برگزیده های پرشین تولز

راهنمای احداث فست فود با بهترین کیفیت!

ali2767

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 ژوئن 2018
نوشته‌ها
14
لایک‌ها
6
سن
26
سلام دوستان خسته نباشید
قصد دارم یه فست فود بزنم با کیفیت خیلی عالی مثل سوخاری خروس در تهران ک خیلی میگن خوشمزس و کیفیتشون خوبه و بسیار معروفه
اما نمیدونم کجا برم اموزش ببینم ک بهترین کیفیت و بازدهی رو داشته باشن یا اصن همون خروس نمایندگی میده یا اموزش
کسی از دوستان بلد هست جاییرو؟ یا بلده راهنمایی کنه؟؟؟ لطفا کمک کنه
 

Mehran Mahmoodi

Registered User
تاریخ عضویت
2 فوریه 2011
نوشته‌ها
936
لایک‌ها
350
محل سکونت
Tehran
خروس داستانش فرق داره , خروس برای خودش اسم و رسمی در کرده . خیلی ساله داره کار میکنه و پاتوق شده . نمایندگی بعید میدونم بده اما اگر بده هم پول خیلی کلانی بابت این کار میگیره . پیشنهاد میکنم اول برین کلاس های آموزش آشپزی و به صورت حرفه ای آموزش ببینی .
 

hexman

Registered User
تاریخ عضویت
18 آگوست 2010
نوشته‌ها
1,551
لایک‌ها
762
محل سکونت
Tehran
ثل سوخاری خروس در تهران ک خیلی میگن خوشمزس و کیفیتشون خوبه

بخوای مثل خروس بزنی باید مغازه تو محله های انچنانی مانند همون خیابون اندرزگو یا شریعتی یا قیطریه و سعادت اباد و اینجور جاها مغازه بگیری..از پس اجاره فضاییش بر میای؟؟؟
 

ali2767

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 ژوئن 2018
نوشته‌ها
14
لایک‌ها
6
سن
26
خروس داستانش فرق داره , خروس برای خودش اسم و رسمی در کرده . خیلی ساله داره کار میکنه و پاتوق شده . نمایندگی بعید میدونم بده اما اگر بده هم پول خیلی کلانی بابت این کار میگیره . پیشنهاد میکنم اول برین کلاس های آموزش آشپزی و به صورت حرفه ای آموزش ببینی .
دادا تو تهران جایی مثل خروس هس ک مثلا کیفیتو مزه غذاش در همون حد باشه؟؟؟
به قول شما بخوان نمایندگی هم بدن پول هنگفتی میگیرن
من به این دلیل خروس رو گفتم ک چون کیفیتش خوبه
حالا جایی اموزشگاییی چیزی هس ک مثلا با همون کیفیتو خوشمزگی اموزش بده!!!؟؟؟؟
 

ali2767

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 ژوئن 2018
نوشته‌ها
14
لایک‌ها
6
سن
26
بخوای مثل خروس بزنی باید مغازه تو محله های انچنانی مانند همون خیابون اندرزگو یا شریعتی یا قیطریه و سعادت اباد و اینجور جاها مغازه بگیری..از پس اجاره فضاییش بر میای؟؟؟
دادا تهران نیستم شهرستانم
اونجاییم ک تو فکرمه بزنم جای شلوغو خوبیه
ولی باید کیفیتم خیلی خوب باشه
 

Scrooch

Registered User
تاریخ عضویت
17 می 2020
نوشته‌ها
117
لایک‌ها
153
سن
44
دوست عزیز من15 سال رستوران داری کردم ایرانی فرنگی ایتالیایی و ...
اولا الان اصلا سمتش نرو که بازار داغونه ولی اگرم میخوای بری پیش امیر سالم دوره ببین یا رنجبر
بعد داستان پرسنل و بیمشونو اینا خیلیییی داستانه ها از الان بگم
بخوای درست و بی دردسر پرداخت کنی کارگز ساده 2.7 میلیون اشپز 5 به بالا
 

ali2767

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 ژوئن 2018
نوشته‌ها
14
لایک‌ها
6
سن
26
دوست عزیز من15 سال رستوران داری کردم ایرانی فرنگی ایتالیایی و ...
اولا الان اصلا سمتش نرو که بازار داغونه ولی اگرم میخوای بری پیش امیر سالم دوره ببین یا رنجبر
بعد داستان پرسنل و بیمشونو اینا خیلیییی داستانه ها از الان بگم
بخوای درست و بی دردسر پرداخت کنی کارگز ساده 2.7 میلیون اشپز 5 به بالا
سلام دادا
دادا خودم میخوام برم اموزش ببینم خودم اشپز بشم یه جورایی!!
بعد دادا پیش اینایی ک گفتی برم
کارشون مثلا در حد همون فست فود خروس هس؟؟؟ خروسو مثال میزنم چون حالا معروفه تو تهران و میگن کیفیتش خوبه
والا دادا فست فودای اینجا ک تا ساعت۱۲شب هنو پر ادمه
کافه رستورانا یکم کمتر شده ولی بعضی فست فودا ک کارشون اوکیه شلوغن هنوز البته با رعایت پروتکل ها!
 

Scrooch

Registered User
تاریخ عضویت
17 می 2020
نوشته‌ها
117
لایک‌ها
153
سن
44
رو دست امیر سالم تقریبا نداریم برای آموزش
همینطور رنجبر اونم عالیه اما امیر سالم نو آوری هم زیاد داره تو طرح
کارای سالم :


Untitled.jpgUntitled1.jpgUntitled122.jpg

اینم آیدی رنجبر
Kian_Chef
 

alireza_ssp

Registered User
تاریخ عضویت
21 نوامبر 2011
نوشته‌ها
2,732
لایک‌ها
506
مدتی از تاپیک گذشته و نمیدونم شما اینکارو شروع کردین یا خیر.
اگر هنوز شروع نکردین پیشنهاد میکنم که اینکارو نکنید. کاری بسیار دشوار و سخته، مشکلات بسیار زیادی سر راه شما هست. بزرگترین مشکل شما نیرو هست. نیروی خوب واقعا نایابه. اگر نیروی خوبی پیدا کنید، رقبای شما با پیشنهادات خوب سریع میبرنش
کار پر دردسری هست و یکی از بزرگترین مشکلاتش اینه که معمولا نمیشه بدون حضور مالک، فست فود رو اداره کرد. یعنی شما باید خودتون یا نمایندتون فول تایم سرکار باشید. و این مورد شدیدا کار رو سخت میکنه
الانم شرایط کرونا کار رو سخت کرده.
من بیش از 3 سال فست فود معتبر داشتم که سود ده هم بود ولی با اون همه زحمت و هزینه ارزش نداشت
در اصل با اسنپ فود و چیلیوری ، شما دارین اصل سود رو میریزین توی جیب اونها
 

bozorg2015

Registered User
تاریخ عضویت
7 ژوئن 2015
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
63
می توانید بگویید با چه مشکلاتی در زمینه نیروی کار روبرو بوده اید؟
 

alireza_ssp

Registered User
تاریخ عضویت
21 نوامبر 2011
نوشته‌ها
2,732
لایک‌ها
506
می توانید بگویید با چه مشکلاتی در زمینه نیروی کار روبرو بوده اید؟
بله حتما
نیروی کار اگر ماهر بخواین بگیرین که حقوقش وحشتناک بالاست. متاسفانه نیروی آماتوری که دو ماه کار کرده ادعای ماهر بودن داره و رسما چیزی بلد نیست و دستتون رو میزاره تو پوست گردو.
متاسفانه توی این صنف نامردی زیاده. نیروی شما یهو میزاره میره و عملا شما گیر میکنید. با توجه به اسنپ باکس، پیک موتوری به سختی پیدا میشه. ولی خودش کلی داستان داره. به جرات میتونم بگم. مقدار قابل توجهی از فست فودی هایی که جمع میکنند ، فقط به دلیل مشکل نیرو هست. با این تورم که داریم، هزینه حقوق نیرو، بسیار کمر شکن هست و همون اول کار شما رو با مشکلات وحشتناک روبرو میکنه. مورد بعدی که شما باهاش به مشکل جدی بر میخورید، بسته بندی هست. بسته بندی عمومی کیفیت نداره و بازدهی پیش مشتری هم نداره. بسته بندی اختصاصی هم خیلی گرونه. چون کاغذ و مقوا خیلی گرونن. شما هم باید چند مدل بسته بندی داشته باشین. ( ساندویچ+ برگر+ پیتزا( چند سایز) + مشما+ کرافت (چند سایز) + سیب زمینی+ سوخاری)
همینها الان فکر کنم اگر کار خوب بخواین بکنید شاید الان 70 میلیون هزینه داشته باشه در شروع کار
برخی دوستان میگن عمومی بخریم تا بعد راه افتاد اختصاصی بزنیم. تجربه من میگه ، اگر شروع قوی نداشته باشید محکوم به شکستید. شروع کار باید با کار شیک و باکیفیت باشه. بسته بندی عمومی بزرگترین ضربه است.
مورد بعدی هم اسنپ هست که داره بازاره میگیره. باید یه جوری با اسنپ کار کنید که هم فروش داشته باشید و هم ضرر نکنید. حواستون به پورسانت اسنپ باید باشه
 

Scrooch

Registered User
تاریخ عضویت
17 می 2020
نوشته‌ها
117
لایک‌ها
153
سن
44
کلا بی خیال این کار مزخرف بشید تمام پرسنل حتی خوب خوبش عوضی در میاد بی خیال این کار کثیف بشید من 17 سال تو این کارم تقریبا همرو ول کردم
هم ایرانی هم فست فود هم قلیونی شیک و لاکچری هیچ کدوم مفت نمیرزه مگه بری یه جا بزنی هر پرس غذاش 300 هزار تومن باشه
 

bozorg2015

Registered User
تاریخ عضویت
7 ژوئن 2015
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
63
آیا حتما خود مالک باید بالای سر کارکنان باشد، یا می توان کار را به سرپرست واگذار نمود و مثلا هفته ای یک روز به رستوران سر زد؟
 

alireza_ssp

Registered User
تاریخ عضویت
21 نوامبر 2011
نوشته‌ها
2,732
لایک‌ها
506
آیا حتما خود مالک باید بالای سر کارکنان باشد، یا می توان کار را به سرپرست واگذار نمود و مثلا هفته ای یک روز به رستوران سر زد؟
در کار حرفه ایی بزرگ بله میشه. ولی برای کار معمولی نه. منطق اقتصادی نداره
 

bozorg2015

Registered User
تاریخ عضویت
7 ژوئن 2015
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
63
گرفتن حق امتیاز هایدا، شیلا و سایر برندها بهتر از کار کردن بصورت شخصی نیست؟
 

alireza_ssp

Registered User
تاریخ عضویت
21 نوامبر 2011
نوشته‌ها
2,732
لایک‌ها
506
گرفتن حق امتیاز هایدا، شیلا و سایر برندها بهتر از کار کردن بصورت شخصی نیست؟
قطعا گرفتن این برند ها میتونه کار رو بهتر آغاز کنه، ولی برای بلند مدت شاید کار شخصی بهتر باشه. نکته مهم اینکه هزینه خود برند هم هست. راستی تو موارد قبل یه نکته یادم رفت بگم که شنیدنش برای شما و بقیه دوستان شاید خالی از لطف نباشه.
در مورد نیروهای فست فود و رستوران، بهتره که نیروی شما خالکوبی نداشته باشه و حتما حتما اهل دخانیات نباشه. این موارد به طور جدی در ذهنیت مشتری تاثیر میزاره. من آگهی های زیادی دادم برای استخدام نیرو و این دو شرط رو گذاشتم. حتی یک نیرو هم پیدا نکردم. به ناچار شرط خالکوبی رو حذف کردم و به زور و هزار بدبختی میتونستم نیرو پیدا کنم.
 

bozorg2015

Registered User
تاریخ عضویت
7 ژوئن 2015
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
63
من شنیدم پیدا کردن آشپز ماهر هم بسیار سخت است، و مثلا اگر پنج دقیقه تاخیر داشته باشد و مدیر رستوران به او تذکر بدهد قهر می کند و می رود.
 

ali2767

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 ژوئن 2018
نوشته‌ها
14
لایک‌ها
6
سن
26
مدتی از تاپیک گذشته و نمیدونم شما اینکارو شروع کردین یا خیر.
اگر هنوز شروع نکردین پیشنهاد میکنم که اینکارو نکنید. کاری بسیار دشوار و سخته، مشکلات بسیار زیادی سر راه شما هست. بزرگترین مشکل شما نیرو هست. نیروی خوب واقعا نایابه. اگر نیروی خوبی پیدا کنید، رقبای شما با پیشنهادات خوب سریع میبرنش
کار پر دردسری هست و یکی از بزرگترین مشکلاتش اینه که معمولا نمیشه بدون حضور مالک، فست فود رو اداره کرد. یعنی شما باید خودتون یا نمایندتون فول تایم سرکار باشید. و این مورد شدیدا کار رو سخت میکنه
الانم شرایط کرونا کار رو سخت کرده.
من بیش از 3 سال فست فود معتبر داشتم که سود ده هم بود ولی با اون همه زحمت و هزینه ارزش نداشت
در اصل با اسنپ فود و چیلیوری ، شما دارین اصل سود رو میریزین توی جیب اونها
سلام دوست عزیز من خودم میخوام این کارو انجام بدم یعنی خودم میخوام اقدام ب اموزش و یادگیری کنم و فست فود رو بزنم
چون بیکارم و میخوام این کارو انجام بدم
و یه حورایی میخوام روی خودم سرمایه گذاری کنم
نمیدونم منظور شما از مالک مالک ملک هست یا کشی ک قراره فست فود رو راه اندازی کنه! و در ضمن ایا این سرمایه گذاری روی خود و در دست گرفتن سفر تا صد کار ب عهده خودم! درسته و عقلانیه!؟؟؟ منظور خودم برم اموزشارو کامل ببینم ک دیگه نیاز ب کسی نداشته باشه !؟؟؟
 

ali2767

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 ژوئن 2018
نوشته‌ها
14
لایک‌ها
6
سن
26
بله حتما
نیروی کار اگر ماهر بخواین بگیرین که حقوقش وحشتناک بالاست. متاسفانه نیروی آماتوری که دو ماه کار کرده ادعای ماهر بودن داره و رسما چیزی بلد نیست و دستتون رو میزاره تو پوست گردو.
متاسفانه توی این صنف نامردی زیاده. نیروی شما یهو میزاره میره و عملا شما گیر میکنید. با توجه به اسنپ باکس، پیک موتوری به سختی پیدا میشه. ولی خودش کلی داستان داره. به جرات میتونم بگم. مقدار قابل توجهی از فست فودی هایی که جمع میکنند ، فقط به دلیل مشکل نیرو هست. با این تورم که داریم، هزینه حقوق نیرو، بسیار کمر شکن هست و همون اول کار شما رو با مشکلات وحشتناک روبرو میکنه. مورد بعدی که شما باهاش به مشکل جدی بر میخورید، بسته بندی هست. بسته بندی عمومی کیفیت نداره و بازدهی پیش مشتری هم نداره. بسته بندی اختصاصی هم خیلی گرونه. چون کاغذ و مقوا خیلی گرونن. شما هم باید چند مدل بسته بندی داشته باشین. ( ساندویچ+ برگر+ پیتزا( چند سایز) + مشما+ کرافت (چند سایز) + سیب زمینی+ سوخاری)
همینها الان فکر کنم اگر کار خوب بخواین بکنید شاید الان 70 میلیون هزینه داشته باشه در شروع کار
برخی دوستان میگن عمومی بخریم تا بعد راه افتاد اختصاصی بزنیم. تجربه من میگه ، اگر شروع قوی نداشته باشید محکوم به شکستید. شروع کار باید با کار شیک و باکیفیت باشه. بسته بندی عمومی بزرگترین ضربه است.
مورد بعدی هم اسنپ هست که داره بازاره میگیره. باید یه جوری با اسنپ کار کنید که هم فروش داشته باشید و هم ضرر نکنید. حواستون به پورسانت اسنپ باید باشه
من تهران نیستم عزیز
شهر ماهم یه جوریه ک بخاطر منابع مالی و معادنی ک دورو برشه شهر هست روز ب روز داره پیشرفت میکنه و بزرگ تر میشه
و الانم فقط انگشت شمار فست فود داخلش هست ک کیفیتو کار درجه یکیرو اراعه بدن !!
 

alireza_ssp

Registered User
تاریخ عضویت
21 نوامبر 2011
نوشته‌ها
2,732
لایک‌ها
506
سلام دوست عزیز من خودم میخوام این کارو انجام بدم یعنی خودم میخوام اقدام ب اموزش و یادگیری کنم و فست فود رو بزنم
چون بیکارم و میخوام این کارو انجام بدم
و یه حورایی میخوام روی خودم سرمایه گذاری کنم
نمیدونم منظور شما از مالک مالک ملک هست یا کشی ک قراره فست فود رو راه اندازی کنه! و در ضمن ایا این سرمایه گذاری روی خود و در دست گرفتن سفر تا صد کار ب عهده خودم! درسته و عقلانیه!؟؟؟ منظور خودم برم اموزشارو کامل ببینم ک دیگه نیاز ب کسی نداشته باشه !؟؟؟
سلام دوست خوبم. این مورد که میفرمایید شاید بهترین کار باشه که خودتون دست به آچار باشید. ولی میدونید که شما هر چقدر هم که توانایی داشته باشید قطعا نمیتونید همه وقت حضور داشته باشید. معمولا روشی که حرفه ایی ها استفاده میکنند،( دقیقا روش فست فود پرپل سوخاری) اینگونه هست که خود مالک برند یا مالک فست فود، در کار یک خبره هست و کاملا دست به آچار. ولی پوزیشن شغلی برای خودش هیچ جایگاهی تعریف نمیکنه. معمولا از تعداد نیروی مورد نیاز درصدی هم بیشتر نیرو استخدام میکنه و خودش فقط چک میکنه که اتفاقی برای کار نیوفته. اگر زمانی نیرویی خواست دست شما رو بزاره تو پوست گردو، خب شما در مرحله اول ، نیروی اضافی داشتین که جبران کنید. در مرحله دوم خودتون دست به کار میشین. اما اگر خودتون از ابتدا دست به کار بشین، قاعدتا باید نیرویی رو برای زمان استراحت خودتون ، داشته باشید. و اون نیرو هم میفهمه که شما الان بهش وابسته هستید و میتونه هم باج بگیره و هم شما رو بزنه زمین. کار فست فود سود خوبی داره، ولی فقط یک کار بزرگ و حسابی هست که سود حسابی میده. با توجه به مشغولیت وحشتناک بالای اینکار + خطرات اینکار+ سرمایه بسیار زیادی که میخواد، به نظرم کارهای بهتر هم وجود داره. یه نکته دیگه هم خدمتتون عرض کنم. برای راه اندازی کسب و کار ، حتما هم موارد موفق اون شغل رو ببینید و هم موارد شکست خورده. در صنعت رستوران، معمولا افراد شکست خورده چندین برابر افراد موفق هستند. همه شکست خورده ها روز اول فکر میکردند یکی از اون موفق ها میشن که نشدن.
 
بالا