود کم و همیشگی قانع باش ثانیا کل سرمایتو نیار تو بورس موازی پیش برو مثلا طلا و بورس یا مسکن و بورس یا خودرو و بورس که اگه تو یکیش ضرر کردی یه پوئن مثبت دیگه کنارش داشته باشی درسته این روزام میگذره ولی مهم اینه که دیگه این اتفاقا واسه کسی پیش نیاد و اجازه ندید دولت دوباره بهتون رکب بزنه خلاصه که امیدوارم همیشه تو سود باشید و لحظات خوشی بهتون رو کنه
بی زحمت آواتار ادیت شودوالا ما شانس نداریم میبینی فردا بورس شارپی رفت بالا طلا هی بالا،پایین شد
حمید جان پیام خصوصی برات فرستادم ،دیروز گفتی ۲ ساعت دگ اکانتت درست میشه ولی هنوز درست نشده،پیام خصوصی دادم ،با اکانت اصلیم میخام بیامبی زحمت آواتار ادیت شود
استاد به دلیل اسپم زیاد سیستم 100 امتیاز منفی برات در نظر گرفتهحمید جان پیام خصوصی برات فرستادم ،دیروز گفتی ۲ ساعت دگ اکانتت درست میشه ولی هنوز درست نشده،پیام خصوصی دادم ،با اکانت اصلیم میخام بیام